amigdas.com

Petersburg orhidee: o descriere a rasei, ce fel de câine este asta?

Câine de rasă-orhidee din PetersburgNu este nimic mai bun inteligent, credincios și bun

câine. Este un astfel de câine este un orhidee din Sankt Petersburg. Acest câine decorativ miniatural, cu un temperament prietenos vesel, poate deveni un adevărat prieten. Numele pe care la primit, datorită aspectului ei, este la fel de delicat și fragil ca și orhidea. Această rasă nu este ca oricare dintre cele existente - atât de câini individuali, că totul de la ei este pur și simplu încântat. Lana acestor câini este foarte lungă, nu este ușor să ai grijă, de aceea proprietarii trebuie să muncească din greu.

Cum a aparut rasa?

Rasa orhidee Petersburg a fost creat de Nina Nasibova - crescător profesionist, este proprietarul canisei „De la Long Lake“, astfel încât ea a decis să felicit Sankt Petersburg, a creat-o ca un cadou de la 3000 de ani de o nouă rasă de câine.

Din 1997 femeie a fost implicat în reproducere. Scopul său final era reproducerea unei rase fundamentale noi de câini, derivată special în Rusia. După trei ani de activitate intensă constantă, o selecție rigidă a perechilor originale și a puilor, sa dovedit în cele din urmă să scoată la iveală rasa dorită - orhideea de la St. Petersburg. Nu se știe încă ce specie a luat parte la experiment.

Care sunt caracteristicile distinctive?

Petersburg orhidee - un câine de dimensiuni mici, masa corpului său variază de la 1,5-2,5 kg, iar înălțimea lui este de numai 30 cm. Capul câinelui este de dimensiuni medii, suficient de ușoare, având o formă dreptunghiulară, cu o tranziție bine definită de la frunte la bot. diferențe:

 1. St. Petersburg Orhideea - plecarea și îngrijireaRasa este caracterizată de buze uscate, bine fixate, musculare de foarfece, colorarea nasului la culoarea blanii sau negre, ochi, plantate în formă de oval.
 2. Urechile sunt rotunjite cu un înalt nivel.
 3. Gâtul este foarte lung cu o ușoară îndoire care se mișcă ușor într-un piept larg. De asemenea, câinele este caracterizat printr-o spate dreaptă, cu o musculatură laterală, cu o ușoară bulgăre. Orhideea de la St. Petersburg are un piept profund, stomacul este strâns. Coada de somn a fost legată în scurt timp (două vertebre), aterizare scăzută. Extremitățile câinelui sunt drepte, cu labe arcuite, care au o formă ovală.
 4. Culorile animalului sunt diferite, în plus față de culoarea albă. Lana poate fi roșu de cărămidă, tigru, roșu strălucitor, coniac, negru și gri. Are o densitate bună și o ușoară mărime. Îngrijirea unor astfel de câini se efectuează ca spanioli americani: din trunchi și din gât lîna este tăiată, barba, bretele, urechile parțiale ale membrelor rămîn neatinse.
 5. Lână de câine absolut nu cauzează manifestări alergice, care este bun pentru persoanele care sunt predispuse la acest lucru.

Ce caracter are animalul de companie?

Orhidee Peterburgskaya-doggyOrhideele din Petersburg sunt foarte prietenoase, caracterizate de o psihică stabilă. Animalele sunt non-agresive și înspăimântătoare. Ei se înțeleg bine cu copiii, fiind loiali față de tot ceea ce fac cu câinii. Nu există nici o problemă în comunicarea animalelor de companie cu alte animale.

Sf. Petersburg Orhidee prietenos și vesel, se descurcă perfect cu rolul de companie. Se comportă liniștit, așezat pe mâini în timpul oricărei deplasări sau vizite de vizitat. Câinele nu are afecțiune pentru nimeni, dar are o atitudine bună față de toți membrii familiei.

Cum să aibă grijă de un animal de companie?

