amigdas.com

Conținutul anubias nana în acvariu

Cuprinsul lui Anubias NanaPlanta de acvariu anubias dwarfish

nu este considerată o plantă foarte comună, rareori în creștere în natură. Această plantă este frumoasă și crește în principal în acvariu. Culoarea plantei este verde și provine din Africa. În condițiile climatice africane, anubiile cresc în locuri mlaștine, unde există puțin soare.

Planta de acvariu este foarte densă, iar conținutul său oferă camera în care este amplasat acvariul, o vedere a junglei reale.

Soiurile lui Anubias

Conținutul de acvariu al lui Anubias NanaDescrierea generală a descrierii aspectului acestui reprezentant al florei este:

 • un număr rar de frunze;
 • cuișoare moi pe butași;
 • forma unui triunghi sau oval pe partea de sus a frunzelor;
 • pot trăi atât în ​​apă, cât și în partea superioară a apei.

Când le crește în acvarii, recomandat conținutul de apă pură, este de dorit să se rotească în fiecare zi, temperatura nu trebuie să depășească douăzeci și opt de iluminat superioare; nu ar trebui să fie prea puternic, pentru că în plus față de norma poate duce la o mulțime de alge, care pot interfera cu dezvoltarea și reproducerea acestei plante.

Anubias este din următoarele specii:

 • aftseliusa;
 • barter;
 • barter "cu frunze de cafea";
 • angustifolia;
 • pitic sau nana;
 • foarfece cu frunze largi;
 • lanceolate;
 • heterophyllous;
 • grațios;
 • gigantul.

Scurtă descriere și

Conținutul piticului Anubias în acvariuAnubias Afzeli o planta mare cu o baza densa si cresterea lor de pe cele doua laturi ale acvariului cu o buna filtrare. Este mai bine să plantați într-un paludarium, unde planta va crește rapid. Rădăcinile sunt sfătuite să planteze adânc în pământ și să lase rizomii pe suprafața pământului. Frunzele lor au forma unei culori ovale și verde, la vârful vârfului au o formă ușor rotunjită.

Anubias Bartera crește în afara zonelor însorite, sub copaci și la marginea râurilor și mlaștinilor, iar țara sa este Africa de Vest și Centrală. Frunzele de anubițe ale barterului sunt ferme și, din cauza rigidității lor, sunt potrivite pentru acvarii în care există cichlide. Apa trebuie să circule și temperatura apei care corespunde și bogată în materie organică, cu adăugarea de cărbune de mesteacăn. Anubias barter nu se teme de condițiile meteorologice și suferă cu ușurință o schimbare. Rapid crește și se obișnuiește cu noul mediu.

Kofeynolistny crește în Nigeria, Congo, Liberia și în multe alte locuri. Acest tip de anubias și-a luat numele din cauza asemănării sale cu frunzele de cafea. În acest tip de plantă rizomul este gros, frunzele cresc asimetric și sunt forma decorativă a barterului descris mai sus. Anubis este sugerat să păstrați siguranța la umbra, deoarece razele soarelui ajută la acoperirea acestora cu o mulțime de alge care nu permit plantei să crească. Planta este plantată în sol, astfel că se târî pe suprafață.

Lungă în bară crește ca și alte soiuri ale acestei plante în apropierea marginilor râurilor, râurilor și mlaștinilor. Se numește angustifolia, deoarece crește de trei ori mai mult decât lățimea, iar tulpina acestor anubii este scurtă și dreaptă. Puteți să-l crească atât într-un acvariu, cât și într-un paludarium, dar într-un acvariu lungimea ajunge de la zece la cincisprezece centimetri, dar, într-un paludarium, de la treizeci la patruzeci de centimetri. Anubias acvariu cu frunze înguste poate fi plantat în mijlocul sau în spatele acvariului.

Temperatura apei nu trebuie să depășească douăzeci și opt de grade. Este recomandată o schimbare obligatorie a zilnică a apei sau o bună filtrare. Iluminarea nu trebuie să depășească nivelul mediu. Rădăcina acestei plante este împărțită în mai multe părți și, prin urmare, reproducerea ei începe.

