amigdas.com

Numele de vitamine pentru bărbați după 50 de ani

Numirea unui complex de vitamine unui bărbatVitaminele pentru bărbații cu vârsta peste 50 de ani sunt necesare deoarece, prin abordarea vârstei îmbătrânirii, semnele care indică îmbătrânirea corpului progresează din ce în ce mai mult. Imunitatea bărbatului scade, dorința sexuală slăbește și crește oboseala. Astfel de simptome indică de obicei că organismul nu are elemente care să prezinte efectul său biologic activ. Pentru a-și umple stocurile, este necesar să se includă în dietă produse bogate în vitamine și oligoelemente necesare.

Indicații pentru utilizare

Un bărbat ar trebui modificați dieta și include în el produse cu un conținut bogat de vitamine în cazul în care conduce un stil de viață activ, de exemplu, efectuează activități asociate cu stres fizic sau mental intens.

Vitaminele sunt necesare pentru bărbații la vârsta de 50 de ani pentru a-și crește vitalitatea și pentru a întări corpul cu slăbiciune generală, manifestări astenice, sindrom de oboseală cronică și oboseală crescută. Acestea sunt recomandate în timpul tratamentului bolilor infecțioase, cu artrită și cu anumite boli cronice. În plus, acestea suplimentează nutriția inadecvată și inadecvată și sunt, de asemenea, necesare pentru abuzul de alcool și dependența de nicotină.

Cum afectează vitaminele corpul masculin după 50 de ani?

Este inclusă în componența acestor fonduri Vitamina A este foarte utilă pentru bărbații în vârstă, deoarece furnizează energie pentru procesele metabolice din organism. Un alt aspect pozitiv este că stimulează procesele de epitelizare și previne keratinizarea epitelială excesivă.

Vitaminele din grupa B sunt considerate biologic active, luând parte la procesul de reglare a funcțiilor celulare, precum și la metabolizarea lipidelor, proteinelor și carbohidraților. Ele au un efect pozitiv asupra tractului digestiv, participă la procesele care apar în piele. Vitaminele din acest grup sunt obligate să efectueze în mod normal conductivitatea impulsurilor nervoase.

Vitamina C are un efect restabilitor asupra corpului masculin. Este implicat în reglarea metabolismului lipidic, proteic și carbohidrat. Datorită acesteia, permeabilitatea capilarelor și digestia fierului în tractul digestiv sunt normalizate. Ajută la întărirea rezistenței organismului la răceli și răni accelera regenerarea țesuturilor deteriorate.

Vitamina D ajută la asimilarea calciului în intestine și, de asemenea, acționează ca un hormon care reglează metabolismul fosforului și calciului în organism.

Vitamina E are un efect antioxidant asupra corpului, protejează membranele celulare și subcelulare de daune. Datorită acesteia, țesuturile metabolizează, întăresc capilarele, îmbunătățesc permeabilitatea, previne hemoliza celulelor roșii din sânge.

Contraindicații pentru utilizare

Contraindicații la consumul de vitamineBărbații după vârsta de 50 de ani care au diverse boli, multe vitamine sunt contraindicate. În ceea ce privește vitamina A, conținând preparatele sale Nu se poate utiliza dacă:

 • există pietre în vezica biliară;
 • cu ciroză hepatică;
 • pancreatită cronică;
 • hepatita;
 • insuficiență renală.

Cu prudență, trebuie luată cu decompensarea nefritei și a activității cardiace. Nu poate fi folosit pentru intoleranță individuală.

Vitaminele din grupa B au o contraindicație - le este interzis să se aplice cu o sensibilitate crescută la orice componentă conținută în compoziția lor.

Contraindicația utilizării vitaminei C este hipersensibilitatea la oricare dintre componentele sale. De asemenea, trebuie să vă abțineți de la folosire cu următoarele boli:

 • diabet zaharat;
 • pietre în vezică;
 • nefrolitiază;
 • anemie sideroblastică;
 • hemocromatoza;
 • giperksaluriya;
 • talasemie.

Vitamina D și medicamentele care o conțin sunt prescrise bărbaților după 50 de ani, cu precauție extremă. Este interzisă în boli severe de rinichi și inimă, formă activă de tuberculoză pulmonară, ulcer al stomacului și al duodenului.

Vitamina E nu este adecvată pentru utilizare cu cardioscleroză, infarct miocardic și hipersensibilitate individuală la componentele sale.

Efecte secundare

Ce efecte secundare pot provoca vitaminele?Efectele secundare ale vitaminelor se manifestă după cum urmează: somnolență, letargie, iritabilitate crescută. Uneori există migrenă severă, amețeli, fotofobie, presiune intraoculară crescută. De asemenea, efectele secundare sunt greața, diareea, vărsăturile și durerile abdominale.

