amigdas.com

Câine de câine eschimos american

Vedere exterioară a SpitzAmerican Eskimo Spitz este un fermecător reprezentant al familiei Spitz.

Este un câine mic activ, cu un păr alb de zăpadă. Sunt foarte sociabili și sociabili, ca să se joace cu copiii. Datorită aspectului atractiv, ele sunt foarte populare în rândul crescătorilor de câini.

Eskimo Spitz încă numit Eski. Acesta este un câine mic, cântărind până la doisprezece kilograme și o înălțime de până la cincizeci de centimetri. Ei trăiesc, la fel ca majoritatea câinilor, la cincisprezece ani, cu condiția de îngrijire normală și condiții de detenție.

Câinii eschimoși sunt foarte jucăuși, amuzanți și foarte inteligenți, fac trucuri perfecte și dau cursuri de formare. După primul război mondial Războaiele acestor Spitz-uri Eskimo au fost folosite activ în activitatea de circ. Ei nu au cucerit nici o arena de circ a lumii cu trucurile lor.

Cel mai bine este să predați un câine eschimos american încă din copilărie, deoarece, dacă nu îi arătați imediat cine este responsabil, el va răzvrăti pe stăpânul său și nu va executa comenzile. Câinii eschimoși sunt foarte activi, se mișcă, alerg, se joacă în mod constant, lăsându-i în pace singuri, nu se recomandă, deoarece pot începe să distrugă mobila și obiectele din jur.

Acești câini sunt un paznic excelent. De îndată ce spitzul american va mirosi prezența unui străin, el va lătrui cu voce tare. Ei sunt atenți la străini, dar nu manifestă agresiune.

Eski câine suficient de puternic, de multe ori latre, mârâie și urlă. Ei au nevoie de jucării, astfel încât, datorită activității lor, să nu mestece lucrurile proprietarului.

Caracteristicile rasei

Eskys diferă în funcție de următoarele caracteristici:

  • Cum arată Spitz-ul american?Sunt foarte activi, deci proprietarul trebuie să meargă adesea cu animalul său de companie. Cel mai bun Eskimo Spitz se va simți în casă cu acces la curte
  • El nu tolerează absolut singurătatea
  • În cazul în care proprietarul nu a arătat imediat spitz-ul american conducerea sa, atunci el se va conduce singur.
  • Este mai bine să nu permiteți unui câine eschimos american să se joace cu hamsteri și păsări de curte, deoarece le poate face rău.

Istoria rasei

Această rasă provine din America de Nord. Marele bunic episcop este considerat un spitz german. În țările europene, un câine cu păr alb era considerat a fi defect și nu i sa permis să se reproducă. Și în America de la păsări cu părul alb a creat o nouă rasă.

La sfârșitul anilor nouăzeci, AKC a înregistrat Eskimo Spitz ca o rasă a unui grup nesportiv. Dar până acum această rasă nu a fost recunoscută de nici o altă organizație cinologică.

dimensiune

Eski vin în diferite dimensiuni:

  • Miniatura - de la 22 la 33 de centimetri, cântărind până la cinci kilograme
  • Mici sau de la 33 la 40 de centimetri, cântărind până la nouă kilograme.
  • Standard - de la 40 la 55 de centimetri, cântărind până la paisprezece kilograme

caracter

Eski are nu numai un haos chic alb și un aspect fermecător, dar și un personaj minunat. El este foarte inteligent, activ, sociabil. Dacă Episcopul Spitz american nu-și poate arunca toată energia, el devine obositor și iritabil, va latra și mesteca, este oribil.

Sunt foarte buni și sunt foarte buni la copii, dar, ca orice alt câine, este mai bine să nu lăsați Eski și copilul singur.

sănătate

Descrierea aspectuluiÎn general, Spitzul american Eskimo Sănătate puternică, dar există unele boli, care de cele mai multe ori suferă Eski. Pentru că câinele era sănătos până la vârsta înaintată, crescătorul trebuie să cunoască în mod necesar bolile la care este predispusă. Eski are aceasta:

Hip displazia este cauza artritei la câine. Aceasta este o afecțiune dureroasă în care câinele are dureri în picioarele posterioare. Pentru a detecta această boală, este suficient să faceți o radiografie.

Boala Legg-Calvet-Perthes este de asemenea o boală a articulației șoldului, care este însoțită de distrugerea capului osului. Primele semne ale acestei boli sunt lamența și atrofia musculară. Această boală este tratată prin intervenție chirurgicală.

Atrofia progresivă a retinei (PAS) este o boală oculară. Câinele se deteriorează treptat.

Cataractă - această boală afectează ochii tânărului Spitz.

