amigdas.com

Descrierea rasei "Dachshund de iepure"

Rabbit Dachshund - specificația raseiUnul dintre cei mai mici reprezentanți ai rasei de vânătoare este dachshundul iepure. Ea a fost special creată pentru a vâna iepuri. Are un caracter excelent de vânătoare, dar obiceiurile sale sunt identice cu celelalte specii pitic. Pentru a deduce o astfel de varietate de teckoni, ei au redus terrierul de jucărie și pinscherul miniatural. Anterior, teckelul iepurelui a servit pentru a ajuta vânătorii. A fost folosit pentru a vâna un iepure sau un iepure, dar în timp a devenit un animal de companie exclusiv domestic, ca și multe alte roci ornamentale.

Rabbit Dachshund: Caracteristici

Adult Dachshund Standard Shorthaired fotografieUna dintre cele mai vechi rase de câini ar trebui să fie numită taxonomică. Acest lucru este confirmat de rămășițele de animale care au fost găsite pe teritoriul Egiptului, Greciei și Romei. Dar Germania a recunoscut patria istorică ca pe un teckel. Un câine mare de vânătoare a fost folosit pentru a conduce animalele. Soiurile mici au lucrat numai în gaură (sub pământ).

Până în prezent, nu există dovezi că ar fi trebuit să se reproducă în antichitate. Se consideră că teckelul este exclusiv nativ rasa. În secolul XIX, a existat o nevoie acută de cultivare a celor mai potrivite. În acel moment, câinii au fost trimiși pentru import și export. În același timp, sa născut primul standard al unui câine ideal. În timp, descrierea rasei a fost ajustată de mai multe ori. Până la apariția primei burbete artificiale, au existat și schimbări în standardizarea tecilor.

Dachshund negru pentru mersul pe josApoi, rata a fost supusă unor teste serioase și le-a învățat să lucreze cu o vulpe sau un bursuc. Odată cu dezvoltarea rasei, au existat crescători care au identificat nevoia de reproducere a raselor mici - mulți câini nu au urcat prin găuri și au dispărut. Apoi, dedus treptat dachshund pitic. De-a lungul timpului, un câine mic, îndelung, agil, îi încânta pe locuitorii orașului. De atunci, iepurele de iepure trăiește mai des în clădirile cu apartamente, mai degrabă decât în ​​vânătoare.

Rabbit Dachshund: descrierea rasei

Dachshund activ de iepure plimbariPentru particularitățile rasei de taxi de iepure este necesar să-l atribuiți dimensiune. Rasa este recunoscută ca fiind una dintre cele mai mici. Deoarece scopul principal al unui câine este de a vâna un iepure, nu spuneți că nu este capabil să lucreze cu animale periculoase. Iepurele este unul dintre acei reprezentanți care fac lovituri puternice în piept. De aceea, teckelul de iepure are un piept masiv în raport cu alți parametri.

Toți câinii, indiferent de vârstă, înălțime și mărime, corespund performanței și standardului stabilit. Trebuie remarcat că animalul de companie nu poate fi greu sau ușor. Fizica lui trebuie să fie compusă armonios. Musculatura trebuie să fie dezvoltată, dar nu este plată.

Aspect de dachshund de iepure cu părul netedÎmbinările la câinele acestui soi sunt mari și puternice. Dachshund de iepure este de aproximativinteligent, sociabil și viclean prieten și vânător. Dimensiunea unui câine adult la vârsta de un an și jumătate este estimată prin înălțimea, greutatea și circumferința pieptului. Trebuie remarcat faptul că creșterea și circumferința pieptului trebuie să fie proporționale. Este permisă nu mai mult de treizeci de centimetri atât de creștere cât și de circumferință. Greutatea câinelui poate fi de 2,5-3 kilograme.

