amigdas.com

Cum arată papilloma pe corp

Posibile metode de a scăpa de papilomiPapilloma este o tumoare benignă de formă rotundă pe un tulpină subțire. Cu toate acestea, acestea sunt doar manifestări externe ale bolii. Papiloamele sunt similare cu ciupercile, deși le vedem la suprafață, dar miceliul se răspândește sub pământ. Boala se comportă identic. Această boală infecțioasă este cauzată de papilomavirusul uman.

Apariția papilomului pe piele

Cum se formează? Când virusul intră în piele, începe să se înmulțească în stratul epiteliului superficial. Este neobservabil pentru o persoana prezenta in grosime si "asteapta" atunci cand imunitatea incepe sa scada. Dacă se întâmplă acest lucru și agentul cauzal a acumulat deja un număr suficient, atunci începe pentru a afecta nucleele celulelor epiteliale. După o astfel de activitate, ele încep să producă urmașii "răi", apare o mutație a celulelor pielii. Celulele infectate cresc activ, ceea ce duce la formarea de papilom.

Papilloma este un neoplasm benign. Aceasta poate duce la o tumoare oncologică, dar riscul este scăzut, prin urmare este considerat mai degrabă un defect cosmetic decât o problemă gravă. Localizarea localizării poate fi orice zonă a corpului, inclusiv membranele mucoase. De exemplu, se formează în gură, pe buze, pe pleoape, piept, gât, sub-arme și pe organele genitale.

Cum arată papilloma? Acestea sunt formate rotunde, rotunde, rotunde cu un picior, ele pot fi comparate cu conopida. De obicei apar una câte una și nu se contactează reciproc, înălțimea rar este mai mare de un centimetru. Culoarea papilelor poate fi roz, alb, perlat sau maro deschis.

Papilomavirusurile sunt supuse tratamentului și sunt capabile să dispară independent în timp. Acest lucru se întâmplă în 20% din cazuri.

Modalități de infectare

Există mai multe căi de infecție. Sursa apariției papilomului poate fi:

 1. Cum se recuperează de pe papilomiContact sexual. Virusul în timpul contactului cu partenerul infectat afectează mucoasa delicată a organelor genitale cu o probabilitate de 100%. Prin urmare, dacă partenerul dvs. are papilom pe genital sau perineal, infecția va apărea în orice caz. Amintiți-vă că contactul sexual de orice fel și chiar sărutul obișnuit cu un astfel de partener este periculos.
 2. De la mamă la copil. În timpul trecerii prin canalul de naștere, copilul devine infectat. Dacă mama are un virus pe organele genitale interne sau externe, atunci în timpul nașterii copilul devine infectat prin înghițirea virusului. Pe laringe, se formează papilom, care sunt greu de îndepărtat.
 3. Articole de uz casnic. Dacă părinții sunt infectați cu acest virus în familie, copiii sunt adesea infectați. Purtătorii virusului sunt prosoape, tampoane de epurare, epilatoare, mașini de ras.
 4. Locurile publice. În acest sens, băile, saunele, piscinele și sălile de gimnastică devin periculoase. Pe suprafețele umede, un virus lăsat de o persoană bolnavă nu moare, ci provoacă o infecție dacă se află pe pielea rănită. Cu toate acestea, probabilitatea de infecție este mică.
 5. Autoinfection. Papilloma se poate răspândi în părți sănătoase ale corpului. Vă puteți infecta prin îmbrăcare, epilare și frecare.

Tipuri de papilomi

Ce fel de papilome existăPapilomavirusul uman este una dintre cele mai frecvente boli. În stratul proteic al agentului patogen este dublu fir de ADN, care are informații genetice. Mai mult de o sută din speciile sale au fost găsite astăzi. Patruzeci dintre ele provoacă boli la om, care se manifestă în moduri diferite, de exemplu, sub formă de veruci ascuțite sau plate, papiloame intradermale și cancere ale organelor genitale.

Virusul după penetrarea în nucleul celulelor începe să se înmulțească, care durează de la 3 până la 12 luni. Aceasta este perioada de incubație când virusul există deja, dar nu apare pe plan extern.

