amigdas.com

Pasta de dinti a paradoxului: compozitie si tipuri

Caracteristicile pastei de dintiUtilizarea pastei de dinți pentru igiena orală este foarte importantă. Potrivit majorității medicilor dentiști, trebuie utilizate paste terapeutice și profilactice pentru prevenirea bolilor dentare și a gingiilor.

Spre deosebire de pastele obișnuite, compoziția lor este în continuare îmbogățită cu extracte și infuzii de plante medicinale, microelemente, vitamine, săruri și enzime.

Atunci când alegeți un agent terapeutic și profilactic ar trebui să acorde o atenție deosebită compoziției sale, deoarece unele dintre ele contin extrem de spumare și fluorură, ceea ce poate dăuna organismului, împreună cu distrugerea microorganismelor patogene și microorganisme benefice. Aceasta, la rândul său, poate duce la dezvoltarea disbiozelor.

Ce este special pentru pasta de dinti?Pentru utilizarea regulată a lui xudare sunt ca paste terapeutice și profilactice, având un conținut echilibrat de ingrediente active, care nu sunt curate numai gura, dar, de asemenea, au un efect terapeutic, fără a provoca efecte adverse asupra organismului.

Experții recomandă acordarea atenției pastei de dinți Parodontax, comercializată de compania britanică GlaxoSmithKline Consumer Healthcare.

Produsele acestei companii sunt cunoscute în peste 150 de țări ale lumii, în 40 de țări există întreprinderi de producție. Producătorul are propriile laboratoare de cercetare, care dezvoltă cele mai recente produse de îngrijire orală și produse de profilaxie dentară.

Una dintre realizările specialiștilor Laboratorul științific GSK este o pastă de dinți Paradontax. Linia de produse a acestui brand include și periuțe de dinți și apă de gură.

Pasta de dinți Paradontax, pe lângă prevenirea cariilor dentare, are un efect curativ asupra sângerării și a inflamației parodontale. Ei nu numai că îndepărtează eficient placa de pe suprafața dinților, ci și împiedică formarea tartrului și au un efect terapeutic ușor asupra țesuturilor moi ale cavității bucale.

Pasta de dinți Parodontax conține bicarbonat de sodiu fin dispersat în concentrație ridicată, care îndepărtează cu atenție și cu atenție placa de pe suprafața dinților. Acest lucru este deosebit de important în timpul tratamentul bolilor parodontale.

Placa este locul de dezvoltare a microorganismelor patogene care provoacă dezvoltarea inflamației gingiilor, agravează microcirculația sângelui și provoacă o slăbire generală. Pasta de dinți Paradontax inhibă aceste procese.

Partea principală a compoziției pastă de dinți Parodontax alcătuiesc componente care normalizează starea parodontală și opresc hemoragia. În plus, ele nu sunt antiseptice care reduc eficacitatea altor substanțe active.

O caracteristică distinctivă a pastă de dinți Parodontax este gustul, care reprezintă o combinație de extracte de ierburi și săruri minerale. Produsul are un gust ușor sărat, deoarece nu conține arome și îndulcitori artificiali, ceea ce permite conservarea efectului de iluminare pentru o perioadă lungă de timp.

avantaje

Comparativ cu alte paste terapeutice și profilactice Parodontax are multe avantaje:

 • Care sunt avantajele pasta?vă permite să scăpați rapid de durere din cauza efectului terapeutic;
 • compoziția pastei se distinge printr-un număr mare de componente active care, de mai multe ori, sporesc efectul bactericid și de curățare;
 • nu afectează smalțul dinților;
 • într-un timp scurt ameliorează durerea și sângerarea gingiilor;
 • îmbunătățește starea generală a țesuturilor moi ale cavității bucale, promovează întărirea lor;
 • reduce viteza de formare a plăcii;
 • potrivit pentru utilizarea zilnică ca principală igienă orală.

Studiile clinice privind pasta de dinți Parodontax și-au dovedit eficiența în eliminarea semnelor externe ale bolilor precum boala parodontală și gingivita. Tratamentul bolilor ar trebui să fie efectuate în clinică de către un specialist calificat, care va ajuta la alegerea corectă a mijloacelor terapeutice și profilactice.

