amigdas.com

Cainii cei mai populari din rasele pitic

Pisici dwarfViața urbană nu are câini mari și medii. Aceste animale nu au loc în apartamentele urbane. Datorită faptului că în orașele moderne există mai puține parcuri și piețe, pur și simplu nicăieri nu puteți merge pe câini mari. Nu este surprinzător faptul că în astfel de condiții se dobândește o popularitate specială pitici caini

, care sunt minunate pentru păstrarea în oraș.

Nu credeți că câinii pitici sunt un adevărat dar. Orice câine experimentat știe perfect acest lucru conține acești copii sunt uneori mai dificili decât un animal mare. Cel puțin pentru că câinii pitici sunt foarte fragili. Astăzi vom vorbi despre câini de rase pitic care sunt cele mai populare printre locuitorii orașului.

clasificare

Câini de rasă pitic sunt potrivite numai pentru rolul de companie. Ei nu pot servi pe deplin.

Toți câinii pitici sunt condiționați divizat pe 3 grupe:

 • Pietre de jucărie. Câinii din aceste rase nu cresc la greaban peste 30 cm. Greutatea lor medie este de 2 kg.
 • pitic rasa. Creșterea acestor câini la greabăn este de 35 cm. Greutatea medie a acestor animale este de la 2,5 până la 5 kg.
 • mic rasa. Cresterea acestora poate ajunge la 45 cm. Greutati in medie 10 kg.

principal beneficiu câini de rase pitic - greutate mică și mărime mică.

Nu credeți că câinii mici au încredere. Da, ei devin repede atașați de proprietari și de oamenii apropiați de ei, dar în același timp sunt extrem de neîncrezători față de străini. Dacă nu le place un străin, ei o declară imediat cu lătrat puternic. Reprezentanții unor rase pot chiar să se grăbească cu un om și să muște.

Câinii pitici au o minte ascuțită, deci sunt ușor de manevrat. Unii câini de rase mici sunt considerați a fi animale de vânătoare, deci, cu excepția pregătire, nevoie de activitate fizică regulată.

Și cel mai important: câini de rase pitic este foarte important să comunici cu gazda lor și să-i atragi atenția. Ei tind să însoțească persoana de pretutindeni și sunt adesea confundați sub picioarele lor. Și aceasta poate fi o problemă serioasă.

Pro și Contra de Câini Dwarf

Înainte de a cumpăra un mic animal de companie trebuie să cântăriți argumentele pro și contra. Câini de rase pitic au atât pluses cât și minusuri.

Minusurile animalelor mici

 • Câine pitic pe o lesăUn câine mic are nevoie de îngrijire atentă. Faptul este că sănătatea ei este mult mai slabă decât cea a unui câine mare. Fără o îngrijire corespunzătoare, se va îmbolnăvi.
 • Câinii pitici sunt foarte îndrăgiți atenție la. Din această cauză, ei se rotesc constant sub picioarele lor, ceea ce cauzează adesea răniri și accidente. Oamenii pot pași pe ele fără să observe.
 • Câini de rase pitic, în ciuda dimensiunilor lor miniatură, nobili obraznic.
 • hrană animalele mici vor avea doar alimente de înaltă calitate, deoarece au stomacuri foarte sensibile. În cazul alimentelor "rele" sau "nepotrivite", aceste animale nu răspund cel mai bine.

Mulți câini

 • Datorită mărimii mici și greutății acestor câini pot fi purtați pe mâinile adulților, dar și copiilor.
 • În ciuda sănătății proaste a câinilor mici centenari. Durata lor de viață este de 15 ani sau mai mult.
 • Câinii pitici sunt foarte prietenoși. Ei se pot apropia cu ușurință de oameni de diferite vârste.
 • În ciuda dimensiunilor mici, câinii pitici sunt curajoși. Adesea se alătură stăpânului lor, în ciuda dimensiunii și forței inamicului.

