amigdas.com

Caracteristicile utilizării lactobiofadolului pentru câini

Lactobifadol - medicamente de uz veterinarA crescut animalul dvs. de multe ori bolnav? Are un apetit? Acestea sunt primele semne ale bolii tractului gastro-intestinal. Cauzele acestei tulburări pot fi disbacterioza și patologiile intestinelor, stomacului, rinichilor. Una dintre cele mai frecvente cauze ale tulburărilor gastro-intestinale sunt complicațiile după bolile virale transferate. În astfel de cazuri, medicii veterinari recomandă lactobifadolul, care conține lactobacili și bifidobacterii.

Proprietățile preparatului

Actiunea Lactobacilului are ca scop cresterea imunitatii. Îmbunătățește dezvoltarea câinelui sau a pisicii dvs., împiedică dezvoltarea bacteriilor putrefactive. Utilizarea medicamentului ajută la normalizarea greutății animalului, ceea ce îl face un instrument indispensabil în prevenirea obezității la o pisică sau câine domestice.

Lactobifadol pentru câini și pisiciLactobifadolul conține vitamine și acizi organici necesari pentru dezvoltarea sănătoasă a unui câine activ și a unei pisici în mișcare.

Inițial, medicamentul era destinat câinilor, dar medicii veterinari, indicând eficacitatea acestuia, au început să recomande utilizarea lactobiofadolului pentru pisici și alte animale.

Lactobifadolul pentru pisici are un efect eficient asupra metabolismului, îmbunătățește tractul digestiv, reduce acumularea de gaze în intestin.

Când să aplicați

După cum știți, boala este mai bine pentru a preveni decât să vă faceți griji cu privire la consecințele acesteia. Particularitatea Lactobifadolului este originea naturala naturala a probioticelor, prin urmare este folosita nu numai pentru tratamentul bolilor gastrointestinale, ci si pentru prevenirea lor.

De asemenea, medicamentul este un mijloc excelent pentru restaurarea animalului după un curs de antibiotice. În plus, lactobifadolul este necesar în următoarele cazuri:

 • gusa;
 • tulburări digestive;
 • patologia tractului digestiv, rinichi;
 • după tratamentul cu antibiotice, medicamente antineoplazice și alte medicamente;
 • după excreția viermilor;
 • pisici și roiuri pentru nașterea unor descendenți sănătoși, precum și în perioadele postpartum și lactație;
 • cățeluși și pisoi de la naștere.

Lactobiprazol: instrucțiuni de utilizare

Fiecare gazdă dorește să-și vadă micul prieten activ și sănătos, dar dacă comportamentul pisicii sau câinelui tău este o preocupare, Apoi Lactobyfadol vă va ajuta să recâștigeți pacea și încrederea că animalul dvs. de companie este absolut sănătos.

Înainte de a utiliza Lactobifadol, trebuie să citiți cu atenție instrucțiunile. Lactobifadol pentru câini manual:

 1. Calculați doza: 0,2 grame de pulbere de medicament per kg de greutate animală.
 2. Se diluează masa rezultată cu apă sau alimente.
 3. Aplică drogul ar trebui să fie de 1-2 ori pe zi.

Lactobifadolul pentru câini - cum să îl folosiți corectÎn prevenirea bolilor, durata administrării medicamentului este de 10-14 zile. În cazul tratamentului sau recuperării unui animal după o boală anterioară, Lactobifadolul se ia până la recuperarea completă. Lactobifadol pentru pisici: aplicarea preparatului este similară, ca și pentru câini. Ce trebuie să acordați atenție:

 1. Aplicarea medicamentului poate provoca o modificare a scaunului animalului, care nu ar trebui să provoace îngrijorare.
 2. De asemenea, Lactobifadol poate duce la constipație, care apare după câteva zile de utilizare.

Contraindicații

Beneficiile Lactobyfadol sunt evidente. Luați în considerare posibile efecte secundare. Medicamentul nu are contraindicații pentru utilizare. Efectele secundare sunt posibile numai cu intoleranță individuală a componentelor conținute în formulare.

Costul și forma emiterii

Lactobifadolul, fiind un remediu unic, este vândut în acces liber la prețuri foarte democratice: 80-130 ruble. Medicamentul este disponibil în ambalaje de 50 g. Sub formă de pulbere, a cărui culoare poate varia de la maro deschis la alb. Perioada de valabilitate - 12 luni de la data fabricației. Depozitați la o temperatură de 2 până la 10 grade Celsius.

Un instrument este de a rezolva atât de multe probleme

În concluzie, putem deduce următoarele pluralități indubitabile de Lactobifadol:

 • medicamentul este un probiotic natural, nu are contraindicații și efecte secundare - nu trebuie să vă faceți griji dacă medicamentul este potrivit pentru animalul dvs. de companie;
 • la fel de potrivită pentru câini, pisici și alte animale - dacă aveți multe animale, lactobiofadolul este potrivit pentru toată lumea;
 • ajută atât la prevenirea și recuperarea după diferite boli - nu trebuie să cumperi o grămadă de medicamente, memorând dureros cum și când sunt aplicate.

Toți cei care au un câine, o pisică sau orice alt animal știu cum au nevoie de atenția noastră. Este deosebit de complexă îngrijirea dezvoltării sănătoase a animalului de companie, păstrarea sănătății acestuia și prevenirea diferitelor boli. De la naștere, Lactobifadol va fi un asistent indispensabil în această problemă dificilă.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Instrucțiuni pentru utilizarea albenului pentru tratamentul animalelorInstrucțiuni pentru utilizarea albenului pentru tratamentul animalelor
Enroxil în medicina veterinară: manual de instrucțiuni pentru câini și pisiciEnroxil în medicina veterinară: manual de instrucțiuni pentru câini și pisici
Peritonita virală la pisici, simptome. Diagnosticul, tratamentulPeritonita virală la pisici, simptome. Diagnosticul, tratamentul
Enterita la câini: simptome și tratamentEnterita la câini: simptome și tratament
Maxilak: instrucțiuni de utilizare analogice prețuri recenziiMaxilak: instrucțiuni de utilizare analogice prețuri recenzii
Punga pentru câini: semne, simptome, tratamentPunga pentru câini: semne, simptome, tratament
Micoplasmoza la câini: simptome și tratamentMicoplasmoza la câini: simptome și tratament
Medicamentul "bytril" în medicina veterinară: instrucțiuni de utilizareMedicamentul "bytril" în medicina veterinară: instrucțiuni de utilizare
Emicidin pentru câini: instrucțiuni de utilizareEmicidin pentru câini: instrucțiuni de utilizare
Renal edvand pentru pisici caracteristicile sale principaleRenal edvand pentru pisici caracteristicile sale principale
» » Caracteristicile utilizării lactobiofadolului pentru câini
© 2021 amigdas.com