Anubias variegativ barter este un tip de plante ornamentale pe care puteți vedea pete albe, care, potrivit oamenilor de știință, reprezintă o infecție vizată cu un anumit virus special. Aceste spoturi dau luminozitatea inerentă acestui tip și nu interferează deloc cu dezvoltarea lor. Temperatura apei trebuie să fie cuprinsă între douăzeci și două până la douăzeci de grade, dar în sub-alimentele nutritive planta nu are nevoie de mult.

foioaselor Ele sunt durabile, se comportă bine în apă tare și nu tolerează răcirea apei sub optsprezece grade. Ei au nevoie de protecție față de culorile luminoase.

lancetshaped răspândit în rezervoarele din Africa de Vest. El este adesea confundat cu barterul cu frunze înguste. Singura diferență este că frunzele lor sunt ușor lanceolate. Cultivă în principal în mlaștini. Tulpina este subțire, frunzele sunt asamblate ca într-o rozetă. Deasupra, culoarea frunzelor este mai închisă și mai luminată. Nu se răspândește puternic în acvariu, se reproduce mai bine în locurile naturale. Când cresc, aveți nevoie de nutrienți.

Când cumpărați toate soiurile lor, vă recomandăm să acordați atenție aspectului lor, astfel încât să nu apară nici un aspect dureros sau miros putrefactiv.

Nana - cele mai mici anubias

Scurta descriere Anubias NanaAnubias nana vine din Africa. Ele cresc în locuri murdare, unde soarele nu se coace și există multă umbră. În zilele ploioase, planta trebuie să rămână în apă timp de foarte mult timp.

Anubias piticisau așa cum se numește într-un alt mod, Nana, este o instalație de acvariu. Dacă vă plimbați de-a lungul malurilor de pârâuri, ape și mlaștini, puteți întâlni cu siguranță această plantă și observați că ele sunt fixate pe stânci și copaci, dar cresc sub apă și nu pe suprafața ei.

Spre deosebire de alte specii ale acestei plante, tip pitic, dacă este plantat într-un acvariu, puneți-l în față. Rizomul său este atașat fie de piatră, fie de pământ. Locuitorii acvariului se simt bine atunci cand partea de jos este acoperita cu o planta, creste incet, dar cu o buna crestere seamana cu un covor. Nutrienții pentru acest tip sunt obligatorii. Se dezvoltă bine la umbra și, prin urmare, nu-i place iluminarea puternică, începe să se acopere cu alge, ceea ce le împiedică creșterea.

Timpul de iluminare ar trebui să dureze douăsprezece ore. Apa nu trebuie să fie mai mare de douăzeci și opt de grade, dacă le păstrați la o temperatură mai mică de douăzeci de grade, creșterea plantei se poate opri. Nu uitați că această plantă are nevoie de apă curată, iar douăzeci și cinci la sută din apa din acvariu trebuie filtrată sau înlocuită zilnic. Nutriția anubius pitic necesită în mod necesar nutrienți, adică îngrășăminte complexe.

O plantă cu creștere redusă care nu crește mai mult de zece sau cincisprezece centimetri are frunze ovale, verzi și rigide. Cireșele sunt puternice, planta deține, deoarece frunzele acoperă rizomii și o parte a rădăcinii din centru, rizomul și rădăcina sunt groase, iar frunzele mici încep să crească.

Nana are o mare capacitate de a trăi cu peștii, însoțitorii lor principali. Pește nu se poate strica planta, fiind cu ei în același mediu, pentru că este foarte rigid și nu este pește prea dur, dar există niște pești care pot săpa solul, dar rănit, cum ar fi Nana locuitor, ei nu pot, din cauza destul de rădăcină puternică. Dar, dacă nu efectuați modificări frecvente de apă, atunci știu că sunteți sigur de a le strica, și bloca porii pe frunze, și ei se vor opri de respirație, atunci aceasta va duce la dispariția lor rapidă. Melcii nu le pot strica, deci nu le scoateți din acvariu.

Anubias în limba latină înseamnă "dwarf", dacă vizitați adesea magazine de animale de companie, atunci puteți întâlni această plantă ornamentală neobișnuită acolo. Aspectul lor este foarte diferit de alte plante de acvariu, dar este foarte solicitat în rândul iubitorilor de pești de acvariu acasă.

Planta este bine distribuită pe teritoriul Camerunului cu râul Victoria, care este destul de familiar pentru toți. Aici se poate observa că această apă este foarte utilă pentru această plantă, nu conține impurități de magneziu și calciu. Planta are un aspect foarte frumos, forma de frunze este rotund, în timp ce semințele aspectul ovale, și anabiusy Nana se adapteze cu ușurință la orice mediu, care este, aceasta planta poate exista în fiecare acvariu, și va continua să crească, chiar dacă aceasta nu va fi apă sau iluminat. Creșterea acestei plante nu depinde de cantitatea de apă sau de lumină.

În Camerun, în plus față de speciile umbroase ale acestei plante, există, de asemenea, soiuri termofile care trăiesc bine în locuri luminoase. Ele se pot potrivi perfect atât extrasolar cât și în cazul în care lumina loveste.

