amigdas.com

Instrucțiuni pentru utilizarea medicamentului parodontocid, spray și gel

Parodontocida - o linie de medicamente pentru dinți și gurăDinții sănătoși sunt necesari nu numai pentru a mesteca bine mâncarea, ci și pentru aspectul estetic. Danturile dureroase, pe lângă mirosul neplăcut din gură, provoacă durere insuportabilă. sănătății dentare în afară de aspectul estetic și încrederea în sine atunci când nu aveți nevoie pentru a ascunde cioturile rămase de dinți sau complet lipsa acestora - unele găuri, dar puteți zâmbi la toate 32, pentru a îmbunătăți digestia, și vă permite să experimenteze gustul alimentelor mai luminos.

Sanatatea dentara incepe cu cavitatea orala si gingiile. Până în prezent, boala gingiilor este o boală destul de frecventă care, fără tratament, duce la pierderea în masă a dinților. Rădăcina răului se află în diferite motive, de la un stil de viață nesănătoasă până la eșecuri hormonale. Procesul de dezvoltare și evoluția bolii diferă însă între ele, dar și ca modalități de eliberare. Unul dintre mijloacele eficiente de tratare a unui număr de boli ale cavității bucale este complexul Parodontocid.

Forma emiterii

Parodontocidul pentru tratamentul complex este disponibil sub forma a cinci medicamente:

 1. Gel.
 2. Spray.
 3. Parodontocid pentru apă de gurăPasta de dinti.
 4. Se clătește.
 5. O soluție.

Acești cinci agenți distrug în mod activ bacteriile care provoacă inflamație și ulcere, și individual este un mijloc eficace de prevenire. Parodontocidul este fabricat din ingrediente din plante care au un efect bactericid și elimină inflamația, conducând la o vindecare rapidă a ulcerelor.

gel

Produs în tuburi mici de 15 ml. Se folosește pentru inflamarea gurii și gingiilor, vindecarea și regenerarea țesuturilor. Gelul este aplicat cu puncte mici sau masiv pe întreaga zonă afectată. Densitatea, vă permite să vă mențineți perfect pe membrana mucoasă a gurii. Mentă gustul elimină bine respirația urât mirositoare. Judecând după recenzii, elimină rapid durerea și supurația, este perfect folosită de persoanele care poartă proteze și bretele.

spray

Soluție Parodontocidul ajută la scăderea inflamației în gurăPulverizatorul este ușor de utilizat pentru cei care se află în mișcare constantă, pentru care activitatea de lucru este asociată cu mișcări permanente și rareori acasă, după cum reiese din numeroase recenzii. În plus față de efectul antiinflamator și de vindecare, are un efect revigorant. Se utilizează după o masă sau la începutul sindroamelor dureroase.

Compoziția sprayului include cuișoare, salvie, balsam de lamaie, fluorură de sodiu, timol, salicilat de fenil, ulei esențial.

Este simplu de utilizat, pentru aceasta este necesar să îndreptați sticla în poziție verticală în cavitatea bucală și apăsați de trei ori, după o jumătate de oră, nu mâncați și nu beți nimic.

pastă de dinți

Pasta are o aromă ușoară de menta, curăță perfect dinții și reîmprospătează respirația, eliminând inflamația, este produsă în tuburi 50 ml fiecare. Este un remediu puternic împotriva bolilor orale, mai ales când este combinat cu alte preparate ale complexului. Poate fi folosit pentru prevenire.

Cuprins în extractele de pastă de dinți menta, salvie si balsam de lamaie, cu adaos de salicilat de fenil, alantoina, timol, fluorură de sodiu, eugenolul conferă anti-inflamatorii și constrictive calități. Utilizarea zilnică conține dinții și gingiile în stare optimă. Elementele componente curăță cu scrupule placa, fără a șterge emailul.

Periajul dinților trebuie să fie temeinic, aproximativ cinci minute, de două ori pe zi, dimineața și la culcare, spălându-vă bine gura după curățare. Pentru ultima procedură, este de dorit să utilizați clătirea Parodontocid, din acest complex.

Judecând după opiniile oamenilor pe baza feedback-ului după ce folosește pasta, aceasta își surprinde eficacitatea în raport cu costul relativ ieftin. După câteva zile de utilizare, sângerările gingiilor trec.

balsam

Paradontocid - pastă de dinți terapeuticăAgentul de clătire este produs în recipiente din plastic cu o capacitate de 250 ml, cu un distribuitor cu capac. Are un miros ascuțit și un gust arzător. Înainte de a aplica Utilizând un capac, măsurați doza la 10 ml. Apoi, clătiți gura timp de un minut, de preferință - două. Apoi lichidul trebuie scuipat și nu înghițit. Procedura se efectuează după curățarea dinților sau alimentelor de 2-4 ori pe zi, după jumătate de oră nu puteți mânca și bea.