Rabbit Dachshund: aspect și standard

Unul dintre câinii mici de vânătoare, iepurele de iepure are criterii clare pentru puritatea sa. Ea de multe ori ia premii la spectacole de frumusețe pentru câini. Prin urmare, dacă doriți să cumpărați un cățeluș de rasă pură, trebuie să vă concentrați următorii parametri:

 1. Dachshund fotografie de iepure maro închis de iepureCâinele trebuie să aibă un aspect ghemuit.
 2. Lame scurte pe toate laturile.
 3. Are un corp întins și musculos.
 4. Expresia ochilor este atentă și inteligentă.
 5. Câinele este întotdeauna activ și plastic.
 6. Greutatea câinelui nu trebuie să depășească 3,5 kg.
 7. Volumul sânilor este de până la 30 cm.
 8. Înălțimea poate varia de la 15 cm până la 30 cm.
 9. Capul câinelui este alungit, botul este lung, masiv.

Comportamentul unui astfel de câine poate fi observat prin următoarele caracteristici. ea prietenos, echilibrat, nu manifesta agresiune. În timpul plimbărilor în natură și în vânătoare, ea arată joacă, entuziasm, ingeniozitate și instincte ale vânătorului.

Dachshundul de iepure nu este numai condiționat în mod condiționat trei tipuri.

 1. Catelusul drăguț cu vârtej de iepure de iepure cu părul netedCăprioară de iepure cu iepure cu păr. Are un strat gros și gros. Haina este presată strâns pe corp. Standard, poate oferi mai multe tipuri de culori. Prima este una colorată. Apare sub forma unei culori roșii sau nisipoase. Al doilea este de două culori. Are nuanțe de culoare maro, negru, roșie. Al treilea este reperat. Se întâmplă destul de rar în nuanțe întunecate, cu pete de bej sau gri.
 2. Cățeluș cu iepure și pahar de iepure cu păr lungDachshund de iepure cu păr lung. Are o lână alungită în jurul gâtului și corpului. Stratul neted și dens se alătuiește strâns corpului. Subsolul câinelui este moale și bine dezvoltat. Pe urechile animalului există o fringă. În plus, pe partea din spate a picioarelor sunt otisysy. Pe coada se află suspensia vizibilă.
 3. Dachshund de iepure dulce. Are barbă, mustață și sprâncene groase. Lana pe multe părți ale corpului este densă, dar asemănătoare firelor. Substratul din câine este bine dezvoltat. Standardul de câine poate prevedea colorarea vierilor. În cazuri rare, puteți vedea culoarea frunzelor uscate.

Rabbit Dachshund: descriere detaliată a rasei

Audind pentru prima dată numele rasei, ați putea crede că câinele este mic și slab. Dar acest lucru este departe de caz, dachshund-ul are o musculatură construită. Toți câinii din această rasă, inclusiv cei cu părul lung, sunt inteligenți și inteligenți.

Principalul lucru este câine de formare. Un animal se referă la acele rase care nu tolerează o atitudine nepolitică față de ei înșiși. Dacă este greșit să ridici un dachshund de iepure, atunci un animal de companie încăpățânat și obraznic va crește. El te va dărui întotdeauna și se va purta arogant. Dar, indiferent de metoda aleasă de educație, taxele au întotdeauna un simț al umorului, decât multe rase nu se pot lăuda.

Dachshund sare de bucurieEste demn de remarcat faptul că ei sunt inteligenți și independenți, dați-i cursului de formare. Puteți să vă antrenați singur teckelul cu părul lung, arătând răbdare și un pic de pace.

Caracteristicile rasei merită notate cele mai bune calități din imaginea unui prieten. Prezența unui câine poate ridica starea de spirit.

Pălărie lungă și căptușeală: descriere

În ciuda creșterii mici, câinele este curajos și îndrăzneț. Văzând cum se manifestă ea însăși, nici măcar nu veți crede că atât de multă energie se poate încadra în rată. Din prima zi, catelul va arăta activitate și nu-l va pierde nici la vârsta câinelui. E rapid și inteligent. El își poate aminti comenzile de bază de la a doua oară, ceea ce îi adaugă plusuri.

