amigdas.com

Scottish Terrier sau Dog Blot

Scottish TerrierȘtim cu toții una dintre cele mai frumoase rase de câini - Scottish Terriers

. Ne amintesc ca fiind una dintre rasele credincioase si active, dar desigur pentru o coada de neuitat, asemanatoare cu o morcov. Această rasă are o dragoste deosebită pentru om și o bună îngrijire, deși animalele sunt foarte active, dar, în același timp, foarte ascultători. Pentru aceasta pot fi numiți domni reali. Foarte des se numesc terrierii scoțieni Scoici terrier.

Scottish Terrier

Descrierea rasei

Descrierea câinilor din rasa Scottish TerrierTerrierul scoțian este o rasă cu adevărat uimitoare.

  • Creșterea scăzută, labele lor sunt scurte, iar capul are o formă alungită, ceea ce îi face să fie cu adevărat adevărați vânători. Forma corpului indică faptul că câinii sunt adaptați să urce în burrows. Acestea sunt adesea folosite în vânătoarea de animale. Persoanele fizice sunt foarte active și curajoase, vânătoarea nu se teme de animale care le depășesc în dimensiuni, fără teamă de a se angaja în luptă, mereu la gata. Adevărat, toate acestea vorbesc pentru inestimabilitatea lor.
  • Practic, ei sunt obișnuiți să vâneze căpșuni, deoarece bursucul trăiește în burrows, rolul stăpânului de alpinism în urși și vânătorul pentru bursuc este potrivit pentru această rasă.
  • În medie, înălțimea câinelui este de aproximativ 27 cm, greutate de aproximativ 9 kg. Bumbacul lor se lipeste de corp, gros și rigid. Cea mai obișnuită culoare a câinilor este negru, dar există și rase de culoare gălbuie. Rigiditatea lânii indică faptul că această rasă a fost cultivată în condiții climatice severe, reține foarte bine căldura și este impermeabilă.

Caracteristicile lânii sugerează și acest lucru Scottish terriers pot fi folosite în vânătoarea de rață, deoarece un strat gros și impermeabil face câinele o adevărată rață de păsări de apă.

Condiții de întreținere și îngrijire

Conținutul și îngrijirea unui terrier scoțianEste demn de remarcat faptul că Terrierii scoțieni sunt foarte independenți, nu necesită condiții speciale pentru întreținere.

Foarte adesea această rasă este luată din următoarele motive:

  • Este ușor de hrănit;
  • poate fi ținut acasă și nu trebuie să-ți fie teamă că lucrurile se vor deteriora, pentru că sunt ascultătoare față de stăpânii lor.
  • foarte jucaus cu copiii.

Cu toate acestea, din cauza stratului lung, persoanele necesită o grijă deosebită de ele însele, iar dificultățile sunt adăugate de forma ondulată a lânii și rigiditatea acesteia, iar substratul este adesea curat. Proprietarii rasei ar trebui să ia în considerare faptul că va trebui să fie îngrijită în fiecare zi.

Scotch-terrierii au o dragoste specială pentru copii. Dragostea de a se juca cu copiii leagă puternic câinii, vor merge înainte și înapoi, vor dormi lângă copii. Aceste animale sunt foarte potrivite pentru familiile cu copii, deoarece copiii vor fi adevărați prieteni loiali și iubitori. Și dacă aveți un copil hrănit, atunci această rasă vă convine într-o dublă, deoarece energia copilului va fi direcționată spre jocuri active cu un câine.

La plimbări la proprietari sunt impresii de neuitat, terrierii scoțieni simt o mare pasiune pentru poienii. De îndată ce au ieșit în curățire, au fost înlocuiți, ca și când o scânteie a unei astfel de activități se trezește în ochi încât nu vă puteți opri și nu o scoateți din curățirea urechilor. Adesea, după astfel de plimbări, animalele de companie devin murdare și trebuie curățate cu atenție de murdărie.

Terrierii scoțieni sunt foarte sociabili cu alți câini. Alti caini experimenteaza jucarii si curiozitati. Dar nu trebuie să uităm că animalele sunt înfuriate și că nu le pasă de mărimea câinilor, indiferent dacă sunt ciobănești sau dobermani, trebuie să-și arate curajul. Spre deosebire de alte rase de câini, Scotch Terriers nu arată furie și agresiune, dar pot, de asemenea, să mârâie. Apropo, câinii încearcă foarte mult să-și arate importanța pentru proprietari, precum și dragostea și afecțiunea. Și dacă trebuie să fii gardian, animalele de companie vor fi complet sunt gata să vă protejeze.

