amigdas.com

Pasta de dinți `colgate`. Componența remedierii și a variantelor sale

Caracteristicile pasteiToată lumea trebuie să respecte igiena orală. Copiilor mici părinții își perie dinții. Când copilul crește, el face această procedură pe cont propriu.

Curățarea dinților este folosită pentru pasta de dinți. Pe rafturile supermarketurilor moderne puteți găsi un sortiment vast de fonduri.

În ciuda diferitelor ambalaje și denumiri, scopul său este același.

Colgate Pasta de dinți

Este cunoscut acest lucru Dinții noștri sunt atacați în mod constant de dușmani. Printre acestea:

 1. placă, care promovează înmulțirea microorganismelor. Ei sunt bine în ea, dar ei în mod surprinzător rapid distruge dinții lor;
 2. zahăr, care este foarte îndrăgit de toate microorganismele. Este datorită zahărului faptul că placa este chiar mai bine atașată de dinții noștri;
 3. o lipsă de fluor, care este considerat principalul motiv, din cauza căruia există carii.

Pentru a vă proteja dinții, trebuie să utilizați în mod regulat pastă de dinți.

În ce scop este folosit

Compania a dezvoltat o gamă largă de produse pentru a se asigura că fiecare persoană găsește un instrument care să-l ajute să-și rezolve problemele dentare.

Pasta de dinți sau pulberea sunt destinate:

 • Descrierea pastei de dintiîntărirea gingiilor;
 • îndepărtarea plăcii bacteriene din gingii și limba;
 • eliminarea reziduurilor alimentare;
 • remineralizarea smalțului;
 • eliminarea microorganismelor dăunătoare;
 • dinti albire;
 • oferind prospețime respirație.

Deoarece pasta ajunge in gura, gustul ar trebui sa fie bun. În plus, ar trebui să aibă un efect revigorant și deodorant. Nu ar trebui să aibă efecte secundare: alergii și iritații diferite.

Și dacă această pastă de dinți este concepută pentru copii, ar trebui să fie doar gustoasă și inofensivă, dacă dintr-o dată un copil o înghită accidental.

Compoziția de bază a pastei de dinți

Orice pastă constă din astfel de componente:

 • agent de spumare;
 • agent de gelifiere;
 • o substanță abrazivă;
 • colorant;
 • parfumuri;
 • componente responsabile pentru gust.

Caracteristici de pastă de dințiCu ajutorul substanțelor abrazive, dinții sunt lustruiți și curățați. Deoarece componentele abrazive au grade diferite de duritate, iar pastele produse vor avea proprietăți diferite.

Pentru plasticitate și consistență omogenă glicerol și polietilen glicol sunt adăugate la formulare. Datorită acestor constituenți, pasta poate fi usor scos din tub. Alcoolii polihidrici, care fac parte din produs, îl protejează în timpul depozitării de la uscare și, de asemenea, măresc punctul de îngheț. Ele afectează și guste, îmbunătățind-le. Și spuma care se formează în timpul curățării dinților devine rezistentă.

Foarte popular recent Gel de pastă de dinți, pentru fabricarea căruia se utilizează oxid de flint. Ei au un gust plăcut, culori diferite, strălucitoare și spumă înaltă. În comparație cu mijloacele obișnuite, gelul curăță mult mai puțin smalțul dinților.

Principala prevenire a bolilor parodontale și prevenirea cariilor se datorează curățării periodice a dinților cu pastă de dinți. Acesta conține substanțe biologic active care contribuie la o astfel de muncă dificilă.

Un pic de istorie

Pastă de pastă de dințiCompaniile Colgate de peste două sute de ani. A apărut pe piață cu amidon și sapun auto-fabricat. Directorii companiei au ascultat dorințele consumatorilor și au lansat prima paste de dinți din lume. Dezvoltarea lor a fost, de asemenea, un tub moale de staniu, din care este foarte ușor să stoarceți pasta.

Compania a devenit faimos în întreaga lume la mijlocul secolului al XX-lea. Gama sa include nu numai săpunul Colgate și pasta de dinți, dar și parfumurile, pulberile de spălat și substanțele de curățat. Experții lucrează în mod constant asupra compoziției pastă de dinți, încercând să-și îmbunătățească performanța deja bună. Ei doresc să realizeze că curăță dinții chiar și mai bine, îi protejează mai mult de carii și previne apariția oricărei probleme cu dinții.

Datorită campaniilor de publicitate desfășurate în mod regulat, oamenii cunosc calitatea bună a pulberii, dar și pasta de dinți și îi pot învăța cum să îngrijească corespunzător cavitatea orală.

