amigdas.com

Totul despre operația pe frenul de plastic scurt al penisului masculin

Intim plasticFrenumul preputului penisului este o componentă importantă nu numai a vieții sexuale a unui bărbat, ci și a sănătății reproducerii. Cureaua este o mică bandă de piele sensibilă care leagă preputul și baza penisului glancului. În starea erectă, penisul masculin este umplut cu sânge și se lărgește în mărime, în timpul acestui proces căpățul asigură fixarea fiabilă a preputului, fără a permite coborârea acestuia sub nivelul cerut.

Una dintre cele mai importante caracteristici ale site-ului, la intersecția dintre căpăstrul cu un cap al penisului, este de a obtine placerea sexuala. zăbala pielii acoperite cu un număr mare de receptori senzoriali, care afectează la orgasm. În cele mai multe cazuri, cu un căpăstru nu există probleme, este un efect extrem de pozitiv asupra eliberarea de hormoni de agrement, dar, în cazuri rare, un căpăstru poate oferi durere negativă, care împiedică atingerea orgasmului și poate duce la o serie de probleme periculoase. Pentru a rezolva problema cu un căpăstru foarte des recurg la frenotomy - căpăstrul din plastic.

Patologia structurii

Operația de corectare a căpăstruiProblemele structurii anatomice a măgarului, în marea majoritate, se datorează caracteristicilor genetice înnăscute. Principalele dificultăți cu care se confruntă medicii în plasticul căpăstrui sunt lungimea scurtă a căpăstrui, precum și fimoza care însoțește (o zonă îngustă a pielii pe preput, care cu mare dificultate este întinsă). Astfel de patologii sunt detectate cu ușurință cel mai adesea la vârsta de 5-7 ani, dar uneori probleme similare apar în momentul pubertății, din cauza dezvoltării prea rapide și heterocronice a sistemului sexual și a uretrei.

Pe lângă problemele anatomice congenitale cu structura organului sexual masculin, există o serie de patologii care pot fi cauzate de alte cauze:

 1. Trauma mecanică și fizică a organului sexual masculin. Datorită contuziei penisului, este posibilă ruperea întregii pielii a căpăcelului, ceea ce duce la scăderea elasticității acestuia. De asemenea, purtând adesea îmbrăcăminte incomodă provoacă microtraining, care va duce în viitor la fuziunea preputului, a capului și a căpăstrui. Un număr mare de leziuni grave, vânătăi, lacrimi și chiar fracturi ale penisului masculin apar direct în timpul actului sexual. Aceasta se datorează unei varietăți de factori: de la structura și mărimea sistemului de reproducere masculin și feminin până la poziția incorect aleasă.
 2. Inflamația preputului pe capul penisului masculin, care conduc la o schimbare în structura întregului penis. Cel mai adesea, astfel de inflamații duc la balanopotită cronică, care poate provoca ulterior fimoza.
 3. Forma lansată de diabet zaharat decompensat. Acest tip de diabet afectează sistemul vascular al tuturor organelor și crește probabilitatea formării de patologii ale sistemului reproducător masculin.

Diagnosticul patologiilor

Structura MPOPentru asta. pentru a elimina în timp util problemele legate de căpăstru, este necesar să se acorde atenție următoarelor caracteristici:

 • durere în timpul erecției sau capului gol al penisului;
 • prezența rupturilor de sângerare sau a crăpăturilor mici pe căpăstru după masturbare sau act sexual;
 • senzație de tensiune puternică a capului și mai ales dacă capul penisului este tras în jos în timpul unei erecții.

Dacă un om, adesea sau chiar rareori, începe să observe asemenea modificări, atunci acesta este un semn clar că merită să mergeți la o consultare cu un medic. Problemele cu căpăstru în condiții neglijate sporesc riscul complicațiilor sistemului hormonal, care contribuie în mod direct la deteriorarea relațiilor dintre partenerii sexuali.

Posibile riscuri și pericole

Leziuni la organul sexual masculinPericolele și amenințările la adresa funcțiilor vitale ale corpului sunt posibile pentru această patologie:

 1. O rană deschisă cu sângerări grele: la prima vedere o rană posibilă și una mică, dar din moment ce penisul este foarte bine alimentat cu sânge, orice zgârietură va fi însoțită de o descărcare de sânge. În cazurile asociate cu ruperea căii, fluxul de sânge poate fi atât de puternic încât la prima vedere se pare că sângele bate cu un flux.
 2. Inflamația și disconfortul obișnuit datorate microtraumiei permanente. Atunci când se rănește pielea sensibilă, bărbații dezvoltă în mod constant inflamație și disconfort dezgustător în zona inghinală.
 3. Durerea și disconfortul în timpul sexului sau al masturbării. Chiar dacă organul sexual al unui bărbat nu produce senzații negative într-o stare ne-erectă, este probabil ca problemele patologice să fie resimțite în timpul intimității sau al masturbării banale.
 4. Formarea periodică a cicatricilor noi și a cicatricelor mici pe frenul, preputul și capul penisului masculin.
 5. Ejacularea prematură, neregulată. Calculând mai multă frecare pentru a atinge orgasmul va fi mult mai ușor, ceea ce va reduce semnificativ timpul total al contactului sexual.
 6. Încălcarea sistemului circulator. În starea erectă, organul sexual este constant comprimat, care afectează vasele interne și capilarele într-un mod negativ.
 7. Strângerea penisului glanduit datorită fimozei sau parafimozei. Contracția pielii împiedică extensia completă a capului în timpul erecției, ceea ce o face foarte dificilă și, uneori, chiar face sexul imposibil.