Cainii cei mai populari din rasele pitic

Dimensiuni mici, greutate redusă, aspect sensibil și sociabilitate ridicată - principalele caracteristici câini mici. Polaritatea diferitelor roci nu este aceeași. Următoarele sunt cele mai populare rase de câini mici din țara noastră:

 • Rasește terrierul de mătase australianAustralian silky terrier. Acesta este un câine mic care este considerat câine de vânătoare. Desigur, nu este în măsură să vâneze animale mari, dar acest terrier captează perfect șobolanii. Silky Terrier de popularitate este oarecum inferior lui Yorkshire Terrier, dar el este mai activ și mai curajos.
 • Yorkshire Terrier. Aceasta este una dintre cele mai renumite rase din lume. Acești câini sunt foarte atașați de stăpânii lor și au nevoie constantă atenție la. Principalul dezavantaj al acestor animale este dinții slabi.
 • Jucarie terrier din Rusia. Înălțimea acestui animal de companie poate ajunge la 28 cm și cântărește nu mai mult de 3 kg. Terrierul rus are o cantitate mare de energie. Iar el iubește să-l stropi în prezența proprietarilor. Pentru a face față acestei fantani de energie, proprietarii iau adesea terrierii ruși cu ei pentru o alergare de dimineață sau pot juca jocuri active cu ei. Dacă acest lucru nu se face, câinele va începe să-și petreacă energia la domiciliu, ceea ce poate duce la consecințe neplăcute. Jucatorul rus de jucarii este foarte usor de antrenat.
 • Pinscher dwarf. Acest terrier pitic este de până la 30 cm înălțime și cântărește nu mai mult de 6 kilograme. Animalele din această rasă nu au lână, astfel încât acestea să poată fi păstrate ca persoane care suferă de alergii. Proprietarii de pinsceri pitic ar trebui să-și amintească faptul că acești câini nu tolerează prezența în casă a reprezentanților altor rase. Ei sunt egoiști și sunt dornici să profite singur de atenția omului.
 • Îngrijirea animalelor de companie TerrierRomână Toy Terrier. Creșterea acestui câine în greabăn atinge aproape 30 cm, iar greutatea nu este de 3,5 kg. Acest terrier are ochi mari, labe și culori foarte subțiri, mai potrivite pentru un cerb și nu pentru un câine. Cainii acestei rase sunt foarte vesel temperament. Ele sunt prietenoase cu oamenii și copiii din jur. Întreținerea acestor câini în apartamentele urbane nu provoacă probleme.
 • Brabant. Acesti câini sunt foarte activi. Reprezentanții acestei rase pot fi instruiți cu ușurință. Ei nu se tem să comunice cu străinii și sunt dispuși să fie prieteni cu alți câini.
 • Toy-fox terrier. Creșterea maximă a acestei rase pitice de terieri este de 29 cm, însă majoritatea terrierilor de la toe-vulpe abia cresc la 25 cm. Greutatea terrierului de jucărie poate ajunge la 4 kg. Acesta este un câine inteligent, ușor de manevrat. Plăcește perfect pe șobolani.
 • Pomeranianul pitic. Este numit și Pomeranian. Această rasă este considerată drept cea mai inteligentă dintre toți câinii de rase pitic. Cu toate acestea, în ciuda unei minți ascuțite, acești câini nu sunt ușor de antrenat. Încăpățânarea spitzului este chiar mai mare decât mintea. Aceste animale de companie iubesc să domine și să facă totul pentru proprietari pentru a îndeplini dorința și nu invers. Lână Spitz necesită o grijă atentă, altfel își va pierde aspectul.
 • Rasă PapillonPapillon. Creșterea standard a acestor câini este de 28 cm. Greutatea animalelor nu depășește 5 kg. Papillonii sunt considerați foarte credincioși. Acești câini sunt foarte activi și prietenos. Și sunt foarte curioși, din cauza a ceea ce adesea suferă. În plus, papillonii trebuie să fie învățați să se alăture altor animale. În caz contrar, ele pot manifesta agresiune față de alți câini și pisici.
