amigdas.com

Kanikvantel plus xl pentru instruirea câinilor

Viermi la câiniAcasă animale de companie, pisici și câini, au nevoie de protecție maximă. Dacă pisica nu iese în afară, iar câinele este foarte curat, nu sunt imuni la distrugerea helminților. Pericolul paraziților se datorează faptului că ele afectează nu numai tractul gastro-intestinal, dar și sistemul circulator, pot să se stabilească în plămâni sau să intre în creierul animalului cu un flux sanguin general.

Infecția cu viermi este periculoasă pentru sănătatea nu numai a animalului de companie, ci și a persoanei. Acest lucru este important în special dacă există copii mici în casă.

Pentru tratament și prevenire antihelmitice invazia câinilor și a pisicilor utilizează în prezent drogul din ultima generație Kanikvantel, dezvoltat și prezentat pe piața medicamentelor de uz veterinar de către specialiștii germani.

Kanikvantel este folosit pentru a controla fulgi, rotunde și viermii de pânză.

Principalele avantaje ale medicamentului

Foarte mulți proprietari de animale de companie folosesc Kanikvantel pe mai multe motive:

  • Produse pentru câinidrogul are un spectru larg de acțiune;
  • preparatul este destinat utilizării unice;
  • Tabletele au un miros specific de carne sau pește care îi plac animalelor de companie;
  • este produsă în mai multe forme de dozare;
  • ușor de utilizat;
  • este accesibil.

Compoziția și forma de eliberare

Compoziția medicamentului veterinar Kanikvantel include substanțe active prazikvantelbenbadazol, îmbunătățind efectul celuilalt. Componentele contribuie la distrugerea țesutului nervos al paraziților, provoacă paralizie și moartea lor. Morții viermii merg împreună cu vițeii, ceea ce nu provoacă neplăceri animalelor.

Preparatul medicinal este eliberat sub formă de tablete sau gel. Tabletele au o culoare roz și o formă alungită, care este foarte convenabilă pentru utilizare. Medicamentul are un miros de carne care atrage pisici și câini.

În funcție de conținut activ substanțe în preparat, producătorul oferă mai multe tipuri.

Helminții la câiniKanikvantel Plus influențează în mod activ paraziți intestinali, perturbând metabolismul energetic și paralizând sistemul nervos. Poate fi folosit în orice moment boală. Este utilizat pentru tratarea și prevenirea pisicilor și câinilor de orice vârstă.

Kanikvantel Plus XL conține o doză crescută de Febendazol. Atunci când este folosit, nu numai mortalele adulte mor, ci și larvele. Medicamentul este slab toxic și utilizarea sa este permisă pentru tratamentul și prevenirea invaziei helmintice la adulți și animale tinere.

Indicații pentru utilizare

Kanikvantel aparține mijloacelor veterinare cu un spectru larg de acțiune, care poate fi utilizată atât în ​​scopuri curative, cât și preventive.

Agentul poate fi folosit când înfrângere o pisică sau un câine cu un anumit tip de helminți și, de asemenea, o invazie mixtă.

Kanikvantel este utilizat pentru infectarea animalelor cu astfel de specii de paraziți, cum ar fi nematodele, trematodele, cestodelele.

Kanikvantel instrucțiuni de utilizare

Dozajul medicamentului depinde de vârsta și greutatea corporală a animalului de companie și se calculează cu 0,5 comprimate pe 5 kg de greutate sau cu un comprimat per 10 kilograme de greutate pentru câini sau pisici.

Tabletele Kanikvantel sunt pentru uz oral. Ele sunt puse adânc în gura rădăcinii limbii animalului. Medicamentul cu un miros de carne, animalele consumă fără probleme, iar mijloacele obișnuite pot fi adăugate la alimente sau la un tratament.

Dăm medicamente câineluiDacă animalul refuză să mănânce, medicamentul poate fi injectat în gură cu ajutorul seringă. Este important ca câinele sau pisica să înghită medicamentul.

Gelul canniquantel se adaugă la alimente sau se strânge sub limbă cu o seringă.

Preparatul este dat animalului înainte hrănire dimineața. Utilizați laxative înainte de a utiliza produsul nu ar trebui să fie.

În scopuri preventive, Kanikvantel Plus sau Kanikvantel Plus XL se utilizează o dată la trei luni. Dacă viermii nu pot fi eliminați ca urmare a utilizării unice a remedierii, aceasta ar trebui aplicată din nou după 15 zile.

Contraindicații și efecte secundare

Kanikvantel, spre deosebire de multe medicamente antihelmintice, nu afectează ficatul animalului, nu se acumulează în organism, nu afectează fătul în timpul sarcinii, nu provoacă alergic reacții.

Poate fi utilizată în timpul sarcinii animalului și atunci când se hrănește descendenții, pentru tratamentul daunelor grave la paraziți.

Medicamentul este bine tolerat de animale de orice vârstă.

Supradozarea medicamentului este posibilă numai în cazul depășirii repetate a dozei medicamentului. În acest caz, o pisică sau un câine poate avea un scaun sub formă de diaree, greață și vărsături.

Potrivit instrucțiunilor de utilizare a Canikvantel Plus, supradozajul și manifestarea efectelor secundare ale medicamentului sunt mai frecvent observate la pisici, câini deparazitare transporta un pic mai ușor.

