amigdas.com

Androgel: instrucțiuni, mărturii și mărturii ale bărbaților

Aplicarea gelului androgelAndrogel este un preparat de testosteron 1%. Este făcută sub formă de gel și se aplică pentru acoperirea pielii. Se folosește pentru terapia de substituție. Medicamentul este prescris pentru bărbații cu o concentrație scăzută de testosteron. Trecerea prin piele, gelul ajută la creșterea cantității de hormon sexual masculin în sânge și, de asemenea, ajută la eliminarea bolilor care se dezvoltă pe fondul lipsei sale. Cercetarea medicală și evaluările bărbaților indică eficiența ridicată a acestui medicament.

Contraindicații și indicații pentru utilizarea Androgel

Acest medicament este indicat pentru utilizarea într-o cantitate insuficientă de testosteron endogen în sânge. Înainte de aplicarea lui Androgel, este absolut necesar consultați un medic și să efectueze examinări pentru a identifica absența sau prezența contraindicațiilor. Contraindicațiile includ:

 • Sensibilitate ridicată la componentele gelului.
 • Suspiciunea sau prezența cancerului de prostată.
 • Suspiciunea sau prezența carcinomului mamar.

Bărbații cu tumori maligne, hipertensiune arterială, insuficiență hepatică severă, cardiacă sau renală, epilepsie, migrene trebuie să utilizeze Androgel cu precauție extremă și sub supravegherea unui medic. Comentariile sugerează că acești pacienți pot prezenta reacții adverse atunci când aplică Androgel, astfel încât precauția în acest caz nu va fi superfluă.

Cum acționează Androgel?

Acțiunea medicamentului androgelAcest medicament ajută la normalizarea nivelului de testosteron în sângele bărbaților. Utilizarea lui dă posibilitatea de a restabili procesele, care depind de acest hormon: erecția, potența, dorința sexuală, pentru a normaliza echilibrul grăsimilor și a țesutului muscular.

Utilizarea Androgel ajută la menținerea hormonului sexual de bază al unui bărbat la un nivel normal. Dacă este necesar, acest remediu poate fi anulat, spre deosebire de drogurile injectabile, ceea ce reprezintă un avantaj clar. Prin urmare, această terapie de substituție nu este doar destul de eficientă, după cum spun multe recenzii, dar și destul de sigură, deoarece este destul de controlată. În plus, posibilitatea aplicării medicamentului pe piele elimină necesitatea injecțiilor dureroase.

Androgel: Instrucțiuni de utilizare

În primul rând, orice acțiune asociată cu acest medicament trebuie mai întâi discutată împreună cu medicul. Toate informațiile ulterioare sunt preluate din instrucțiunile pe care producătorul le indică. Înainte de începerea terapiei prin toate mijloacele citiți instrucțiunile, ar trebui să fie atașat la orice medicament pe care l-ați cumpărat.

Androgel se aplică o dată pe zi, dacă este posibil, este cel mai bun în același timp, de preferat dimineața. Dozajul poate varia în funcție de indicațiile clinice și de laborator. Cantitatea de medicament este determinată de medic. Este interzisă modificarea sau setarea dozei în mod independent. Doza poate crește sau scădea, având în vedere cantitatea de testosteron din sângele masculin.

Medicamentul se aplică pe pielea umerilor, antebrațelor sau abdomenului. Androgel poate fi aplicat numai pe piele curată, uscată și nedeteriorată. Nu se aplică la organele genitale și alte organe sensibile. În Androgel există alcool etilic, care poate duce la iritații în zona de aplicare.

Conținutul medicamentului este distribuit pe suprafața pielii printr-un strat subțire. Îndepărtarea gelului este o condiție opțională. Este necesar să se permită uscarea medicamentului timp de cel puțin 6-8 minute înainte de îmbrăcare. După aplicarea medicamentului de care aveți nevoie Spălați bine mâinile cu apă curată.

Nu au fost identificate cazuri de supradozaj de droguri. Dar este strict interzis să se îndepărteze de doza prescrisă de medic, deoarece acest lucru poate duce la unele efecte secundare.

Reacții adverse posibile

Efectele secundare ale androgeluluiPrintre cele mai frecvente și frecvente efecte secundare sunt acneea, pielea uscată, reacțiile cutanate. Probabil o schimbare a conținutului în corpul lipidelor. Sub acțiunea medicamentului se pot produce schimbări negative în glanda prostatică.