Utilizând în mod regulat pasta Paradontax starea cavității orale este semnificativ îmbunătățită:

 • reduce riscul de carii;
 • ameliorează durerea;
 • vindecă rănile pe membrana mucoasă și pe gingii;
 • elimină gingiile sângerând;
 • îndepărtează placa.

structură

Toate pastele de dinți au Parodontax cu aceeași compoziție, diferențele fiind în aditivi specifici, care sunt proiectați pentru a oferi un efect direcțional.

Principalele componente active sunt:

 • bicarbonat de sodiu în concentrație ridicată, având proprietăți antiseptice și de înălbire;
 • fluorură de sodiu, care are un efect remineralizant asupra smalțului dinților, saturând-o cu oligoelementele necesare și mărind puterea.

Ca componente suplimentare se utilizează extracte de plante medicinale:

 • Cum se utilizează pastonax pastăMirul conține o cantitate mare de gumă, care întărește țesuturile moi ale cavității orale și reduce gingiile sângerând;
 • Menta are un efect analgezic, antiinflamator și revigorant;
 • Mamă de farmacie este un puternic antiseptic natural, vindecarea țesuturilor deteriorate ale gingiei și a suprafeței mucoase. De asemenea, mușețelul promovează eliminarea substanțelor toxice și a produselor de descompunere din organism;
 • salvie are proprietăți bactericide și antiseptice, elimină compuși toxici din organism;
 • echinacea mărește rezistența organismului, promovează vindecarea rapidă, are efect antiinflamator;
 • Ea crește elasticitatea țesuturilor moi ale cavității bucale, reduce sângerarea gingiilor și are proprietăți astringente și tonifiante.

Pasta de dinți Parodontax este fabricată utilizând tehnologia Malkron ™, care implică utilizarea bicarbonatului de sodiu ca component principal al particulelor, care este soda de coacere obișnuită. Substanță datorită structurii sale Acționează ca un material abraziv și îndepărtează eficient placa de pe suprafața smalțului dinților. Această proprietate ne permite să folosim agentul ca mijloc de prevenire a tartrului, care provoacă dezvoltarea gingivitei și parodontitei.

De asemenea, bicarbonatul de sodiu neutralizează acizii agresivi care demineralizează smalțul dintelui și provoacă dezvoltarea cariilor.

Utilizarea sifonului nu dăunează dinților și gingiilor, deoarece particulele sunt tratate într-un mod special și au o anumită dimensiune și formă. Pentru a deteriora smalțul dinților, este posibil să utilizați bicarbonat de sodiu pentru curățarea dinților.

tipuri

Avantajele PastelorConducătorul include patru tipuri de paste de dinți, similară în compoziție, dar diferită în ceea ce privește componentele specifice suplimentare.

Producătorul prezintă următoarele tipuri de paste Parodontax: cu fluor, fără fluor, Albire ușoară, Extra proaspătă.

Parodontax cu fluorură

Mijloace îndreptate la prevenirea cariilor, cu toate acestea, este compus din fluorură de sodiu, care promovează remineralizarea smalțului dinților, adică microelementelor suplimentare de îmbogățire. Cu utilizare obișnuită, smaltul dinților este întărit. Pasta de dinți inclusă în compoziție componentele suplimentare reduc activitatea microorganismelor patogene și îndepărtează placa de pe suprafața dinților.

Utilizarea de pastă Parodontax cu fluorură este recomandată în regiunile cu conținut scăzut de componente minerale în apă, inclusiv fluor.

Pastă Pastodontalux Se recomandă aplicarea de două ori pe zi la adulți și copii de la vârsta de 14 ani. Un efect special este obținut după utilizarea prealabilă a atei dentare pentru a curăța spațiile interdentare de resturile alimentare.

Paradontax fără fluor

Particularitatea paradoxuluiDatorită igienei iar proprietățile terapeutice și profilactice ale produsului sunt potrivite pentru utilizarea zilnică. Pasta nu conține fluorură de sodiu. Este recomandat pentru utilizare de către adulți și copii de la vârsta de 14 ani. Conform recomandărilor specialiștilor, se utilizează de două ori pe zi după masă.

