amigdas.com

Sistemul suportului dinților: caracteristicile sistemelor și instalarea acestora

Ce sunt brațeleDin păcate, nu toată lumea se poate lăuda de mușcătura corectă și zâmbetul perfect. Dar toată lumea dorește să demonstreze dinți albi și frumoși ca o stea de film. În cazul în care natura nu a înzestrat un zâmbet de la Hollywood, puteți căuta întotdeauna ajutor de la un ortodont.

Ortodontistul este un specialist, implicat în diagnosticarea, prevenirea și tratarea problemelor legate de forma și dispunerea dinților și alte devieri ale maxilarului dentar. Pentru prima dată, copilului i se recomandă să-i arate ortodontului la vârsta de 6-7 ani, adică la vârsta în care este deja posibilă diagnosticarea corectă a posibilelor boli.

Unul dintre primele elemente pe care le învățăm despre ortodonți este dresajul dintelui, care reprezintă instrumentul principal și principal pentru tratarea problemelor în ortodonție. Acolade pe dinți pot fi văzute nu numai la copii, ci și la adulți, deoarece nevoia de frumusețe este, la toate, și cel mai recent, un declin general în costul instalării și apariția unor diferite tipuri de design estetic a făcut această procedură mai accesibile pentru toată lumea.

Desi cosmetica dentara este de a face pași uriași în dezvoltarea sa, cu toate acestea, suportul de instalare a sistemului clasic în acest moment continuă să fie cea mai populară formă de tratament și musca spravleniya.

Ce sunt bretele?

Care este sistemul de suportAutorul sistemului dentar este Edward Engle, pentru prima dată a oferit acest tip de tratament înapoi la sfârșitul secolului al XIX-lea. Desigur, acest sistem nu era familiar familiilor moderne ale clinicilor dentare, ci un design greu și complex. Dar, de-a lungul timpului, sa îmbunătățit din ce în ce mai mult până când a evoluat în cea cu care se confruntă clienții biroului ortodontic.

protezelor dentare oferite de ortodonti acum, este mult mai modernizat Modelul a primit o dată bate la dezvoltarea invenției de nichel Thermoactive - aliaj de titan. Acum este făcută de arc pentru sistem, și puterea lor, și flexibilitatea nu numai că permite mai păstrează forma, dar, de asemenea, să se miște mai eficient și rapid dinții în direcția dorită. Pentru consumatorul modern, este deja dificil să ne imaginăm că alinierea dinților este posibilă în unele cazuri fără instalarea unei structuri.

Și, deși designul pe dinți nu arată foarte estetic, dar puteți alege întotdeauna această opțiune, care va fi cea mai eficientă, fără a ieși afară și fără a interfera cu existența pacientului.

Deci, ce sunt bretele? Aceasta este o construcție ortodontică nedemontabilă formată din două părți principale:

 • arc
 • paranteze

Capsele sunt atașate la dinți din partea exterioară sau interioară și fiecare blocare a sistemului stabilește direcția dinților în care ar trebui să se schimbe treptat. La blocurile, ligamentele elastice sau metalice, se atașează un arc ortodontic, care este sursa de presiune, care ajută la schimbarea poziției dinților. de asemenea în sistem există un număr de dispozitive suplimentare, cum ar fi:

 • lanțuri elastice
 • Blocarea lunii
 • arcuri
 • ortodontice

Astfel, presiunea prelungită asupra dinților, dată într-o anumită direcție, nu numai că poate deplasa dintele de la locul său, ci și să o rotească, de exemplu, în jurul axei sau îndoirii.

Tipuri de bretele și costul lor

În lumea ortodonției, sunt cunoscute multe sisteme diferite:

 • Instalarea bracketsmetal
 • ceramică
 • plastic
 • safir
 • bezligaturnye
 • lingval

Fiecare dintre aceste sisteme de bretele dentare are propriile sale particularități. Iar prețurile pentru bretele variază de la un nivel destul de scăzut la un nivel substanțial, iar datorită unei game largi, oricine poate alege un sistem pentru preferințele și posibilitățile financiare ale acestora. Costul de instalare a parantezelor diferă într-un interval de preț destul de larg.

De exemplu, armături metalice sunt considerate cele mai comune și disponibile. Costul instalării unui astfel de sistem începe de la 25.000 de ruble pe maxilar, dar trebuie întotdeauna luat în considerare faptul că acesta va crește cu fiecare vizită ulterioară la medic pentru corecție și strângere. Datorită faptului că mulți pacienți nu doresc ca acest tratament să fie înconjurător, mai multe modele estetice au început să câștige popularitate.

Prima dintre elementele ascuțite estetice a apărut ceramică. Din moment ce materialul din care sunt făcute seamănă cu un dinte în structură, ele nu sunt atât de vizibile. Dacă adăugați un arc alb la sistemul ceramic, atunci acesta va arăta grozav. Prețul unui astfel de sistem este deja ceva mai mult decât metalul, poate începe de la 35.000, fără a ține seama de costul întreținerii viitoare, dar, de asemenea, este mult mai bine din punct de vedere estetic.

Sisteme de plastic mai puțin costisitoare și în aparență nu sunt în nici un fel inferioare ceramicii ceramice sau safir. Culoarea plasticului poate fi selectată sub umbra naturală a dinților pacientului. Un alt plus extraordinar de sisteme plastice - plăcile pot fi de orice culoare - acest lucru face ca purtarea de zăbrele pe dinți să fie atrăgătoare pentru copii și adolescenți. Prețul sistemului de plastic din varianta economică este de aproximativ 20.000 de ruble, iar costul întreținerii ulterioare este, de asemenea, ușor mai mic decât în ​​cazul instalării sistemelor ceramice și metalice.

