amigdas.com

`Hepatovet` pentru câini: instrucțiuni de utilizare

Medicamentul pentru pisici și câini"Hepatita" este un remediu special care este conceput pentru a restaura celulele hepatice la pisici si caini. Medicamentul îmbunătățește rapid și eficient funcția hepatică. Este adesea folosit în scopuri profilactice și pentru tratamentul organismului, precum și otrăvire, infecții, inflamații și pentru a reduce efectele medicamentelor în timpul tratamentului.

Hepatită pentru câini

Hepatoprotectorul este utilizat ca medicament independent sau ca parte a tratamentului complex pentru tratamentul acut și cronic al bolilor hepatice de diferite origini, restaurarea celulelor hepatice după otrăvire, leziuni infecțioase.

"Hepatită" pentru pisici și pisici are mai multe avantaje:

 • are o compoziție naturală;
 • curăță rapid ficatul de toxine;
 • restabilește nivelul de amoniac din organism;
 • regeneră celulele hepatice;
 • îmbunătățește procesele metabolice și își restabilește funcțiile;
 • administrarea convenabilă a medicamentului cu un dozator de seringi.

structură

Compoziția medicamentului "Hepatovet" include fosfolipide și aminoacizi, care, dacă sunt utilizați în mod regulat efectul regenerativ asupra celulelor hepatice, inclusiv daune grave produse de expunerea la substanțe toxice sau neoplasme.

 • Fosfolipidele activează moleculele de proteine ​​care accelerează procesele metabolice și repară celulele deteriorate, deoarece fac parte din membranele celulare și reprezintă o sursă de energie pentru corpul animalului.
 • Metonina ajută la creșterea nivelului de fosfolipide, reduce colesterolul, activează proteinele, hormonii și vitaminele. Metionina nu permite acumularea în organism a celulelor grase, care contribuie la regenerarea organelor. De asemenea, metronina previne acumularea de săruri ale metalelor grele în organism.
 • Cornitin restaurează efectiv celulele hepatice și elimină excesul de amoniac din organism.
 • Ciulinul de lapte ajută la restabilirea celulelor corpului. Substanțele active care alcătuiesc planta plantelor îndeplinesc o funcție protectoare împotriva efectelor componentelor toxice.
 • Immortelle este folosit ca un antispasmodic, deoarece are un efect analgezic puternic.

Indicații pentru utilizare

Medicamentul este adesea utilizat ca medicament independent pentru tratamentul pisicilor și câinilor sau ca parte a terapiei complexe împreună cu alte medicamente.

Hepatoprotector pentru câini Eficace în tratamentul bolilor acute și cronice, în special cu hepatită, ciroză, lipidoză, hepatoză.

Scopul tratamentului pentru animalePentru a restabili funcționarea normală a corpului după bolile cauzate de paraziți, care afectează negativ funcționarea organului. Utilizarea medicamentelor antihelmintice are un puternic efect toxic asupra ficatului animalului, astfel că este necesară utilizarea hepatoprotectorului pentru câini.

Hepatita este utilizată ca agent de susținere la tratamentul bolilor oncologice. În această perioadă, starea hepatică a pisicii și a pisicilor ar trebui să primească o atenție deosebită.

În bolile de origine infecțioasă, proteja ficatul cainelui de la expunerea la toxinele de virusuri și medicamente care sunt utilizate pentru tratament.

De asemenea, se utilizează "Hepatovet" dacă animalul nu are semne de boală hepatică, adică ca agent preventiv. Medicamentul normalizează activitatea corpului, împiedică distrugerea, intoxicația.

Contraindicații și efecte secundare ale medicamentului

"Hepatovet" este practic sigur și are o listă limitată de contraindicații. Utilizarea hepatoprotectorului Este interzisă o encefalopatie și o epilepsie la câini și pisici.

Tratamentul ficatului la câiniÎn cazuri rare, când se administrează medicamente la câine, este posibil să existe o salivare sau o alergie crescută la componentele individuale ale medicamentului. Dacă o pisică sau un câine are grețuri sau vărsături, animalul trebuie arătat medicului veterinar.

"Hepatovet" nu este interzisă să se aplice în timpul sarcinii și alăptării.

Dacă urmați cu strictețe instrucțiunile de utilizare, nu există efecte secundare. Hepatoprotectantul este compatibil cu alte medicamente, deci este adesea folosit ca parte a terapiei complexe.

