amigdas.com

Ce este o pensulă și unde să obțineți un pieptene pentru pisici?

FurminatorsNu toți iubitorii de animale de companie știu ce este un transportator. Pentru ao pune în limbaj simplu, este cea mai obișnuită pisică de carne. Acesta este un dispozitiv care seamănă cu un pieptene. Este deosebit de utilă blana pentru animale cu păr lung, în care lâna este adesea încurcată. Furminatorul pentru pisicile cu păr lung vă ajută să îmbunătățiți sănătatea animalelor de companie.

La pisicile cu părul lung, cu utilizarea sistematică a unui astfel de pieptene, se îmbunătățește bunăstarea, stratul devine moale, neted, frumos. De asemenea, această perie originală de zgâriere îmbunătățește starea de spirit a animalelor. Acesta este un dispozitiv indispensabil pentru îngrijirea animalelor de casă cu păr lung cu patru picioare.

Furminator pentru pisici ce este și pentru ce este

Comb TrimmerAcest pieptene nu este un lux, ci un subiect necesar de îngrijire a animalelor de companie. În primul rând, fuselajul este necesar pentru acele animale care au lână lungă groasă și, de asemenea, un substrat dens lung. Acest pieptene ajută la pieptenea eficient părul, împiedicând astfel coarsitatea. Iată câteva motive pentru a cumpăra această pensulă originală într-un magazin specializat:

 • Multe animale, în special cele care mănâncă alimente de la masa deținătorilor și nu mănâncă hrană specializată, suferă de o lipsă de vitamine și minerale utile. Rezultatul beriberi este părul încurcat care se rostogoleste în bobine. Uneori, această problemă este agravată într-o asemenea măsură încât animalul nu poate fi pieptănat, iar proprietarii pur și simplu trebuie să-și taie articulațiile. Dar, cu tăierea mecanică a gulerelor, există un risc mare de rănire a animalului cu foarfece. Pentru a uita o dată pentru totdeauna de lâna confuză, este timpul să obțineți acest pieptene eficient.
 • Ritualul zilnic de pieptănare a lânii nu este doar o măsură sanitară și igienică pentru îngrijirea unei pisici, ci și un moment de comunicare strânsă a animalului cu proprietarul. De obicei, animalele de companie primesc o mulțime de plăcere atunci când proprietarul îți liniștește părul cu un pieptener. Aceste momente sunt foarte apreciate de animale.
 • Pisicile din lână au o structură diferită de părul uman. Acest lucru indică faptul că pieptenii și periile de masaj făcute pentru oameni nu se potrivesc deloc cu animalele. Acest dispozitiv, conceput special pentru o pisică, pe structura părului de pisică. Acest pieptene ergonomic este fabricat din materiale de calitate, destinat exclusiv pisicilor. Structura pieptenei depinde de rasa pe care este proiectat accesoriul specific.

Combinator pentru alimente pentru pisici: principalele avantaje

Cum de a zgâria o pisică cu un pompierPulverizatorul are multe avantaje față de periile convenționale pentru pieptănarea pisicilor. Prin urmare, în cazul în care un pisic a apărut în casă, mai ales o rasă cu păr lung, este necesar, în primul rând, să cumpărați acest accesoriu important pentru îngrijirea animalului. Aceasta permite în timp pentru a preveni rularea lânii în bobine și, astfel, previne probleme serioase. Iată principalele avantaje ale unei așternuturi de pisici:

