amigdas.com

Oral-b vitalitate: progresul în medicina placă orală

Oral-BTrăim într-o epocă de înaltă tehnologie și de inovare. Progresul nu se oprește. În ciuda unei cantități mari de informații zilnice, oamenii încă reușesc să vină cu și să creeze tot mai multe lucruri și proiecte diferite. Prioritatea se pune acum pe domeniul electronicii, îmbunătățirea diverselor aparate ale vieții cotidiene și nu numai. Toate acestea se fac într-un singur scop - pentru a facilita viața unei persoane. Și chiar și atunci când, pare să fie, nu există niciun motiv sau altul pentru a îmbunătăți acest lucru, oamenii, inginerii, muncitorii, încă vin cu un plus interesant și ne fac viața mai ușoară, iar dispozitivele și dispozitivele sunt mai dificile.

nici acum douăzeci de ani a fost dificil să ne imaginăm că progresul va ajunge la un astfel de nivel, pentru că este foarte mare, și, uneori, tehnologie avansată de bine nu se distinge de magie. Trebuie remarcat faptul că îmbunătățirea absolut toate lucrurile și instrumente, de la cel mai simplu ca o periuta de dinti, la modele mai complexe, cum ar fi calculatoarele sau mașini, gândiți-vă la diferite observatoare și centre similare de a vorbi și nu merită, mai ales, că va fi deloc despre ei, și nici măcar despre computere, și anume periuța de dinți, desigur, nu despre cele mai comune.

Progres și tehnologie

Având în vedere faptul că absolut toate tehnologiile sunt îmbunătățite acum, putem concluziona că atenția este acordată, de asemenea, în mod egal tuturor sectoarelor activității noastre de viață.

Unul dintre ei - medicamentul, care a fost important în aproape fiecare perioadă de istorie a lumii, și chiar dacă oamenii nu știu nimic despre corpul tău, nu a existat nici o modalitate de a menține starea sistemului corpului si imunitar, nu cele mai multe tratamente, cu toate acestea sănătatea a încercat să o îngrijească și să o protejeze, să o protejeze.

medicinăAstăzi însă, datorită progresului, omenirea a făcut pași importanți în medicină, în consecință, cota de leu a bolilor este tratată astăzi. Deși nu fiecare boală are capacitatea de a distruge complet, dar, important, vă puteți proteja la maxim, vă puteți întări imunitatea, vă puteți apăra și fără a vă prejudicia pe voi înșivă. La urma urmei, dacă punem o mască de față pentru a nu prinde virusul gripal, nu ne oferă deloc plăcere sau confort, și anume confortul și siguranța într-o singură persoană care se străduiește. Bine, timp, cunoștințe și, din nou, tehnologie, permiteți unei persoane să obțină rezultatul dorit.

Corpul nostru este, fără îndoială, în sine, un mecanism foarte complex, un număr de diferite oase, țesuturi, substanțe care alcătuiesc sănătatea și viața noastră generală, totul este foarte diferit, dar, de asemenea, oferă un întreg - pentru că toate aceste țesuturi și oase, pe care mulți și ei știu doar o picătură de informații, toate acestea sunt corpul nostru, corpul nostru, noi.

stomatologie

Cum să ai grijă de dinții tăiDar există în corpul nostru, care nu este ușor de a avea mai multe funcții, dar, de asemenea, se amintește în fiecare zi, mereu cu noi, și, în plus, poate fi întotdeauna în pericol, și în plus față de beneficiile și de a facilita sarcinile noastre, în plus față de emoții plăcute și bucurie, această o parte a corpului nostru ne poate aduce, de asemenea, inconveniente uriașe, durere, suferință și, în cele din urmă, pierderi de bani de dimensiuni mari, pentru că în sine medicina, tratamentul este un lucru foarte scump, și chiar mai mult, dacă aveți nevoie de un astfel de "mecanism" important ca dinții noștri.

La urma urmei, este datorită dinților, putem vorbi, mesteca alimente, și, în cele din urmă, să zâmbească, dacă acestea vin în stare proastă sau pur și simplu suferi Intri inconfortabil, cu grave și, în plus, că suntem acum dificil de a mânca, mesteca , și într-adevăr nu putem zâmbi atunci când avem o bună dispoziție, dar cum poate fi bine dacă problemele cu dinții ne dau o durere arzătoare neplăcută.

Nici unul dintre noi nu vrea să experimenteze acest lucru, nici unul dintre noi nu vrea să fie întemnițat în contextul durerii neplăcute și a diferitelor probleme. Și acesta este motivul pentru care tratamentul dinților și de urmărire pentru a se asigura ca dintii raman sanatosi astazi este dat la fel de mult timp se aplică cele mai bune tehnologii, inclusiv pentru simplu, după cum am menționat mai devreme, pentru a le menține sănătoși și îngrijite, îngrijite.

Îngrijirea corectă a dinților

Îngrijirea dințilorProbabil, dinți de curățare la momentul potrivit este aproape cea mai importantă parte în a lua grijă de ei, pentru că cum altfel putem proteja dintii lor de probleme, cel mai important, folosiți o perie bună și convenabil pentru noi, care nu poate costa atât de ieftin, decât să cheltui bani pe tratament scump .

