amigdas.com

Tratamentul adenomului de prostată la bărbați cu medicamente: o listă

Tratamentul adenomului de prostatăAdenomul de prostată este o afecțiune comună la bărbații cu vârsta peste 40 de ani. Odată cu vârsta, riscul unei probleme crește. Esența bolii constă în formarea de noduli mici în glanda prostatică, care în timp cresc și nu permit organelor să funcționeze în mod normal.

Principala diferență între adenomul prostatic și cancerul este absența metastazelor și a fluxului benign. Primele semne ale bolii sunt tulburări în funcționarea vezicii urinare. Observând că ceva nu este în regulă, trebuie să contactați imediat medicii pentru tratament.

Cum este tratat adenomul de prostată?

La diagnosticarea unei astfel de boli și a simptomelor moderate, pacientului i se oferă o mică schimbare în stilul de viață și o așteptare "alertă". Acest termen înseamnă că nu se va prescrie pacientului un anumit tratament medicamentos, dar sub supravegherea medicilor va fi monitorizată modificarea simptomelor.

Medicamente pentru tratamentul prostatitei si HBP (prostata) este prescris în cazul simptomelor deranjante, și anume, durere si urinare dificila. Astăzi, în terapia bolii sunt aplicate două categorii principale de medicamente:

 • alfa-blocante;
 • inhibitori ai 5-alfa-reductazei.

Prima linie de terapie este prescrisă de alfa-blocante, care îmbunătățesc simptomele bolii. Toate medicamentele destinate tratamentului prostatitei și a adenomului de prostată trebuie să elibereze semnele de afecțiune, lista cărora este prezentată mai jos:

 • scutirea de golire;
 • relaxarea musculaturii netede;
 • îndepărtarea inflamației.

Alfa-blocante

Drogurile din această categorie sunt responsabile pentru un flux normal de urină și o scădere a tonusului în mușchii netede ai vezicii urinare. Astfel de medicamente sunt potrivite pentru bărbații cu prima etapă de formare a adenomului de prostată. Îmbunătățește problema dacă patologia este minimă și simptomatologia este practic absentă.

La preparatele de acest tip se folosesc:

 1. Tratamentul medicamentos al prostateiOmnik - un medicament care acționează pe pereții vezicii urinare și reducerea hipertrofiei acestora. Creste elasticitatea prostatei si reduce riscul interventiei chirurgicale pentru complicatii.
 2. Doxazoin este un medicament cu spectru larg care se administrează individual. Tabletele provenite din prostatită ușoară spasmele.
 3. Terazoin - tratamentul prostatitei se efectuează pe baza extinderii venelor pentru a exclude stagnarea sângelui în zona pelviană.
 4. Alfuzozin - comprimate cu acțiune îndelungată, care au un efect pozitiv asupra urinării. Acestea sunt prescrise pentru a trata prima etapă a adenomului prostatic la bărbați.

Inhibitori ai 5a-reductazei

Preparatele pentru tratamentul adenomului de prostată din această categorie au un efect asupra creșterii dimensiunii prostatei. Medicamentele stimulează sinteza testosteronului, oprind dezvoltarea adenomului glandei prostate a unui bărbat.

Principalele mijloace din această categorie sunt:

 1. Dutasterida este un medicament care încetinește creșterea unei tumori. Cursul tratamentului durează cel puțin șase luni.
 2. Proscar - utilizat pentru controlul dezvoltării adenomului și pentru reducerea riscului de complicații urologice.
 3. Alfinal - stimulează sinteza testosteronului. În cazul utilizării prelungite, medicamentul stabilizează fluxul de urină.

Toți acești agenți controlează hiperplazia și reduce riscul de intervenție chirurgicală.

Antibiotice și medicamente combinate

Din adenomul de prostată au fost prescrise medicamente antibacteriene. Acestea sunt necesare pentru a elimina atașarea unei infecții bacteriene pe fondul unei tumori în evoluție. Când există o complicație, medicii prescriu de multe ori Levorin sau Gentamicin pentru tratament.

