amigdas.com

Cum trăiește pasărea și arată

Pene de vânt de păsăriGrach este un reprezentant al familiei Vranov. Această pasăre poate fi găsită atât în ​​Europa, cât și în Asia.

Rooks trăiesc în Regatul Unit, în Scandinavia și în Irlanda. De asemenea, ele pot fi văzute în Orientul Îndepărtat, în vestul Chinei și în Japonia. Orientul Mijlociu și Orientul Mijlociu, Rusia de vest, sunt incluse în habitatul vetrelor.

În secolul al nouăsprezecelea Sa încercat să se stabilească Noua Zeelandă de către aceste păsări, dar sa încheiat cu un eșec. În această zonă nu era suficientă mâncare necesară pentru broaște, așa că nu s-au obișnuit acolo, iar populația din Noua Zeelandă continuă să scadă rapid.

Rooks conduc un mod sedentar și migrat de viață:

 1. Păsările care trăiesc în regiunile de sud, rămân la iernare acasă și nu merg nicăieri.
 2. Locuitorii din regiunile nordice zboară spre regiunile mai calde pentru a aștepta acolo pentru iarna.

descriere

Peruca de vetre este negru cu luciu metalic. Aceste păsări au o trăsătură, datorită căreia pot fi distinse de alți reprezentanți ai familiei vorennidelor - chiar la baza ciocului, ele nu cresc pene și goale, fără a cădea un loc, formează un inel subțire. Un astfel de inel se găsește numai la persoanele adulte, iar animalele tinere pot fi ușor confundate cu cioară. Femeile și bărbații nu diferă în funcție de dimensiune sau aspect și arată la fel.

Păsările adulte au astfel de parametri:

 • Lungimea corpului este de la patruzeci și cinci până la cincizeci de centimetri.
 • Greutate de la patru sute la șapte sute de grame.
 • Aripile unui adult sunt de aproximativ o sută de centimetri.
 • Grach are o coadă de aproximativ douăzeci de centimetri.

rație

Cum se face un cuib de păsări?Rooks sunt aproape omnivore și nu au cerințe speciale pentru alimente. După întoarcerea de la iernare păsările nu se neagă să mănânce cereale de anul trecut și semințe de plante care se așază toată iarna sub un strat de zăpadă. În patchurile dezghețate, aceste creaturi caută bug-uri și alte insecte care s-au trezit după hibernare și, de asemenea, le mănâncă.

Atunci când cultivarea terenului începe pentru însămânțarea ulterioară, broaștele se deplasează pe terenul arabil pentru a găsi râme în solul arat. Ce este surprinzător, aceste păsări sunt absolut liniștite în privința oamenilor și a mașinilor agricole, astfel că puteți vedea adesea un șir de creaturi cu pene care merg în spatele unui tractor de lucru, colectând alimente pe drum.

În vara, mâncarea pentru broaște este în creștere. Ei încep să mănânce diverse dăunători, găsindu-le pe frunzele copacilor sau culturilor.

În sezonul cald, partea principală a dietei Aceste păsări sunt formate din semințe diferite:

 • Mazăre.
 • Porumb.
 • Floarea-soarelui.
 • Buruienile de buruieni.

De asemenea, ei nu refuză să se mănânce:

 • Worms.
 • O varietate de crustacee.
 • Amfibienilor.
 • Insecte.

Rooks sunt de mare ajutor pentru grădinari, ameliorarea grădini de dăunători și chiar rozători mici.

Dar nu toți agricultorii sunt buni la aceste păsări, mulți încearcă să-i extermine sau cel puțin să-i sperie departe de posesiunile lor. Care este cauza acestei atitudini? Faptul este că broaștele adesea dăunează culturilor agricole. Sapa plantatii proaspete, spit semințe însămânțate, mănâncă fructe de maturitate de maturare, pepeni și pepeni verzi. de multe ori se rup ramurile de meri și alți copaci, și în distrugerea dracilor de ploaie care aratura din interior și de a promova pătrunderea apei direct la rădăcini, Rooks nu se poate lăuda.

Comportament și interacțiune

Pasăre de păsări în care trăieșteRooks sunt păsări sociale foarte și iubesc să interacționeze cu colegii lor. Uneori puteți urmări păsările să se joace între ele prin selectarea unui obiect. Periodic, broaștele se adună în turme mari și cor în cor, care adesea irită oamenii și animalele.

Un alt joc popular printre roiuri, se consideră că se leagă pe ramurile copacilor și aruncă obiecte diferite între ele. Un astfel de comportament nu este specific doar masculilor sau doar femeilor, în jocuri și întruniri participă absolut toate păsările din această specie.

În primăvară, în timpul sezonului de împerechere, bărbații aranjează performanțe diferite și concurează în zboruri. E făcut pentru a iesi în evidență și să se arate femeilor. Este adesea posibil să observați câteva cârje stând aproape unul de celălalt cu cozile pufoase, în liniște în jurul valorii de ceva.

reproducere

Ravens încep să cuibărească în aprilie. În construcția cuibului, atât bărbații, cât și femelele iau o parte egală. Un loc pentru viitoarele cuiburi de păsări este ales pe vârfurile copacilor, și se propune să se ofere vrăjitorilor întregul turmă, în imediata apropiere unul de celălalt. Ca materiale de construcție, păsările folosesc aproape tot ceea ce găsesc pe pământ, și anume:

 • Frunze.
 • Crengute.
 • Noduri.
 • Pooh, pene și blănuri de animale.
 • Diverse gunoi.

