amigdas.com

Rimadil pentru câini. Instrucțiuni de utilizare

Rimadil este un agent antiinflamator eficient pentru câini.Pe parcursul vieții, animalele, precum oamenii, au boli comune. Durerea la nivelul extremităților este mai frecventă în reprezentanții mari. Dar, de asemenea, pisica și câinele pot fi deteriorate și pot rupe laba sau coastele. Animalelor li se administrează operații care rănesc, durează, inflamează etc.

Rimadil este un medicament care ajută la inflamații, vânătăi și umflarea extremităților la pisici și câini. Un număr mare de simptome dureroase la câini apar cu procese inflamatorii. Oamenii de știință din domeniul medicinei veterinare dezvoltă în mod constant medicamente care pot elimina inflamația. Există un nou eșantion, care sa dovedit deja în piață, Rimadyl. Acest medicament este mai frecvent prescris câinilor decât pisicilor.

Rimadil pentru câini - instrucțiuni de utilizare și dozare

farmacologie

Medicamentul antiinflamator nesteroidian, are antipiretice și analgezice impact. Ingredientul activ este carprofenul. Cu ajutorul său, durerea, umflarea și blocarea acțiunilor inflamatorii sunt eliminate.

Componentele suplimentare sunt prezentate ca: ficat de porc uscat praf-amidon de porumb-gelatina-leguma proteine-zahar si sirupostearat de magneziu-lactoza monohidrat.

În dozele terapeutice de carprofen nu interferează cu munca stomacului și a intestinelor. Pătrunde rapid în plasma sanguină și atinge valoarea maximă. După opt ore, se excretă cu fecale și urină.

Aplicarea, doza și forma de Rimadyl

 • Mijloace de prevenire a inflamației prescrise de pisici și câini în perioada de boală a sistemului musculo-scheletic, artrită, artrită, după leziuni și intervenții chirurgicale.
 • Numiți animalele bolnave cu un diagnostic de inflamație a sistemului musculo-scheletic pentru a scuti senzațiile de durere și umflături.
 • Utilizați ca anestezic după o intervenție chirurgicală.
 • La începutul acțiunilor terapeutice, se administrează o doză mare de 40 mg de carprofen pe zi pe kg de greutate animală.
 • Rimadil elimină durerea și inflamația, are proprietăți antipireticeTableta 50 mg are un conținut suficient de carprofen pentru o persoană care cântărește 12,5 kg. Se recomandă divizarea dozei zilnice în două doze. La sfatul specialiștilor, timpul dintre recepții trebuie să fie considerabil. Cea mai bună opțiune este să oferiți o parte dimineața și a doua parte a medicamentului seara. Realizarea acestor efecte benefice asupra mucoasei gastrice și obținerea unor rezultate bune în tratament.
 • Schimbați doza sau anulați aplicația poate doar vet. Medicul ia în considerare scăderea dozei după șapte zile de tratament, concentrându-se asupra stării de sănătate și a analizei animalului.
 • Cursul tratamentului depinde în întregime de complexitatea bolii. Este recomandabil să vedeți medicul veterinar după 14 zile.
 • Combinația cu alte medicamente necesită o monitorizare atentă. Nu este permisă administrarea simultană a diferitelor medicamente cu proprietăți antiinflamatoare nesteroidiene. Medicamentele nefrotoxice sunt permise după 24 de ore. În același timp, aceste medicamente sunt strict interzise. Utilizarea va duce la efecte ireversibile în organele vitale ale animalului dvs. de companie.

Prin urmare, înainte de a utiliza acest medicament, este important să examinați temeinic starea animalului bolnav. Să predea analizele și suferă un sondaj pe starea inimii, rinichilor și ficatului. Astfel, protejați animalul de eventuale efecte nedorite.

Produceți comprimate de Rimadyl sau injecții pentru injecție intramusculară, subcutanată.

Medicii preferă mai multe injecții decât comprimatele. În felul acesta este mult mai rapid și mai eficient are un impact asupra sănătății câinelui. Medicamentul se extinde instantaneu prin sânge și are un efect terapeutic, eliberând animalul de suferință.

Tableta este amestecată în mâncarea animalului. Absorbția medicamentului prin stomac întârzie foarte mult timpul expunerii la durere.

Tabletele au următoarele caracteristici:

 • Culoare maro deschis.
 • Gustul ficatului.
 • Scrisoarea extinsă "R" pe de o parte. Pe a doua parte este un canal de separare.

În caz de agravare, opriți imediat administrarea și consultarea cu medicul veterinar care efectuează tratamentul.

Contraindicații și apariția reacțiilor adverse

În cazuri rare, provoacă greață, vărsături și iritații ale mucoasei gastrice, diaree. Pentru a reduce efectele secundare înainte de a lua pastile, dați un ambalaj. De exemplu, jeleu sau fibră. Aceasta va proteja împotriva iritației mucoasei și a efectelor secundare.

Medicamentul acționează asupra sistemului renal și poate provoca deshidratareaContraindicațiile includ o sensibilitate crescută la carprofen. Boli ale inimii, rinichilor și ficatului. Este interzis să-i dați cățea cîștigătorilor. Medicamentul este activ afectează rinichii, poate cauza deshidratare. În acest caz, ar trebui să faceți imediat o picătură din soluția salină.

Dacă animalele de companie primesc diluanti de sange, Aplicația este monitorizată de un specialist în spital.

Dacă medicul veterinar care efectuează tratamentul a prescris tratamentul cu Rimadyl, nu puneți la îndoială rezultatul. Înainte de a cumpăra, cereți instrucțiuni.

Prețul variază de la 800-900 ruble pe sticlă cu 30 de comprimate.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Instrucțiuni pentru utilizarea vaccinurilor pentru pisici și câiniInstrucțiuni pentru utilizarea vaccinurilor pentru pisici și câini
Enroxil în medicina veterinară: manual de instrucțiuni pentru câini și pisiciEnroxil în medicina veterinară: manual de instrucțiuni pentru câini și pisici
Lactoză pentru câini: reguli de utilizare, instrucțiuniLactoză pentru câini: reguli de utilizare, instrucțiuni
Maxidin pentru pisici manual de utilizareMaxidin pentru pisici manual de utilizare
Milbemax pentru pisici și câini de la viermi. Instrucțiuni de utilizareMilbemax pentru pisici și câini de la viermi. Instrucțiuni de utilizare
Emicidin pentru câini: instrucțiuni de utilizareEmicidin pentru câini: instrucțiuni de utilizare
`Hepatovet` pentru câini: instrucțiuni de utilizare`Hepatovet` pentru câini: instrucțiuni de utilizare
Liarsin pentru câini: instrucțiuni de utilizareLiarsin pentru câini: instrucțiuni de utilizare
Sinulox pentru pisici și câini: instrucțiuni de utilizareSinulox pentru pisici și câini: instrucțiuni de utilizare
Instrucțiuni pentru utilizarea fungilor pentru pisici și câiniInstrucțiuni pentru utilizarea fungilor pentru pisici și câini
» » Rimadil pentru câini. Instrucțiuni de utilizare
© 2021 amigdas.com