Soluție Parodontocid

Produs într-un recipient din sticlă de 25 ml, închis într-un ambalaj din carton. Soluția este complet incoloră, cu miros și gust specifice. În plus față de găsirea respirației proaspete, elimină dezvoltarea bolii gingivale și distrugerea smaltului dinților. Efectiv distruge simptomele la debutul bolii, este suficient să folosiți câteva zile. Soluția, eliminând inflamația, conservă microflora din mucoasa orală, fără a afecta smalțul dinților.

Compoziția include extracte de salvie, oregano și balsam de lamaie, eugenol, timol și salicilat de fenil, ulei esențial de garoafă.

Înainte de utilizare, 15-20 picături de soluție sunt diluate în jumătate de cană de apă și amestecul rezultat este clătit după periajul dinților timp de un minut, după care au scuipat. Puteți mânca și bea numai după o jumătate de oră, pentru a nu interfera cu efectele componentelor active ale soluției. Cursul care durează între o săptămână și o lună este prescris de un medic.

Efectele medicamentului

Componentele Parodontocida se caracterizează prin acțiunea antiinflamatorie și bactericidă, agentul antiseptic și stopând durerea. Utilizarea medicamentului suprimă prosperitatea cauzând bacilul bolii, elimină mirosul din gură. Vindecă rapid țesuturile afectate fără a deranja microflora benefică a gurii, împiedicând apariția unei plăci întărite pe dinți. Iodurile fluorurate incluse în compoziție întăresc dinții.

Indicații pentru utilizare

Parodontocid spray 25 ml - ambalare fotoMedicamentele din seria sunt folosite pentru a trata toate bolile cavității bucale, utilizarea tuturor componentelor seriei în complex duce la o vindecare timpurie și prevenire, o boală preventivă. unul orice remediu din seria afectează numai în unele cazuri datorită efectului limitat al substanțelor care alcătuiesc compoziția. Există câteva ingrediente care sunt incluse în toate mijloacele seriei. Prin urmare, indicațiile de utilizare sunt luate în considerare pentru fiecare medicament separat.

Pasta de dinți se ocupă cu:

 • un miros urât din gură;
 • inflamație;
 • gingii sângerate;
 • o atingere de germeni;
 • smalț subțire;
 • carii.

Soluția este utilizată pentru:

 • stomatită;
 • gingivita;
 • inflamația gingiilor;
 • utilizarea armăturilor;
 • încălcarea microflorei;
 • rădăcini slăbite.

Agentul de clătire se utilizează în fazele timpurii ale bolilor:

 • boala periodontală;
 • stomatită;
 • gingii sângerate;
 • miros mirositor din gură;
 • placă patogenă;
 • durere datorată îmbrăcămintei și protezelor.

Gelul este utilizat pentru:

 • inflamația gingiilor;
 • ulcerele și eroziunea cavității bucale;
 • inflamație crescută a mucoasei bucale;
 • intervenție chirurgicală;
 • îmbrăcăminte de protecție;
 • afectarea structurii țesuturilor

Spray-ul este eficient atunci când:

 • miros mirositor din gură;
 • sângerarea gingiilor.

Experiența aplicării a arătat că toate produsele din seria Parodontocid sunt foarte eficiente în tratarea parodontitei. A în funcție de pacienți Se remarcă faptul că, cu o utilizare constantă, sindromurile de durere trec, dinții și gingiile devin mai puternici, microflora se vindecă, apare sângerare.

Contraindicații și efecte secundare

Datorită conținutului de substanțe naturale în prepararea seriei Parodontocid, nu există contraindicații, cu câteva excepții. Nu este recomandat aplicați o remediere cu o sensibilitate acută la componentele medicamentului și la copiii sub 14 ani. Mamele gravide și care alăptează utilizează acest medicament numai după ce consultă un medic.

Instrucțiuni speciale:

 1. Cum se utilizează pasta ParodontocidToate produsele din serie conțin etanol, astfel încât folosind oricare dintre ele, trebuie să scuipeți.
 2. Utilizarea a trei sau mai multe instrumente la un moment dat garantează un rezultat de 100% într-un timp scurt.
 3. Când nu puteți lua medicamente cu adăugarea de fluor, atunci din seria Parodontocida, puteți utiliza numai soluția, clătiți și gel.
 4. Cand diabetul este permis sa foloseasca fonduri, dar numai dupa consultarea cu un medic.
 5. Orice dintre mijloace se aplică nu mai mult de 4 săptămâni cu o pauză suplimentară.
 6. Uneori, în locurile de tratament cu gel sau soluție, pot apărea eczeme, semnalizând întreruperea utilizării medicamentului.
 7. Uneori există o ușoară senzație de arsură, care apare după 10-15 minute.

Posibile alergii la anumite ingrediente. Nu au fost raportate cazuri de supradozaj.

Trebuie să știți că este mai bine să nu aplicați gelul pentru a trata copii sau adulți cu o caracteristică subțire a smalțului pe dinți. Datorită faptului că principalul componentele antiinflamatorii este fenil salicilat, care este format într-un acid salicilic - agent eficient împotriva inflamației, care, la rândul său, îndepărtează calciul din smalțul dentar, rezultând cariilor dentare.

