amigdas.com

Interpretarea visului: Pentru ce este înghețată?

Dreaming de înghețatăInghetata este o delicatesa, la care se simt atat de emotionati atat de adulti cat si de copii. La urma urmei, desertul are un gust pronunțat al vacanței - fără griji și hassle. Inghetata este capabilă să îndulcească nu numai o zi gri, plictisitoare a vieții reale, ci și să facă o ședere mai dulce în lumea viselor. Și ce vise reci ale fericirii visează și ce să se aștepte de la visele dulci, cărțile de vis vor provoca.

Cum arata inghetata?

În unele persoane, înghețata este asociată exclusiv cu plăcerea, iar în altele - cu frig și inaccesibilitate. Mulți soneți sunt de acord în unanimitate că există o înghețată într-un vis - semn favorabil și a văzut acest produs o persoană, se așteaptă o mulțime de momente fericite. Dacă delicatețea rece trebuie visată, atunci doamna Luck se află deja pe prag, rămâne doar să o lase înăuntru.

Și, deși interpretările majorității interpreților sunt pozitive, înainte de a căuta răspunsul în cartea de vis, este inutil să vă reîmprospătați amintirile. În plus față de linia de complot a somnului, orice nuanță și componentă emoțională a visului sunt importante. Cu cât își amintește mai mult visătorul, cu atât este mai probabil să afli ce vrea subconștientul să comunice, folosind imaginea înghețată într-un vis.

Interpretarea visului: înghețată. Tipuri de desert

Cheia pentru a descoperi ceea ce visele de înghețată poate da o amintire a varietății de desert în sine. Într-un vis, ca și în lumea reală, există posibilitatea de a consuma diferite tipuri de inghetata.

Delicacy de ciocolată

Inghetata de ciocolata visataDacă veți visa la înghețată de ciocolată, în curând o aventură de vis așteaptă o aventură de dragoste cu sex încântător. Într-o altă versiune a interpretării, un astfel de vis prefigurează posibilitatea de a se alătura cunoștințelor secrete. Existența secretului visătorului a fost cunoscută de foarte mult timp, dar a existat întotdeauna o lipsă de determinare pentru a afla adevărul.

În același timp, există înghețată, care:

 • acoperită cu un strat gros de dens de ciocolată, va însemna o rezonanță puternică din soluție și, în același timp, va afecta în mod favorabil toate aspectele vieții visătorului;
 • decorată cu glazură subțire de ciocolată, apoi un vis va face o călătorie rapidă cu multe surprize plăcute;
 • a fost complet desert de ciocolata atat in afara cat si in interior - ar trebui sa asteptati o mare dragoste pasionala care va va face sa experimenta intreaga gama de sentimente si experiente.

În cazul în care gustul de desert într-un vis a căzut în dragoste, atunci plăcerea de plăcerile carnale este garantată, altfel visătorul așteaptă o dezamăgire totală în cel ales.

Căpșuni desert

Există o gustare rece cu căpșuni într-un vis care va fi un semn favorabil. Un astfel de vis este un predicator al unei serii de evenimente favorabile în viitor, și confirmă faptul că nu mai puțin prezența iridescentă.

De ce visul de a manca inghetata:

 • Somn despre înghețată cu căpșunicu fructe de padure proaspete - spre bucuria bucuriilor dragostei;
 • cu căpșunile înghețate - cartea de vis sfătuiește să distragă atenția de la afacerile actuale și să dedice timp liber unei călătorii interesante;
 • cu fructe întregi - este timpul să vă relaxați, să vă dați complet la odihnă și divertisment;
 • cu bucăți - spre o surpriză de la iubit.

Desert într-un pahar

Inghetata intr-un vis poate fi, de asemenea, un tratament:

 • într-o ceașcă de vafe. Conjectura indică existența unor convenții care împiedică atingerea obiectivelor. Ajutorul va veni de la prieteni loiali, datorită cărora situația se va schimba într-un mod pozitiv;
 • într-o ceașcă de plastic transparent - va veni o propunere riscantă, în urma căreia va fi necesară participarea la aventură, cu un rezultat neașteptat de favorabil.

Likomitsya într-un vis exclusiv conținut intern, în timp ce aruncând o pahar comestibil, va însemna Încercarea de a renunța la plăcerile oferite de viață.

Există un vis în vis - este timpul să vă treziți atenția asupra rudelor și prietenilor și dacă vă bucurați de o umplere, atunci în afacerile de dragoste va veni o perioadă de răcire reciprocă.