 • Câine maltez. Acesta este un câine "de buzunar". Malteza este în primul rând atrasă de frumusețea ei, dar, în același timp, are o natură aristocrată. Acești câini sunt întotdeauna linistiți și ascultători. Ei nu rezistă niciodată comenzilor gazdelor. Malteza este foarte îndrăgită de mersul pe jos în aer liber.
 • Bichon Frise. Acești câini cresc până la 30 centimetri la greabăn. Greutatea maximă este de 7 kg. Această rasă a fost crescută în Franța, care este clară după nume. Câinii sunt de dimensiuni deosebite și foarte mulțumiți de vânarea rozătoarelor mici. Curăță teritoriul înrămat din șobolani, nu mai rău decât pisicile.
 • Jucărie pudel. Acesta este unul dintre cei mai prietenoși și mai dulci câini pitici. Datorită inteligenței și abilităților lor de îmbrăcare, pudelii sunt adesea folosiți în spectacole de circ. Pudelii au blană foarte pufos, dar câinii nu se varsă. Prin urmare, pentru a păstra frumusețea hainei, proprietarul animalului de companie va trebui să o apere cu grijă.
 • Pechinez. Această rasă este numită adesea royal. Faptul este că manierele regale din Peking. Sunt capricioși și se luptă cu copiii în atenția proprietarilor. Dacă familia are un copil, atunci începe un Pekingese nu merită.
 • Rabbit Dachshund. Numele său a fost dat faptului că reprezentanții săi au fost folosiți recent pentru a vâna iepuri. Dar, pe măsură ce acest tip de vânătoare și-a pierdut popularitatea, dachshundii pitic s-au transformat în tovarăși tipici. Dar acest lucru nu înseamnă că acest câine pitici, dacă este necesar, nu va putea să-l scoată din urza iepurelui. Principalul lucru este să ridicați în mod corespunzător rata.
 • Chihuahua. Câinii din această rasă sunt considerați cei mai mici. Înălțimea medie a acestor animale nu depășește 10 cm. Având o astfel de dimensiune miniaturală, acest câine poate da cote unui animal mai mare în curaj. Dacă este necesar, Chihuahua poate mușca un dușman mai mare. Dar se întâmplă foarte rar, deoarece câinele este foarte prietenos și neconflict. Mulți crescători sunt foarte pasionați de ea pentru asta.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Rasa câinelui Pomeranian Pomeranian și Chow Chow sunt similare cu UrsiiRasa câinelui Pomeranian Pomeranian și Chow Chow sunt similare cu Ursii
Câinii care nu se varsă sunt un mit sau un adevăr?Câinii care nu se varsă sunt un mit sau un adevăr?
Pinscher german: descriere și standardePinscher german: descriere și standarde
Canalul canal pentru câini: compoziție, conducători, recenziiCanalul canal pentru câini: compoziție, conducători, recenzii
Geantă de transport pentru câini - tipuri și criterii de selecțieGeantă de transport pentru câini - tipuri și criterii de selecție
Un ham pentru câini și cățeluși din diferite raseUn ham pentru câini și cățeluși din diferite rase
Numele raselor mici de câini și caracteristicile lorNumele raselor mici de câini și caracteristicile lor
Câini japoneze de câine: descriere și fotografiiCâini japoneze de câine: descriere și fotografii
Pygmy poodle: o descriere a rasei cu fotografii, îngrijire și conținutPygmy poodle: o descriere a rasei cu fotografii, îngrijire și conținut
Produse alimentare Proina purina ® pentru câini și puiProduse alimentare Proina purina ® pentru câini și pui
» » Cainii cei mai populari din rasele pitic
© 2021 amigdas.com