amigdas.com

Ce sunt bretele metalice și cum este instalat?

Ce sunt bretele metaliceEști nemulțumit de mușcăturile tale și de dinții neuniformi? Apoi, acest articol este sigur de a fi foarte interesant și foarte informativ pentru tine.

Aici puteți Aflați despre avantajele armăturilor metalice, și, de asemenea, despre beneficiile armăturilor de fier, cum și unde pot fi instalate și la ce preț.

Ce sunt bretele metalice și ce folosesc acestea?

Ce sunt bretele metaliceMajoritatea populației din Rusia suferă de dinți inegali, uneori mulți oameni nu pot nici măcar să zâmbească la o vizită din cauza unei mușcături inegale. Astăzi, această problemă poate fi rezolvată fără probleme cu ajutorul medicinii moderne. Pentru a face acest lucru, mergeți la ortodonți care vă pot pune dinții ortodontice. Până în prezent, bretelele metalice sunt cea mai populară soluție la probleme, deoarece sunt capabile Îmbunătățirea mușcăturii unei persoane, chiar și în cele mai dificile situații. Aliniați curbele cu rânduri de dinți care au început complet.

acolade de metal nu sunt singurele, există, de asemenea, din plastic, safir, dar oamenii dau de multe ori preferință bretele de fier, deoarece acestea sunt cele mai durabile, confortabil, de înaltă calitate, acestea sunt aproape imposibil de spart, iar acestea sunt disponibile la un preț foarte normal, într-un cuvânt, acestea sunt ieftine. Acum sunt purtați de o populație uriașă, pentru că beneficiile de la ei sunt cu adevărat uriașe.

  • În ciuda faptului că bretelele metalice, folosind arce și capse speciale, montate pe dinți cu clei, vă pot alinia complet dinții și puteți corecta o mușcătură incorectă, astfel de bretele metalice au multe alte avantaje. De exemplu, în plus față de un zâmbet bun și o mușcătură corespunzătoare, cu ajutorul bretelelor de metal nu veți avea nici o boală de dinți și carii nu vă este frică.
  • Acest lucru se datorează alinierea dintilor, acestea sunt uniformizate și golurile dintre dinți vindecat, iar dacă nu există fisuri, aceasta înseamnă că produsul alimentar între dinți, de asemenea, nu va rămâne blocat - una dintre principalele avantajele lor, dar suportul metalic în prim plan. Și, de asemenea, au multe alte plusuri! De exemplu, ele sunt ușor de instalat și apoi ușor de eliminat. Suporturile metalice sunt aproape imposibil de rupt și sunt foarte accesibile, ieftine.

Cum va avea loc instalarea armăturilor metalice și unde se poate face acest lucru?

Cum se instalează breteleMontaj de bretele metalice este posibil chiar în orașul dvs., trebuie să căutați un bun ortodont și să aplicați numai specialiștilor buni.

Dacă dintr-o dată vă este frică, nu merită: instalarea este o procedură complet nedureroasă și chiar una plăcută.

S-ar putea să nu vă placă prima sesiune cu un medic, dar veți fi bucuroși să continuați îmbunătățiri dintii!

Dacă vă faceți griji cu privire la preț, aceasta va depinde în întregime de gravitatea problemei dvs., de asemenea, aceasta va depinde, de asemenea, cât de mult veți purta bretele metalice. Dacă vătămarea dinților este mică, atunci procedura vă va costa mai puțin și le veți purta timp de șase luni. Dar, dacă aveți o musculare puternic modificată și dinți strâmbi, atunci trebuie să instalați și purtați-le timp de aproximativ un an și plătiți o sumă mare pentru asta.

  • În general, veți costa de la 15 la 50 de mii de ruble. Prețul depinde de calitate, de exemplu, cea mai mare opțiune bugetară, este de a stabili cele vestibulare, iar metoda cea mai scumpă este ceramică.

După ce te-ai târât în ​​jurul unui braț de metal de un an, trebuie să-i elimini, pentru asta trebuie să mergi la același ortodont, așa cum a pus el. Și, în general, trebuie să fii tot anul sub supravegherea ortodontului. Îndepărtați-le din partea din față a dintelui. Și pe partea din spate a dinților și va sta un fir metalic, care nu va permite dinții să se deterioreze din nou.

  • Cu acest vierme vei trăi toată viața ta. Dar ar putea exista probleme cu curățarea dinților, în acest caz este mai bine să cumpărați o perie specială cu peri rigizi, o perie obișnuită și o pastă specială și să încercați să vă petreceți mai mult timp cu periajul dinților! Trebuie să curățați cu atenție fiecare bucată de dinte.

Există dezavantaje ale armăturilor metalice?

Cum sunt instalate armăturileÎn ciuda set de plusuri, minusurile pe care le au și ele! De exemplu, un număr mare de oameni simt disconfort uriaș când le poartă în termeni de mâncare. Este foarte dificil să mănânci, toate blocate, unde nu trebuie să urcați. Și cu orice ingestie de alimente în gură, ar trebui să te duci imediat să-ți speli dinții. Acest lucru poate fi îndurat, dar, din păcate, trebuie să fii foarte atent chiar și după eliminarea bretelelor, adică mulți specialiști interzic consumul de fructe, cum ar fi merele!

Este necesar să se ia în considerare nu numai disconfortul, dar și faptul că este urât atunci când o persoană zâmbește și își arată dinții pe care sunt niște bretele metalice. Mulți oameni cred că este urât! Dar această problemă a fost rezolvată. Acum ei instalează bretele invizibile, care folosesc alb în loc de metal negru, dar aici problema este că așa armăturile metalice sunt foarte scumpe!