După această perioadă, cu o imunitate slăbită pe suprafața pielii, există papile abia vizibile, care constau din mai multe celule. Ele cresc și pot ajunge la 10 cm. Cu o imunitate puternică, papilele nu apar, dar pot dispărea complet. Acest lucru se întâmplă la persoanele cu vârsta sub 25 de ani, după naștere sau după un tratament pentru o boală cronică. Există un număr de tipuri de papilomavirusuri:

 • Netumorigene. Acest grup de viruși nu cauzează degenerarea celulelor pielii. Partea lor devine sursa de înfrângere a degetelor sub formă de veruci vulgare și plantare. Al treilea și al zecelea tip de viruși provoacă verucii plate, considerate anterior ca o formă gravă a bolii. Acum se stabilește că organismul creează în jurul celulelor sale patologice un fel de "sarcofag", limitând astfel răspândirea virusului.
 • Oncogene risc scăzut. Acest tip de virus poate determina în cele din urmă celulele pielii să devină degenerate, dar în procente acest risc este scăzut. Celulele epiteliului plat încep mutații sub influența factorilor externi: fumatul, ecologia săracă, consumul prelungit de contraceptive hormonale. Cel de-al șaselea și al unsprezecelea tip de virusuri pot provoca papilomii pe laringele și condiloamele genitale de pe organele genitale.
 • Oncogenic cu risc ridicat. Adesea, virusii acestei specii duc la dezvoltarea cancerului, în special a laringelui și a colului uterin. De asemenea, provoacă starea precancerului - neoplazia, atunci când există o schimbare în structura celulelor uterului. Cel mai periculos virus este 16, ceea ce provoacă cancer în 50% din cazuri. Versiunea virusului la numărul 18 este, de asemenea, considerată periculoasă, duce la o tumoare de col uterin. Bovenoid papulleus provoacă 31 și 35 de specii, care se termină adesea cu cancer de col uterin și penis. Din acest grup se disting 51 și 56 de tipuri, care sunt mai puțin carcinogene, sunt mai rapid tratate și sunt excretate independent din organism.

Prognoza degenerării în cancer

Cea mai nefavorabilă pentru prognoză este 18 tip de virus. Prin aceasta, degenerarea celulelor în cancer are loc pe o perioadă de 3-5 ani, se formează rapid metastaze la alte organe. Tumoarea devine profundă în organele genitale. Prognosticul pentru tipul 16 este oarecum încurajator, dar după tratamentul tumorii, se poate produce recidivă la repetare. Prognoza pentru o serie de alte specii este nefavorabilă. După tratamentul după 2-3 ani, boala atacă din nou și, de regulă, trece într-o formă malignă. Există rate mari de mortalitate.

Simptomele virusului papilloma

Aceste creșteri benigne apar în diferite părți ale corpului.

Pe față

Papilome pe buzeAdesea, papilomul, fotografia pe care o vedeți mai jos, este localizată în locuri cu piele subțire. Pot fi pleoapele, pielea din nas, gură. Oamenii îl pot observa în zona bărbieritului - pe bărbie. Adolescențele apar ca una și în grupuri. Sunt ca papile alungite sau conopida. Papiloamele de pe față sunt vopsite în roz sau maro.

Cum apare creșterea papilomului? Apare o supapă asemănătoare. În timp, crește în sus și în lateral. Diametrul său poate fi de până la 3 cm. Piciorul pare mai îngust decât capacul, care este neuniform și rotunjit.

La femei, papilomul, localizat pe față, cauzează doar estetic, la bărbați este rănit constant în timpul bărbieritului, ceea ce duce la inflamarea gravă.

Infecția are loc în contact fizic cu pacientul. Poate fi contact sexual sau doar îmbrățișarea și folosirea unui prosop. Perioada de incubație este de la 3 luni la 1 an. Adesea, papilele pe față apar datorită imunității scăzute, când: infecțiile sunt transferate, stresul sever, hipotermia, în timpul sarcinii.

Pe pielea gâtului și corpului

Localizarea pe corp a papilomului depinde de tipul de agent patogen. Bărbații au adesea tuberculi în armpits, pe gât, pe laterale. Femeile sunt localizate pe piept, sub ea, pe sfarcuri, sub armpits. Cu toate acestea, creșterile se găsesc și pe abdomen, spate, șolduri.

Corpul papilomului este vizibil după 3 luni de la infectare. Cu toate acestea, în cazul în care imunitatea este în ordine, virusul nu poate apărea timp de mai mulți ani, dar apar după căderea sa.

Papilloma, nou-născut, poate fi confundată cu gâscă de gâscă. Cu toate acestea, pe măsură ce crește, începe să provoace probleme, de exemplu, să se agațe de haine, să sângereze și să devină inflamate. Apoi, vizita la medicul nu trebuie să fie întinsă.