Efectele secundare pot apărea din partea sistemului nervos central. De regulă, aceasta este dureri de cap, amețeli și schimbări de dispoziție, în situații grave - amnezie. Tensiunea arterială poate crește, în unele cazuri pot să apară tulburări ale scaunului.

Preparatul conține alcool etilic, astfel încât utilizarea acestuia poate duce la apariția iritației și a pielii uscate. În timpul primelor evenimente adverse, este necesar să nu mai luați medicamentele și să consultați un medic.

Precauții și instrucțiuni speciale

Cum se utilizează androgelulAndrogel poate fi folosit numai cu o cantitate redusă de testosteron, care au condus la manifestarea unor astfel de simptome, cum ar fi:

 • Greutate excesivă.
 • Subdezvoltarea / regresia caracteristicilor sexuale secundare.
 • Patologia funcției sexuale.
 • Schimbarea structurii corpului.
 • Schimbări de dispoziție, depresie.
 • Încălcarea metabolismului carbohidraților și a lipidelor.

Înainte de a prescrie un tratament, medicul trebuie să se asigure că nu există alte cauze care pot duce la aceleași simptome.

Androgel nu este utilizat pentru a trata infertilitatea sau impotența, care se datorează unei cantități insuficiente de testosteron. Înainte de aplicarea medicamentului, fiecare om este examinat privind absența cancerului de prostată, deoarece sub influența lui Androgel dezvoltarea unei tumori maligne poate accelera semnificativ. De asemenea, cursul hiperplaziei benigne poate fi accelerat. Bărbații care utilizează Androgel ar trebui să efectueze cel puțin o dată pe an un examen de prostată (examen cu degetul), să efectueze o analiză pentru un antigen prostatic specific și să monitorizeze starea sânului. Persoanele în vârstă și bărbații expuși riscului trebuie examinați de 2 ori pe an.

Pacienții care sunt tratați mult timp cu Androgel, în plus față de măsurătorile de laborator ale cantității de testosteron, sunt obligați să efectueze verificări și indicatori, cum ar fi:

 • profilul lipidic;
 • hematocritului;
 • teste funcționale ale ficatului;
 • hemoglobina.

Posibilitatea utilizării Androgel pentru bărbații cu diabet zaharat este determinată de medic, deoarece poate crește sensibilitatea la insulină. Pacienții cu obezitate și boli cronice respiratorii sunt obligați să utilizeze medicamentul cu prudență, deoarece pot dezvolta apnee în somn. În timpul apariției unui număr de simptome, cum ar fi iritabilitate excesivă, nervozitate, creștere în greutate, erecții frecvente etc., este necesar să se consulte un medic. Astfel de evenimente pot indica un efect excesiv al medicamentului.

Faceți o baie, vizitați dușul sau intrați în contact sexual este permisă nu mai devreme de 7 ore după utilizarea produsului.

În cazul în care actul sexual va trece mai puțin de 7 ore după aplicarea lui Androgel, un bărbat trebuie să poarte cu siguranță un tricou.

După ce ați utilizat medicamentul, trebuie să vă spălați întotdeauna mâinile cu atenție. Așteptând până când produsul se usucă pe piele, pacientul este obligat să acopere zonele tratate cu îmbrăcăminte. Nu recomandați să utilizați dependenții de droguri, alcoolicii, persoanele cu boli mintale și alții care nu sunt în măsură să respecte măsurile de precauție.

Informații despre efectul medicamentului asupra ratei de reacție și concentrarea atenției lipsesc. În timp ce conduce o mașină și face alte exerciții care necesită concentrare, omul este obligat să se concentreze pe propria bunăstare. La persoanele cu insuficiență hepatică sau renală aflată sub formă severă, utilizarea Androgel poate duce la inflamație cu insuficiență cardiacă congestivă sau fără aceasta. În timpul apariției acestei complicații, tratamentul trebuie oprit imediat.

Recenzii despre Androgel

Recenzii despre androgelPrimele revizuiri ale acestui medicament pot fi văzute în discuția despre o boală cum ar fi hipospadias - și anume, structura anatomică neregulată a uretrei și (în unele cazuri) a penisului. Înainte de a efectua o operație chirurgicală a acestei patologii, organul genital este tratat cu acest medicament pentru a face o creștere intensă a țesuturilor din care vor forma zonele lipsă ale uretrei.

