amigdas.com

Viardo forte pentru bărbați - manual de instrucțiuni, recenzii

Viardot ForteMedicamentul viardo forte este un aditiv biologic activ (BAD), care conține anumite vitamine, elemente și alte componente pentru a îmbunătăți capacitatea de lucru a organismului. BAA - acest medicament nu este un medicament, suplimentul acționează ca un complex multivitaminic pentru completarea lipsei de elemente nutriționale în dieta zilnică.

În dieta oamenilor moderni, există adesea o lipsă de vitamine și minerale care sunt necesare pentru funcționarea normală a tuturor sistemelor umane. Complexe de aditivi elimina deficitul de vitamina, imbunatatesc performanta tuturor organelor interne, asigura o sanatate buna. Viardo forte este un vitamin destinat îmbunătățirii proceselor metabolice din organism, cu un efect pronunțat de tonifiere și întărire.

Compoziția și forma preparatului

Viardo forte conține anumite substanțe:

 • ulei (presare la rece) de germeni de grâu;
 • zinc (prezent în acoperirea medicamentului);
 • selexen (seleniu).

Utilizarea viardo forte asigură acumularea în organism a microelementelor și vitaminelor necesare:

 • Viardot Forte pentru potențăacizi polinesaturați grași omega-3,6;
 • vitaminele A, D, E, B;
 • fitosteroli;
 • zinc și seleniu.

Suplimentele alimentare sunt produse numai într-o singură formă - sub formă de capsule pentru uz intern. Un pachet conține 18 capsule pentru bărbați. O formulă similară - viardo, conține substanțe active similare, dar într-o concentrație diferită. Barbatii sunt sfatuiti sa ia o capsula de droguri forte sau trei capsule de un remediu simplu.

Efect terapeutic

Capsulele medicamentoase au un efect de întărire asupra organismului în ansamblu, îmbunătățind cursul proceselor metabolice. Efectul terapeutic se realizează datorită compoziției medicamentului.

 1. Stabilizarea nivelului de testosteron - principalul hormon masculin.
 2. Creșterea libidoului, revenirea la viața sexuală normală.
 3. Scăderea cantității de hormon leptină.
 4. Reducerea LDL - lipoproteine ​​cu densitate joasă (lipoproteine ​​determină creșterea dezvoltării aterosclerozei, infarct miocardic, accident vascular cerebral).

Efectul terapeutic al medicamentului se bazează pe aportul regulat și echilibrat de vitamine și minerale benefice din organism, care contribuie la îmbunătățirea funcționării tuturor organelor interne, afectând nivelul membranei.

Efectul benefic atunci când se administrează capsule terapeutice este funcționalitatea sistemului cardiovascular și reproductiv. Acțiunea se extinde nu numai la bărbați, ci și la cel mai corect sex.

Vitamina E, care face parte din medicament, normalizează circulația sângelui, microcirculația vaselor de sânge și a capilarelor. Aportul de vitamina servește ca o măsură preventivă în dezvoltarea cheagurilor de sânge, mărind coagularea sângelui.

VIARDO FORTE pentru bărbațiAcizii polinesaturați grași sunt implicați în formarea membranei celulare a spermatozoizilor. Astfel, se consolidează plicul protector al celulelor sistemului reproducător, care are un efect benefic asupra calității și viabilității spermatozoizilor și îmbunătățește, de asemenea, proprietățile spermei.

Fitostelele din ulei din germeni de grâu sunt sintetizați în hormoni de testosteron de înaltă calitate (la bărbați), progesteron și estradiol (la femei). În acest caz, atunci când se administrează capsule viardo forte, nivelul hormonilor sexuali se normalizează, ceea ce asigură funcționarea normală a organismului în ansamblu și funcția sexuală în special.

Suplimente viardot-forteActivitatea și concentrația hormonilor sexuali este, de asemenea, afectată de zinc. Un microelement este necesar pentru formarea spermatozoizilor. Puterea unui om depinde de concentrația de zinc din sânge. Cu lipsa elementului, unitatea de sex dispare. Pentru a restabili în mod regulat echilibrul zincului în organism, este necesar să luați medicamentul Viardo. Zincul afectează, de asemenea, funcționarea glandei prostatei. Profilaxia cu componente ale suplimentului biologic viardo permite reduce riscul de adenom de prostată.

Pentru a normaliza sinteza spermei în organismul masculin necesită seleniu. Microelementul este de asemenea implicat în întărirea mușchiului inimii, protejând pereții vaselor de apariția plăcilor de colesterol.

Numeroasele răspunsuri pozitive ale bărbaților dovedesc eficacitatea și eficacitatea medicamentului.

Indicare și contraindicație pentru utilizare

Viardo forte nu este un medicament, astfel încât nu există indicii clare privind utilizarea medicamentului. Dar medicamentul este recomandat în terapia complexă în prezența anumitor boli și probleme în organism.