 • Potrivit pentru toate tipurile de pisici (cu excepția chelului). Dacă pisica este cu păr lung, Laminatorul trebuie utilizat direct pentru pieptănarea lânălui lung și a substratului dens, pentru a elimina gulerele existente și a preveni apariția unor noi. Dacă panterul are păr scurt, laminatorul poate fi utilizat pentru un masaj eficient, care îmbunătățește bunăstarea generală și starea de spirit a animalului.
 • Pisicile se aseamănă, de obicei, cu procedura de pieptene cu ajutorul unui fumător. În timpul procedurii, ei pot purta în mod liniștit, se pot mângâia pe maestrul lor iubit și își exprimă entuziasmul în multe moduri diferite, deoarece fiecare animal are propriul său caracter unic și modul de exprimare a bucuriei.
 • Combaterea pisicii este, de asemenea, un ritual de comunicare între animal și gazdă. În timpul pieptenerii, proprietarul poate discuta ușor cu pisica, cu o pisică. În zilele noastre, când ritmul rapid al vieții de multe ori nu vă permite să alocați suficient timp pentru a comunica cu animalele de companie, o astfel de oportunitate de a comunica cu ea într-un mediu relaxat este foarte importantă. Pisicile se bucură întotdeauna de faptul că primesc orice atenție din partea proprietarului. Chiar și acele pisici care de obicei "merg singuri" și nu sunt obișnuiți să depindă de proprietar, devin timide și afectuoase, văzând în mâinile proprietarului pieptenele sale preferate.
 • De asemenea, șoferul este un accesoriu elegant. Dacă la domiciliu animalul este alocat locului său permanent, arma va deveni o decorare vrednică a casei de pisici. Pussies se joacă de bună voie cu un pieptene, îl pot folosi pentru punctul dinților și ghearelor.

Iată principalele avantaje ale acestui accesoriu original. Astfel, fusilatorul pentru pisici este într-adevăr un lucru indispensabil în proprietarul oricărui iubitor al pisicilor. Atenție: dacă există mai multe pisici la domiciliu, fiecare animal ar trebui să aibă propriul litterarm. În nici un caz nu poți folosi un furimator, împrumutat de la proprietarul unei alte pisici, pentru că Cu ajutorul armei de foc a altcuiva, puteți infecta animalul cu insecte care suge sânge, precum și diverse infecții.

Furminator pentru pisici: unde să cumpere

Soiuri de fuzminatoriDesigur, mulți proprietari de pisici de modă veche preferă să-și perie animalele de companie perii de masaj obișnuite și piepteni, destinate persoanelor care, din diverse motive, nu sunt de folos. Acest lucru este greșit și nu trebuie să o faceți în nici un fel. Un animal ar trebui să aibă un pieptene proprii, pe care nimeni nu la folosit niciodată. Acesta este unul dintre principalele motive pentru cumpărarea unui camion. Puteți cumpăra un dispozitiv original pentru îngrijirea animalelor în diferite moduri:

 • Într-o farmacie veterinară.
 • Comandă online. Această metodă este destul de riscantă, prin urmare, pentru a evita falsurile, este necesar să examinăm cu atenție toate informațiile furnizate pe internet despre disponibilitatea certificatelor corespunzătoare. De asemenea, ar trebui să fie posibilă returnarea promptă a fuselajului în cazul în care produsele nu respectă standardele de calitate.
 • Cumpara intr-un magazin de animale de companie. În magazinele de animale de companie, vânzând un număr mare de falsuri, deci atunci când alegeți, merită să examinați cu atenție câteva eșantioane, comparați calitatea acestora și numai apoi alegeți-vă.

Cel mai bine este să cumpărați bunuri într-o farmacie veterinară. Acolo puteți obține sfaturi de la un specialist cu privire la modul de a piepteni în mod corespunzător o pisică și cât de des ar trebui să fie făcut.

După cumpărare, fusilaterul trebuie să fie spălat și uscat și numai atunci puteți începe să îl utilizați activ. După fiecare utilizare a periei de pieptene, este necesară curățarea temeinică a părului din lână și gunoi. Mai ales Furminators necesare acele animale care în mod liber în aer curat, pentru că Furminators lână ajutor pieptene ajuns acolo gunoi și pieptănare pot găsi cu ușurință ascunse în acarienii de blană, purici și alte sânge supt insecte dăunătoare care distrug sănătatea animalului de companie. Prin urmare, lanceta este într-adevăr un subiect indispensabil de îngrijire. Este foarte necesar pentru toți iubitorii de animale domestice.

Perie de perie pentru blănuri: cum să alegi

Pentru a alege corect o perie de calitate pentru pisici, laminatorul, Este necesar să se acorde o atenție deosebită aspectului și construcției produsului.

