amigdas.com

Cum de a face independent un brazier de la o sticla de gaz

Cum să gătești carne pe un grătar de casăUn brazier frumos și sunet poate fi realizat dintr-un obiect atât de neobișnuit ca un cilindru simplu de gaz, care nu mai este utilizat în scopul propus. Acesta nu numai că vă va salva o sumă decentă, deoarece achiziționarea unui grătar de bună calitate nu este un tratament ieftin, dar va fi, de asemenea, un ornament al site-ului dvs.

Acum, aceste brazieri sunt foarte populare. Ele sunt destul de spațioase, astfel încât acestea pot fi prăjite cu un kebab shish pentru o companie mare. În plus, astfel de picioare ale dispozitivului sunt mai mari, decât la modelele standard din magazine, deci este mult mai convenabil să gătești kebab shish pe ele. Un om nu trebuie să se aplece.

Pro și contra

avantaje:

 • Cum se face brazierulDoar face. După ce a studiat instrucțiunile, un asemenea brazier poate face chiar și un laic.
 • Costuri mici de numerar. Un cilindru de gaz inutilizabil este utilizat ca bază. Va cumpăra numai vopsea și elemente suplimentare (picioare, mâner, balamale etc.).
 • Este convenabil să funcționeze. Puteți să prăjiți, să fumați, să coaceți orice produse, utilizați pentru o companie mare. După gătire, cărbunele nu pot fi umplute cu apă, doar închideți capacul și bucurați-vă de felul de mâncare gătit. Dacă există un capac, acesta poate fi lăsat pe stradă fără teamă de precipitații.
 • Durabilitate. Datorită pereților groși din oțel, cilindrul va dura 10-15 ani cu utilizare activă.
 • Mobilitate. Dacă este necesar, poate fi mutat în orice loc al locației, transportat cu mașina.

dezavantaje:

 • Atunci când lucrați cu un cilindru de gaz, trebuie luate măsuri de precauție, deoarece pot conține resturi de substanțe explozive.
 • Greutatea brazierului. O astfel de brazier pentru a transfera o persoană nu va fi în măsură să.

Cilindru de gaz pe care să-l alegeți

Cel mai adesea, un butoi cu o capacitate de 50 de litri. Aceasta este dimensiunea cea mai convenabilă. Dar se poate trece din ceea ce este și puteți alege un balon mai mare sau mai mic. Principalul lucru este că corpul său nu este ruginit și nu există găuri în el.

Crearea unui grătar

Pregătirea cilindrilor

Cum de a face un brazier de la o sticla de gazÎnainte de a începe să faceți un brazier, trebuie să goliți complet cilindrul de gaz. Toate lucrările trebuie efectuate pe stradă, departe de sursele de incendiu. Mai întâi trebuie să deschideți supapa și să eliberați complet gazul. Verificați că gazul a ieșit, puteți utiliza o soluție de săpun. Aplicați-l la orificiul de evacuare al supapei. În cazul în care bulele de săpun, gazul încă iese.

Când vă asigurați că recipientul este gol, întoarceți-l - condensul trebuie să se toarnă. Apoi, folosind un furtun de grădină, umpleți complet rezervorul cu apă și lăsați timp de 2-3 zile. Această procedură va ajuta la eliminarea mirosului de gaz. Scurgeți mai bine apa de locuințe. Acum rezervorul dvs. este gata să lucreze în siguranță cu el.

Instrumente necesare

Pentru a face un brazier, veți avea nevoie de următoarele instrumente:

 • Caracteristici de a crea un braziermașină de sudat;
 • bulgară;
 • burghiu și burghiu pentru metal;
 • pistol cu ​​nituri;
 • cheie reglabilă;
 • un ciocan;
 • daltă;
 • șurubelniță;
 • mănuși;
 • ochelari de protecție.

Etape de lucru

 1. Cum se creează un pas de pas cu pasAm marcat cilindrul. Aplicați creta la liniile de balon ale tăieturii sub cap și fiare, marcatori pentru picioare.
 2. A văzut un cilindru. Luați acest pas foarte responsabil, deoarece calitatea tăierii depinde de caracteristicile de performanță și de felul în care va arăta brazarul. Înainte de tăierea cu cheia reglabilă, deșurubați complet supapa sau tăiați-o cu un bulgară, udându-l cu apă pentru a împiedica aprinderea accidentală de scântei din gaz. Apoi, folosind limba bulgară, faceți tăieturi de-a lungul liniilor indicate de cretă.
 3. Fixăm capacul și mânerele. Este mai ușor să atașați capacul cu balamale. Pentru a face acest lucru, mai întâi fixați-le cu nituri, apoi sudați până la corp și acoperă. Dacă balamalele nu sunt sudate, atunci de la căldură pot să dispară, iar capacul va cădea. Din ambele părți pentru o mișcare ușoară a brazierei puteți fi înșurubate în mânerele metalice cumpărate din magazie sau purtați pur și simplu mânerele din armătura îndoită. Cui îi place mai mult. Pentru a deschide capacul, atașăm un mâner frumos.
 4. Îmbinăm picioarele. Pe măsură ce picioarele folosim conducte sau colțuri, care trebuie să fie tăiate în 4 părți cu o lungime de 50-70 cm și sudate la liniile marcate în partea de jos a cilindrului, la aceeași distanță unul față de celălalt, astfel încât să formeze un dreptunghi. În plus, la capetele picioarelor se recomandă sudarea plăcilor metalice pătrate astfel încât picioarele să nu meargă mai adânc în pământ.
 5. Faceți găuri în corp pentru alimentarea cu oxigen. Pentru ca procesul de combustie să aibă loc, este necesar un flux constant de aer. Pentru a face acest lucru, aproximativ 10-15 găuri cu un diametru de până la 16 mm trebuie să fie forate în partea din spate a corpului. Puteți să le aranjați într-un rând sau să le executați în ordine eșalonată.
 6. Pe liniile prezentate facem cu ajutorul bulgarilor reducerile pentru frigarui.
 7. Instalăm conducta de coș. În locul în care exista o supapă, este posibilă instalarea unei țevi pentru coș. Ca un coș de fum, în mod obișnuit sunt utilizate țevi simple de apă.
 8. În plus, mai multe grătare de fontă pot fi așezate pe fund. De obicei, acestea sunt folosite pentru a furniza aer în burgheni sau cazane. Când ardeți cărbuni, acestea vor crea o ventilație suplimentară a aerului. În plus, grătarul roșu vă permite să mențineți mai mult căldura cărbunelui.