Acest articol combină câteva dintre cele mai importante și relevante subiecte, progresul în sine, pe care l-am menționat mai devreme, și medicina, mai precis, doar o mică parte din ea, bine, destul de mică periuță de dinți moderna fin Oral B. Acest lucru combină, de asemenea, progresul într-o secțiune de medicină, cum ar fi stomatologia. La urma urmei, această perie nu este destul de obișnuită.

Ce este Vitality Oral-B?

diferența său principal de la perii convenționale, iar avantajul este că acesta este electric, nu va trebui doar să prodelyvat munca fizică să se spele pe dinți, nu trebuie să se miște mâna și tensionată, dar, de asemenea, o metodă de curățare a dinților este mult mai eficient, perie va curăța mai multe bijuterii, dar este activă și rapidă, mai repede decât mișcările, trebuie doar să setați direcția. Oral-B Vitality va face toată munca pentru dvs., pentru că este automatizată și, poate, pentru meritul său principal.

periuță de dințiMai mult, este necesar să se sublinieze confortul pensulei, este ușor de utilizat, este vorba despre caz, este suficient de mare pentru a ocupa întregul spațiu al mâinii, la fel ca mânerul ușii. Acesta este, de asemenea, un fel de mâner perie, peria în sine este mult mai subțire și mai mică decât corpul său.

Puteți să-l înțelegeți și să-l țineți strans, și cu toată palma mâinii, nu cu degetele, cum ar fi o perie obișnuită. Deci, va fi mai convenabil să o gestionați, va fi mai ușor să setați direcția și nu va aluneca din mâinile dvs. sau fidget, peria este complet în controlul dumneavoastră.

În plus, cu privire la caz perii sunt inserții de cauciuc, și datorită lor, peria este de asemenea confortabilă împotriva pielii și este ținută în mână. În acest caz, va fi convenabil să folosiți o pensulă atât pentru un copil, cât și pentru un adult. Pentru un copil nu este dificil să apucați un stilou. În cazuri extreme, îl puteți apuca mai sus, unde structura cazului devine mai îngustă, în orice caz există o ieșire și nu va fi dificil să folosiți peria, dar este ușor, convenabilă și plăcută.

Construirea vitalității orale-B

Să facem o descriere mai detaliată a dispozitivului de periere. Se compune din trei părți.

  • Stativ de încărcare.
  • Periuța de dinți Oral - B Vitality. (Corp)
  • Duza de curățat.
  1. Asigurați încărcarea.
  2. Deținător convenabil.
  3. Curatarea eficienta.

Vom analiza fiecare dintre părți separat și în detaliu.

Braun Oral-B periuță de dințiSă începem și în ordine de la stand. Ce este ea? Un oval mic cu un buton din plastic pe care se atașează peria. Este demn de remarcat că nu veți găsi contacte pe el tehnologia unică Oral-B. Standul este proiectat astfel încât să vă protejeze și să vă protejeze de un posibil șoc electric, deoarece este probabil să fie în baie pentru a rezista peria. Încărcarea are loc prin intermediul undelor magnetice. Pensulă este atașată de buton în sine și se află într-o poziție verticală, ținând suficient de bine. Și sarcina însăși, ca regulă, se realizează după 12 sau 14 utilizări, adică sesiuni de periere.

Apoi, există un corp perie, Oral-B. Pe el există un buton de includere, iar în interiorul său mecanismul unei perii de dinți. Este destul de complex, dar cazul este sigilat și puternic pentru a proteja toate părțile. În general, este puternic și se teme că ceva se va rupe sau va cădea, desigur, nu merită. Oral-B vă oferă o încărcare sigură, asigurați-vă că peria în sine este un dispozitiv sigur.

Și, în cele din urmă, duza însăși pentru curățare, este atașată unei mici benzi metalice pe corp. La perie este atașată o duză pentru dinții sensibili și gingiile Sensetive. Absolut toate duzele Oral-B se potrivesc cu periuța de dinți.

Desigur, după un timp de la începerea utilizării, trebuie să înlocuiți duza, deoarece, ca și dinții, dacă nu curăță, se uzează. Dar cum să determinați dacă este timpul să schimbați duza sau altfel ea poate fi folosită. În peria electrică Oral-B este prevăzută și aceasta.

Totul este extrem de simplu: duza însăși are culoarea albastră, iar în timpul utilizării firele își pierd culoarea în timp. În momentul în care firele sunt pe jumătate incolore, timpul pentru schimbarea duzei. Acest lucru este foarte convenabil, în primul rând, nu trebuie să înlocuiți peria însăși, dar numai atașamentul său, aparatul însuși va continua să funcționeze eficient și să-și îndeplinească bine sarcina de bază. În al doilea rând, Puteți înțelege cu ușurință momentul când este timpul să schimbați duza, nu trebuie să gândiți și să ghiciți când va fi fără valoare. În acest caz, ați putea să țineți pensula prea mult, iar ea nu și-a mai curățat dinții așa de eficient sau, dimpotrivă, a aruncat duza când era încă bună și nu a răsfățat deloc.