Ruptură a căpăstrui, ca una dintre leziunile cele mai de bază, duce la sângerări severe, există o astfel de pauză în detrimentul tensiunii maxime. Pielea organelor genitale externe este suficient de subțire și nu conține piele excitat și, prin urmare, căptușeala se poate sparge cu ușurință. În timpul sângerării, un bărbat simte o durere ascuțită și dureroasă. La pauză este necesar să se consulte imediat un medic sau chiar într-o ambulanță, deoarece sângerarea este uneori atât de puternică încât nu este întotdeauna posibilă oprirea pe cont propriu.

Structura organelor genitaleMerită remarcat faptul că puteți face cât mai multe încercări de a vă trata singuri, însă în majoritatea covârșitoare se termină cu creșteri și cicatrici grosiere, din aceste motive este de dorit să se evite încercările de auto-tratament.

Indicații pentru o operațiune pe frîne de plastic:

 • durata scurtă a căpăstrui;
 • rupturi obișnuite și traume la nivelul pielii penisului;
 • îngustarea preputului;
 • ejacularea precoce;
 • cicatrici și creșteri pe căpăstru.

Listă de contraindicații pentru capacele de plastic:

 • prezența bolilor oncologice;
 • sindromul imunodeficienței dobândite, virusul imunodeficienței umane, hepatita;
 • Boli cu transmitere sexuală infecțioasă;
 • boli ale rinichilor, glandei prostatei, vaselor de vase și vezicii urinare;
 • Hemofilie și alte boli asociate cu coagularea sângelui.

Metode de realizare a operațiunii pentru frenum plastic

Atunci când majoritatea patologiilor sunt eliminate, se utilizează o operație specială - frenulotomie. În timpul acestei operații, dacă este necesar, scăpați de preput și / sau tăiați frâna. Pentru a rezolva problemele cu preputul și cu mâna, se folosesc două tipuri de operații:

 1. Plastic clasic: această metodă de a efectua o operațiune implică lucrul cu un bisturiu și, apropo, este cea mai comună. Aspectele negative ale operațiunii clasice includ probabilitatea de infectare, precum și o ușoară pierdere a sângelui.
 2. Operarea cu laser a materialelor plastice: această specie este mai modernă, dar mai puțin comună. Avantajele includ un interval scurt de timp al operației, prezența unei pierderi minime de sânge și arderea imediată a plăgii. Dezavantajele includ faptul că rănile sudate de laser vindecă suficient de mult timp și cu o ușoară erecție de îmbinări lipite se pot dispersa. De aceea va fi necesar să se respecte abstinența prelungită și să nu se scape cu o perioadă scurtă de timp.

Nici un chirurg nu este asigurat împotriva erorilor medicale și orice operație poate duce la consecințe neplăcute, indiferent dacă a fost efectuată de un laser sau de un bisturiu. Posibile consecințe după intervenția chirurgicală:

 • durerea acută și dureroasă a penisului;
 • edemul și umflarea lui mpx pentru o perioadă scurtă de timp;
 • vânătăi minore;
 • aspect neplăcut;
 • cicatrici scurte, cusături și cicatrici;
 • probabilitatea de infectare.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce este fimoza: o descriere și modalități de tratare a băiețilorCe este fimoza: o descriere și modalități de tratare a băieților
Inflamația preputului și a capului la bărbați: cauze și tratamentInflamația preputului și a capului la bărbați: cauze și tratament
Care este cea mai bună prelungire pentru bărbați?Care este cea mai bună prelungire pentru bărbați?
Picăturile alb pe capul bărbaților sunt periculoase?Picăturile alb pe capul bărbaților sunt periculoase?
Tratamentul fisurilor la nivelul preputului la bărbațiTratamentul fisurilor la nivelul preputului la bărbați
Fimoza cutanată: semne, fotografii și tratament fără intervenție chirurgicalăFimoza cutanată: semne, fotografii și tratament fără intervenție chirurgicală
Ce arată smegma pentru bărbați: descriere și fotografieCe arată smegma pentru bărbați: descriere și fotografie
Boala lui Peyronie la bărbați: cauze, tratament și fotografiiBoala lui Peyronie la bărbați: cauze, tratament și fotografii
Ridicarea capului - un element important pe genitalul masculinRidicarea capului - un element important pe genitalul masculin
Fimoza la băieți: tratament la domiciliuFimoza la băieți: tratament la domiciliu
» » Totul despre operația pe frenul de plastic scurt al penisului masculin
© 2021 amigdas.com