amigdas.com

Cum de a tăia un spitz la domiciliu: opțiuni pentru tunsori

Tunsul pentru SpitzPomeranianul Spitz este un câine care are un strat gros, frumos. Zona gulerului sau coada arata grozav. Este necesar să urmăriți această mătase, deși este dificilă. Îngrijirea regulată pentru un câine va ajuta în acest sens.

Spitz aparține acelei rase de câini, care este necesară tunsoarea. Vă permite să îmbunătățiți aspectul câinelui și să faceți o lână mai sănătoasă.

Pomeranian: când ai nevoie de o tunsoare?

După forfecare, lâna începe să crească mai bine și mai groasă. La început catelul lui Spitz are un puf. Când atinge vârsta de trei luni, el este înlocuit de un strat de lână cu o grosime de sub-strat. În cazul în care veți conduce un câine la expoziție, atunci îngrijirea pentru ea este necesară. Dar subtilitățile tunsorilor pentru Spitz, precum și tendințele modei sunt cunoscute numai de un specialist.

Este important să știi proprietarul Spitzului că, conform standardului Spitzului, nu ar trebui să arate ca un câine tăiat. Trebuie să fie pregătit cel puțin mai bine de jumătate de an înainte de expoziție. În acest timp, animalul trebuie tratat corespunzător.

Cum de a tăia și de a îngriji haina?

Cum de a pregăti un Spitz pentru o tunsoareSpitz are o caracteristică uimitoare asociată cu părul lor. Până la vârsta de trei ani, structura capacului de lână se poate schimba în același mod ca și culoarea sa. Acest proces poate fi legat cu sezon. În plus, pielea câinelui încearcă să scape de firele de păr extinse. În exterior, câinele reține parul căzut și nu poluează încăperea. În acel moment, Atunci când există o mulație la câine, părul său are nevoie de îngrijire zilnică.

Pentru ca Spitz să aibă întotdeauna un aspect plăcut și o frumoasă haină de lână care să aibă grijă de ea aveți nevoie în mod regulat. Fiecare procedură trebuie efectuată la timp, indiferent dacă o faceți sau folosiți serviciile salonului de îngrijire.

Pregătiți pentru o mașină de tuns: fredem corect

Înainte de a tăia un Spitz Pomeranian, trebuie să fii capabil să fure bine câinele. Trebuie remarcat faptul că acest câine trebuie să fie pieptănat cel puțin de câteva ori pe săptămână. A peria un animal în fiecare zi nu este necesară, deoarece este posibilă scoaterea părții principale subpar. Și pentru ca Spitz să nu se simtă incomod în timpul pieptenerii, este necesar să se obișnuiască cu această procedură din primele zile de apariție în casă.

 1. Coafuri de câineCând efectuați primele proceduri de pieptănare, Spitzul poate fi așezat pe genunchi. Câinele trebuie să se adapteze și să se obișnuiască cu asta. În timp, el va fi în stare să stea nemișcat și veți avea grijă simplă.
 2. Pentru procedura de pieptene, o perie moale se poate apropia, nu va rupe firele de păr din blana cîinelui, ci va masează, dimpotrivă, pielea. Vă puteți angaja în pieptenirea Spitz-ului Pomeranian în orice direcție. Dar este necesar să facem acest lucru împotriva lânii.
 3. Lîna spitzului nu se blochează în articulații. Singura excepție de la aspectul lor poate fi zona armpiturilor, între degete, în zona inghinala și în toate acele locuri unde este deosebit de moale. În timpul pieptenei, trebuie acordată o atenție specială locurilor cele mai vulnerabile. Pentru a elibera câinele de gulere, ele sunt mai întâi smulse și apoi tăiate. În acest stadiu este important să nu răniți animalul. Pentru a vă asigura că lâna nu se încurcă, rotiți ușor spitzul cu mâna. Realizați această procedură după o pieptănare cu atenție a vilelor moarte.
 4. Pentru a vă asigura că atunci când pieptănatul nu este electrificat, utilizați antistatic. Pentru a umezi lâna utilizată spray-uri de calitate și balsamuri. Ele pot fi, de asemenea, folosite pentru a efectua tăierea câinelui cu propriile mâini.

