amigdas.com

Descrierea rasei mini-Dobermann: caracteristicile unui pincher miniatural

Caracteristicile pinscherului piticPentru numărul de rase unice, puteți include în siguranță un mini Doberman. Acesta combină o varietate de caracteristici care atrag mulți iubitori de patrulape. Cu toate acestea, unii oameni se tem de un pinscher pitic, experimentează sentimente duble față de el. Ce fel de rasă este aceasta, ce fel de caracter și natură, pentru ce este atractiv?

Exterior Exterior

Colorado dobermannMini-pinchers a apărut pentru prima dată pe teritoriul Germaniei. Sunt reprezentanți ai unei rase antice, ale cărei strămoși au fost adăpați în secolul al XV-lea. După secole, crescătorii germani au început să lucreze la reproducerea unei rase mai mici. În 1880 a fost aprobată standardul rasei zwergpinscher. Era foarte solicitată ca un câine de companie dedicat.

La noi, o astfel de rasă este mai cunoscută sub numele mini Doberman. Câinii din această rasă au un corp subțire și musculos, cu labele puternice și subțiri. Un zwergpinscher clasic trebuie să aibă urechi tăiate și o coadă. Cu toate acestea, în lumea modernă mulți proprietari au început să refuze acest lucru.

În vârstă mijlocie, mini Doberman ajunge la o dimensiune de 25-30 cm și cântărește aproximativ 5 kg. Pentru astfel de indicatori, el și-a primit numele, deși seamănă foarte mult cu fratele său mai mare în exterior.

Micii dobermani sunt diferiți două tipuri de culoare:

 • alb-negru;
 • două tonuri.

Gama de culori vă permite să alegeți cele mai diverse opțiuni. Culoarea monocromă oferă nuanțe roșii maronie. Persoanele cu două culori sunt de culoare neagră și cafeniu, cu o culoare strălucitoare caracteristică în zona ochiului, la baza cozii și triunghiuri identice situate pe piept.

câini netedă și strălucitoare, strâns adiacent la baza corpului. Capul are o formă triunghiulară. Ochii câinelui sunt în formă de migdale și de culoare închisă. Grosime medie, ușor curbată. Rasa are un piept puternic. Din multe alte rase de câini, pinscherul pitic se distinge prin mersul său. În timpul mișcării, câinele își ridică labele din față, asemănându-se cu mersul unui cal de călărie.

caracter

Pinscher miniatural de la ExpozițiePentru un începător, o astfel de rasă de câini este puțin probabilă. Să educe în mod corespunzător un cățeluș ciudat nevoie de un crescător de câini cu experiență. El va fi capabil să-i facă un prieten loial și credincios, precum și un ajutor și gardă neînfricat.

Rasa este ușor de antrenat activi și neînfricați. Asemenea trăsături caracteristice sunt calități pozitive pentru alegerea unui câine ca gardian. Ei sunt apărători buni pentru stăpânul lor și sunt gata să se sacrifice pentru binele său.

Dacă educați în mod corespunzător câinele, atunci din el va ieși câine afectiv, iubitor și devotat. Acesta este un câine mândru și foarte curajos, gata oricând să îl protejeze pe stăpânul său. Ei tratează bine copiii, cu toate acestea, ei nu tolerează acte nerespectate față de ei înșiși. Nu trebuie să fie reduse la copiii care pot lovi sau prăji mini Dobermann. În acest caz, câinele va răspunde la infracțiune.

Dacă este educat corespunzător încă de la început, atunci un prieten bun va ieși din pintea cu pirghii. Este ideal pentru:

 • Dacă proprietarul îi place să meargă în aer proaspăt;
 • există copii în familie mai mari de 5 ani;
 • gazdele sunt pline de energie și viguroase;
 • în casă nu există alte animale de companie.

Ei pot cu dragoste și respect să trateze alte animale de companie în casă, dar numai dacă au crescut împreună. Într-un oraș este de dorit să se afișeze numai pe o lecție. ei nevoie de o atenție constantă, deoarece ei reacționează cu zel de lipsa de atenție pentru ei înșiși. Din moment ce rasa este foarte activă, cinologii cu experiență recomandă să cumpere jucării pentru ea, și, de asemenea, să învețe ceva nou. Pentru a începe să antrenezi un câine este necesar din copilărie, să înveți diferite trucuri, comenzi și, mai des, să deduci pe plimbări.

Întreținere și îngrijire

Micul Pinscher Puppy MiniMicuții dobermani nu au nevoie de îngrijire serioasă. Cu toate acestea, conținutul lor are propriile sale subtilități, știind despre care puteți păstra ușor un câine. De asemenea, pot apărea probleme când catelul este foarte mic.

Mini-Dobermanii cresc rapid ghearele, astfel încât acestea trebuie să fie monitorizate în mod constant și tăiate la timp. Dacă ignorați această problemă, este posibil să aveți probleme. Din moment ce urechile unui mic Doberman sunt în picioare, praful și murdăria se acumulează rapid în ele. Este necesar să se acorde mai multă atenție puritatea urechilor. Această rasă nu trebuie să sară de la o înălțime, sărinda este periculoasă pentru sănătatea câinelui.