"Hepatovet" pentru pisici: instrucțiuni de utilizare

Medicamentul este destinat pentru administrare orală. Înainte de utilizare, flaconul trebuie agitat bine, se măsoară cantitatea necesară cu un dozator de seringi și se administrează animalului. Medicamentul poate fi turnat cu o seringă pe rădăcina limbii sau amestecat cu mâncarea.

Medicamentul"Hepatita" se utilizează de 2-3 ori pe zi. Durata tratamentului este de trei până la cinci săptămâni. Dacă este necesar, utilizarea medicamentului poate fi repetată după 2 săptămâni. Doza de medicament este calculată de către medicul veterinar, luând în considerare greutatea animalului.

Conform instrucțiunilor de utilizare, doza de medicament pentru o pisică care cântărește mai puțin de trei kilograme este de 1 ml, de la 3 la 6 kg - 2 ml, peste 6 kg - 3 ml.

Instrucțiuni de utilizare pentru câini

Medicamentul este destinat utilizării interne. Înainte de utilizare, medicamentul trebuie amestecat bine până la uniformizare.

"Hepatita" se utilizează împreună cu alimente sau cu o seringă fără ac. Doza de medicament depinde de greutatea câinelui:

 • până la 10 kk - 3 ml pe zi;
 • 11-20 kg - 6 ml pe zi;
 • 21-30 kg - 9 ml;
 • 31-40 kg - 12 ml.

Cu o aderență strictă la doza de medicament, efectele secundare la câine nu se dezvoltă.

Feedbackul proprietarului

Apetitul câinelui sa deteriorat brusc: a început să mănânce prost, să refuze mâncarea și delicatesele. Deseori a început să apară vărsături și scaun. Au fost abordate într-o clinică veterinară. Medicul numit "Hepatovet", care este folosit pe scară largă în încălcarea ficatului și eliminarea toxinelor din organism. Preparatul are o consistență vâscoasă și un miros specific care seamănă cu carnea. Poate de aceea câinele a acceptat-o ​​fără probleme. După cursul tratamentului, apetitul sa întors. Medicamentul a fost administrat de trei ori pe zi. Îi recomand tuturor proprietarilor ale căror animale de companie se confruntă cu aceleași probleme.

Pentru a trata ciobanescul german după otrăvire a prescris o mulțime de droguri. Acest lucru a afectat activitatea ficatului. Câinele începu să mănânce mai rău, exista slăbiciune, apatie. La recomandarea medicului veterinar, împreună cu medicamentele utilizate "Hepatovet". Câinele se recuperează rapid, devenind mai activ.

La o pisică, gastrita a devenit agravată. Veterinarul a sfătuit să ia "Hepatovet". Medicamentul este absolut inofensiv, deoarece conține ingrediente naturale. Este ușor de măsurat și convenabil de a da unei pisici cu ajutorul unui dozator. După utilizare, starea sa îmbunătățit semnificativ: scaunul a fost normalizat, animalul a început să mănânce în mod normal, lenea a dispărut.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cât de corect să folosiți preparatul de veracol pentru pisici și câini?Cât de corect să folosiți preparatul de veracol pentru pisici și câini?
Preparate "progepar" și "heptral" pentru protejarea ficatului, răspunsuriPreparate "progepar" și "heptral" pentru protejarea ficatului, răspunsuri
Caracteristicile utilizării lactobiofadolului pentru câiniCaracteristicile utilizării lactobiofadolului pentru câini
Maxidin pentru pisici manual de utilizareMaxidin pentru pisici manual de utilizare
Anandin pentru pisici, instrucțiuni de utilizareAnandin pentru pisici, instrucțiuni de utilizare
Lista de medicamente și medicamente pentru tratamentul ficatuluiLista de medicamente și medicamente pentru tratamentul ficatului
Vitam - complex pentru animale, instrucțiuni de utilizareVitam - complex pentru animale, instrucțiuni de utilizare
Vitanol este utilizarea și instruirea saVitanol este utilizarea și instruirea sa
Simptomele inflamației ficatului și cauza boliiSimptomele inflamației ficatului și cauza bolii
Caracteristicile cursului ultimei etape a cirozeiCaracteristicile cursului ultimei etape a cirozei
» » `Hepatovet` pentru câini: instrucțiuni de utilizare
© 2021 amigdas.com