amigdas.com

Ligofol pentru pisici: instrucțiuni de utilizare

Ligopolul în fioleLigfol este un modern imunomodulatoare

un medicament care este utilizat pentru a trata cancerul la pisici și câini. Ligfol este bine stabilit în tratamentul tumorilor mamare, sarcomului veneric, ganglionului, mastopatiei proliferative.

De droguri are un puternic antitumoral acțiune, activează imunitatea animalului. Ligfol nu este toxic, poate fi utilizat ca parte a terapiei complexe cu alte medicamente antitumorale.

Chiar și o singură doză de medicament are susținut acțiune. Acizii humici care intră în organism intră treptat în fluxul sanguin general și au un efect terapeutic gradual.

Ligofol pentru pisici și câiniMedicamentul eficace pentru tratamentul rănilor, arsurilor și leziunilor. Se utilizează pentru a vindeca suturile postoperatorii. Medicamentul poate fi utilizat ca injecție intramusculară și pentru irigarea suprafeței deteriorate.

utilizarea Ligofolul în tratamentul bolilor de origine infecțioasă sau înainte de vaccinare contribuie la întărirea imunității și la activarea răspunsului organismului la alte medicamente. Ligfol ajută la scurtarea perioadei de tratament și facilitează recuperarea animalului de companie după boală.

Ligfol este cunoscut pentru proprietățile sale hepatoprotectoare. Acest lucru vă permite să utilizați pentru a trata hepatita la pisici și câini, precum și bolile asociate cu leziuni ficat: boli infecțioase, pyroplasmoză, un număr de medicamente pentru chimioterapie.

Compoziția și forma de eliberare

Principala componentă activă este acidul humic, care este produsă din lemn de lignină. Stimulează sistemul imunitar al animalului și are un efect antioxidant. De asemenea, în compoziția medicamentului se găsesc substanțe auxiliare: pirofosfat de sodiu, clorură de sodiu și apă demineralizată.

Medicamentul este un lichid pentru injecție de culoare maro închis.

Cum face Ligfol

shotLigfol este un agent antioxidant și imunostimulator. După intrarea în organism, medicamentul stimulează fagocitele, adică apare activarea imunității la nivel celular. Imunitatea celulară permite animalelor de companie să rămână sănătoase și active, cu influențe negative asupra mediului, pentru a rezista acțiunii microorganismelor patogene. Eficacitatea medicamentului este dovedită atunci când este utilizată în situații stresante.

Medicamentul este activ folosit pentru tratamentul bolilor oncologice la animale. Ligfol încetinește creșterea și dezvoltarea celulelor canceroase, are proprietăți anti-metastatice, îmbunătățește rezultatele tratamentului chirurgical al cancerului.

Indicații pentru utilizare

Cel mai adesea, Ligfol este utilizat ca parte a tratamentului complex al cancerului la pisici. Deoarece utilizarea sa ajută încetinirea creșterii neoplasmelor și a metastazelor. Ligfol sprijină corpul animalului după chimioterapie.

Medicamentul este folosit ca sedativ și ajută la eliminarea consecințelor unei situații stresante într-un timp scurt.

indicaţii la utilizarea lui Ligol este:

 • perioadă de recuperare după operațiile chirurgicale;
 • boli de origine infecțioasă și vială;
 • Ligofol pentru animaletraume, arsuri si degeraturi;
 • creșterea fertilității pisicilor și a pisicilor;
 • boli oncologice;
 • neoplasm benign;
 • situații stresante: transport, competiții sportive, expoziții, schimbarea proprietarului.

Pisicile și puii sunt prescrise pentru îmbunătățirea Imunitatea. Ligfol promovează dezvoltarea și dezvoltarea activă a animalelor tinere, deosebit de importante pentru păstrarea cățelilor din așternutul lor.

Ligfol poate fi utilizat ca produs medicamentos independent și ca agent preventiv și imunostimulator.