 • Cat FurminatorArma nu ar trebui să aibă dinți ascuțiți zgâriind pielea animalului.
 • Furminatorul trebuie să fie din material de calitate. Dacă un miros neplăcut sau "chimic" emană din pieptene, este mai bine să se abțină de la cumpărare.
 • În nici un caz nu puteți cumpăra puști de pe mâini, precum și mâna de mâna a doua. Aceasta contravine tuturor normelor sanitare și igienice pentru îngrijirea animalelor.
 • Furminator ar trebui să fie ușor de utilizat, au o greutate mică și dimensiuni mici, în scopul de a pieptene animalul a fost convenabil.
 • Furminatorii pentru pisicile cu păr lung sunt semnificativ diferite de periile de perie destinate animalelor cu păr scurt și animalelor cu lână de lungime medie. Prin urmare, înainte de a alege un laminator adecvat, este necesar să se consulte cu un specialist - medicul veterinar responsabil cu animalul.

Cum să folosiți fuselajul

Lana unei pisici pieptene cu mișcări moi de masaj în cursul creșterii sale. Atenție: în nici un caz nu puteți piepți animalele de companie împotriva blănii, deoarece pisica se confruntă cu disconfort sever. Înainte de procedură, pisica trebuie să fie plină, veselă, în spiritele bune. Acest lucru poate fi înțeles imediat prin comportamentul ei. Dacă animalul este anxios în timpul procedurii, mănâncă sau încearcă să scape, procedeul de îngrijire a stratului este recomandat să fie amânat până la următorul moment convenabil.

Durata utilizării așternutului depinde de dorința proprietarului și de starea de spirit a animalului de companie. De obicei, în funcție de starea pisicii, proprietarul observă cu ușurință când este deja plictisit de această ocupație. Dacă pisica a suferit cinci minute de pieptene și nu și-a exprimat dorința de a continua procedura, nu este deloc necesar să insistăm, altfel există riscul ca animalul să dezvolte o atitudine negativă față de acest accesoriu important al îngrijirii.

Folosind un fuselaterÎnainte de a introduce pentru prima dată o pisică la un maestru, ea trebuie să dea un miros de obiect necunoscut. Când pisica învață și înțelege asta Șoferul nu prezintă niciun pericol pentru ea, puteți trece la procedura de pieptene. Puteți începe cu unul sau două minute, apoi măriți treptat durata procedurii.

Furminatorul pentru pisici este unul dintre cele mai importante elemente de îngrijire a animalelor. Datorită utilizării sistematice a fusilatorului, lâna devine moale, catifelată, matasoasă, dobândește o structură frumoasă și uniformă. Furminator promovează normalizarea circulației sanguine, creșterea stării de spirit, îmbunătățirea bunăstării generale a animalelor domestice. Principalul lucru este de a obișnui treptat pisica la o procedură utilă, și curând va iubi cu siguranță arma. Rezultatul nu te va face să aștepți: blana animalului de companie devine luxoasă și strălucitoare și puteți uita de bobine pentru totdeauna.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce trebuie să știți despre constipație la o pisică și un pisoiCe trebuie să știți despre constipație la o pisică și un pisoi
Cum să recunoască și să identifice o rasă de pisici acasăCum să recunoască și să identifice o rasă de pisici acasă
Cum să spăl o pisică acasăCum să spăl o pisică acasă
De ce pisicile iubesc valerienii și cum funcționează pisicile?De ce pisicile iubesc valerienii și cum funcționează pisicile?
Scottish Fold - Scottish Fold: Descriere rasăScottish Fold - Scottish Fold: Descriere rasă
Prima alegere pentru pisici: compoziția festivalului choyus și specie, recenziiPrima alegere pentru pisici: compoziția festivalului choyus și specie, recenzii
Pisica britanica cu pisici cu pisici lungi si pisoi - standarde si continutPisica britanica cu pisici cu pisici lungi si pisoi - standarde si continut
Vitamine pentru pisici pentru păr pentru viziuneVitamine pentru pisici pentru păr pentru viziune
Ce se întâmplă dacă pisica se varsă puternic?Ce se întâmplă dacă pisica se varsă puternic?
Caracteristicile raselor de pisici albe cu ochi albaștriCaracteristicile raselor de pisici albe cu ochi albaștri
» » Ce este o pensulă și unde să obțineți un pieptene pentru pisici?
© 2021 amigdas.com