Etapa celei de-a doua tunsoare a Spitzului: se scaldă bine

Înainte de a executa o tăiere planificată la un câine, proprietarul Spitz trebuie să știe cum să facă baie Spitz în mod corespunzător și să o facă după cum este necesar. Pentru a face acest lucru, trebuie să utilizați șampoane speciale și balsamuri. Trebuie să încercați o dată pe lună. Singura excepție poate fi viitoarea expoziție, când un câine nu poate face fără baie.

După mers pe jos, animalul de companie trebuie să ștergă doar labele cu un prosop umed. Numai în cazul în care există o mulțime de murdărie pe labele, spitzul este spălat sub duș. Este deosebit de important ca pielea câinelui să facă baie fără detergenți. Bathe Spitz cu șampon pentru câini nu mai mult de două ori pe an. După ce câinele sa scăldat, este necesar să se trateze pielea animalului cu șampon uscat de câine. El va pune în ordine acoperirea de lână a spitzului din Pomerania. După aplicarea aerosolilor uscați concentrate, piepteneți părul câinelui cu un pieptene special.

În timpul sezonului de mulatire, tratamentele cu apa sunt contraindicate catelului, deoarece cresc pierderea parului. Nu este necesar să pieptești părul umed ca un cățeluș sau un câine adult. Ca urmare a unor astfel de acțiuni, puteți provoca multă inconveniență câinelui. După baie, câinele trebuie să fie uscat cu un uscător de păr, deoarece uscarea naturală nu este potrivită pentru această rasă. Parul umed la un câine este una dintre cauzele apariției fungilor și a bacteriilor pe pielea unui câine.

Frizerie Spitz, cum să procedați corect?

Cum să taie spitzulPentru astăzi, tunsoarea Spitz-ului Pomeranian este o opțiune practică. Câinele în timpul plimbărilor este mai puțin murdar și, prin urmare, în baie și pieptănare nu este nevoie. Trebuie să tăiați spitzul după trei luni. În cazul în care un animal de companie nu-i place să efectueze astfel de proceduri, atunci, în consecință, nu ar trebui să fie insistat să le țineți. Dacă animalul de companie se află în poziție neuniformă, atunci pot exista riscuri cu tunsoarea lui. Puteți tăia neuniform și chiar vătăma pielea animalului. Dar cum se poate face o tunsoare pentru un spitz?

Densitatea și lungimea blănii câinelui vă permit să o tăiați după cum doriți. Poate fi o tunsoare a unui urs, a unei vulpi sau a unui leu. O astfel de tunsoare poate fi efectuată de către un profesionist în salon și, de asemenea, dacă există instrumente speciale îngrijirea se poate face de unul singur.

În salonul de înfrumusețare, specialiștii, în afară de tunsori, pot produce în continuare alte procedee cosmetice. În plus, puteți oferi gheare de tăiere, pieptene și coltunov și multe altele. La domiciliu, nu este necesar să plătiți pentru anumite servicii și puteți să faceți exact procedura necesară.

Deoarece câinele nu are glande sudoripare, o coafură prea scurtă îl lipsește de protecție naturală. Mai ales periculoase în sezonul fierbinte, când o versiune prea scurtă poate deschide atât posibilitatea supraîncălzirii, cât și a însoritului. Într-o zi rece și ploioasă, un câine poate fi, de asemenea, vulnerabil. Prin urmare, tunsoarea este mai bine să alegeți lungimea medie.

Trebuie remarcat faptul că câinele are o piele delicată, astfel încât o tunsoare scurtă va aduce prea multe probleme proprietarilor. În unele cazuri, pot fi boli grave, cum ar fi apariția arsurilor, dermatită, cancer. În plus, în timpul plimbărilor, un Pomeranian scurt poate să devină o țintă pentru diverse insecte. La câinii din această rasă se poate dezvolta o reacție alergică.

Merită să nu experimentați cu tunsoare goală. După aceasta, câinele nu va crește niciodată părul. Cantitatea necesară de lână este de trei până la patru centimetri. Tunsul de model de înaltă calitate accentuează frumusețea și avantajele câinelui și nu dăunează sănătății acestuia.