Câine de orhidee St. Petersburg, precum și alte animale de companie, necesită îngrijire și îngrijire. Iată câteva reguli privind modul de îngrijire a acestora:

 1. Orchid Peterburgskaya-destul de câineCurățarea urechilor orhideelor ​​din Sankt Petersburg se efectuează o dată pe 7 zile. Pentru procedură se utilizează o loțiune specială.
 2. Ochii. Spălarea ochilor se efectuează în fiecare zi pentru loțiunea respectivă.
 3. Danturile necesită o atenție deosebită. Dinții sunt curățiți. Și pentru a obișnui cu această procedură, animalul de companie este mai bine dintr-o dată, altfel va fi dificil să se ocupe mai târziu. Din când în când, este necesară verificarea dinților unui specialist pentru a elimina tartrul. Acest lucru va ajuta la eliminarea problemelor în viitor.
 4. Lână. Câinii din această rasă nu sunt predispuși la molit, din cauza căruia pot apărea pe lână haine. Este recomandabil să le evitați, altfel părul va trebui tăiat complet. Bate orhideea de la St. Petersburg o dată pe săptămână și petreceți scrupulos pieptandu-vă o pensulă sau un pieptene special. Utilizarea unui puerper este posibilă numai în cazurile cele mai disperate.
 5. Glandele analice la câinii din această rasă sunt foarte delicate și pot deveni inflamate. Prin urmare, ar trebui să monitorizați hrana pentru câine și să efectuați procesarea acestor locuri
 6. De 3-4 ori pe an, soluție slabă de permanganat de potasiu, după curățarea glandelor în prealabil prin apăsarea acestor locuri. Localizarea glandelor anal este ambele părți ale deschiderii anale.
 7. Odată la două luni, câinele este forțat. Crescătorii vă vor spune despre această procedură. Procedura nu este complicată și o poți face singur. Gâtul este ras cu ajutorul unei mașini de scris. O astfel de procedură se obișnuiește și de la începutul apariției elevului.
 8. Decuparea ghearelor se efectuează pe măsură ce acestea devin mai lungi.

Dacă puteți vizita un medic veterinar, puteți scăpa de toate grijile inutile. Alegerea este numai pentru proprietarul câinelui.

Cum să hrăniți un animal de companie?

Câine miniatural din rasa OrchidAceastă rasă de câini nu poate fi alimentată categoric de oameni. Pe măsură ce apare mâncarea orhideei din Sankt Petersburg alimente uscate, iar acest proces este unul dintre criteriile rasei. Este important să alegeți ce fel de mâncare proprietarul să-i hrănească câinele.

Suplimentele suplimentare de vitamine nu sunt necesare - în pupa există tot ceea ce are nevoie animalul.

Cum sa aduci si sa te plimbi cu un caine?

Orhideea de la St. Petersburg nu necesită o pregătire specială, deoarece ea devine imediat membru al familiei, deși are instincte de câine, astfel încât creșterea va fi superfluă. Un câine trebuie să stabilească limite clare, ce se poate face și ce este interzis. O astfel de creatură fragilă este capabilă să tiranizeze întreaga familie, în cazul în care se consideră a fi stăpânul casei. Nu poți tolera permisiunea.

Cu o orhidee din Sankt Petersburg ar trebui să fie plimbată cel puțin o dată pe zi, chiar dacă există o tavă în apartament. Câinele are nevoie de mișcare și de joc.

Cum sa alegi un catelus?

Toate împerecherele orhideei din Sankt Petersburg sunt sub controlul clubului. Aceasta este o rasă foarte tânără, cu doar 900 capete. Cumpărând un catelus, ar trebui să fie pentru a participa la un test scrupulos documente. Catelul trebuie să aibă marca și tunsul inerent acestei rase.

Deci, orhideea de câine de la St. Petersburg va fi soluția optimă pentru pensionari și pentru toți cei care vor să dobândească un animal de companie loial și loial. Proprietarii câinilor ar trebui să le urmărească constant și să le trateze ca și cum ar fi un copil.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Începutul celor mai puternici câini din lumeÎnceputul celor mai puternici câini din lume
Rasa câinelui Pomeranian Pomeranian și Chow Chow sunt similare cu UrsiiRasa câinelui Pomeranian Pomeranian și Chow Chow sunt similare cu Ursii
Liceul ruso-european: o descriere a raseiLiceul ruso-european: o descriere a rasei
Cainii cei mai populari din rasele piticCainii cei mai populari din rasele pitic
Rating-ul celor mai scumpi caini din lumeRating-ul celor mai scumpi caini din lume
Câini japoneze de câine: descriere și fotografiiCâini japoneze de câine: descriere și fotografii
Ce fel de câine a fost câinele din filmul "mască"Ce fel de câine a fost câinele din filmul "mască"
French Shepherd: o descriere a raseiFrench Shepherd: o descriere a rasei
Trei soiuri principale de caini TerrierTrei soiuri principale de caini Terrier
Sf. Petersburg: descrierea și caracteristicile Sf. PetruSf. Petersburg: descrierea și caracteristicile Sf. Petru
» » Petersburg orhidee: o descriere a rasei, ce fel de câine este asta?
© 2021 amigdas.com