Delicacy în corn

Și, de asemenea, înghețată într-un vis ar putea fi un corn, și dacă ar fi fost:

 • Dacă cornul de visdense, cartea de vis crede că în momentul de față multe aspecte ale vieții visătorului sunt expuse influenței altcuiva;
 • fragil - un vis mărturisește că este inerent visătorului să împiedice emoțiile și să nu lase sentimentele să iasă afară;
 • dimensiuni mici - să vă așteptați la plăcerile mici în materie de inimă;
 • mare, atunci un astfel de vis prefigurează celebra distracție sau grandioasă, care vă va permite să ieșiți la maxim.

Ce înghețată este pentru: amintiți-vă gustul unui bun

Misterul visului în care o persoană se bucura de înghețată poate fi dezvăluit prin amintirea unui detaliu atât de important ca gustul desertului.

Există înghețată într-un vis cu gust:

 • plombir - un simbol al fluxurilor de numerar;
 • Vanilie - capacitatea de a rezolva orice problemă;
 • lămâie - un predicator al weekendului mult așteptat;
 • ceva complet neobișnuit ca carnea, peștele, legumele înseamnă prezența gândirii creatoare, care îi va ajuta pe visător să-și atingă obiectivele.

Există înghețată într-un vis: ce spun diferiții interpreți?

Amintește-ți un om înghețatVisul lui Aesop. Achiziționarea de delicatețe într-un vis este un simbol al faptului că în curând se așteaptă ca un visător să aibă o nouă relație. Există o mare șansă să vă întâlniți cu cealaltă jumătate. Aceste relații se vor baza pe încredere, înțelegere reciprocă și dragoste mare.

Interpretarea visurilor lui Shereminskaya. Există un desert topit într-un vis, va însemna pentru visător posibilitatea de a face un act de rash, care mai târziu va trebui să regret, și în mod repetat.

Interpretarea visului Grishina. În opinia acestei surse, în cazurile în care visătorul este un om, interpretarea interpretării "a ceea ce este visată de înghețată" este determinată de statutul său civil.

Există înghețată într-un vis:

 • pentru un singur om, va fi o indicație directă a relațiilor intime în număr mare;
 • pentru un bărbat căsătorit înseamnă o verificare iminentă a fidelității conjugale.

Cartea viselor de femeie. Dacă există o înghețată și o picătură, atunci cartea de vis recomandă ca visătorul să-și reconsidere relația cu ceilalți. Cumpărarea de delicatețe într-un vis pentru iubitul tău simbolizează bucuria iminentă și plăcerile senzuale. În unele cazuri, un astfel de vis înseamnă stabilitate financiară.

O carte de vis modernă. Dacă există un desert nu numai pentru dvs., ci și pentru a le trata, atunci un astfel de vis prefigurează bunăstarea în toate sferele vieții. Inghetata a fost un sigiliu, ceea ce înseamnă că cel ales a avut un sentiment rece pentru el. Eskimo înseamnă că visătorul dă mult timp, energie și finanțe, asigurând o viață fericită pentru familie.

Interpret ezoteric. Există o delicatețe - întâlniți un nou iubit într-un timp scurt. Această dragoste va fi pasionată, iar sentimentele - fierbinți. Achiziționarea de "hormoni de fericire" este un simbol al împlinirii visului prețuit. Oferta de a manca inghetata intr-un vis fara posibilitatea de a manca o delicatesa este un semn prost. Visătorul ar trebui să se aștepte la trădare din partea partenerului. Gătitul desert într-un vis indică faptul că visătorul culege fructele pasiunii neînfrânat și propria nebunie, pentru care el însuși a creat condiții favorabile.

Interpretul erotic. Există înghețată într-un vis interpretat de autorii acestei surse ca un semn al unui roman pasionat și furtunoasă. Dar, în astfel de relații, partenerii se așteaptă la trădare și cine va fi inițiatorul ei - va spune timpul. Vizionarea iubitorilor care mănâncă înghețată este un semn al unei noi relații de dragoste, în plus, va continua de ceva timp. Interpretarea visului vă sfătuiește să începeți să vă vedeți propriile sentimente pentru a evita dezamăgirile în zadar.

Un vis de vis. Pentru a vedea starea ta favorită în frigider, indică posibilitatea unui gât.

Interpretarea visului: înghețată. Opinia lui Miller

Psihologul Miller sugerează interpretarea viselor dulci despre înghețată, concentrându-se asupra acțiunilor participanților imediate în somn.

Există un desert - un semn bun. Un astfel de vis prefigurează visătorul realizarea tuturor planurilor. Pentru a răsturna o delicatețe la alegere - spre dezamăgire în partener. Cu condiția ca în cazul în care sentimentele sunt reale, atunci nu păcat și suferă.