Dar este de remarcat faptul că proprietarul unui catelus poate gândi mai întâi, câinele său este unic și unic. Și după două luni, pentru a vedea cum va stoarce mobila, va trage lucrurile din loc în loc, va sapa tuneluri. S-ar părea chiar că demonul sa stabilit într-un câine dulce și ascultător. El poate să doarmă și să distrugă, și astfel în fiecare zi. Dar este important de remarcat faptul că principalele argumente pro și contra ale rasei pot fi discutate atunci când mersul pe jos.

Dachshund de iepure cu păr lung se plimbă în iarbăDacă câinele are mersul constant pentru două sau chiar trei ore, atunci nu veți vedea nici o neascultare. El poate să mănânce, să meargă, să se joace și să adoarmă. Pentru a ridica rata, trebuie să o rezolvi zi de zi. În plus față de exercițiile în aer liber, câinele are nevoie de jucării. Ar trebui să existe o mulțime de bile și bastoane de cauciuc. O caracteristică cheie a ei este activitatea. Prin urmare, dacă nu vă jucați cu el, atunci câinele va merge în plină desfășurare.

Acest tip de rasă se prezintă în familie ca un maestru cu drepturi depline. Dar aceasta, pe de o parte, este bună. La urma urmei, protejarea dachshund-ului de iepure va fi excelentă. Dar, pe de altă parte, în timp, în cazul în care nu se angajeze în formare și educație, taxa poate arăta lor „I“ și apoi capul familiei toată echipa sa nu va fi suficient spațiu în casă. Animal la momentul potrivit pentru a pune în loc!

Dachshund de iepure cu păr lung se află pe canapeaPentru copii, ea este blândă și ia rolul de gardian. Dacă vă plimbați cu un copil în parc, câinele va avea întotdeauna grijă de copil. Și dacă cineva vine la el, atunci animalul își va arăta caracterul. El poate mârâi sau latra, în cazuri speciale, chiar mușcă.

Un moment important în educarea unui animal este formarea la leșie. aceasta rasa este predispusă la împușcare. Prin urmare, nu dăruiți și lăsați animalul de companie al familiei. După ce a jucat-o, teckelul poate să ajungă nicăieri, iar dacă merge departe, nu poate găsi calea înapoi.

Consiliu: dacă locuiți într-o casă privată, urmăriți cu atenție câinele. Iepurii de iepure sunt înclinați să sapă și sapă. Deci, nu fi surprins dacă aveți burrows sau un animal accidental săpa grădină într-un loc inutil.

Majoritatea oamenilor consideră o rasă de iepure decorativă, care ar trebui să trăiască doar într-un apartament. Dar, de fapt, cu o pregătire și o pregătire corespunzătoare, cu un astfel de câine puteți merge în siguranță în vânătoare. Dacă aveți nevoie de un câine care va petrece mult timp cu tine pe canapea, ar trebui să nu mai cumpărați taxe. Rasa necesită atenție, viteză și plimbări constante.

Cursurile de câine pentru vânătoare durează în medie patru luni. Începeți să învățați animalul de companie de la o vârstă fragedă. Catelul este deja capabil să învețe comenzi de bază. După formarea echipelor principale, taxa este trimisă la terenul de antrenament. Acolo ea poate lucra sub pământ și poate fi antrenată în arta pășunării fiarei din gaură. Până în prezent, cynologii nu sunt implicați în rutina animalelor, nu este nevoie de acest lucru.

Îngrijirea și întreținerea dachshund-urilor de iepure

În cazul în care intenționați să cumpărați un catelus de rasă de iepure, va fi inutil să știți cum să aveți grijă de el.