Periodontocid: recenzii după aplicare

Printre recenzii se numără mai degrabă pozitive, caracterizând produsele din această serie la fel de ieftine, pe naturale și foarte eficient. Dupa utilizarea mijloacelor complexului Parodontocid, oamenii recomanda folosirea lor pentru prevenirea si tratamentul bolii gingivale si a intregii cavitati bucale, ca un medicament eficient.

Mama mea toată viața a suferit de sângerări ale gingiilor. Medicii au sfătuit o varietate de mijloace, de la paste noi și scumpe la soluții de clătire. Dar au dat doar un efect temporar. De fiecare dată, ori de câte ori era posibil, am încercat să-i prezint un alt instrument nou, dar totul sa dovedit a fi în zadar. În timp ce prietenul meu dentist-igienist nu a recomandat pasta de dinți Parodontocid.

A intrat într-o farmacie și a prezentat-o ​​încă o dată mamei, prețul a apărut ușor de înțeles. Rezultatul nu a durat mult. În mod literal după cinci zile de utilizare, constând în curățarea obișnuită a dinților dimineața și seara, hemoragia a dispărut odată pentru totdeauna. În mod surprinzător, după ce a folosit o varietate de mijloace și paste diferite, inclusiv curățarea obișnuită a dinților a dat un rezultat atât de uimitor.

După tratament stomatologic grave și îndepărtarea mai multor unități, inclusiv rădăcinile împletesc măsea de minte, pentru vindecarea gingiilor rupte și ameliorarea durerii, un medic care a efectuat operația, am sfătuit să folosească gel și pentru a spori efectul de pulverizare Parodontotsid, o serie de produse.

În timp ce mergea acasă, exista o anestezie folosită de medicul dentist și pe calea obținută medicamentele necesare. La domiciliu, anestezia a început să iasă și toți dinții au început să rănească imediat, întreaga maxilară. Mazala gel, aplicând un strat subțire pe site-urile deteriorate ale gumei, procesând de două ori pe zi un spray. Ca urmare a utilizării, durerea a încetat imediat și, după cinci zile, gingiile mi-au revenit. Așa că vă recomand.

Inca de la adolescență a început să sângereze gume, mai precis, după care deservesc în armată, apoi gândit, dintr-o lipsă de vitamine și de îndată ce ajung acasă, apoi lăsați-l să fie, dar după timpul gingii de serviciu scurgea sânge din timp în timp, care numai nu au încercat, tinctura de salvie clătite, stejar scoarță, paste speciale achiziționate, dar sângerare după un timp a apărut din nou.

Poate că ar continua dacă nu ar fi ajuns la extrem. La gingii au apărut gume, care, pe lângă inconveniente, au adus dureri, amenințând să-și piardă dinții. Apoi a abordat serios problema și a început să caute un remediu eficient. Am sfatuit complexul de Parodontocid, inclusiv cinci produse, care au fost recomandate, in plus fata de medici, de catre oamenii obisnuiti in raspunsurile lor. Am decis să aleagă o parte din fondurile de complex, atât de familiar pentru mine mai Parodontotsidom, instrucțiuni de utilizare, atunci alegerea mea a căzut pe soluția de gel și pastă de dinți cu agent de clătire, după caz, am dovedit a fi dificil de tratat, și a fost necesară în complex.

Gelul conform instrucțiunilor, a pus pe piesele bintik și se aplică direct pe rana cu o soluție de spălare, după periere pe dinți cu o pastă făcută din aceeași serie de două ori pe zi și se clătește - după o masă. Ca urmare, rănile s-au vindecat mai întâi, apoi gingiile s-au întărit, dar pentru a continua efectul și vindecarea completă, el a continuat toate procedurile timp de o lună. Am eliminat complet toate simptomele pentru totdeauna, acum dinții și gingiile mele nu mă deranjează.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să vă întăriți dinții astfel încât să nu se scalde?Cum să vă întăriți dinții astfel încât să nu se scalde?
De ce durerea dintilor: simptome si tratamentDe ce durerea dintilor: simptome si tratament
Fistula dentara pe gingie: cauze, semne, cum sa tratezi fistula pe gingieFistula dentara pe gingie: cauze, semne, cum sa tratezi fistula pe gingie
Cum să vă spălați dinții în mod corespunzător și adeseaCum să vă spălați dinții în mod corespunzător și adesea
Cauze de respirație urâtă și cum să se ocupe de eleCauze de respirație urâtă și cum să se ocupe de ele
Pastă de dinți, tratamente dentare și gumăPastă de dinți, tratamente dentare și gumă
Chistul pe gingie: tratamentul la domiciliuChistul pe gingie: tratamentul la domiciliu
Carii dinților anteriori: cauzele și tratamentul boliiCarii dinților anteriori: cauzele și tratamentul bolii
Tratamentul cu gumă în stomatologie și posibile boliTratamentul cu gumă în stomatologie și posibile boli
Ateu dentar ceară: beneficii și utilizăriAteu dentar ceară: beneficii și utilizări
» » Instrucțiuni pentru utilizarea medicamentului parodontocid, spray și gel
© 2021 amigdas.com