amigdas.com

Informații complete privind îndepărtarea dinților sub anestezie generală

Metode de extragere a dințilorMai multe din copilărie profundă, mulți oameni la menționarea cuvântului „dentist“ începe să apară asocieri neplăcute cu sadicul care torturează și aduce o mulțime de durere. Nu este surprinzător, după toate rare, pentru a găsi un om a cărui copil dinții cad pe cont propriu, și chiar și oase cresc perfect drepte, astfel încât toate au avut de a face cu ejectarea, curățarea, umpluturile sau acolade. Mai rău, cele mai multe proceduri au fost chiar fără anestezie locală și nu a fost vorba de eliminarea dinților sub anestezie generală.

Beneficiul șantierului este 2017, iar medicii, chiar și la sensibilitate ridicată a dinților în timpul curățării se poate folosi un anestezic local, iar atunci când eliminați „mare“, dar trebuie să fie indicații și contraindicații adecvate. Din ce în ce mai des, oamenii pun aceeași întrebare - "pot să-mi scot dinții sub anestezie?"Este imposibil să răspunzi fără echivoc la această întrebare, pentru că în primul rând trebuie să vă însufleți specificul operației, să studiați cauzele, trăsăturile și contraindicațiile.

Descrierea și caracteristicile îndepărtării dinților sub anestezie

Primul lucru care trebuie clarificat este pentru cine și pentru ce anestezie generală este necesară. Este necesar să înțelegem motivele și obiectivele unei persoane pentru a lua cea mai rațională decizie.

Cui și de ce este necesară anestezia generală pentru îndepărtarea dinților?

Majoritatea pacienților care doresc să utilizeze serviciul generalul anestezie:

 • Persoanele cu teama de panică de medicoameni cu teama de panica de stomatologi;
 • pacienții care nu sunt afectați de anestezie locală;
 • alergică la substanțe compuse din anestezie locală;
 • oameni cu un prag de durere foarte scăzut.

Pentru persoanele din lista de mai sus există posibilitatea utilizării anesteziei generale în care o persoană adoarme în timpul operației sau tratamentului și apoi se trezește când procedurile necesare au fost deja finalizate.

Caracteristicile procedurii

Starea de anestezie generală este înțeleasă ca fiind completă deconectare constiinta (activitate nervoasa superioara) a unei persoane, in care o persoana este imersata intr-un somn indus de droguri. În timpul anesteziei generale la om a scăzut de răspuns al întregului sistem nervos, și au suprimat de asemenea, sistemul limbic, și cu ea reflectorizante astfel de procese importante ca respirație, tuse, salivație, și, uneori, chiar și procesul de respirație.

Este important de menționat că, în timpul anesteziei generale, este posibil să se producă un efect negativ asupra creierului și a sistemului cardiovascular, precum și să provoace complicații semnificative ale rinichilor.

Indicații și contraindicații privind utilizarea anesteziei generale

Ca și în cazul anesteziei locale, anestezia generală are, de asemenea, o serie de indicații, contraindicații, avantaje și dezavantaje. Începeți cu lista de indicații pentru anestezie:

 1. Oamenii care în panică frica de durere, de medici sau de operații de orice fel. Foarte des, astfel de persoane nu au anestezie locală anestezică. Când se administrează, anestezicele blochează sentimentul de durere datorită faptului că impulsurile din zona în care se desfășoară operația nu intră în creier, dar impulsurile vizuale vin și creierul însuși completează această senzație. Pentru astfel de oameni, medicii decid de multe ori să înlăture dinții sub anestezie.
 2. Extragerea dinților sub anestezieIndicațiile sunt, de asemenea, potrivite pentru persoanele cu furtună alergic răspuns la anestezice. Dacă anestezia locală poate determina umflarea, umflarea sau problemele cutanate, medicii nu utilizează anestezie locală. În orice clinică modernă, înainte de a aplica o anestezie locală sau generală, veți fi forțat să luați teste pentru medicamente anestezice. În acest fel medicii vă protejează de tine și de erorile medicale și de eventualele complicații.
 3. În timpul operațiunilor complexe de procesare și de îndepărtare simultan de câteva dinți, precum și în timpul intervențiilor chirurgicale de urgență ale chirurgului.
 4. Dorința pacientului în absența contraindicațiilor.
 5. Este posibilă efectuarea unei operații cu anestezie generală, dacă o persoană are vărsături puternice pronunțate și anestezia locală nu ajută.
 6. Medicii prescriu aplicarea anesteziei generale la persoanele cu mental tulburări, patologii neurologice și boli ereditare genetice.