Coafura Spitz: cum sa taie?

 1. Tunsul pentru SpitzPentru tunsori obișnuite pentru model, puteți tăia părul în jurul rădăcinii coadă. Și, de asemenea, trebuie să eliminați stratul din urechi, guler. Tăiați cu grijă între degete. În acest domeniu, câinele poate cădea și se poate murdări. Dacă nu tăiați această zonă în timp, va fi dureros ca câinele să iasă pe picioare.
 2. După efectuarea modelului de tunsoare a secțiunilor principale. Cu ajutorul foarfecelor subțiri, lâna este egalizată de-a lungul întregii lungimi.
 3. Puteți face o tunsoare modelă, atât cu foarfeca, cât și cu mașina de tuns, folosind o duză mare. Mașina pentru tunsoarea unui bărbat nu este potrivită pentru acest scop. Pomeranianul are haina prea tare. Un câine are nevoie doar de o mașină profesională.
 4. Pentru a efectua o tunsoare model, veți avea nevoie întotdeauna de o foarfecă subțiere. Acestea vor ajuta la eliminarea excesului de lână și îndreptarea capetelor.
 5. Foarfecele cu capete taiate sunt necesare pentru taierea parului pe labe, urechi si in jurul anusului. Tunsul trebuie să fie ținut în mod regulat pentru a vă asigura că animalul de companie este curat.
 6. Veți avea nevoie și de câteva piepteni. Piesele frecvente și rare ar trebui să fie făcute din metal. De asemenea, aveți nevoie de o perie de masaj cu dinți lungi din metal. După ce se rade lungimea principală în zona capului și gâtului, vor fi necesare pieptene pentru a piepteni spitzul sub puiul de urs.
 7. Pentru a efectua o tunsoare la modă, este necesar, cu deosebită grijă, să tăiați picioarele de-a lungul circumferinței la genunchi în față și la articulația articulației din spate.
 8. În zona cozii, puteți tăia părul în orice ordine. În conformitate cu standardul, ar trebui să existe mai multe fire de păr pe coadă decât pe cap.

În vremea caldă, câinele devine prea murdar în timpul verii, astfel încât tot mai mulți oameni vor să taie spitzul în scurt timp. Tunsor popular în sezonul de vară - aceasta este o tunsoare "pentru un catelus". Consta in faptul ca parul este taiat pretutindeni in mod egal. Lungimea totală a lânii nu este mai mare de doi centimetri. Spitzul devine în acest moment ca un catelus sau un pui de urs.

Frizerie Spitz Pomeranian în salonul de îngrijire va costa cel puțin o mie și jumătate de mii de ruble. Având în vedere faptul că trebuie să tăiați câinele o dată pe lună. Salvați acest serviciu, este posibil să vă tăiați singur. Profitând de recomandările noastre simple, tunsoarea Spitz va fi pe deplin sub puterea ta!

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Frizerie Yorkie acasă: cum să taieFrizerie Yorkie acasă: cum să taie
Câine de câine eschimos americanCâine de câine eschimos american
Pomeranian Black Spitz: descriere, hrănire, sfaturi de îngrijirePomeranian Black Spitz: descriere, hrănire, sfaturi de îngrijire
Rasa câinelui Pomeranian Pomeranian și Chow Chow sunt similare cu UrsiiRasa câinelui Pomeranian Pomeranian și Chow Chow sunt similare cu Ursii
Sahalin Husky: istorie a rasei, descriere, diferențe față de alte HuskySahalin Husky: istorie a rasei, descriere, diferențe față de alte Husky
Cainii cei mai populari din rasele piticCainii cei mai populari din rasele pitic
Numele raselor mici de câini și caracteristicile lorNumele raselor mici de câini și caracteristicile lor
Câini japoneze de câine: descriere și fotografiiCâini japoneze de câine: descriere și fotografii
Câini decorative (de interior) de câiniCâini decorative (de interior) de câini
Totul despre Spitz-ul PomeranianTotul despre Spitz-ul Pomeranian
» » Cum de a tăia un spitz la domiciliu: opțiuni pentru tunsori
© 2021 amigdas.com