BAA servește pentru a umple vitaminele și oligoelementele care lipsesc în dezvoltarea patologiilor, precum și la stadiul inițial al unor boli. Viardotte se recomandă să se aplice în următoarele cazuri:

 • încălcarea funcției sexuale la bărbați (producție insuficientă de testosteron);
 • cu apatie, oboseala cronica;
 • cu insuficiență funcțională erectilă, ejaculare pe termen scurt, cu o scădere a libidoului;
 • cu activitate sexuală insuficientă;
 • în cazul unei reduceri a vârstei sau a testosteronului de stres;
 • ca prevenirea aterosclerozei, infarctului miocardic, accident vascular cerebral.

În prezența bolilor grave, viardo forte nu este singurul medicament, ci acționează doar ca supliment la terapia complexă.

Suprasaturarea excesivă a organismului cu vitamine și minerale poate duce la unele complicații. Viardotte este contraindicat pentru utilizare în următoarele cazuri:

 • reacții alergice la componentele medicamentului;
 • intoleranța individuală a componentelor;
 • sarcina și alăptarea la femei.

Viardot forte instrucțiuni de utilizare

Acțiunea lui Viardo ForteConform instrucțiunii, capsulele medicamentului sunt luate în aceleași doze, indiferent de sexul și vârsta pacientului. Suplimentele sunt luate cu mese o capsulă de 3 ori pe zi. În unele cazuri, medicul prescrie un consum de droguri de patru ori.

Durata cursului de admitere este determinată de starea pacientului, de severitatea bolilor sale. În medie, administrarea medicamentului durează 2-4 săptămâni. Un an este recomandat nu mai mult de 3-4 cursuri de terapie, cu o pauză de cel puțin 3 luni.

Recepția viardo forte - recenzii ale bărbaților, indică apariția unui efect pozitiv după prima săptămână de la administrarea medicamentului.

Feedback pentru adevărații bărbați

Odată cu vârsta, mulți bărbați au probleme cu sănătatea bărbaților. Potența nu este la nivelul pe care acum 10 ani îl aveau. Dar calea de ieșire, se pare, este! Medicul a recomandat un supliment alimentar de viardo. Privit la comentarii diferite, foarte multe pozitive, prețurile comparate pentru medicamente similare, a decis să cumpere. Am băut capsule timp de 3 săptămâni. Rezultatul este excelent. Dorința sexuală a reapărut, actul sexual a devenit mai lung, iar bunăstarea generală sa îmbunătățit semnificativ. Îi recomand pe oamenii reali.

Feedback despre viardo forte

Cu soția sa a început să aibă probleme în sfera sexuală cu aproximativ un an în urmă. Pentru a-mi salva căsnicia m-am hotărât să merg la doctor. Ca și în sănătate, totul este bine, dar libidoul este complet absent. Doctorul a sfătuit un nou medicament - viardo. M-am uitat la compoziție (numai vitamine și minerale naturale), citesc recenzii ale bărbaților (foarte multe cuvinte laudative), uita-te la prețurile acestui remediu-miracol. Am încercat. După primul ciclu de administrare a capsulelor (am băut aproximativ două săptămâni), viața tocmai sa întors cu capul în jos. Sănătatea bărbaților mei a fost complet restaurată, dorința mea sa întors. Soția mea este fericită și sunt fericită.

Viardo forte - experiență personală, feedback real

După 40 de ani, au apărut probleme grave de sănătate. Inima suferă, oboseala constantă, lipsa de sex. Am citit o mulțime de feedback pozitiv despre suplimentele alimentare - viardo forte, a decis să cumpere fără prescrierea unui medic. Se curăță strict conform instrucțiunilor (3 capsule în timpul meselor timp de trei săptămâni). Efectul a apărut cam o săptămână mai târziu, pentru prima dată când m-am trezit odihnit, cu o stare bună. Și în cele din urmă am putut să-mi îndeplinesc datoria conjugală. În exemplul meu personal, pot spune asta medicamentul este foarte bun, sigur. Beau 3 cursuri pe an și timp de doi ani nu am nici o problemă cu potența, inima mi-a oprit furnicătura și situația generală sa îmbunătățit mult.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Vitamine bune pentru adolescenți 17 ani: cum să alegiVitamine bune pentru adolescenți 17 ani: cum să alegi
Lutein forte - descrierea medicamentului și a prețului săuLutein forte - descrierea medicamentului și a prețului său
Supliment nutrițional indol forte: proprietățile și instrucțiunile de utilizareSupliment nutrițional indol forte: proprietățile și instrucțiunile de utilizare
Vitamine pentru o viziune bună - superoptică: instruire, prețVitamine pentru o viziune bună - superoptică: instruire, preț
Vitamine pentru bărbați în planificarea sarciniiVitamine pentru bărbați în planificarea sarcinii
Ce alimente conțin vitamina E: beneficiul principal și răuCe alimente conțin vitamina E: beneficiul principal și rău
Instrucțiuni de utilizare a plantelor pentru miilene forteInstrucțiuni de utilizare a plantelor pentru miilene forte
Vitamine pikovit pentru copii: compoziție, proprietăți, prețVitamine pikovit pentru copii: compoziție, proprietăți, preț
Strix forte: preț, instruire, compozițieStrix forte: preț, instruire, compoziție
Vitamine și complexe din căderea păruluiVitamine și complexe din căderea părului
» » Viardo forte pentru bărbați - manual de instrucțiuni, recenzii
© 2021 amigdas.com