Zwergpinscher a colorat fotografia mareUn pinscher mini-dobermann este cel mai bine păstrat într-o casă privată, ca el îi place să latreze cu voce tare. Într-un apartament în oraș, această caracteristică va provoca o mulțime de probleme vecinilor. Animale de companie îi place să fie mereu aproape de proprietar și foarte adesea sărind în patul lui. Nu poate fi lăsată pe stradă, chiar dacă proprietarii locuiesc într-o casă privată. Câinele are nevoie de o cameră uscată și caldă și o dietă normală. Sănătatea lui reacționează negativ la schimbările de temperatură, dacă animalul de companie se află pe stradă pentru o lungă perioadă de timp.

Se recomandă să vă pieptinați părul de câteva ori pe săptămână fără să vă faceți griji. Această procedură este ca un câine. Rasa este curată, Adesea este nedorit să se facă baie. Pinscherii pitic sunt susceptibili la raceli, iar procedurile de apă le pot provoca.

Sursă de alimentare

Micul dejun DobermanMeniul micului dobermann ar trebui să fie echilibrat și să nu fie gāndit mai rău decāt cel al unui câine adult. Atunci când se alimentează cu produse naturale, carnea ar trebui să fie preferată. Câinii adulți trebuie să mănânce până la 500 de grame de carne pe zi. Cel mai bine este să alegeți carnea de vită pentru a hrăni această rasă. Nu puteți da carne de porc gras, iar în slabă este de dorit să se limiteze.

Dacă dai organelor interne de păsări și animale domestice mari, atunci fierbe doar de câteva ori pe săptămână. Foarte util pentru animalele de companie mici:

 • produse lactate fermentate;
 • ouă;
 • Pește fiert fără oase, de preferință mare.

Pentru o digestie buna, este de dorit sa dati cainelui vegetativ. Multe legume sunt bogate în fibre:

 • varză;
 • morcovi;
 • castraveți.

Se recomandă să se facă salate pe acestea și se adaugă dovlecei, roșii, sfeclă roșie. De asemenea, este bine să hrăniți animalul cu diverse cereale, dar nu să-i dați un mango, orz de perle și porridge de porumb. Ovăz, hrișcă, mei și tărâțe sunt cele mai bune. Nu oferi hrană pentru animale de companie de la masa de masă mâncată de proprietari. La orice vârstă, tăițele și cârnații sunt contraindicate. O reacție negativă este cauzată de alimente dulci și de cartofi, în care există o mulțime de amidon.

Puii la vârsta de 1 lună au nevoie de 5-7 hrănire o singură dată pe zi, chiar și cu porții de alimente. Când catelul se transformă în vârstă de 2 luni, puteți să vă hrăniți de 3-4 ori pe zi și să creșteți treptat porții de alimente. Până la vârsta de 5 luni, numărul de furaje se reduce la 3 ori. La această vârstă, el este deja hrănit ca un câine adult. O atenție deosebită trebuie acordată apei. Câinele trebuie să aibă întotdeauna acces la apă. Trebuie să fie actualizată la timp.

Educație și formare

rasă are bune abilități de învățare, pentru că are un nivel ridicat de inteligență. O abordare cu afecțiune și dragoste este necesară, astfel încât catelul înțelege o atitudine bună și nu se teme de pedeapsă. Nu puteți strica prea mult un câine. Se crede că este mai bine să înceapă studiul cu un câine când se transformă în vârstă de 3 luni. La această vârstă, sistemul nervos este deja suficient de dezvoltat pentru a-și aminti comenzile.

Este recomandabil sa incepeti antrenamentele cu ceea ce iubeste cel mai mult catelusul. Aceasta poate fi o minge sau alt obiect aruncat de maestru. Animalul de companie ar trebui să îl aducă proprietarului. Cu sărăcia crescândă, pinscherul pitic devine uneori o problemă reală pentru proprietari. În procesul de educație, toate caracteristicile rasei ar trebui ajustate.

Mini Doberman în formareCâinii din această rasă trăiesc pentru o lungă perioadă de timp de aproximativ 13-17 ani și cu o bună educație îi vor multumi pe proprietari pentru o lungă perioadă de timp.

Este recomandat să mergeți în mod regulat cu animalul dvs. de companie la medicul veterinar, de exemplu, o dată la șase luni. Îngrijirea corectă și amănunțită, creșterea bună, precum și alegerea unui cățeluș de rasă pură vor aduce rezultatele pozitive și vor salva sănătatea animalului.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Miniature Yorkshire Terrier - cum să alegi, personajulMiniature Yorkshire Terrier - cum să alegi, personajul
Începutul celor mai puternici câini din lumeÎnceputul celor mai puternici câini din lume
Rasa de cai Akhal-Teke, descrierea raseiRasa de cai Akhal-Teke, descrierea rasei
Varietate de rase de câini: nume, fotografii, sfaturiVarietate de rase de câini: nume, fotografii, sfaturi
Rase ale celor mai mari iepuri din lumeRase ale celor mai mari iepuri din lume
Pinscher german: descriere și standardePinscher german: descriere și standarde
Rating-ul celor mai scumpi caini din lumeRating-ul celor mai scumpi caini din lume
Mini Pigi - descrierea și caracteristicile crabilor decorativiMini Pigi - descrierea și caracteristicile crabilor decorativi
Cea mai rară rasă de pisici cu fotografiiCea mai rară rasă de pisici cu fotografii
Toy-poodle: o descriere a rasei, minusuri și plusuriToy-poodle: o descriere a rasei, minusuri și plusuri
» » Descrierea rasei mini-Dobermann: caracteristicile unui pincher miniatural
© 2021 amigdas.com