Vitaminele din grupa B, prezente în complexele de vitamine, pot provoca la bărbați peste 50 de ani neuropatie periferică și o scădere a tonusului muscular, precum și para- și hiperestezia organelor parenchimale. Este, de asemenea, posibilă o erupție, vărsături și excitabilitate puternică a sistemului nervos central.

Dacă bărbații iau incontrolabil vitamina C, atunci poate să apară oboseală crescută, insomnie sau, dimpotrivă, somnolență. Destul de des există balonare, indigestie, arsuri la stomac, colică în intestine și diaree. Uneori, ca urmare a aplicării unor doze mari, se pot produce pietre la rinichi, se dezvoltă gastrită și tromboză venoasă profundă.

Vitamina D poate provoca astfel de efecte secundare apariția durerilor de cap, deteriorarea poftei de mâncare, tulburări de somn. În plus, poate exista iritabilitate crescută, iar în urină și sânge crește cantitatea de calciu.

Efectele secundare ale vitaminei E se manifesta sub forma unor tulburari de performanta, aparitia durerii in regiunea epigastrica, pot exista simptome care indica insuficienta renala. În plus, există diaree și există o probabilitate de a dezvolta sepsis, hepatomegalie, enterocolită. La bărbați, pot apărea ascite, hemoragii în meningi și retină oculară.

Nume de vitamine

Complex de vitamine pentru bărbațiPreparatele care conțin un complex de vitamine, sunt multivitamine comune, supus unor schimbări intense. Acestea conțin anumite oligoelemente în cantități mici, de exemplu fier, care ajută la îmbunătățirea compoziției sângelui, a calciului, care are un efect favorabil asupra stării oaselor etc.

Numele vitaminelor, destinate bărbaților peste 50 de ani, diferă în varietatea lor. Un astfel de medicament este Alphabet 50+, destinat prevenirii osteoporozei și prevenirii bolilor cardiace și vasculare. Din moment ce el constă într-o cantitate mare de potasiu, acesta poate fi utilizat pentru terapia combinată pentru osteoartrită și osteoporoză. În plus, protejează ochii de efectele negative ale radiațiilor ultraviolete și reduce activitatea schimbărilor legate de vârstă în retină.

VITRUM @ CENTUTY este un complex de vitamine creat pe baza a șaptesprezece micro- și macro elemente în combinație cu treisprezece vitamine. Datorită unui astfel de medicament, probabilitatea apariției bolilor cardiovasculare, precum și a altor boli care apar la bărbați, scade. De asemenea, contribuie la reducerea riscului de a dezvolta diverse oncologii.

Gerimax este un complex de vitamine conceput pentru persoanele în vârstă, include vitaminele A, B, C, D3, E în combinație cu extracte de plante și fier feros. Acest medicament ajută la menținerea eficienței în vârstă înaintată și îmbunătățește procesele metabolice din organism.

Vitamine pentru bărbați maturiDe asemenea, puteți nota și un astfel de instrument ca Centrum Silver. Acest complex de vitamine are o compoziție special selectată, bazată pe nevoile corpului masculin de peste 50 de ani. Reduce în mod semnificativ probabilitatea de ateroscleroză și complicațiile acesteia, afectează în mod favorabil sistemul nervos central, întărește rezistența la o varietate de infecții. A fost remarcat faptul că Centrum Silver reduce probabilitatea apariției neoplasmelor maligne.

Astfel, bărbații care au depășit vârsta de 50 de ani trebuie să ia în mod necesar complexe de vitamine, deoarece, la această vârstă, crește necesitatea organismului pentru diferite substanțe utile. Datorită aportului de complexe de vitamine, un om este capabil să scape de numeroase boli.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum sa alegi vitamine bune pentru copiii miciCum sa alegi vitamine bune pentru copiii mici
Vitamine bune pentru adolescenți 17 ani: cum să alegiVitamine bune pentru adolescenți 17 ani: cum să alegi
Vitamine pentru o viziune bună - superoptică: instruire, prețVitamine pentru o viziune bună - superoptică: instruire, preț
Vitamine pentru bărbați în planificarea sarciniiVitamine pentru bărbați în planificarea sarcinii
Utilizarea alunelor pentru bărbați și femei - compoziția și proprietățile nuciUtilizarea alunelor pentru bărbați și femei - compoziția și proprietățile nuci
Strix forte: preț, instruire, compozițieStrix forte: preț, instruire, compoziție
Necesară și utilă pentru organismul uman, vitamina DNecesară și utilă pentru organismul uman, vitamina D
Tabel de norme și nivel de hemoglobină la bărbați după vârstăTabel de norme și nivel de hemoglobină la bărbați după vârstă
Libido la bărbați: ceea ce este și cum să-l îmbunătățeascăLibido la bărbați: ceea ce este și cum să-l îmbunătățească
Ginseng în comprimate: proprietăți utile pentru bărbațiGinseng în comprimate: proprietăți utile pentru bărbați
» » Numele de vitamine pentru bărbați după 50 de ani
© 2021 amigdas.com