Având în vedere că, în prezent, majoritatea anestezicelor utilizate în stomatologia modernă au un efect scazut sau chiar atent asupra organismului, există încă o serie de contraindicații importante pentru utilizare. Există următoarea listă contraindicații:

 • Aveți probleme cu hormoni și glanda tiroidă;
 • boli cardiace, patologii ischemice, boli ale organelor interne și prezența patologiilor endocrine;
 • Probleme de greutateprobleme grave cu mai mult greutate sau predispozitie genetica la obezitate;
 • anemie;
 • Forma acută de astm bronșic;
 • trombocitopenie sau alte boli asociate cu o scădere a trombocitelor din sânge;
 • anestezia generală este contraindicată la persoanele care recent (în ultimele 6 luni) au fost susceptibile la infarct miocardic;
 • disponibilitate cancer bolilor și cursul chimioterapiei.

În prealabil, pentru a fi convins de faptul că, pentru dvs., nu este contraindicator la îndepărtarea unui dinte de înțelepciune sub narcoza generală sau comună, este întotdeauna posibilă după consultarea medicului anestezistului. O astfel de consultare este obligatorie și este însoțită de o listă de teste obligatorii și o cardiogramă. Această procedură este pur și simplu necesară pentru a vă evalua corespunzător sănătatea, precum și pentru a lua decizii raționale în alegerea anesteziei.

Beneficiile anesteziei generale

Principalul avantaj al anesteziei generale în desfășurarea operațiilor pentru pacient este pacientul nu simt durerea, nu experimentează și, de asemenea, nu overexert. Pacientul este pur și simplu într-un vis de droguri. De asemenea, medicul dentist câștigă, deoarece are condiții mult mai confortabile pentru a-și desfășura activitatea.

Descrierea procesului de extragere a dinților sub anestezie

extracția dinților sub anesteziePrimul lucru care se face este o injecție cu anestezic. După intrarea în substanță, persoana adormă foarte repede. Este important de menționat că, în funcție de complexitate, fie că este vorba de o simplă extracție a dinților sau de o operație complexă pe dinții de înțelepciune, proces operațiunile pot fi complet diferite. De exemplu, în timpul îndepărtării dinților de înțelepciune, trebuie să vă petreceți mult timp lucrați cu gingia. După operație, o persoană se trezește, vine la viață și pleacă. Acesta este întregul proces de îndepărtare.

Este necesar să se acorde atenție unei astfel de proceduri ca sedarea. Sedarea este adesea prezentată ca anestezie generală, deși nu are nimic de-a face cu anestezia generală. Acest lucru este foarte important pentru a înțelege, deoarece în timpul sedării, pacientul este într-o stare conștientă, deși foarte relaxată. Sedarea este o utilizare unică a unei doze mari de sedative. Amintiți-vă că, dacă vă prezentați sedarea ca anestezie generală, atunci cel mai probabil, clinica nu are permisiunea de a efectua anestezie. Pentru a se proteja, calitatea slabă și îngrijirea medicală discutabilă este mai bine să recurgă la ajutorul clinicilor bune și să renunțe la sedare.

În ceea ce privește timpul, de obicei îndepărtare dintele nu durează mai mult de 30 de minute. Dacă se efectuează o operație mai complexă, de exemplu, tăierea gingiilor și îndepărtarea dinților de înțelepciune, atunci mai multe ore de lucru pot dispărea. Și în cazuri grave, atunci când dinții de înțelepciune putrezesc, atunci va dura mult timp pentru a procesa cavitatea orală și întregul proces se poate trage pe câteva ore.

Acordați atenție la timp în avans, deoarece acest lucru va determina prețul procedurii. Anestezia generală nu este o plăcere scumpă.

constatări

Pentru a ajuta anestezia generală ar trebui să fie recurs doar în cazurile necesare, în cazul în care fără ea pur și simplu nu pot face. Dar înainte de a merge și de a scrie pentru chirurgie, merită consultat cu un medic și de a face toate testele necesare. Pe baza testelor de sânge și a unei cardiograme, anestezistul va trage concluzii și va lua un anestezic, după care puteți merge deja la operație. Nu trebuie să verificați licența pentru anestezie.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să nu vă mai fie teamă de medicul dentist: modalități și descriereCum să nu vă mai fie teamă de medicul dentist: modalități și descriere
Sedarea - ce este? Descrierea procesului și condiției din stomatologieSedarea - ce este? Descrierea procesului și condiției din stomatologie
Cum sa rupi un dinte fara durere si teamaCum sa rupi un dinte fara durere si teama
Cum este și cum să vă albiți dinții?Cum este și cum să vă albiți dinții?
Ce este anestezia conductivă în stomatologie?Ce este anestezia conductivă în stomatologie?
Care este aplicarea anesteziei în stomatologie?Care este aplicarea anesteziei în stomatologie?
Este dureros să scoateți dintele de înțelepciune?Este dureros să scoateți dintele de înțelepciune?
Îndepărtarea simplă și complexă a dintelui înțelepciuniiÎndepărtarea simplă și complexă a dintelui înțelepciunii
Îndepărtarea unui dinte de înțelepciune retrasÎndepărtarea unui dinte de înțelepciune retras
Anestezia prin infiltrare în stomatologie: caracteristiciAnestezia prin infiltrare în stomatologie: caracteristici
» » Informații complete privind îndepărtarea dinților sub anestezie generală
© 2021 amigdas.com