Vizionarea copiilor care se bucură de absorbția delicateții lor preferate înseamnă pentru visător o viață fericită, în care el va fi însoțit de noroc, bucurie și distracție.

Pentru a vedea inghetata in maini:

 • Cum arata inghetata?străinul - un eșec complet în atingerea obiectivelor, de ceva timp, norocul se va întoarce de la visător;
 • un prieten - un simbol al unei eventuale reveniri la relațiile anterioare. Dreambook sfătuiește să nu cedeze emoțiilor și să nu piardă timp și energie pe ea. Sentimentele din trecut s-au pierdut pentru totdeauna, iar încercarea de a le reanima nu va duce la nimic. O ceașcă spartă va rămâne, indiferent cât de greu încearcă să o lipsească împreună.

A lăsa înghețată într-un vis pentru o persoană căsătorită va fi un semn de apariție în viața ei a unui iubit. Și a treia superfluă în această situație va fi soțul ei, care va supraviețui atacurilor și insultelor credincioșilor. Somnul poate fi, de asemenea, un vis pentru a comemora divortul iminent.

Există o înghețată în orice instituție - un restaurant sau o cafenea, indică o vizită curând la un visător de un eveniment zgomotos, vesel.

Interpretarea visului: înghețată. Ce gândește Wang

Mâncarea sau văzul unui tratament rece este simbolică. Un astfel de vis indică dorința visătorului de a-și schimba radical viața.

Dacă visezi cum să termini desertul, atunci e la finalizarea cu succes a afacerii începute.

Angajați în vânzarea de înghețată - așteptarea deșeurilor financiare.

Mănâncă sau vezi înghețată topită - trufață.

Se va visa ca desertul să nu fie gustos, atunci ar trebui să vă așteptați la probleme: problemele se pot reflecta nu numai la locul de muncă, ci și la relațiile cu ceilalți. Wang recomandă prudență.

Există înghețată și îmbrăcăminte pete - la așteptările zadarnice ale unui eveniment care nu va veni. Reuniunea planificată nu este destinată să aibă loc.

Interpretarea visului: există înghețată. Importanța percepției de sine

Visele, unde imaginea înghețatei este prezentă într-un fel sau altul, este capabilă să lase dulceața în gură și un gust plăcut ca și desertul. Dar, înainte de a cere ajutor într-o carte de vis, este important să ne amintim că cel mai bun ghid în interpretarea viselor - sentimente și emoții proprii.

A visat să mănânce înghețatăDacă într-un vis există o gustare dulce, înghețată, cu un gust plăcut, atunci în realitate interpretarea visului se va transforma, de asemenea, în bucurie și plăcere. Atunci când desertul se topește sau se topeste deloc sau provoacă senzații de gust neplăcute, până la greață - realitatea este de asemenea este puțin probabil să vă rog cu perspective luminoase și evenimente interesante.

Lumea viselor reflectă doar viața obișnuită, cu toate temerile și bucuriile sale, care ascund atât de atent subconștientul. În vise, secretul devine evident, iar când ieși afară, îi dă visătorului un alt motiv să se gândească la viața lui. Credeți că este corect să decideți acțiunile cu care persoana o umple în mod conștient sau sub influența unei slăbiciuni minime - depinde de el să decidă.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Care este înălțimea visului?Care este înălțimea visului?
Interpretarea viselor - ce face o tornadă, o tornadăInterpretarea viselor - ce face o tornadă, o tornadă
Dispozitiv frizer pentru producția de înghețatăDispozitiv frizer pentru producția de înghețată
Dacă o bâtă visează, atunci ce este?Dacă o bâtă visează, atunci ce este?
De ce cade avionul?De ce cade avionul?
Ce carne este visată: o prezentare generală a diferitelor cărți de visCe carne este visată: o prezentare generală a diferitelor cărți de vis
Interpretarea viselor: ce face visul unei fetițeInterpretarea viselor: ce face visul unei fetițe
Secretele viselor. Aflați ce să visezi despre miere într-un visSecretele viselor. Aflați ce să visezi despre miere într-un vis
Ce struguri de vise: interpretarea diferitelor cărți de visCe struguri de vise: interpretarea diferitelor cărți de vis
De ce să visezi cel mai bun prieten, fost prieten sau prieten din copilărieDe ce să visezi cel mai bun prieten, fost prieten sau prieten din copilărie
» » Interpretarea visului: Pentru ce este înghețată?
© 2021 amigdas.com