Ligfol poate fi utilizat pentru a stimula sistemul reproductiv al câinilor și al pisicilor. Aplicarea sa este prezentată înainte de tricotat.

Ligfol pentru câini: instrucțiuni de utilizare

Medicamentul se utilizează sub formă de administrare intramusculară injecție ținând seama de greutatea corporală a animalului. Pentru tratamentul arsurilor și rănilor, medicamentul este utilizat sub formă de comprese.

 • Când se tratează cancerul, lipomul și neoplasmul la câini, se utilizează 0,1 ml de medicament pe kilogram de greutate a câinelui. Durata cursului este de 6-8 injecții în două zile pe a treia. Pentru a stabili efectul, se repetă cursul tratamentului. Dozajul medicamentului poate fi modificat de către un medic veterinar ținând cont de caracteristicile individuale ale câinelui și de severitatea stării sale.
 • Creșterea temperaturii corporale la câiniPentru tratarea bolilor infecțioase se aplică 0,1 ml de medicament pe kilogram de greutate corporală. Cursul este de 4 injecții conform schemei de 1-2 zile, 5-10 zile.
 • În tratamentul bolilor hepatice, hepatitei și cirozei se aplică o doză standard.
 • Când se pregătește un câine pentru o operație chirurgicală, medicamentul începe să fie folosit cu 5 zile înainte de data planificată.

Ligfol pentru câini non-toxic și în siguranță. Un mic dezavantaj poate fi considerat senzație dureroasă, pe care câinele o are în timpul injectării.

Efecte secundare

Medicamentul nu are efect secundar. Foarte rar, animalele pot crește ușor temperatură. Starea se stabilizează independent și nu necesită retragerea medicamentului.

opinii

Pentru cocker spaniel, am folosit Ligfol. Înainte că câinele avea câțiva cățeluși morți. Prăjiturile au fost puse înaintea estrusului. În ultimul așternut nu era un singur catel mort. Bebelușii s-au născut puternici și activi.

Ligfol a fost utilizat de prescripția unui medic veterinar pentru a trata suturile post-operatorii la un câine. După Ligfol, câinele sa recuperat rapid. Rănile au început repede să se strângă. În prezent, procesul de redresare continuă, dar rezultatul pozitiv este deja vizibil.

Ligfol a ajutat la prelungirea vieții animalului nostru de companie timp de mai multe luni. Pisica a suferit un tratament prelungit cu medicamente puternice împotriva cancerului. Recent, și-a pierdut apetitul, a devenit lent. La recomandarea medicului a folosit Ligfol, care a ajutat la ameliorarea stării animalului.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Pratel pentru câini: manual de instrucțiuniPratel pentru câini: manual de instrucțiuni
Tylosin-50-instruire, descriere și aplicare în medicina veterinarăTylosin-50-instruire, descriere și aplicare în medicina veterinară
Enroxil în medicina veterinară: manual de instrucțiuni pentru câini și pisiciEnroxil în medicina veterinară: manual de instrucțiuni pentru câini și pisici
Asinox Plus pentru câini: instrucțiuni de utilizareAsinox Plus pentru câini: instrucțiuni de utilizare
Maxidin pentru pisici manual de utilizareMaxidin pentru pisici manual de utilizare
Anandin pentru pisici, instrucțiuni de utilizareAnandin pentru pisici, instrucțiuni de utilizare
Emicidin pentru câini: instrucțiuni de utilizareEmicidin pentru câini: instrucțiuni de utilizare
Vitam - complex pentru animale, instrucțiuni de utilizareVitam - complex pentru animale, instrucțiuni de utilizare
Enroxil: instrucțiuni pentru utilizare în medicina veterinarăEnroxil: instrucțiuni pentru utilizare în medicina veterinară
`Hepatovet` pentru câini: instrucțiuni de utilizare`Hepatovet` pentru câini: instrucțiuni de utilizare
» » Ligofol pentru pisici: instrucțiuni de utilizare
© 2021 amigdas.com