amigdas.com

Cât de corect să folosiți preparatul de veracol pentru pisici și câini?

Medicină pentru câiniÎn ultimii ani, atât în ​​medicina veterinară, cât și în medicină, remediile homeopate au devenit destul de populare. Într-o măsură mai mare, acest lucru sa datorat faptului că costul altor medicamente a crescut semnificativ. Dar merită să ne amintim că multe remedii homeopatice au un efect foarte tangibil, deci sunt foarte solicitate.

prefață

De exemplu, medicamentul este un veracol. Prin faptul că producătorul scrie în instrucțiuni, - veracolul este utilizat pentru tratamentul bolilor gastrointestinale sau pur și simplu în scopuri preventive. Plecând de la faptul că bolile tractului gastro-intestinal sunt destul de frecvente, această descriere este foarte tentantă. Dar este adevărat că ceea ce este scris corespunde adevărului? Care este acțiunea acestui veracol? Acesta este exact ceea ce vorbim astăzi.

Din ce constă?

Primul lucru pe care vreau să rețineți că acest medicament poate fi considerat tradiționale, deoarece conține substanțe care de secole a fost folosit ca mijloc principal de tratament al bolilor gastro-intestinale. Și aici nu putem accepta că, pentru mulți ani, oamenii au acumulat destul de o mulțime de experiență. Și acum despre componentele incluse în structură verakola:

 1. Arsenic alb. Unii oameni pot avea îndoieli cu privire la acest element. De ce există o astfel de substanță în compoziție? Și toate pentru că chiar otravă în cantități mici (microscopice) poate deveni un medicament pentru a crește rezistența musculară. În plus, arsenul alb are un efect antibacterian, care este bun pentru organismul cu diaree. Dacă doza este crescută ușor, poate apărea diaree (abundență).
 2. Compoziția medicamentului-nailon tiroidiannogolistnik tiroidă. Această plantă este cea mai apropiată rudă de faimosul afine. Se utilizează atât în ​​stare proaspătă cât și în stare uscată. În tiroidă, există glicozidaze. Adesea, această plantă a fost utilizată pentru a trata cancerul, deoarece a avut un efect antitumoral.
 3. Dovleac amar. Conține o mulțime de alcaloizi, care elimină perfect spasmele. În plus față de alcaloizi, conține un număr mare de glicozide, care elimină și crampele intestinale. În plus, glicozidele formează un film dens pe membrana mucoasă a intestinului, datorită căruia intestinul este bine protejat de toxine.
 4. Șoferul alb. În el, precum și în tărtăcuța amară, conține un număr mare de alcaloizi, eliminând efectiv spasmele.

Din aceasta este posibil să se tragă concluzia că veracolul este chiar foarte eficace un medicament pentru tratamentul bolilor gastrointestinale și nu numai (adecvat pentru tratamentul oricăror boli care sunt însoțite de dureri spasmodice), bine stabilit.

Agentul poate fi utilizat sub formă de tablete sau injecții (până la o sută de mililitri), precum și sub formă de picături administrate pe cale orală.

Cum funcționează Veracol?

Caracteristica principală a medicamentului, care este utilizată activ în medicina veterinară, este eliminarea spasmelor și a inflamației. Veracol este permis să fie folosit ca orice boală GIT la câini, pisici și așa mai departe.

Pe lângă efectele antispastice și antiinflamatorii, veracolul este implicat în proces restaurare funcționalitatea mucoasei intestinale. Acest lucru este cu adevărat important, dacă, de exemplu, animalul are diaree prelungită, care a fost cauzată de gastroenterită / enteritis. Datorită veracolului, puteți salva sănătatea animalului pentru o perioadă lungă de timp, iar perioada de vindecare scade cel puțin câteva săptămâni.

Veracol pentru câiniProducătorii medicamentului ne asigură că, din cauza funcțiilor de barieră verakol, pereții intestinali și membrana mucoasă sunt restaurate. După cum sa menționat deja mai sus, agentul este utilizat nu numai pentru a trata boli ale tractului gastro-intestinal. În plus, este folosit ca măsură preventivă pentru bolile cauzate de infecții și în timpul recuperării pisicii în timpul perioadei de vindecare (de la invazii helmintice).

În plus, datorită influenței veracolului asupra corpului unui câine sau a unei pisici, dezvoltarea streptococului / stafilococului este oprită.

Avantajele aplicației

Primul lucru pe care aș dori să-l menționez este numeroasele test, datorită cărora sa confirmat că veracol reduce într-adevăr perioada de recuperare a bolilor GI de mai multe ori (aproximativ două). Datorită faptului că produsul are astfel de proprietăți excelente, nu este necesar să se utilizeze alte medicamente antibacteriene costisitoare.