Soiuri și descriere

Care paste este mai bunăCunoscând multe companii care se ocupă de producerea de pastă de dinți, putem concluziona că cea mai mare gamă de produse reprezintă compania "Colgate". Datorită abundenței produselor, puteți alege un produs pentru orice indicație și orice vârstă.

Compania produce mai mult de 20 de soiuri de paste făinoase, pe care întreaga lume le cunoaște. Acestea sunt concepute pentru a rezolva o varietate de probleme asociate cu cavitatea bucală:

 • îngrijirea zilnică (Colgate 360);
 • protecția împotriva cariilor și a bacteriilor (Colgate Total);
 • albire (alb optic);
 • pentru dinți sensibili (Sensitive Pro-Relief);
 • o respirație răcoritoare (Max Fresh);
 • medicamente (cu ierburi și propolis);
 • copiilor ("doctorul Zayats").

"Sensibil cu privire la religie"

Acest instrument este destinat utilizării zilnice. Se recomandă pentru adulți și copii care au împlinit vârsta de 12 ani. Compania a dezvoltat trei tipuri de acest instrument:

 1. Sensitive Pro-Relief - componentele care blochează durerea sunt incluse. Dacă sensibilitatea smalțului crește, acest instrument va ajuta la reducerea senzațiilor de disconfort. Folosind regulat, componentele care alcătuiesc medicamentul sunt capabile să blocheze canalele care duc la terminarea nervilor dintelui;
 2. "Restaurarea smalțului" - numele facilității spune ceea ce este destinat. Acesta include arginina, calciu și fluor, care luptă activ cu cariile. Dacă acest instrument este folosit o perioadă lungă de timp, se formează un film special pe dinți, care va satura și întări smalțul. Datorită acestui fapt, dintele este mai rezistent la bacterii, care poate provoca carii;
 3. „Albirea“. Datorită unei compoziții selectate în mod armonios, aceasta lustruiește și luminează smalțul dintelui, fără să-l deterioreze sau să-l zgâriați.

Optic alb

Pastă de pastă de dințiColgate Whitening Pastă de dinți în zilele noastre este foarte popular. Dacă beți adesea cafea și fumați, smaltul dinților începe să devină galben, iar pe ea pot apărea pete întunecate. Pentru a combate această problemă, acest paste unic a fost creat. Conține microparticule de lustruire, care au rolul de a îndepărta pete de dinți și plăci din dinți. De asemenea, protejează perfect dinții de tartru.

Sunt cunoscute încă două variante ale instrumentului: "Instant" și "Albire și restaurare". Ele sunt considerate mai eficiente, deoarece includ granule speciale albastre.

Dacă tocmai ați început să utilizați această pastă, Nu așteptați efectul după prima aplicare.. Rezultatul va depinde de starea dinților dumneavoastră: cu cât acestea "înnegresc", cu atât va dura mai mult timp să aștepte rezultatul.

Pentru a utiliza pastă de înălbire constantă, medicii nu recomandă, deoarece smalțul dinților devine mai subțire și mai sensibil. Utilizați-l trebuie să fie alternat cu alte paste curative și preventive Colgate.

Costul său nu este foarte mare, astfel încât aproape fiecare persoană o poate cumpăra.

Albirea atentă

Această pastă de dinți Colgate poate fi utilizată în mod constant, curăță ușor pigmentarea, fără a afecta smalțul dinților.

Mijloacele de compoziție incluse silice, care este responsabil pentru deschiderea culorii smalț, carbonat de calciu și fluor care remineralizantă țesuturilor dure, ajutând restaura albeață lor natural.

După paisprezece zile de aplicare obișnuită, este posibilă obținerea unei clarificări semnificative a smalțului.

"Triple Action"

Care sunt avantajele pasta?Acest agent antibacterian, antiinflamator și de albire, care este foarte popular printre populație. Poate efectua mai multe funcții simultan.

Pastele au o aromă plăcută de miere, care vă poate împrospăta respirația pentru o lungă perioadă de timp.

La vânzare acest tip de produs poate fi găsit în ambalajul de 50 g, 100 g și 150 g, unde 150 g este considerat un pachet de familie.

"Total"

Acest instrument este conceput pentru a rezolva o problemă dentară particulară și îmbunătățește, de asemenea, starea cavității orale. Datorită compoziției unice a aplicației regulate a acestui instrument vă permite să eliminați până la 98% din bacteriile din cavitatea bucală și să reducă cantitatea de depozite dentare. După ce o persoană își perie dinții, ingredientele active ale agentului acționează în gură timp de 12 ore.

Această specie este prezentată într-o gamă largă. Acesta poate fi împărțit în două categorii: standard și profesional.

