amigdas.com

Carnea este cea mai bună mâncare naturală pentru câini: cum să alegi, cu ce să dai

Carne pentru sacCainii sunt prădători prin natura lor și au nevoie de carne. Proteina, aminoacizii esențiali fac produsul ideal pentru hrănirea animalelor de companie. Necesare și aditivi, desigur, sub formă de cereale și legume, produse lactate. Rar, poate cineva să-și permită să hrănească câinele cu un brânză, în ceea ce privește medicii veterinari, o astfel de varietate de produse din carne este chiar mai puțin utilă decât părțile cu vene și cartilaje. Să încercăm să aflăm ce fel de carne este mai bine să hrăniți cu animalele și dacă este necesar să le gătiți într-un fel.

Care carne este mai bună

Hrana pentru câini naturală, în funcție de medicii veterinari, ar trebui să includă următoarele tipuri de carne:

  • carne de vită macră;
  • iepure;
  • miel;
  • carne de cai;
  • carne de pasăre;
  • organe.

Carnea pentru câini nu trebuie să conțină multă grăsime. Carnea de porc este mai bine pentru a elimina complet, în special în formă brută, din cauza riscului de infecție cu boli parazitare. Chickenul provoacă adesea reacții alergice la animale, deci este de dorit să îl înlocuiți cu curcan. Chiar dacă animalul dvs. de companie tolerează un pui de găină, picioarele de pui din cauza procentului mare de grăsimi ar trebui să fie interzise. Carne de vită proaspătă proaspătă este considerat carnea ideală pentru câini.

Produsele secundare reprezintă un substitut excelent pentru tăierea carnii, dar trebuie remarcat că compoziția nu este încă la fel de ideală ca în cazul cărnii care conține fibre musculare. Cu toate acestea, câinii își mănâncă bucuros inima, umerii, rinichii, cicatricele și alte ficări. Unii compun pe deplin dieta cainelui lor pe baza de organe, dar medicii veterinari spun ca ponderea lor in dieta nu ar trebui sa depaseasca 10-15% - acestea sunt doua mese pe saptamana.

Rasele ficatului și plămânii nu sunt toleranți la toți câinii, așa că trebuie să observați reacția organismului. Dacă totul este bun, puteți da în siguranță și aceste produse, dar nu prea des. Trebuie reținut faptul că ficatul brut este slab, iar resturile fierte. Datorită conținutului ridicat de vitamina A din acest produs, la surplusul alimentare poate forma pietre in vezica biliara.

Să gătești sau să dai într-un fel crud?

Cum sa dai carne cainilorExperții susțin că carnea brută pentru câini este mai utilă decât carnea gătită. În mod ideal, ar trebui să fie carne proaspătă. Dar pentru cei care nu au propria fermă, această opțiune este puțin folosită. Nestiind originea pieselor carcasei, în creștere condiții, este mai bine să nu riște sănătatea câinilor și carne promorozit în congelator, tăiate în porțiuni pentru comoditate.

Cei ale căror animale se disting printr-o digestie rasfatată, carnea este digerată. În acest caz, devine mai ușor de asimilat și, în plus față de tratamentul termic, bacteriile care provoacă infecții și intoxicații sunt distruse. Unii crescători în cursul unei astfel de teorii că utilizarea de alimente crude provoacă agresivitate sporită la câine, așa că îi oferă hrana după gătit.

Fiecare proprietar decide pentru el însuși să gătească carne pentru câine sau să-l hrănească brut. Este important ca produsul să fie de înaltă calitate și să aibă certificatele corespunzătoare care să îl confirme.

Cum se calculează rata de consum

Pentru a calcula cât de mult pe zi aveți nevoie de carne pentru câini, utilizați o formulă care ia în considerare greutatea animalului.

  • Puii până la șase luni trebuie să fie 6-7% față de greutatea corporală a volumului total de alimente primite pe zi.
  • Cei mai în vârstă de 6 luni, norma este redusă la jumătate.