Produsul îndepărtează cu ușurință placa, previne sângerarea, ameliorează durerea, previne caria.

Parodontax Albire delicată

Pasta curăță cu atenție smalțul dinților și îi conferă un ton natural de lumină. Agentul distruge în mod activ agenții patogeni care provoacă carii, și, de asemenea, promovează tratamentul și prevenirea gingiilor sângerate.

Eliminarea eficientă și ușoară a plăcii de pe suprafața dinților se datorează calităților abrazive scăzute ale produsului. Acest lucru face posibilă curățarea cu atenție a plăcii, nu a subțirii smalțului.

Efectul de albire al pastei se observă după o lună de utilizare obișnuită.

Parodontax Extra proaspăt

Pasta are aceeași compoziție ca și Parodontax cu fluor. Menta este folosită ca o componentă suplimentară, care oferă un efect de iluminare lung. În plus față de efectul de dezodorizare, pasta reduce probabilitatea formării cariilor și sângerării gingiilor.

Utilizarea recomandată pentru copiii cu vârsta peste 14 ani.

Aplicarea pastei de dinti Parodontax

Recenzii de pasteUtilizarea oricărui tip de pastă de dinți Parodontax poate fi recomandat pacienților cu afecțiuni ale gingiilor. Produsul este perfect pentru o curățare moale a suprafeței dintelui și prevenirea cariilor dentare și a sângerărilor prin gingie.

Pentru a curăța eficient dinții, trebuie folosită o periuță de dinți moale.

Nu se recomandă utilizarea pastă de mai mult de trei ori pe zi.

Utilizarea medicamentului are o limită de vârstă de 14 ani, deoarece formarea de țesut dentar are loc înainte de vârsta de 12 ani.

opinii

Pentru o lungă perioadă de timp suferă de sângerări ale gingiilor. Am incercat sa folosesc diferite paste de dinti, dar am ales Parodontax. Parodontax nu este ușor să aibă grijă, dar, de asemenea, vindecă. La început am fost confundat de un gust deosebit, pe care îl obișnuim să-l folosim în mod regulat.

Cu ceva timp în urmă s-au sângerat gingiile. A trebuit să înlocuiesc pasta de dinți obișnuită cu Parodontax. Un pic confundă un gust deosebit, chiar și cu o pastă răcoritoare. Efectul terapeutic este clar vizibil. Folosesc pasta de doua ori pe zi. Pentru o perioadă scurtă de timp, gingiile au oprit umflarea și durerea, sângerarea a dispărut.

Eu folosesc Parodontax la recomandarea unui dentist, pentru că am găsit o subțiere a smalțului. După 6 luni pe dinți, petele de carion au dispărut, au oprit senzațiile dureroase. La următoarea întâlnire, medicul a observat o stare bună a cavității bucale. În prezent, folosesc Parodontax în scopuri profilactice.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Rating-ul bunurilor de albire dintiRating-ul bunurilor de albire dinti
Pasta de dinti lakalut: preturi, comentariiPasta de dinti lakalut: preturi, comentarii
Pasta de dinți `colgate`. Componența remedierii și a variantelor salePasta de dinți `colgate`. Componența remedierii și a variantelor sale
Îngrijirea orală: Reguli de bază și recomandăriÎngrijirea orală: Reguli de bază și recomandări
Pasta de dinți pentru copii: tipuri și descrierePasta de dinți pentru copii: tipuri și descriere
Cea mai bună pastă de dinți pentru dinții sensibiliCea mai bună pastă de dinți pentru dinții sensibili
Ce ingrediente ar trebui să facă parte din cea mai bună pastă de dințiCe ingrediente ar trebui să facă parte din cea mai bună pastă de dinți
Președinte pastă de dinți: tipuri și descrierePreședinte pastă de dinți: tipuri și descriere
Manualul utilizatorului Glister Amway - pastă de dinți amwayManualul utilizatorului Glister Amway - pastă de dinți amway
Pasta de dinti de la acnee pe fata: exista vreun beneficiu?Pasta de dinti de la acnee pe fata: exista vreun beneficiu?
» » Pasta de dinti a paradoxului: compozitie si tipuri
© 2021 amigdas.com