Principalul plus al medicamentelor este că poate fi utilizat, combinând cu alte medicamente. El nu are efecte secundare și contraindicații. Și, de asemenea, nu se acumulează în corp.

Este permisă utilizarea pentru pisici mici. Ei au adesea probleme similare. Nu se recomandă utilizarea antibioticelor.

Veracol pentru manualul de utilizare a pisicilor

Mulți oameni se întreabă, care este folosirea veracolei? După cum puteți vedea, este folosit când tratament multe boli. Și vorbind în mod specific, atunci:

 1. Flatulența și apariția pe fundalul colicii.
 2. Diaree cronică.
 3. În plus, problemele legate de digestie pot provoca o dietă monotonă. În acest caz, remedierea este utilizată în scopuri preventive.
 4. Disbacterioza la pisoi.
 5. Gastroenterită / gastrită.
 6. Restaurarea secreției de glande a părților intestinale groase și subțiri.

Pe baza tuturor celor de mai sus, nu este o surpriză când majoritatea medicilor veterinari recomandă acest remediu pentru tonifierea și întărirea corpului.

Dozare. instrucție

Deci, ne-am dat seama ce demnitate a veracolei, de ce este folosită și așa mai departe. Acum merită să vorbim despre dozele potrivite. Pentru pisici, se recomandă utilizarea medicamentului ca injecție.

preparate injectabiledoză variază de la o jumătate de mililitru până la doi mililitri. Prima doză este mai potrivită pentru pisoii, iar cea de-a doua pentru pisicile mai adulte. Injectiile se fac atat in muschi, cat si sub piele. Dacă respectați toate regulile, atunci nu ar trebui să existe probleme: umflături, abcese și iritații.

Trebuie să injectați de trei ori pe zi, deși de obicei numai de două ori. Cursul tratamentului cu veracol este stabilit de un specialist (de obicei, termenul variază de la câteva zile la câteva săptămâni).

Veracol instrucțiuni de utilizare. Pentru câini

Utilizarea veracolului pentru câini. dozele

Dozajul medicamentului depinde de ce rasă are câinele. Dacă e un cățeluș sau un câine de o rasă mică, atunci jumătate de mililitru de droguri vor fi suficiente. Câinii de rasă medie se recomandă să crească doza la un an și jumătate sau doi mililitri. Și pentru mari - până la patru.

În caz de otrăvire, veracolul este utilizat de două ori pe zi. Cu gastroenterită - de trei ori timp de cinci zile.

În plus față de injecții, medicamentul este prezentat și în comprimate. aici dozare este după cum urmează:

 1. Medicină pentru cățelușiPui sau rase mici - un comprimat pe zi.
 2. Rase medii - două comprimate o dată.
 3. Câini de talie mare - trei tablete o dată.

Dacă a apărut otrăvire, se recomandă ca doza de veracola pentru câini să fie mărită de trei ori, adică până în momentul în care starea câinelui se îmbunătățește. În cazul flatulenței sau gastritei, se recomandă utilizarea medicamentului timp de cinci zile de trei ori pe zi. La această perioadă de tratament nu este mai mică de o lună.

Pentru că astăzi în lume există o cantitate imensă de modern medicamente, care, din nefericire, au multe efecte secundare, iar acestea, la rândul lor, dau numai un rău animalului. Datorită efectelor secundare, organele interne suferă.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Pratel pentru câini: manual de instrucțiuniPratel pentru câini: manual de instrucțiuni
Tylosin-50-instruire, descriere și aplicare în medicina veterinarăTylosin-50-instruire, descriere și aplicare în medicina veterinară
Enroxil în medicina veterinară: manual de instrucțiuni pentru câini și pisiciEnroxil în medicina veterinară: manual de instrucțiuni pentru câini și pisici
Kobaktan. Instrucțiuni de utilizare pentru pisiciKobaktan. Instrucțiuni de utilizare pentru pisici
Caracteristicile utilizării lactobiofadolului pentru câiniCaracteristicile utilizării lactobiofadolului pentru câini
Amoxicilina pentru aplicare pe animale este inclusă în instrucțiuniAmoxicilina pentru aplicare pe animale este inclusă în instrucțiuni
Maxidin pentru pisici manual de utilizareMaxidin pentru pisici manual de utilizare
Medicamentul "bytril" în medicina veterinară: instrucțiuni de utilizareMedicamentul "bytril" în medicina veterinară: instrucțiuni de utilizare
Enroxil: instrucțiuni pentru utilizare în medicina veterinarăEnroxil: instrucțiuni pentru utilizare în medicina veterinară
Remediu homeopatic. Inseamna mult pentru sanatatea umana?Remediu homeopatic. Inseamna mult pentru sanatatea umana?
» » Cât de corect să folosiți preparatul de veracol pentru pisici și câini?
© 2021 amigdas.com