Indicații pentru instalarea parantezelorSfârcuri de safir sunt cele mai inconsecvente din toate tipurile de sisteme. Safirul artificial, din care sunt făcute plăcile, este crescut în laboratoare și din cauza transparenței sale este aproape invizibil pe dinți. Potrivit calitățile sale estetice safir este aproape perfect, și nu este afectat de colorant alimentar și sub influența neon nu devine alb (ceea ce le face deosebit de populare în rândul tinerilor care merg la cluburi de noapte). La cerere, sistemele de safir sunt al doilea doar sistemelor linguale. Prețul pentru instalarea sistemului începe în medie de la 50.000 de ruble pe maxilar și este în continuare mărit de armături și ajustări.

Suporturi non-ligand pot fi metalice și ceramice. Spre deosebire de sistemul de suporturi tradiționale, nu există inele și fire, nu există forță de frecare creată de ligaturi, brațul suportului nu este blocat, ci doar fixat. Astfel, mișcarea dinților este mult mai simplă. Sistemul are atât de multe avantaje, dar cel mai important avantaj este că corectarea muscatura este mai rapidă și dinții în plus ca atunci când instalarea unui sistem convențional, nu este necesar să se îndepărteze. Din păcate, se poate găsi un minus al unui astfel de tratament - este un cost destul de ridicat - costul de fabricație și instalare pe o maxilară este în medie de aproximativ 60 000 de ruble. Acest lucru se datorează complexității designului fără ligatură.

Clame nevăzute

Ei bine, probabil, cel mai interesant sistem este lingual. Mulțumită ei, alții nu vor ști niciodată despre prezența dentare pe dinți. Sistemul este instalat pe partea interioară a dinților, ceea ce îl face absolut invizibil pentru ceilalți. Desigur, costul unui astfel de sistem este mult mai mare decât oricare altul, dar, din punct de vedere estetic, aceasta este opțiunea cea mai optimă. Prețul pentru astfel de bretele va începe de la 70 000 de ruble pentru instalare pe o maxilară, iar costul final al bretelelor cu servicii intermediare poate ajunge la câteva sute de mii de ruble.

În ce cazuri ar trebui să instalez sistemul de console?

Cum se instalează un sistem de consoleBretele pentru dinți sunt arătate pacienților cu diverse boli și anomalii de mușcături complexe. Deoarece aparatul dentar poate schimba nu numai poziția dinților, dar, de asemenea, adâncimea plantării lor în os, precum și posibilitatea de a disloca pe dinți în jurul axei sale, apoi a pus aparat dentar pentru a corecta nu numai musca, dar, de asemenea, pentru a corecta consecințele unor probleme nerezolvate în timp, cum ar fi curbura, răsucirea dinților, subdezvoltarea maxilarului, anomalii ale dinților individuali și altele.

Suportul de sistem poate fi instalat de la vârsta de 11-12 ani și nu există aproape nici o restricție de vârstă, principalul lucru fiind că nu există contraindicații.

Contraindicații pentru sistemul de suport de instalare poate servi o varietate de boli dentare și orale, cum ar fi gingivita, parodontita, cariilor si a complicatiilor sale, boli osoase și tulburări psihiatrice.

După instalarea armăturilor este necesară cea mai mare atenție urmați igiena dinților și a cavității bucale, deoarece plăcile și alte elemente ale structurii pot ajunge cu ușurință în bucăți de alimente care, la rândul lor, pot provoca consecințe neplăcute dacă nu asigurați în mod corespunzător nivelul de igienă.

Deci, după o vizită la biroul ortodont dacă nu există contraindicații aveți nevoie doar de a alege sistemul cel mai bun preț și să se pregătească pentru purtarea protezelor dentare prelungite, deoarece aceasta este calea spre foarte zâmbet Hollywood.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cât costă instalarea fatetelor și cum se realizează instalarea?Cât costă instalarea fatetelor și cum se realizează instalarea?
Cum de a alege dintii drept pentru dinti?Cum de a alege dintii drept pentru dinti?
Ce este un antrenor pentru dinți: caracteristici, purtare și îngrijireCe este un antrenor pentru dinți: caracteristici, purtare și îngrijire
Cum să vă poziționați și să vă îndreptați dinții la domiciliuCum să vă poziționați și să vă îndreptați dinții la domiciliu
Ce fel de bretele sunt pentru dinți și cum le punCe fel de bretele sunt pentru dinți și cum le pun
Medic dentist ortopedist - cine este și ce vindecăMedic dentist ortopedist - cine este și ce vindecă
Cum să faci un zâmbet de la Hollywood: o descriere a metodelor și a prețului procedurilorCum să faci un zâmbet de la Hollywood: o descriere a metodelor și a prețului procedurilor
Ortodonția în stomatologie - ceea ce este, cine este ortodontOrtodonția în stomatologie - ceea ce este, cine este ortodont
O mușcătură incorectă: descrierea, consecințele și modul de remediere a acesteiaO mușcătură incorectă: descrierea, consecințele și modul de remediere a acesteia
Ce sunt bretele metalice și cum este instalat?Ce sunt bretele metalice și cum este instalat?
» » Sistemul suportului dinților: caracteristicile sistemelor și instalarea acestora
© 2021 amigdas.com