Dacă vorbim despre mijloace profesionale, ele conțin componente foarte active care nu sunt recomandate copiilor. Pastele au un efect intens. Printre acestea se numără: „Curățenia interdentar“, „respirație sănătoasă“, „albire“, „Professional Cleaning“, „Pentru dinti sensibili.“

Uneltele standard includ: "Menta pură", "Propolis". Ei, de asemenea, curat și consolidarea remarcabil smalț din dinți, dar compoziția lor este mai moale. Prin urmare, astfel de paste pot fi folosite pentru copii.

În mod firesc, instrumentele profesionale vor costa de câteva ori mai mult decât instrumentele standard convenționale.

"Plante medicinale"

Această serie a fost dezvoltată eliminarea naturală și prevenirea inflamației gingiilor. Seria cuprinde trei tipuri de paste: "Plante medicinale", "Albire", "Catelus".

Prețul instalației este destul de democratic și depinde de dimensiunea pachetului.

"Propolis"

Propolisul, fluorura și calciu sunt incluse în pasta de dinți Colgate, datorită căreia se desfășoară acțiunea complexă:

 • eliminarea agenților patogeni;
 • eliminarea simptomelor inflamației;
 • saturarea țesuturilor dentare dure cu minerale utile.

Pe rafturile magazinelor găsiți un instrument numit "Propolis Whitening". Compoziția produsului include componente abrazive care vă permit să albiți ușor smalțul dinților.

Paste pentru copii

pastă de dințiMijloacele "Doctor Zayats" are un gust plăcut de fructe și afectează delicat smaltul dintelui. Compoziția medicamentului include fluorură, datorită căreia smalțul dinților este saturat și întărit. Aplicați-l copiilor numai după 2 ani.

O altă dezvoltare pentru copii este "Colgate Barbie / Spiderman". Compoziția instrumentului include pinioane de diferite culori care îi atrag pe copii să-și spele dinții. În plus, produsul conține un număr suficient de componente hidratante care protejează smalțul și întreaga cavitate orală.

La această dezvoltare, sunt oferite și periuțe de dinți de înaltă calitate pentru copii.

Aplicarea pastei de dinti

Datorită unui astfel de instrument guma întărește, reproducerea în gură a organismelor dăunătoare se oprește, placa bacteriană este îndepărtată, smalțul este albită. În plus, smalțul este saturat cu minerale, iar respirația devine proaspătă.

Producătorii de pastă de dinți Colgate au asigurat că fiecare client poate găsi o opțiune mai potrivită pentru ei înșiși. Pe lângă tratarea bolilor, pasta poate fi folosită și în scop preventiv.

Principalul avantaj al pastării de dinți Colgate este oferta largă și aplicarea regulată, sigură pentru sănătate. Acesta conține ingrediente selectate în mod armonios, care nu dăunează smalțului și nu provoacă efecte secundare. Protecția propusă împotriva bacteriilor este valabilă până la 12 ore.

Producătorii de "Colgate" oferă o calitate excelentă la un preț destul de accesibil. Produsul este destinat utilizării regulate.

Sfaturi utile

Orice paste "Colgate" poate fi utilizată nu numai atunci când există probleme. Acesta va fi util și ca un instrument preventiv.

Optic White include multe componente de lustruire, motiv pentru care este contraindicat copiilor.

concluzie

După ce a citit pasta de dinți de la Colgate, Ar trebui să alegeți opțiunea potrivită pentru dinți. Utilizând o periuță de dinți de bună calitate și o unealtă concepută special pentru dinți, veți obține dinți perfect albi și gingii sănătoase.

Nu uitați să vă spălați dinții în mod regulat, atunci veți dori să zâmbiți mai des.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Când începeți să vă spălați dinții copiluluiCând începeți să vă spălați dinții copilului
Îndepărtați cu profunzime și corect dinții. Cum sa-ti faci dintii curatÎndepărtați cu profunzime și corect dinții. Cum sa-ti faci dintii curat
Cum să vă spălați dinții în mod corespunzător și adeseaCum să vă spălați dinții în mod corespunzător și adesea
Spălarea gurii: alegerea pe care să o utilizațiSpălarea gurii: alegerea pe care să o utilizați
Rating-ul bunurilor de albire dintiRating-ul bunurilor de albire dinti
Pasta de dinti lakalut: preturi, comentariiPasta de dinti lakalut: preturi, comentarii
Placa neagră pe dinți: cauzele apariției și căile de eliminarePlaca neagră pe dinți: cauzele apariției și căile de eliminare
Îngrijirea orală: Reguli de bază și recomandăriÎngrijirea orală: Reguli de bază și recomandări
Pasta de dinți pentru copii: tipuri și descrierePasta de dinți pentru copii: tipuri și descriere
Ateu dentar ceară: beneficii și utilizăriAteu dentar ceară: beneficii și utilizări
» » Pasta de dinți `colgate`. Componența remedierii și a variantelor sale
© 2021 amigdas.com