Caracteristicile periei

În ceea ce privește peria în sine, Funcționează la o viteză de aproximativ 7600 rpm, se poate concluziona cu ușurință că eficiența ridicată și eficiența sa, este ușor de ghicit că curățarea dinților cu o astfel de viteză va fi ușoară.

Duzele Vitality B oralÎn plus față de toate privilegiile și facilitățile disponibile deja, în periuță este instalat un timer. Nevoie, desigur, pentru a controla curățarea dinților, astfel încât să puteți ține evidența timpului, și perie dintii este la fel de mult, în conformitate cu regulile și plus la toate taxa nu va merge mai mult decât trebuie, veți ști întotdeauna când este posibil sau necesar să se oprească procedură și opriți peria Electal-Oral-B.

Când procesul de curățare se termină și timerul trebuie să vă avertizeze despre el, pur și simplu vibrează, îl veți simți cu ușurință și veți ști când să opriți dispozitivul.

Dar are un alt plus minunat și important, un avantaj al acestui lucru. Linia de jos este că peria nu curăță doar dinții de resturi și alte bacterii urât, de asemenea, îndepărtează cu ușurință placa. Ca o mașină de lustruit, vă lustruiește dinții într-un ritm frenetic.

După acest proces, dinții sunt curate și netede, și, desigur, este o lungă perioadă de timp va fi capabil să mențină sănătatea dumneavoastră, și o sănătate dentară separat, vă asigura un zâmbet alb plăcut și grădină de boli neplăcute, după o astfel de curățare eficientă și puternică a dinților nu este cu siguranță amenințată.

Există, de asemenea, un bonus frumos, în timp ce curățarea se efectuează, chiar și masaj gingiilor, ceea ce face ca procesul de curățare ușoară util, dar, de asemenea, plăcută, veți fi încântați să curgă în baie atunci când nevoia din nou, perie dintii, ceea ce este foarte cool, astfel încât nu va uita pentru a le curăța în timp și urmăriți dinții și vor rămâne sănătoși și vor păstra permanent aspectul lor puternic și bine îngrijit.

Avantajele periei orale-BCine n-ar fi plăcut să masaj gingiilor, în afară, în cazul în care peria se face foarte înaltă calitate, și luând în considerare toate cerințele și tehnologiile, nu te va face rău, și va îmbunătăți doar eficiența de curățare, după cum am menționat mai devreme.

Acesta este modul în care se realizează combinația de tehnologii înalte în medicină. Desigur, prețul relativ al pensulei este ridicat, dar numai relativ. Și nu este o surpriză faptul că un astfel de dispozitiv costă mai mult decât periile convenționale, deoarece orice tehnologie modernă îmbunătățită va costa mai mult, iar tratamentul dentar nu este scump în sine. Și prețul de aproximativ 1500 de ruble în acest caz este acceptabil, și chiar foarte mult. La urma urmei, pentru un astfel de preț, veți obține o mulțime de caracteristici și bonusuri plăcute.

  • Curatarea eficienta. (viteza de rotație a periei este de aproximativ 7600 rpm).
  • Îndepărtează placa și împiedică alte infecții dentare care vă pot provoca neplăceri.
  • Durabil și fiabil.
  • Automatizat, nu vă periați numai dinții, dar avertizează și când trebuie să opriți curățarea și când să înlocuiți duza.

Și în final, în cazul în care acest lucru schotke trebuie doar să schimbați o duză, care, întâmplător, este ea însăși, de asemenea, destul de fiabile, periilor convenționale pentru anul vă schimba mult mai mult, și în cele din urmă cheltui o sumă mare.

Iată capătul articolului pe peria electrică Oral-B Vitality. Urmăriți-vă sănătatea și alegeți un produs de calitate! Toți dinții puternici și albi.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce este cunoașterea de sine? Care este sensul ei?Ce este cunoașterea de sine? Care este sensul ei?
Cum arată un pește o picătură și informații interesante despre asta?Cum arată un pește o picătură și informații interesante despre asta?
Care este nivelul pretențiilor în psihologie?Care este nivelul pretențiilor în psihologie?
Iridescent Rose: Cum să obțineți o floare multicolore la domiciliuIridescent Rose: Cum să obțineți o floare multicolore la domiciliu
Care sunt aceste cuvinte neobișnuite "ascetism" și "ascetism"Care sunt aceste cuvinte neobișnuite "ascetism" și "ascetism"
MACHINI DE SUDARE: descriere, caracteristici și prezentare generalăMACHINI DE SUDARE: descriere, caracteristici și prezentare generală
Cum acasă lucrurile de amidon: căi și sfaturiCum acasă lucrurile de amidon: căi și sfaturi
Încărcarea corectă a bateriei telefonuluiÎncărcarea corectă a bateriei telefonului
Secretele compozițiilor de flori: ce se spune despre culorile diferitelor culoriSecretele compozițiilor de flori: ce se spune despre culorile diferitelor culori
Fotografie de citrin - calea de a descoperi magia pietreiFotografie de citrin - calea de a descoperi magia pietrei
» » Oral-b vitalitate: progresul în medicina placă orală
© 2021 amigdas.com