Sonorid Duo este considerat a fi un reprezentant luminos al grupului de preparate combinate din prostatită. În timpul recepției de tablete, al căror preț este disponibil, se obține un efect expresiv al tratamentului, mai degrabă decât pe utilizarea monoterapiei cu prostatită. ea îndepărtează inflamația și reduce creșterea unei tumori benigne. Cu utilizarea pe termen lung a remedierii pentru prostatita Sonorid Duo, simptomatologia dispare și evoluția clinică a bolii este facilitată. Din păcate, medicamentul nu poate fi prescris tuturor bărbaților din cauza prezenței contraindicațiilor:

 • insuficiență hepatică;
 • hipertensiune posturală;
 • probleme în activitatea vezicii urinare pe fundalul bacteriilor patogene.

Fitopreparate

Remedii populare pentru tratamentul adenomului de prostatăPrincipalul avantaj al preparatelor din plante din prostatită este absența contraindicațiilor și a efectelor secundare. Compoziția lor include componente naturale care au un efect moale asupra prostatei.

Astăzi, farmaciile pot fi achiziționate la un preț accesibil medicamente pentru adenomul de prostată:

 1. Pepon - un preparat cu un ingredient activ sub formă de semințe de dovleac. Capsulele reduc durerea în prostată și în hiperplazia prostatică.
 2. Adenostop - un remediu împotriva prostatitei, care vizează suprimarea măririi prostatei și diminuarea dimensiunii unei tumori benigne. Componenta principală este o plante cocklebur care exercită un efect antibacterian și anti-edematos asupra prostatei.
 3. Prostamol Uno - este creat pe baza fructelor fructelor mici. Medicamentul se caracterizează prin efect analgezic antiinflamator, anti-androgenic. El întărește navele și îmbunătățește starea lor generală.
 4. Prostagut Forte - remediul constă în răsucirea rădăcinilor de palmier și urzică. Se utilizează în tratamentul prostatitei pentru a ușura umflarea, a reduce durerea, a îmbunătăți imunitatea, precum și a preveni adenomul de prostată.
 5. Tyqveol este cel mai eficient și ajută un bărbat să își îmbunătățească starea cu adenomul de prostată. Acest remediu natural elimină simptomele, reduce cantitatea de creștere și îmbunătățește starea organismului.

În prezența hiperplaziei prostatice este important să începeți tratamentul cât mai curând posibil. Orice măsuri sunt luate după consultarea medicului și efectuarea studiului. Îmbunătățirea stării bolnavilor cu prostatită este capabilă de tratament complet.

Recipiente și injecții rectale

Medicamente pentru adenomul de prostatăLumânări de la HBP cu miere si propolis este foarte bun ajutor bărbați, eliminarea spasme ale musculaturii netede a prostatei, ameliorarea durerii și a elimina inflamația. Din prostatita, cele mai eficiente sunt lumanarile cu papaverina, care reduc severitatea disconfortului si a imbunatateste fluxul de sange in zona inghinala.

Uneori medicii prescriu, împreună cu lumanari, foamete terapeutice și utilizarea microcliștrilor cu musetel.

Cele mai eficiente și la prețuri accesibile la un preț sunt remedii pentru prostatitis Vitaprost și Prostatilen. Aceste supozitoare rectale din hiperplazie benignă de prostată crește activitatea spermei, scuti umflături, pentru a îmbunătăți circulația sângelui în țesuturi și vasele de sânge.

Pentru a scuti durerea, doctore prescrie supozitoarele "Vitaprinol", conținând unt de cacao, oleoresin brad, ulei de ricin, flavonoide.

Dacă există o suspiciune de cancer de prostată, medicii se deplasează la numirea injecțiilor "Buserelin", "Zoladex" sau "Goserelin". Cu ajutorul lor, reducerea testosteronului, dimensiunea glandei și manifestările clinice ale problemei.

