amigdas.com

Prepararea nucleopeptidelor: instrucțiuni de utilizare

Cum este preparatul NucleopeptidaNucleopeptide-Ecohimtech, este un medicament veterinar bioactiv din noua generație, care este un imunostimulant. Este produsă din splină de bovine, un extract care conține substanțe biologic active, cum ar fi petide, nucleozide. Compușii acestor substanțe influențează în mod activ procesul enzimatic al celulelor. Instrucțiunile de utilizare descriu în detaliu funcționarea acestuia.

Cu ajutorul acestor medicamente sintetizate, o persoană încearcă să îmbunătățească organismele vii, acestea sunt folosite pentru o mai bună dezvoltare a animalelor domestice și vindecarea lor. Medicamentele sintetice sunt utilizate în medicină, cosmetologie și, de asemenea, în medicina veterinară. Cel mai bun dintre toate medicamentele a fost produsul Nucleopeptid bioactiv, instrucțiunea pentru utilizarea sa recomandă utilizarea acestui medicament pentru animale mici, câini, pisici, animale cu blană și pentru reproducerea animalelor agricole de mari dimensiuni. Aplicarea medicamentului:

  1. La animalele domestice, sistemul locomotor este întărit.
  2. Îmbunătățește acoperirea lânii, în special pentru cei care participă la expoziții.
  3. La bovine, apare o creștere semnificativă a țesutului muscular și crește randamentul laptelui.

Ce este acest drog?

Descrierea preparatului NucleopeptidăNucleopeptidă, acesta este un lichid opac, a cărui culoare poate fi de la nuanță galbenă până la galben-brună, cu agitarea spumelor preparate, în repaus precipită, care se dizolvă ușor.

Se produce nucleupeptida în sticle de sticlă, în doze diferite, la 5, 10 și 100 ml, sigilate ermetic și ambalate în cutii de carton. Acest medicament este perfect combinat cu alte medicamente, nu provoacă reacții alergice și este, de asemenea, netoxic, ceea ce a determinat aplicarea sa la scară largă.

Utilizarea nucleopeptidei pentru câini

Practic fiecare proprietar are în casă unele animale, iepuri, pisici, câini și alte animale de companie. Dar, printre toate, puteți distinge câinii, pentru că acesta este un prieten al unei persoane și sunt cei mai inteligenți și mai iubiți, de aceea au nevoie constant de îngrijire și îngrijire, mai ales atunci când sunt încă mici și neinteligenți. Nucleopeptida poate ajuta atunci când se îmbolnăvesc sau când trebuie să pregătiți un câine pentru a participa la expoziții sau alte evenimente.

Pentru ca câinele să fie sănătos și vesel, are nevoie de o dietă adecvată, dar acest lucru este adesea insuficient pentru a asigura procesele metabolice normale în corpul animalului, sunt încă necesare suplimente complexe de substanțe biologic active. Și unul dintre aceste medicamente, care va ajuta la normalizarea metabolismului în corpul câinelui, va crește imunitatea, protejează împotriva influențelor negative ale mediului extern, este Nucleopeptida. Instrucțiunile de utilizare a nucleopeptidei descriu în detaliu metodele și dozajul acestui medicament pentru câini.

Proprietățile preparatului

Există un număr mare de astfel de medicamente, dar cele mai multe dintre ele, efecte secundare apar din utilizarea lor, cu toate acestea, atunci când se utilizează o nucleopeptidă, acest lucru este exclus. Deoarece este produsă din splina de animale, care este organul sistemului imunitar, extractele obținute din el au, de asemenea, proprietăți capabile:

  1. Utilizarea nucleopeptideiLansați mecanisme de protecție în corpul animalelor.
  2. Pentru a crește potențialul de rezervă al organismului, câini, pisici și alte animale.
  3. Ajută să rămână în urmă în creșterea și dezvoltarea.
  4. Pentru a ajuta cățea gravidă cu toxoze și tot felul de intoxicații.
  5. Ajutați-vă cu anumite boli, cum ar fi otita medie cronică, eczemă, fistula și așa mai departe.
  6. Ajutați-l să activeze funcția antitoxică a ficatului.

Indicații pentru utilizare

Se utilizează o nucleopeptidă atât pentru bovine, cât și pentru bovine mici, dar și pentru porci în scopul creșterii masei musculare pentru îngrășare, pentru animalele tinere, pentru rezistență. Câini și pisici, pentru a accelera creșterea, îmbunătățirea stratului, cu boli de piele. Aplicați-l în tratament complex, deoarece medicamentul este bine combinat cu alte medicamente.

Metoda de aplicare

Înainte de utilizare directă, preparatul trebuie agitat. Pentru animalele care intră în îngrășare, nucleopeptida este injectată direct sub piele, conform instrucțiunilor. Puii și puii nou-născuți sunt injectați direct în cavitatea bucală, nucleopedpidul crescut de către animal este administrat subcutanat sau oral. Utilizați acest medicament poate fi în mod constant nu mai mult de o jumătate de an, după care o pauză este necesară în termen de două până la trei luni, și numai după aceea este posibilă reluarea aplicației.

Efecte secundare

Indicații și contraindicații pentru utilizareÎn majoritatea cazurilor fără efecte secundare, cu excepția hipersensibilității animalului, în acest caz poate să apară o reacție alergică. Nu se recomandă utilizarea medicamentului în boli infecțioase acute, în timpul imunizării și cu epuizare severă.

Depozitarea medicamentului

Pentru a stoca acest medicament este necesar într-un loc inaccesibil pentru copii, evitând lumina directă a soarelui, departe de hrana și hrana animalelor. Temperatura optimă de la 2 la 25 de grade, în conformitate cu instrucțiunile, termenul de valabilitate este de 2 ani, medicamentul deschis este păstrat în frigider timp de cel mult o zi. Nu utilizați acest produs dacă flaconul are deteriorări mecanice, impurități străine și sedimente.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Biomicina: instrucțiuni privind utilizarea pulberii în medicina veterinarăBiomicina: instrucțiuni privind utilizarea pulberii în medicina veterinară
Tylosin-50-instruire, descriere și aplicare în medicina veterinarăTylosin-50-instruire, descriere și aplicare în medicina veterinară
Kobaktan. Instrucțiuni de utilizare pentru pisiciKobaktan. Instrucțiuni de utilizare pentru pisici
Amoxicilina pentru aplicare pe animale este inclusă în instrucțiuniAmoxicilina pentru aplicare pe animale este inclusă în instrucțiuni
Maxidin pentru pisici manual de utilizareMaxidin pentru pisici manual de utilizare
Medicamentul "bytril" în medicina veterinară: instrucțiuni de utilizareMedicamentul "bytril" în medicina veterinară: instrucțiuni de utilizare
Vitam - complex pentru animale, instrucțiuni de utilizareVitam - complex pentru animale, instrucțiuni de utilizare
Enroxil: instrucțiuni pentru utilizare în medicina veterinarăEnroxil: instrucțiuni pentru utilizare în medicina veterinară
`Hepatovet` pentru câini: instrucțiuni de utilizare`Hepatovet` pentru câini: instrucțiuni de utilizare
Tablete de cistita pentru caini si pisiciTablete de cistita pentru caini si pisici
» » Prepararea nucleopeptidelor: instrucțiuni de utilizare
© 2021 amigdas.com