amigdas.com

Benzocain: manualul de instrucțiuni

Benzocaina (Benzocaină)Benzocaina la nivel molecular este un ester al acidului para-aminobenzoic, în care nu există nici o grupă de tienamină de procaină. Acționează ca anestezic de novocaină

. Benzocaina stabilizează capătul membranei neuronale. Acest mod reduce permeabilitatea ionilor de sodiu. Depolarizarea membranei duce la înghețarea neuronilor, blocând astfel conductivitatea impulsurilor nervoase.

Benzocaina este un medicament anestezic cu un spectru larg de acțiune

Benzocaina: ce este?

Benzocaină - Instrucțiuni de utilizareBenzocaina este o pulbere albă de formă cristalină, inodoră, amară în gust. Masa moleculară a benzocainei 165,19.

Anestezia este efectuată înainte de procedură pentru a ajuta la mângâierea durerii sau calmarea anxietății pacientului. Forma cea mai comună este anestezia locală, ceea ce înseamnă că aceasta plictiseste durerea intr-o anumita zona, dar nu deconectează conștiența pacientului.

Uneori, pacienții sunt supuși unor proceduri sub anestezie generală, deoarece există medicamente care cauzează pierderea temporară a conștiinței. Anestezia generală poate fi recomandată în unele cazuri necesitând o intervenție prelungită. Și, de asemenea, la riscul de durere severă.

Benzocaina este un anestezic local (medicament anestezic). Funcționează blocând impulsurile nervoase din corp. Benzocaina este utilizată pentru a reduce focalizarea durerii și a disconfortului cauzat de pielea diferită. Este de asemenea eficient pentru simptome cum ar fi dureri de gât, arsuri solare, dentiție, iritație vaginală sau rectală, unghiile incarnate, hemoroizi, și alte surse de durere pe suprafața corpului.

Există numeroase mărci de medicamente farmacologice bazate pe:

  • Heparin unguent.
  • Benzocaină.
  • Dentisprey.
  • Menovazine și altele.

Benzocaina poate fi utilizată uneori și în cazurile care nu sunt enumerate în instrucțiunile de utilizare a unguentului.

Efectele secundare ale benzocainei

Descrierea ingredientului activ Benzocaină: instrucțiuni de aplicareAtunci când se utilizează benzocaină în gură sau în gât, aceasta conduce la amorțeală a nazofaringiului, care poate fi periculoase pentru viață, în care cantitatea de oxigen din sânge devine periculos de scăzută, adică asfixierea. Și acest lucru se poate întâmpla după prima utilizare a benzocainei cu intoleranță alimentară. Simptomele și simptomele din gură și gât pot apărea în câteva minute după administrarea medicamentului. În acest caz, trebuie să urgați urgent o ambulanță de urgență.

Printre efecte secundare pot fi prezente: cefalee, oboseală, confuzie, tahicardie, culoare palidă a pielii. Și, de asemenea, poate provoca reacții alergice. Dacă există semne de urticarie, umflarea buzelor și a limbii, mâncărime la nasofaringe, dificultăți de respirație, solicitați urgent asistență medicală.

Dacă după utilizare superficială, arsură severă, furnicături sau senzație, umflare, senzație de căldură sau înroșire, blistere sau orice semne de infecție opriți utilizarea medicamentului și, de asemenea, consultați un medic.

Nu prescrie utilizarea medicamentului la un copil cu vârsta mai mică de 2 ani. Asigurați-vă că consultați un medic.

O supradoză a unui anestezic poate provoca o varietate de efecte secundare, până la un rezultat letal. Cel mai probabil, se poate întâmpla când utilizați singur medicamentul fără a consulta un medic (de exemplu, în timpul procedurilor cosmetice, cum ar fi îndepărtarea părului cu laser). Simptomele supradozajului pot include frecvență cardiacă inegală, convulsii, comă, încetinirea respirației sau insuficiență cardiacă.

Amintiți-vă că cel mai adesea toate tipurile de proceduri cosmetice, inclusiv tatuarea, sunt efectuate fără prezența unui medic. Este interzisă utilizarea o cantitate mare de unguent și chiar mai mult acoperă zona cu pelicule sau bandaje fără a consulta un medic.

Corpul tau poate absorbi cantitati mari de acest medicament. De exemplu, când utilizați prea mult, dacă îl aplicați pe suprafețe mari ale pielii. De asemenea, în cazurile în care utilizați bandaje sau folie de polietilenă, pe zonele de piele tratate. Cuturile și iritarea absorb mai mult anestezic decât pielea sănătoasă.