Tencuiala urologica moderna

Au fost efectuate studii clinice pe scară largă privind plasturii urologici din Amsterdam. La studii au participat 1000 de bărbați cu diferite afecțiuni ale sistemului genito-urinar. Subiecții au folosit tencuieli chinezești din prostatită «ZB PLASTER PROSTATIC NAVEL». După trei săptămâni, rezultatul tratamentului a lovit medicii!

Aproximativ 95% dintre pacienți au remarcat o îmbunătățire semnificativă și aproximativ 50% au remarcat recuperarea de la această problemă. Niciuna dintre pilulele și lumanările de astăzi nu au putut să ofere o eficacitate similară. Studiile clinice au confirmat faptul că plasturele din China poate fi utilizat pentru a trata următoarele boli:

 • jad;
 • infertilitatea masculină;
 • ejacularea precoce;
 • prostatita cronica in orice stadiu;
 • durere și urinare frecventă;
 • insuficiență renală;
 • durere în zona scrotului și a picioarelor.

Pro și contra tratamentului medicamentos al adenomului de prostată

Avantajele tratamentului medicamentos al prostatiteiUn dezavantaj clar poate fi considerat că tratamentul adenomului prostatic cu comprimate și alte mijloace este un proces lung. Nu toți pacienții sunt capabili să se bazeze pe o soluție pozitivă a problemei, așa cum depinde aici de corp.

Următoarea caracteristică a tratamentului medicamentos al glandei este considerată a fi comportamentul său în stadiul inițial al bolii. Acest lucru se datorează faptului că luarea de droguri în al doilea - a treia etapă de dezvoltare nu va da efect.

Trebuie să se înțeleagă că fiecare medicament împotriva prostatitei are contraindicații și efecte secundare. De aceea nu puteți prescrie tratamentul adenomului de prostată la bărbați cu medicamente.

Profilaxia adenomului de prostată

Populația masculină a populației trebuie să înțeleagă că după 40 de ani trebuie să treacă examene urologice în mod regulat, chiar dacă nu există semne de adenom de prostată. Deci, excludeți riscul de cancer și tratamentul complex cu medicamente scumpe.

Cancerul este dificil de detectat într-un stadiu incipient de dezvoltare, dar poate fi tratat. Începând să ia medicamentele în timp, transformarea problemei într-o etapă mai complexă este inhibată.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce este o glandă de prostată: simptome și tratament?Ce este o glandă de prostată: simptome și tratament?
Ce este un test de sânge pentru psa: transcrierea și metoda de conducereCe este un test de sânge pentru psa: transcrierea și metoda de conducere
Spermagramul cu sânge: de ce apare sângele în spermaSpermagramul cu sânge: de ce apare sângele în sperma
Am nevoie de o intervenție chirurgicală pentru adenomul prostatic de gradul 2?Am nevoie de o intervenție chirurgicală pentru adenomul prostatic de gradul 2?
Cancerul de prostată la bărbați: simptome, tratamentul prostateiCancerul de prostată la bărbați: simptome, tratamentul prostatei
Exerciții fizice cu prostatită și adenom de prostatăExerciții fizice cu prostatită și adenom de prostată
Cancerul de prostată 3 grade: prognoza speranței de viațăCancerul de prostată 3 grade: prognoza speranței de viață
Medicamente pentru tratamentul adenomului prostatic fără intervenție chirurgicalăMedicamente pentru tratamentul adenomului prostatic fără intervenție chirurgicală
Inflamația glandei prostate la bărbați: boli și tratamentInflamația glandei prostate la bărbați: boli și tratament
Boli ale prostatei: simptomeBoli ale prostatei: simptome
» » Tratamentul adenomului de prostată la bărbați cu medicamente: o listă
© 2021 amigdas.com