Tipuri de bretele metalice

Minusuri de bretele metaliceAcum există două tipuri principale de bretele metalice: vestibular și lingvistică. În principiu, ele diferă prin faptul că primul tip este atașat la exteriorul dintelui, ceea ce le face foarte vizibile. Și al doilea tip este atașat la interiorul dintelui, ceea ce le face complet invizibile. Iar al doilea tip este ideal pentru oameni timizi. După cum am mai spus, vestibularul este foarte vizibil, dar le puteți pune în mod discret.

Apoi, veți pune un metal alb, se va fuziona cu culoarea dintelui, dar, din păcate, firul pe care se află toate metalurile, negru. Și mulți oameni pot crede că o persoană are dinți murdari și acest lucru este mult mai rău, așa că ortodontiștii încearcă să schimbe vestibulul: să reducă greutatea și dimensiunea. Faceți fiecare bracket sub formă de inimi sau alte forme interesante. Și, de asemenea, medicii schimba culoarea lor astfel încât oamenii să nu ezite de ele, ci, dimpotrivă, să iasă din mulțime.

Dar, în ciuda oricăror dezavantaje, există mult mai multe plusuri, iar rezultatul este foarte important. Desigur, chiar procesul de a le purta este foarte neplăcut, este incomod să mănânci și să zâmbești, dar după îndepărtarea lor dinții vor deveni foarte frumosi și frumosi, mușcătura va fi corectată și zâmbetul tău va fi doar orbitor!

Care este sistemul metalic?

Cum să eliminați bretele metaliceDesigur, această întrebare este cerută de orice persoană, mergând la doctor, iar mulți se întreabă ce permite dinților să ia forma dorită.

Sistemul de suport metalic este alcătuit din baze separate, care sunt fixate pe suprafața dintelui cu ajutorul unui adeziv dentar special. Contine fluorura in compozitia sa si protejeaza smaltul de pierderea de minerale necesare.

Pe dinți, medicii vor pune mai întâi șanțurile, apoi vor pune arcuri speciale în ele și vor face dinții să se îndrepte. Iar arcul, la rândul său, este atașat la baza ligaturilor - acestea sunt, de obicei, metale, benzi de plastic din cauciuc plastic. În principiu, toate acestea sunt toate secrete pe care sistemul de suport metalic le ascunde.

Ce bretele ar trebui să instalez?

Ce bretele sunt mai bine instalateDupă cum știți deja, există o mulțime de ele. De la plastic obișnuit la formele de safir.

Dar sistemul de suport metalic este mult mai bun decât alții, mai întâi, este mai puternic, în al doilea rând, mai bine, al treilea, mai ieftin, al patrulea, interesant în design, iar al cincilea, acest sistem corectează mult mai repede mușcătura greșită.

Astăzi am încercat să colectăm informațiile cele mai interesante și mai ușor de citit pentru dvs., de exemplu, despre sistemul, instalarea, care va deveni cu adevărat utilă și necesară pentru dvs. Sperăm că în viitor veți folosi informațiile pe care le-ați învățat aici, prin programare. Și, de asemenea, am încercat să colectăm pentru dvs. nu numai informații despre instalarea armăturilor metalice, avantajele și dezavantajele acestora, pe sistemul de suport metalic, dar tot aici citiți opiniile reale ale persoanelor care purtau cu adevărat bretele.

Bine ai venit! Locuiesc în Moscova, din copilărie m-am plâns de dinți îngrozitori și strâmbi. A fost o viață teribilă! Nu puteam să zâmbesc, mi-era teamă să spun că cineva mi-a văzut dinții, medicii au spus că este o boală de la naștere. Dar prietenul meu ma sfătuit să merg la ortodonți. Am făcut-o. M-am dus, m-am uitat la mine, am stabilit o zi, am explicat prețul, am pus niște bretele. Îi purtam de un an și jumătate. Și nu regret un pic. Desigur, dificultățile au fost legate de hrană, de somn și de curățenie. Dar rezultatul mi-a surprins, după neuniforme, căutând în diferite direcții ale dinților, am devenit dinți neted și frumos.

Am purtat bretele timp de șase luni, am fost mulțumit. Calitatea foarte bună, greu de rupt, are un design interesant. Cine mai îndoiește să încerce sau nu, sfatul meu, încercați!

Surse de informații

  1. https://infozub.ru/brekets/metallicheskie-brekety.htm;
  2. https://zuub.ru/metallicheskie-brekety.html;
  3. https://mydentist.ru/ispravlenie-prikusa/brekety-metallicheskie/.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce fel de bretele sunt pentru dinți și cum le punCe fel de bretele sunt pentru dinți și cum le pun
Cum de a alege bretele de ligatură?Cum de a alege bretele de ligatură?
Ortodonția în stomatologie - ceea ce este, cine este ortodontOrtodonția în stomatologie - ceea ce este, cine este ortodont
Câte brațe ar trebui purtate pentru alinierea dințilorCâte brațe ar trebui purtate pentru alinierea dinților
Avantajele instalării armăturilor ceramiceAvantajele instalării armăturilor ceramice
Clapete de sistem Damon (daemon) qClapete de sistem Damon (daemon) q
Corectarea unei malocluzii la copiiCorectarea unei malocluzii la copii
Cum se utilizează ață dentară în timpul brațelor: reguli de curățare și sfaturiCum se utilizează ață dentară în timpul brațelor: reguli de curățare și sfaturi
Sistemul de suport lingual: instalarea de paranteze lingualeSistemul de suport lingual: instalarea de paranteze linguale
Caracteristici și indicații pentru purtarea de bretele invizibileCaracteristici și indicații pentru purtarea de bretele invizibile
» » Ce sunt bretele metalice și cum este instalat?
© 2021 amigdas.com