În plus, Androgel este utilizat de bărbați cu o cantitate redusă de testosteron și patologii concomitente starea de material spermatozoid, în timpul planificării concepției. Timpul de tratament, de regulă, durează o lună.

În timpul ginecomastiei (o creștere a mărimii glandelor mamare mamare) în unele cazuri, Androgel este prescris. Cu toate acestea, îmbunătățirea reală a stării bărbaților nu este adesea observată.

Instruirea directă către mijloacele lui Androgel este obligată să convingă oamenii că acesta este un medicament foarte "grav". Dacă cineva decide să nu o folosească pe sfatul unui medic, dar pentru a mări dimensiunea penisului sau pentru a construi masa musculară - vă doare numai sănătatea. Trebuie spus că la adulți organul sexual aflat sub influența lui Androgel nu crește, iar efectul anabolic al remediei este foarte scăzut.

Astfel, Androgel este un medicament sigur și eficient cu o mulțime de feedback pozitiv, ceea ce face posibilă normalizarea cantității de testosteron din sânge și scăderea tuturor manifestărilor negative care se dezvoltă pe fundalul concentrației sale scăzute. Urmați prescripțiile medicului, nu încălcați normele de siguranță, respectați dozele prescrise și fiți sănătoși!

Doctorul a prescris un gel cu testosteron. N-am avut destule în sângele meu, probabil din cauza acestei probleme cu viața sexuală. S-a găsit cu dificultate, un gel destul de scump, dar o săptămână mai târziu și-a dat seama că nu a cumpărat în zadar totul. Toate problemele s-au încheiat, deși nu știu cât va dura efectul.

Sunt deja la o vârstă, cu o erecție absolut nimic, și chiar transpirație, slăbiciune, nu vreau să trăiesc. Soția sa strâns la sexolog și a numit sau a nominalizat o grămadă de analize. Ca rezultat - o problemă cu hormoni, trebuie să fii tratat. Doctorul a spus că cel mai sigur drog este Androgel. Sa dovedit complet dreapta, o saptamana mai tarziu Fără probleme și fără plângeri, starea de spirit este excelentă. Nu mă voi împărți cu gelul.

Instrucțiuni pentru aplicarea androgeluluiEu folosesc Androgel - doctorul meu ma desemnat. Motivul este destul de sensibil, de aceea nu voi intra în detalii despre motivul folosirii lui. Convenabil, medicamentul este în pachete de unică folosință. Se usuca destul de repede, nu exista pete murdar sau lipicios pe piele, deci nu este necesar sa o speli, dar poti imbraca aproape imediat. Eu folosesc doar o săptămână, deoarece cavitatea efectului dorit nu a primit încă, dar Am observat deja progresul. Au existat mici iritații pe piele, dar cred că pentru binele dorit o voi supraviețui. Și, în general, drogul este de fapt bun.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce este aceasta - gonadotropina corionică umană, aplicarea acesteiaCe este aceasta - gonadotropina corionică umană, aplicarea acesteia
Metrogil gel pentru utilizareMetrogil gel pentru utilizare
Medicamentele din farmacie care cresc testosteronul la bărbațiMedicamentele din farmacie care cresc testosteronul la bărbați
Solcoseril: analogi ieftini și instrucțiuni de utilizareSolcoseril: analogi ieftini și instrucțiuni de utilizare
Pregătirea pentru Cernilon: instrucțiuni de utilizare, analogi, recenzii ale bărbațilorPregătirea pentru Cernilon: instrucțiuni de utilizare, analogi, recenzii ale bărbaților
De droguri pentru bărbați viasil și comentarii despre elDe droguri pentru bărbați viasil și comentarii despre el
Lista de produse care cresc testosteronul la bărbațiLista de produse care cresc testosteronul la bărbați
Norma testosteronului hormonal la bărbați în funcție de vârstăNorma testosteronului hormonal la bărbați în funcție de vârstă
Androgenii: care sunt acești hormoni, cum să-și reducă nivelulAndrogenii: care sunt acești hormoni, cum să-și reducă nivelul
Testogenon: instrucțiuni de utilizare, analogi, preț și recenziiTestogenon: instrucțiuni de utilizare, analogi, preț și recenzii
» » Androgel: instrucțiuni, mărturii și mărturii ale bărbaților
© 2021 amigdas.com