Când cumpărați Eski, trebuie să întrebați întotdeauna amelioratorului documente care să confirme că părinții catelului au fost supuși unui examen medical pentru bolile de mai sus și că nu sunt amenințați cu un cățeluș.

îngrijire

Hrăniți câinele eschimos american în porții mici, aproximativ 250 de grame și cel mai bun de două ori pe zi. Totul depinde de dimensiunea spitzului american eschimos. Cel mai bine este să folosiți o hrană specială, îmbogățită cu vitamine și minerale. Câinele trebuie să aibă apă curată, deoarece atunci când sunt active, au nevoie de mult lichid.

Mâncare bună și apă potabilă curată - o garanție a bunăstării minunate a câinelui eschimos american și a aspectului inteligent.

Eski foarte puternic vărsat, este nevoie de o pieptănăciune constantă (de trei ori pe săptămână).

De multe ori, spălarea unui Spitz American Eskimo nu este necesară, deoarece, în ciuda lânii albe, este rareori foarte murdară. Haina lui este saturata de grasime, ceea ce nu permite trecerea murdariei. De obicei durează doar o singură spălare timp de două luni. Și având în vedere faptul că unii câini din această rasă au pielea sensibilă, atunci, în astfel de cazuri, este necesară scăldarea tăiat de două ori pe an. Ocuparea prea frecventă poate provoca probleme de spitz cu pielea și părul.

Săptămânal, trebuie să curățați urechile lui Eski și să le verificați pentru murdărie sau miros neplăcut, pentru a evita dezvoltarea infecției.

Unghiile trebuie să fie tăiate pe măsură ce cresc, aproximativ o dată pe lună.

pregătire

Cum să ai grijă de un spitz de părCel mai bine este să antrenezi un câine de la o vârstă fragedă, pentru că mai devreme, un câine eschimos american înțelege cine este responsabil, cu atât mai ușor va fi să treci prin procesul de învățare.

Eski sunt foarte îndrăgostiți de învățare și îi cedează cu ușurință. Este necesar să-i lăudăm, când reușesc.

Este imperativ să obișnuiți catelul cu oamenii cât mai curând posibil, astfel încât în ​​viitor să nu manifeste agresiune față de străini.

Eskimo Spitz este o gardă excelentă, sunt chiar folosite la vamă pentru a căuta droguri, deoarece au un miros minunat.

Americanul Eskimo Spitz are nevoie de o mulțime de exerciții fizice, în ciuda dimensiunilor sale mici. Ei trebuie să fie mereu în mișcare, o mulțime de mers și de a juca cu gazda. În caz contrar, lipsit de activitatea lui Eski va câștiga greutate și va strica lucrurile proprietarului.

concluzie

Eskimo spitz americanAmerican Eskimo Spitz este potrivit pentru întreținere ca într-o familie mare și o singură persoană. Cu grija, nutritie si stilul de viata activ, Eski va fi un mare partener pentru maestrul sau de mai multi ani.

Dar pentru asta, care va lua un astfel de câine, este necesar să se țină seama de faptul că este plină de gust. Prin urmare, trebuie să înveți câinele echipei "în liniște" și cât mai curând posibil să o socializeze.

În general, acești prieteni frumoși și frumoși. Ei sunt foarte pasionați atât de copii, cât și de adulți. Cel care va înconjura Eski cu grijă și atenție, va primi o mulțime de plăcere de a comunica cu această creatură încântătoare, albă de zăpadă.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a tăia un spitz la domiciliu: opțiuni pentru tunsoriCum de a tăia un spitz la domiciliu: opțiuni pentru tunsori
Pomeranian Black Spitz: descriere, hrănire, sfaturi de îngrijirePomeranian Black Spitz: descriere, hrănire, sfaturi de îngrijire
Rasa câinelui Pomeranian Pomeranian și Chow Chow sunt similare cu UrsiiRasa câinelui Pomeranian Pomeranian și Chow Chow sunt similare cu Ursii
Sahalin Husky: istorie a rasei, descriere, diferențe față de alte HuskySahalin Husky: istorie a rasei, descriere, diferențe față de alte Husky
Câinii care nu se varsă sunt un mit sau un adevăr?Câinii care nu se varsă sunt un mit sau un adevăr?
Rasa Akita Inu este o descriere a comorii naționale a JaponieiRasa Akita Inu este o descriere a comorii naționale a Japoniei
Cainii cei mai populari din rasele piticCainii cei mai populari din rasele pitic
Numele raselor mici de câini și caracteristicile lorNumele raselor mici de câini și caracteristicile lor
Câini japoneze de câine: descriere și fotografiiCâini japoneze de câine: descriere și fotografii
Câini decorative (de interior) de câiniCâini decorative (de interior) de câini
» » Câine de câine eschimos american
© 2021 amigdas.com