Planta acestui soi îi place să trăiască în apă curată. Planindu-le într-un acvariu, puteți umple planta cu un robinet simplu de funcționare de la robinet. Conținutul de apă ar trebui să crească la douăzeci și șase de grade, iar sub optsprezece grade nu este permis să scadă.

Anubiile africane încep să înflorească până la începutul primăverii, însă plantele de acvariu nu pot înflori. Creșterea lor nu necesită efort maxim, are o creștere destul de lentă și nu tolerează multe alge în mediul lor, însă creșterea lor în orice caz este foarte simplă.

Anubias: conținutul în acvariu

Anubias într-un acvariu acasăPlanta Anubias nana trebuie să fie fie în pământ, fie în copac. Groapa de săpat adânc pentru plantarea acestei plante nu este necesară, ar trebui pur și simplu să fie coborâtă la suprafața nisipului fără a se adânci.

Cea mai necesară condiție pentru creștere este o umbră, deoarece sunt creaturi de coastă care trăiesc în penumbra, ascunzându-se de soare. Există atât de multe plante care mor fără lumină, însă cuvântul Anubias deja vorbește despre acest lucru, deoarece Anubia provine de la un vechi zeu egiptean care este patronul întunericului.

Atunci când se plantează această notă de plante, în primul rând, la frunzele sale, în cazul în care au orice pori sau găuri, le rupe, iar apoi tăiați rădăcinile Bush, să ia o piatră și cravată un fir frumos pentru ea. Dupa cuier, pune-l pe fund si lasati-l acolo pana la cresterea si raspandirea acestui arbust. Acesta va fi plantat lateral pe partea din față sau din spate a acvariului.

Terenul pe care planta planta trebuie să aibă o bază nutritivă, adică, este de dorit să se folosească nisip de râu cu pietricele, în cazul în care Anubias în creștere formează plexul, iar în aceste plexuri doar găsește un loc de a trăi.

Avantajele și dezavantajele lui Anubias Nana

Avantajele și dezavantajele cultivării Anubias nanaPutem numi câteva trăsături caracteristice care o fac universală și, în același timp, arată slăbiciuni care o fac departe de ideal.

Pentru merite includem:

 • rezistență și rezistență;
 • adaptarea la cele mai diverse condiții pentru acest tip de locuitori;
 • dimensiunea minimă și frumusețea, atrăgând mulți.

dezavantaje:

 • cresterea lenta a acvariului;
 • scumpete.

În concluzie, observăm că în prezent trăiesc aproximativ zece varietăți ale acestei plante, dar nu toate cresc și se dezvoltă în acvariu. Iubitorii de pește și aceste plante din acvariu sunt avertizați cu tărie că, fără să respecte regulile și cunoștințele de mai sus pentru a le îngriji, se pot îmbolnăvi. Cu boli, frunzele își pierd strălucirea și încep să putrezească din ce în ce mai mult pe zi.

Nana are o rezistență excelentă și tolerează chiar mișcări îndepărtate, chiar și în cazul fracturilor de tulpini și frunze, dacă acest lucru nu se întâmplă în număr mare, apoi puțin mai târziu planta va elibera frunze tinere.

Feriți-vă de această plantă foarte captivantă, dar destul de atractivă, decorați-vă acvariul acasă și aduceți plăcere nu numai dvs. și oaspeților dvs., ci și peștilor minunați care trăiesc în mediul lor.

Luând în considerare toate neajunsurile, puteți spune că este aproape o instalație ideală pentru decorarea acvariului.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Pește-cuțit cum să îngrijească în mod corespunzător pentru peștii de acvariuPește-cuțit cum să îngrijească în mod corespunzător pentru peștii de acvariu
Cum sa scapi de barba neagra intr-un acvariu?Cum sa scapi de barba neagra intr-un acvariu?
Ludwigia este o plantă frumoasă pentru acvariuLudwigia este o plantă frumoasă pentru acvariu
Acvariu rechin catfang pangasiusAcvariu rechin catfang pangasius
Creșterea delfinilor peștilor din acvariuCreșterea delfinilor peștilor din acvariu
Reproducerea melcului prădător Helen, conținutReproducerea melcului prădător Helen, conținut
Fereastra thailandeză - excelentă pentru decorarea acvariilorFereastra thailandeză - excelentă pentru decorarea acvariilor
Plante de acvariu: fotografii, specii de plante pentru acvariuPlante de acvariu: fotografii, specii de plante pentru acvariu
Black Beauty - moliezie de pește de acvariu. Îngrijire și îngrijireBlack Beauty - moliezie de pește de acvariu. Îngrijire și îngrijire
Locuitorul acvariului de apă dulce - pești miciLocuitorul acvariului de apă dulce - pești mici
» » Conținutul anubias nana în acvariu
© 2021 amigdas.com