Caracteristicile medicamentului

  • Pentru a administra doza corectă, trebuie să cântăriți mai întâi animalul.
  • Pentru ușurința utilizării, tableta trebuie să fie măcinată în pudră și adăugată la mâncarea sau băutura animalului. Kanikvantel plus xl are un miros de carne, ceea ce facilitează utilizarea acestuia.

Kanikvantel pentru pisici manual de utilizare

Înainte de utilizare, Catikvatel pentru pisici ar trebui să fie cântări un animal.

Greutatea câineluiMedicamentul poate fi utilizat în forma sa pură. Pentru a face acest lucru, puneți comprimatul pe rădăcina limbii animalului și așteptați până când acesta face o mișcare reflexă înghițită. Puteți de asemenea să mănânceți tableta și să preparați o soluție apoasă de medicament, care este injectată în gură cu o lingură sau o seringă.

Kanikvantel pentru pisici sunt folosite o dată la trei luni. În cazul unui puternic înfrângere paraziți pot reutiliza fondurile în jumătate de lună.

După utilizarea produsului, tava și așternutul pisicii trebuie tratate cu o soluție dezinfectantă.

Canikvantel pentru câini

Kanikvantel pentru câini instrucțiuni de utilizare sunt destinate utilizării orale. Tableta poate fi administrată în întregime, punându-l pe rădăcina limbii.

calcul doza se efectuează luând în considerare greutatea corporală a câinelui - un comprimat pe 10 kg de greutate corporală a animalului.

O tabletă sau gel poate fi administrat împreună cu o masă sau prin stabilirea medicamentului în tratamentul preferat al animalului dvs. de companie.

O condiție prealabilă este utilizarea medicamentului cu două săptămâni înainte de vaccinare sau împerecheri câine.

Se recomandă administrarea medicamentului dimineața înainte de a fi hrănită fără a utiliza mai întâi laxative sau pentru a observa o dietă a foamei.

Analogii Kanikvantel

AzinoksÎn absența acestui medicament într-o farmacie veterinară, acesta poate fi înlocuit cel puțin eficace înseamnă. Analogurile Kanikvantel sunt Azinox, Triantel, Pratel, Drontal, Milbemax.

Prețul preparatului

Puteți cumpăra medicamentul într-o farmacie sau clinică veterinară. În medie, prețul unui comprimat nu depășește 60 de ruble, ambalarea gelului costă mai mult - 900 de ruble.

Feedbackul proprietarului

Pisica mea are trei ani. Pe măsură ce trăim în casa noastră, animalul petrece mult timp pe stradă. Pentru profilaxie, dau în mod regulat medicamente antihelmintice. Tabletele dau o pisică un timp greu, pentru că în ansamblu le înghite refuză, iar cu apă, cea mai mare parte a drogului este vărsat. Pe recomandare am cumpărat Kanikvantel cu un gust de carne în farmacie. Fierbinte de droguri în mâncare, pe care pisica o mănâncă fără probleme.

Un câine la vârsta de 7 ani a fost diagnosticat cu toxocaroză. Kanikvantel pentru câine a fost numit medic veterinar. Acceptarea medicamentului pe care animalul la suferit în mod normal. Nu au existat efecte secundare. Pe baza rezultatelor testelor, tratamentul a avut succes. Acum, remedierea este utilizată o dată la trei luni pentru prevenire.

Un câine și o pisică petrec vara împreună cu noi la dacha. De cele mai multe ori petrec pe stradă. Pentru prevenirea hemmintiazei se aplică preparatul antihelmintic german Kanikvantel, care, potrivit prietenilor, sa dovedit bine. Deworming animale sunt foarte ușor de transferat. Dați un medicament care are un miros de carne nu este o afacere mare. Vă recomand medicamentul tuturor proprietarilor de animale de companie.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Pratel pentru câini: manual de instrucțiuniPratel pentru câini: manual de instrucțiuni
Instrucțiuni pentru utilizarea vaccinurilor pentru pisici și câiniInstrucțiuni pentru utilizarea vaccinurilor pentru pisici și câini
Marfloxin comprimate pentru câini și pisiciMarfloxin comprimate pentru câini și pisici
Enroxil în medicina veterinară: manual de instrucțiuni pentru câini și pisiciEnroxil în medicina veterinară: manual de instrucțiuni pentru câini și pisici
Kobaktan. Instrucțiuni de utilizare pentru pisiciKobaktan. Instrucțiuni de utilizare pentru pisici
Caracteristicile utilizării lactobiofadolului pentru câiniCaracteristicile utilizării lactobiofadolului pentru câini
Maxidin pentru pisici manual de utilizareMaxidin pentru pisici manual de utilizare
Punga pentru câini: semne, simptome, tratamentPunga pentru câini: semne, simptome, tratament
Micoplasmoza la câini: simptome și tratamentMicoplasmoza la câini: simptome și tratament
Milbemax pentru pisici și câini de la viermi. Instrucțiuni de utilizareMilbemax pentru pisici și câini de la viermi. Instrucțiuni de utilizare
» » Kanikvantel plus xl pentru instruirea câinilor
© 2021 amigdas.com