De asemenea, ar trebui să urmați dieta câinilor, să calculați dieta corectă, deoarece rasa este predispusă la cancer. Este necesar să saturați alimentele cu vitamine și organice. În general, rasa a fost retrasă ca gardă, dar abilitățile dobândite în urcarea urfelor au condus la unele modificări ale corpului.

Scotch-ul terrier este foarte bun pentru spectacole diferite, pentru că aspectul neobișnuit și bucuria îl fac un câine adevărat, potrivit pentru suflet. Ei sunt foarte pasionat de participarea la public și nu se tem de o mulțime mare de oameni, va fi, dimpotrivă, binevoitor pentru toți. Sunt ușor de antrenat și de a executa comenzi, dificultăți dificile cu educația lor nu vor apărea. Acest lucru explică faptul că terrierii scoțieni sunt în mod constant la concursuri între câini și care iau premii.

Cei mai mulți oameni care au dobândit această rasă, se agață de ea pentru totdeauna. Acest lucru vorbește despre popularitate.

Un pic de istorie despre câinele Blot

Condiții pentru conținutul terrierului scoțianÎnregistrările despre terrierii scoțieni sunt date din 16 secole. Cu toate acestea, istoria rasei a început în secolul al XIX-lea. Dar linia rasei este descrisă ca fiind cea mai veche din Scoția, care vorbește din nou despre existența ei timpurie. Rasa era destinată pentru protecția depozitelor cu alimente de la atacul șobolanilor. Fălcile puternice le-au făcut un adevărat flagel pentru șobolani, ar putea provoca răni fatale la șobolani. Scotch-terrierii au fost întotdeauna la datorie și au condus șobolanii din depozite, decât au contribuit enorm la istoria Scoției

. Anterior, această rasă se deosebea de cea modernă, deoarece au avut loc mai multe procese de încrucișări cu alte rase. În rezultatul final, cea mai bună rasă a fost afișată și prezentată la spectacole de câini. Cel mai bun standard a fost derivat în 1880.

Inițial, popularitatea lor era nesemnificativă, deoarece se credea că activitatea lor excesivă nu era capabilă să se reunească pentru a se dezvolta acasă. Dar această opinie a fost o eroare profundă, deoarece scotch-terrierii sunt ascultători și rezervați în raport cu proprietarii. De-a lungul timpului, popularitatea lor a început să crească puternic, iar rasele au început să crească în vânzări în Marea Britanie și America. În ultima țară a existat o mare entuziasm cu această rasă, pentru că toată lumea dorea să aibă oameni atât de frumosi ca un terrier de scotch. Popularitatea lor este confirmată de faptul că proprietarii terrierilor scoțieni erau președinți americani și numeroși celebrități.

În Rusia, această rasă a început să fie popularizată încă din secolul al XX-lea, pentru că în anii 1920 Vladimir Mayakovsky, un scriitor și poet renumit, avea un terrier cu scotch. Și deja în anii 30, însoțit de celebrul clovn de creion (Mikhail Nikolayevich Rumyantsev), a fost un câine pe nume Blot. Și din acel moment rasa a devenit cunoscută în Uniunea Sovietică, datorită contribuției uriașe a clovnului creionului și a tovarășului său credincios.

În prezent, terrierii scoțieni sunt distribuite în întreaga lume, cumpărate pentru a trăi acasă și pentru vânătoare.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Diferența dintre pisicile britanice și scoțiene: cum diferă acestea?Diferența dintre pisicile britanice și scoțiene: cum diferă acestea?
Începutul celor mai puternici câini din lumeÎnceputul celor mai puternici câini din lume
Australian silky (mătăsos) terrierAustralian silky (mătăsos) terrier
Varietate de rase de câini: nume, fotografii, sfaturiVarietate de rase de câini: nume, fotografii, sfaturi
Scottish Fold - Scottish Fold: Descriere rasăScottish Fold - Scottish Fold: Descriere rasă
Câinii care nu se varsă sunt un mit sau un adevăr?Câinii care nu se varsă sunt un mit sau un adevăr?
Cainii cei mai populari din rasele piticCainii cei mai populari din rasele pitic
Ce fel de câine a fost câinele din filmul "mască"Ce fel de câine a fost câinele din filmul "mască"
Caracteristicile raselor de pisici albe cu ochi albaștriCaracteristicile raselor de pisici albe cu ochi albaștri
Culorile principale ale pisicilor din Scottish FoldCulorile principale ale pisicilor din Scottish Fold
» » Scottish Terrier sau Dog Blot
© 2021 amigdas.com