Rooks sunt păsări destul de conservatoare. Pentru construirea cuibului ei aleg același loc în fiecare an. Pentru sindicatele de căsătorie, aceste păsări iau și ele în serios: bătrânii formează perechi în tinerețe și rămân împreună pentru tot restul vieții. Ei chiar au propriile reguli de construcție, pe care toate păsările din această specie le folosesc pentru a-și crea cuiburile:

 1. Pentru stratul inferior, se folosesc ramuri și ramuri groase, ele fiind bine conectate între ele, formând un cadru puternic.
 2. Stratul superior al cuibului este așezat cu crengi subțiri.
 3. În interiorul adăpostului este căptușită cu blană de animale, pene, iarbă moale, mușchi și diferite cârpe.
 4. Partea exterioară a cuibului este acoperită cu ramuri întunecate și mușchi, pentru a fi mai invizibil printre ramuri.

Cum pasărea hrănește veveritaCuibul cuiburilor este foarte diferit de cuiburile de corb, sunt mult mai spațioase și cu pereți mai înalți.

Rooks lansează colonii mari, alegând parcuri de așezare, grădini, păduri și păduri de pădure. Cuiburile sunt construite la o înălțime de șaisprezece până la douăzeci de metri la trunchi sau la furcă cu ramuri foarte groase și puternice.

Femelele stau trei - Șase ouă de culoare gri, de nuanță verde, cu impregnări maronii. Numai femeia este angajată în incubarea ouălor, bărbatul produce în acest moment alimente pentru sine și pentru doamna sa. Nestlings hatch în șaisprezece - douăzeci de zile, absolut gol și neajutorat. În timp ce puii nu cresc primul puf, mama își petrece tot timpul cu ei pentru a împiedica înghețarea puiilor. Întreaga responsabilitate pentru hrănirea familiei este suportată de tatăl nou-făcut. Când păsările au vârsta de o lună, ele sunt deja destul de puternice și pot părăsi cuibul.

Într-un mediu natural, vestigiile trăiesc de obicei cinci până la șapte ani. Câte vârfuri pot trăi în captivitate? Păsările domestice au longevitate diferită, s-au înregistrat cazuri în care vierii de mână au supraviețuit până la patruzeci - cincizeci de ani.

Abilități intelectuale

Ornitologii și alți cercetători compara vârfurile cu maimuțele. Oamenii de știință cred că aceste păsări sunt foarte inteligente, iar inteligența lor nu este inferioară inteligenței primatelor. Crescătorii diferă cu adevărat de alte păsări care locuiesc în pădurile noastre, cu o mare ingeniozitate. Ei știu să folosească diferite mijloace pentru a-și atinge obiectivele. În cazul în care Tura are dificultăți cu producția de alimente, de exemplu, nu se poate obține o omidă cu cioc de adâncitura în scoarța unui copac, el găsește un băț subțire, cu care va fi capabil de a obține insecte din spații înguste.

Astfel de experimente sunt chiar efectuate în centrele de cercetare și în aproape toate create în mod artificial ciori situații dificile nu au aratat nici ingeniozitate dyuzhuyu și ingeniozitate neobișnuit pentru păsări.

Conținut la domiciliu

Descrierea cuibului de păsăriÎn ciuda faptului că păsările sălbatice sunt păsări sălbatice, se întâlnesc în liniște cu oamenii. Ornitologii cred că aceste creaturi găsesc cu ușurință un limbaj comun cu o persoană, datorită inteligenței lor. Deoarece aceste creaturi absolut omnivor, atunci proprietarul unui astfel de animal de companie nu trebuie să întâmpine dificultăți în alegerea hranei pentru animalul său de companie.

De asemenea, merită să înțelegeți că aceasta este o pasăre mare. Poate să vă pătrundă întreaga casă, deci este mai bine să o păstrați în cușcă.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Starling obișnuit: unde iarnă și cum arată?Starling obișnuit: unde iarnă și cum arată?
Cine este o pasăre atât de mare și cum arată?Cine este o pasăre atât de mare și cum arată?
Ce fel de păsărică este acest noroc și unde se iarnăCe fel de păsărică este acest noroc și unde se iarnă
Făină albă: o descriere a păsării în care trăiește și ce mănâncăFăină albă: o descriere a păsării în care trăiește și ce mănâncă
Totul despre păsări se schimbă: cum arată, unde locuiesc și la ce se hrănescTotul despre păsări se schimbă: cum arată, unde locuiesc și la ce se hrănesc
Duck rață mandarin în cazul în care există o pasăre de tangerine interesantDuck rață mandarin în cazul în care există o pasăre de tangerine interesant
Pescărușul: este o pasăre migratoare sau nu?Pescărușul: este o pasăre migratoare sau nu?
Animale rare din cartea roșie a RusieiAnimale rare din cartea roșie a Rusiei
Bird din vulturul comunBird din vulturul comun
Evaluarea celor mai rare păsări din lumeEvaluarea celor mai rare păsări din lume
» » Cum trăiește pasărea și arată
© 2021 amigdas.com