Pe pielea mâinilor

Cum să lupți împotriva papilomilorExistă adesea papile vulgare sau negi, Virusurile din speciile 3 și 10. Creșteți pe locul afectării pielii, puteți vedea adesea în apropierea unghiilor. Perioada de incubație este de 2-6 luni.

Papilome rotunde plate pe mâini nu au un picior, ci stau direct pe piele. Aceste formațiuni mici au o culoare gălbuie și o suprafață neuniformă keratinizată. Ele sunt dură și dense. Câteva piese pot fuziona și se pot răspândi într-o zonă mai mare. Localizați pe degete, palme, la copii și pe genunchi. La copii, negii apar mai des, deoarece pielea lor este mai subțire.

Pe picioare

Sunt chemați spinii. Ele produc multe probleme, pentru că rănit când mergem. După infecție, după 6 săptămâni, apare un mug deschis. Crește treptat și dobândește o culoare galbenă, devine ciudat sau murdar. O margine este formată în jurul marginii construite. Se auto-vindecarea are loc, dar numai la persoanele sub 25 de ani, cu un corp sanatos.

Uneori, spinele sunt confundate cu calusele. Cu toate acestea, porumbul păstrează modelul dermic, suprafața aceluiași negi constă din elemente separate.

Eliminarea papilomilor

Cum să eliminați papilele? Adolescenții sunt eliminați numai dacă strică aspectul, se rănesc, se amestecă în orice mod sau tind să devină degenerați în cancer. Tratamentul se bazează pe îndepărtarea prin mijloace mecanice. Totuși, înainte de al retrage, astfel încât să nu iasă din nou, tu va desemna un curs de tratament, care include utilizarea următoarelor instrumente:

 • Metode de îndepărtare a papilomilorPreparate imunostimulatoare. Întăriți apărarea organismului.
 • Antivirala. Conține creșterea substanței patogene.
 • Citotoxic. Să provoace moartea celulelor papilloma. Folosit pentru o răspândire largă a erupțiilor cutanate, când laringele și alte organe interne sunt afectate. Aceste medicamente provoacă efecte secundare grave.

Deci, după cum vedem din toate cele de mai sus, virusul papilloma este foarte contagios și este transmis prin contact. Pentru a exclude posibilele consecințe, ar trebui să ne amintim că trebuie să protejăm sănătatea și să temperăm organismul, sporind imunitatea. Pentru a face acest lucru, ar trebui să conduceți un stil de viață sănătos, inclusiv dușuri de contrast, înot și mers pe jos în aerul proaspăt. Dacă a apărut o infecție, nu întârziați tratamentul, în caz contrar oamenii pot suferi de acest lucru.

papiloma
Ce papiloame ar trebui eliminatePapilome și modalități de a le eliminaVarietăți de papilomiPapiloame și tratamentCauzele papiloamelorCum să tratați papilomavirusulEliminarea papilomilorEliminarea papiloamelor prin metode diferiteTratamentul papilomului cu remedii folcloriceCum arată papilomulVarietăți de papilomiCe sunt papiloameleCum pot fi vindecate permanent de papilomeDe ce sunt papiloame
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
De ce are corpul papilome?De ce are corpul papilome?
Ce este keratopapilloma și cum să-l lupțiCe este keratopapilloma și cum să-l lupți
Ce cauzează papilomul și cum poate fi tratat?Ce cauzează papilomul și cum poate fi tratat?
Cum se trece analiza HPV: tratamentul papilomavirusului la femeiCum se trece analiza HPV: tratamentul papilomavirusului la femei
Cum să eliminați papilomul la domiciliuCum să eliminați papilomul la domiciliu
Ce arata un neg si cum sa-l vindece?Ce arata un neg si cum sa-l vindece?
Papillome pe față: caracteristici de tratament și fotografiiPapillome pe față: caracteristici de tratament și fotografii
Medicamente pentru tratamentul infecției cu papilomavirus la bărbați, fotoMedicamente pentru tratamentul infecției cu papilomavirus la bărbați, foto
Cauzele apariției papilomilor în gât la copii și tratamentul acestoraCauzele apariției papilomilor în gât la copii și tratamentul acestora
Neoplasme pe gât: tratamentul tumorilor la nivelul gâtuluiNeoplasme pe gât: tratamentul tumorilor la nivelul gâtului
» » Cum arată papilloma pe corp
© 2021 amigdas.com