 1. Cute puppy puppy sunt drăguțPrimul lucru de făcut este pregătiți un apartament pentru sosirea unui nou animal de companie. Trebuie să ai pregătit un așternut. Astăzi, există saloane speciale sau cabane cu margini speciale, care vor proteja animalul de casă din curenți.
 2. Un punct important de păstrare a taxei este hrănire. Cel mai bine este să cumpărați un castron special îngustat. În jurul locului de mâncare, puneți un covor de cauciuc care va fi mai ușor de curățat mai târziu.
 3. Pentru a reduce înclinația dachshund-ului pentru a înghiți hrana, puneți o minge mică într-un castron. Această metodă va ajuta la salvarea catelului de la sughiț și supraalimentare.
 4. Perie pentru pieptănarea căprioarelorIndiferent de tipul de păr, câinele trăiește în fiecare an. Moulting are loc de două ori pe an. Dachshund-urile cu șarpe scurte sunt obligatorii pieptene. Rasele de rasă și de rasă lungă trebuie pieptate și îndepărtate complet substratul.
 5. Nu ar trebui să vă scăldați animalul de companie mai mult de două ori pe an. După o plimbare, trebuie să vă spălați întotdeauna labele. Și pentru a proteja corpul dachshund-ului de vremea umedă, trebuie să-ți pui un impermeabil. Merită să cumpărați mai multe seturi de haine, deoarece tarifele sunt supuse înghețării. Ar fi inutil să ai mai multe seturi pentru fiecare sezon.

Proprietarul următoarele manipulări:

 • Iubitorul de dachshund de iepure aproapeInspectarea urechilor. Dacă este necesar, curățați-le.
 • Inspectarea geamului. Dachshund-urile sunt predispuse la conjunctivită, așa că trebuie să identificați secreția sau roșeața din ochi.
 • Inspectați gura de scurgere. Un animal sănătos are un nas curat, umed. Nu are crăpături și sigilii.
 • Examinarea cavității orale. Danturile și gingiile trebuie curățate pentru a preveni apariția tartrului. Câinii vechi sunt predispuși la boala parodontală. În cazul depistării acestei boli, trebuie să contactați medicul veterinar pentru tratament ulterior.
 • Tunderea ghearelor câineluiDecuparea ghearelor se face în timp ce acestea cresc. După tăiere, ghearele trebuie depuse.
 • Suporturile picioarelor nu trebuie să aibă sigilii, tăieturi sau fisuri.
 • Asigurați-vă că inspectați stratul de câine în fiecare zi pentru căpușe. Mersul continuu în natură nu oferă nici o garanție.

Ca orice alt câine, un teckel de iepure de la o vârstă fragedă ar trebui să fie vaccinat de mai multe ori. Câinele anuale sunt supuse vaccinării de rutină împotriva rabiei și a altor boli. Fiecare vaccin trebuie să urmeze programul vaccinărilor. Odată cu un sfert, câinele trebuie tratat cu preparate antihelmintice. În plus, o dată pe lună se recomandă tratarea blănii câinelui de insecte.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a determina sexul iepurilor: cum să recunoască și să distingăCum de a determina sexul iepurilor: cum să recunoască și să distingă
Iepure-iepure: descriere, habitat, ce hrănește și cum se înmulțeșteIepure-iepure: descriere, habitat, ce hrănește și cum se înmulțește
Cât timp trăiesc dachshunds? Cum să prelungească viața unui animal de companie?Cât timp trăiesc dachshunds? Cum să prelungească viața unui animal de companie?
Cine sunt iepurii pufosi angorii și cum să le păstrațiCine sunt iepurii pufosi angorii și cum să le păstrați
Rase ale celor mai mari iepuri din lumeRase ale celor mai mari iepuri din lume
Dachshund Dachshund: întreținere și îngrijireDachshund Dachshund: întreținere și îngrijire
Noua Zeelandă subtipuri de iepure, roșii și albeNoua Zeelandă subtipuri de iepure, roșii și albe
Rabbit-gigantii: cei mai mari iepuri din lumeRabbit-gigantii: cei mai mari iepuri din lume
Cainii cei mai populari din rasele piticCainii cei mai populari din rasele pitic
Rana belgiană: reguli de îngrijire și reproducere a iepurilorRana belgiană: reguli de îngrijire și reproducere a iepurilor
» » Descrierea rasei "Dachshund de iepure"
© 2021 amigdas.com