Benzocaină în stomatologie

Descrierea ingredientului activ BenzocainăÎmpreună cu novocaină, care este, de asemenea, cunoscut sub numele de hidrat de cloral, procaina, benzocaina, un anestezic local este utilizat în timpul procedurilor dentare, de exemplu, atunci când se umple cavitatea dintelui. De multe ori funcționează foarte rapid și efectul nu durează mult. În același timp, este un medicament sigur pentru majoritatea oamenilor. Există câteva efecte secundare frecvente pe care trebuie să le cunoașteți înainte de a le utiliza.

Potrivit clinicilor stomatologice, cele mai frecvente efecte secundare sunt amorțeală, furnicături și dureri minore în jurul locului de injectare. Aceste reacții adverse sunt de obicei considerate a nu fi severe și de multe ori au loc în câteva ore după injectare.

În unele cazuri, există și alte efecte secundare mai grave, cum ar fi scurtarea respirației, umflături, urticarie sau amorțeală în gât. Acestea sunt semne ale unei reacții alergice și trebuie tratate imediat. Alte reacții adverse includ dureri în piept sau palpitații, amețeli sau somnolență, anxietate, neliniște, greață, vărsături, agitare sau crampe. Ele sunt mult mai puțin frecvente și, prin urmare, este important să-i spuneți dentistului imediat dacă le confruntați.

Medicul dentist va determina doza de benzocaină. Este important să informați medicul dentist cu privire la bolile cronice, precum și la medicamentele pe care le luați în acest moment. Uneori benzocaina poate interacționa cu alte medicamente, provocând efecte secundare periculoase.

Instrucțiuni de utilizare

Medicamentul este disponibil în următoarele forme de dozare:

  • Unguent.
  • Spray.
  • Lichidul.
  • Gel / jeleu.
  • Cream.
  • Ceara.

Doza și frecvența de utilizare trebuie prescrise de un medic. Forma de benzocaină poate fi orice: o cremă, unguent, pulverizare este de obicei aplicată în zonele afectate de 3-4 ori pe zi. Pastile: dizolva o pastilă la fiecare 2 ore. Se recomandă întreruperea utilizării anestezinei pe parcursul întregului ciclu de tratament prescris. Cu toate acestea, dacă vă simțiți mai bine, puteți să-l opriți.

cerere

În interior: durere severă, ulcer duodenal, ulcer gastric, esofagită.

Local: arsuri minore, intepaturi, taieturi, escoriații, dermatita de contact (inflamarea pielii care rezultă din contactul cu iritanti sau reacții alergice la metale și alte substanțe).

Oral: utilizat pentru durerea de dinți, dentiție, stomatită, frecarea gingiilor și a protezelor etc.

Benzocaina face parte dintr-un grup de medicamente cunoscute sub numele de anestezice locale. Durează durerea, blochează terminațiile nervoase în locurile de aplicare. Benzocaina nu produce inconștiență. Medicamentul este disponibil fără prescripție medicală, dar merită să discutați cu un medic despre utilizarea benzocainei.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Sedarea - ce este? Descrierea procesului și condiției din stomatologieSedarea - ce este? Descrierea procesului și condiției din stomatologie
Ce este anestezia conductivă în stomatologie?Ce este anestezia conductivă în stomatologie?
Care este aplicarea anesteziei în stomatologie?Care este aplicarea anesteziei în stomatologie?
Geluri pentru gumele cu dentiție: specie, nume și descriereGeluri pentru gumele cu dentiție: specie, nume și descriere
Anestezia prin infiltrare în stomatologie: caracteristiciAnestezia prin infiltrare în stomatologie: caracteristici
Gel dentinoc: instrucțiuni de utilizareGel dentinoc: instrucțiuni de utilizare
Anestezia în stomatologie: tipuri, descriere și metodeAnestezia în stomatologie: tipuri, descriere și metode
Menovazine, compoziția și utilizarea acestuiaMenovazine, compoziția și utilizarea acestuia
Picaturi pentru ochi: novocaine si altelePicaturi pentru ochi: novocaine si altele
Kamiistad baby: instrucțiuni pentru utilizarea geluluiKamiistad baby: instrucțiuni pentru utilizarea gelului
» » Benzocain: manualul de instrucțiuni
© 2021 amigdas.com