Cum sa faci un magazin de fum dintr-o cutie

Cum sa faci un brazier pentru tineDacă vă depuneți puțin efort, brazarul dvs. poate fi transformat într-un magazin de fumat. Cea mai importantă condiție pentru un magazin de fumat este să dați designului un sigiliu complet.

Principiul de a face un magazin de fumat la fel, numai construcția trebuie să fie completată cu un cuptor, pentru care este necesară o foaie de fier sau un alt balon mic. Pentru aceasta, este necesar să se taie o parte din fundul brazierei și să se sudeze cuptorul. Hornul, care este unul dintre elementele principale ale fumului, poate fi achiziționat la magazin sau realizat independent de orice conductă.

Când utilizați pentru prima dată fumătorul, trebuie să ardeți mai întâi cuptorul și brazarul, astfel încât mirosul gazului să fi dispărut și apoi să începeți să fumați pește sau carne.

Cum și ce să coloreze

Alegerea vopselei

Brazierul este cel mai bine vopsit cu vopsele rezistente la căldură, deoarece atunci când se gătește în acesta, temperatura poate ajunge până la 700 de grade. Atunci când alegeți o vopsea pentru acest lucru, merită să fiți atenți mai întâi. De obicei, instrucțiunile pentru vopsea indică temperatura pe care o poate rezista.

În plus, este important ca vopseaua atunci când este încălzită să nu emită substanțe nocive în corpul uman.

Etape de pictura

 1. Cum sa faci un brazier de la o sticla vecheCurățați carcasa de vechea vopsea folosind un burghiu și o duză specială de metal sau șmirghel.
 2. Degresați suprafața cu alcool, acetonă sau solvent.
 3. Amestecați bine vopseaua pentru a obține o consistență uniformă și pentru a îndepărta eventualele depuneri și cheaguri. Dacă vopseaua este prea groasă, diluați-o cu un solvent.
 4. Aplicați vopseaua cu o perie sau o rolă. Este mai bine în mai multe straturi să obțineți o suprafață frumoasă și netedă. Fiecare strat trebuie uscat timp de 30-120 de minute, in functie de tipul vopselei folosite.

Vă rugăm să rețineți că este necesar să pictați brazarul în aer liber atunci când temperatura aerului nu este mai mică de 20 de grade și nu depășește 40, deoarece la temperaturi mai scăzute, vopseaua va îngheța și la temperaturi mai ridicate va fi coaptă.

Sfaturi utile pentru utilizarea brazierului

 • Mangaluri și fumatori cu mâinile lorNu lăsați brazierul mult timp sub cerul deschis. Dacă doriți să vă servească mulți ani, puneți-l sub vărsare în timpul verii și, iarnă, puneți-l în garaj.
 • Dacă nu puteți scăpa de mirosul de gaz atunci când preparați flaconul, ardeți-l de câteva ori și mirosul va dispărea pentru totdeauna.
 • Utilizați brazarul departe de obiecte inflamabile pentru a evita aprinderea unui foc din scântei.
 • Gratarul poate fi folosit și ca grătar. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să instalați un grătar metalic în el din frigider.

După cum puteți vedea, pentru fabricarea unui brazier de la un cilindru de gaz nu sunt necesare manipulări complicate, sunt necesare numai răbdare și atenție. Dar, astfel, veți obține un dispozitiv care vă va servi de mulți ani, vă place pe dvs. și pe cei dragi cu preparate din carne și pește gustoase. Și asta e cu foarte puțini bani. Noroc și ușor de lucru!

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Demontabil BBQ cu mâinile lorDemontabil BBQ cu mâinile lor
Cum sa faci gratar cu mangale dintr-o sticla de gaz cu mainile taleCum sa faci gratar cu mangale dintr-o sticla de gaz cu mainile tale
Fotografie de brazieri de metal pentru cabane de varaFotografie de brazieri de metal pentru cabane de vara
Cum sa faci o manghel acasa cu mainile taleCum sa faci o manghel acasa cu mainile tale
Mai brazilian de pe discurile auto cu mâinile propriiMai brazilian de pe discurile auto cu mâinile proprii
Cum de a construi un brazier cu mâinile tale, fotografii de proiecte de succesCum de a construi un brazier cu mâinile tale, fotografii de proiecte de succes
Cum să aranjați o cabană de vară cu un grătarCum să aranjați o cabană de vară cu un grătar
Cum sa faci un brazier din caramida cu mainile tale: fotoCum sa faci un brazier din caramida cu mainile tale: foto
Mangalii cu mâinile lor: principalele soiuri, fotografii și videoclipuriMangalii cu mâinile lor: principalele soiuri, fotografii și videoclipuri
Gratar de casă: trăsături de asamblare prin mâinile proprii, fotografieGratar de casă: trăsături de asamblare prin mâinile proprii, fotografie
» » Cum de a face independent un brazier de la o sticla de gaz
© 2021 amigdas.com