Din volumul total al alimentelor naturale pentru câini, jumătate exact trebuie să fie contabilizată de carne și subproduse. Volumul alimentelor poate fi modificat ținând cont de vârsta și starea de sănătate a animalului. Câinii mai în vârstă sunt reduse și gravide - dimpotrivă, cresc. Dar nu este nevoie să exagerezi animalul. Dacă după o masă bucățile de alimente rămân în mod regulat în farfurie, apoi porțiunile trebuie reduse.

În cazul în care să cumpere

Cât de corect să dați câinilor carneCarnea pentru câini poate fi cumpărată nu numai în mod tradițional, ci și prin Internet. Sunt oferite spre vânzare industrii și ferme special create. Aici, la prețuri accesibile, puteți cumpăra o varietate de carne de vită și vită, carne de oaie, iepure, curcan. Se încep prețurile la produsele derivate de la 60-70 de ruble (splină, plămân). Butași de carne și carne tocată de la 100 de ruble puțin.

Sortimentul oferit pe diferite site-uri este destul de larg. În unele supermarketuri virtuale, reduceri sunt oferite pentru prima comandă și livrare gratuită pentru o cantitate mare de bunuri. Produsele pentru furaje sunt vândute sub formă congelată și ambalate convenabil. Pentru clienții obișnuiți din când în când au avut loc promoții. Consultantul va vorbi mereu despre sortiment și va da recomandările sale.

Cu ce ​​să dai carnea câinilor

Gatiți sau dați în formă brutăIndiferent cât de utilă este carnea, nu este capabilă să aprovizioneze complet corpul câinelui cu tot ce este necesar. Alimentele ar trebui să fie variate. Restul de jumătate din dietă ar trebui să includă cerealele (25-35%), produsele lactate (20-30%), legumele (10-15%).

Produsele lactate ar trebui să fie întotdeauna o masă separată, nu ar trebui să fie confundate cu nimic. Poate fi brânză de vaci, kefir, iaurt, iaurt natural fără zahăr și aditivi. Nu este recomandat laptele la câinii adulți, datorită toleranței slabe la lactoză. Un animal poate folosi lapte pentru a provoca balonare și diaree.

Din cereale sunt ideale pentru ovăz, orez, hrișcă, orz și grâu. Produse din carne dați sau împreună cu un terci sau cu un mic adaos de legume zdrobite (varză, roșii, morcovi). Puteți combina toate cele trei tipuri de componente. Fasolele la animale sunt contraindicate.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce și cum să hrănim în mod corespunzător câinele acasă?Ce și cum să hrănim în mod corespunzător câinele acasă?
Carne de vită pentru câini: cum să daiCarne de vită pentru câini: cum să dai
Ce să hrăniți Husky - sfaturi privind dieta la domiciliuCe să hrăniți Husky - sfaturi privind dieta la domiciliu
Fericit câine sau câine alimentare `câine fericit`: descriereFericit câine sau câine alimentare `câine fericit`: descriere
Caracteristicile principale ale cărnii de iepure, beneficiile și valoarea nutritivă a acesteiaCaracteristicile principale ale cărnii de iepure, beneficiile și valoarea nutritivă a acesteia
Alimente premium "Brit" pentru câini: caracteristici, compoziție și beneficiiAlimente premium "Brit" pentru câini: caracteristici, compoziție și beneficii
Furaj pentru câini: principalele linii de produseFuraj pentru câini: principalele linii de produse
Câine pentru câini: compoziție, avantaje și dezavantajeCâine pentru câini: compoziție, avantaje și dezavantaje
Câine pentru câini: descrierea hranei, compoziției și scopuluiCâine pentru câini: descrierea hranei, compoziției și scopului
Cum să hrăniți un pisoi britanic la vârste diferiteCum să hrăniți un pisoi britanic la vârste diferite
» » Carnea este cea mai bună mâncare naturală pentru câini: cum să alegi, cu ce să dai
© 2021 amigdas.com