amigdas.com

Freze pentru freze de frezat manual

Tăietor de lemnUna dintre metodele simple și comune de prelucrare a oricărui lemn este măcinarea. Ca orice alt instrument, ruterul are unele caracteristici și soiuri. Atunci când o selectați, este important să determinați tipul de tăietor care poate fi folosit pentru muncă. Cel mai adesea în procesul de prelucrare a mașinilor de frezat manual de lemn, în special pentru fabricarea de mobilier la cerere.

Parametrii de divizare a produselor în tipuri

Efectuarea de lucru pe lemn destul de des trebuie să fie acasă, în special pentru locuitorii caselor private. În această lucrare, un tăietor de frezat manual vă permite să efectuați o mulțime de sarcini, mai ales dacă știți ce freză de frezat să utilizați. Până în prezent, tipurile de produse pentru prelucrarea lemnului sunt împărțite în parametri precum:

 • Dimensiunea coada.
 • Materialul din care sunt fabricate.
 • Forma, locația și tipurile de lame.

Tipuri de freze

Incizorii pentru un ruter manual efectuează o varietate de funcții care sunt împărțite în anumite tipuri de mori. O varietate de soiuri sunt cunoscute, dar următoarele sunt de o cerere deosebită:

 • Canelare tăietori.
 • Incisoare pentru margine, care sunt adesea numite margini.
 • De incisivi combinate.

produse Slot

Aceste tăietoare sunt concepute pentru a produce sloturi de așa-numitele caneluri în orice produs din lemn. Astfel de tipuri de freze pentru lemn pentru o moară de mână sunt utilizate pe scară largă în producția de mobilier.

Pasajul tip va ajuta la obținerea unei varietăți din punct de vedere geometric, formă și aspect. De regulă, aceste tăietori sunt realizate sub forma unui con și lasă în urmă o gaură, o canelură dreptunghiulară. Cuttere de acest tip pot fi împărțite în funcție de tipul de piesă de lucru:

 1. Folosind o moarăLiniile drepte. Lăsați canelurile sub formă de dreptunghi.
 2. În formă. Mori sunt de obicei necesare pentru a crea elemente decorative, de exemplu, suprapunerile de mobilier cu ornamente.
 3. Fillet. Aceste tăietori au o parte rotunjită, care face posibilă realizarea canelurilor cu o parte interioară rotunjită.
 4. În formă de V, permițându-vă să obțineți fante cu pereții la un unghi de nouăzeci de grade unul față de celălalt.
 5. Spiral. Acestea oferă o canelură dreptunghiulară pentru o conexiune tip "spike".
 6. În formă de T, care este adesea numită "vâscoză". Ele vă permit să obțineți un slot, sub forma unui tigru inversat.

Aceste mașini de frezat pentru o mașină de frezat manuală pentru prelucrarea lemnului sunt utilizate în principal pentru prelucrarea lemnului în orice parte a produsului viitor. Dezavantajul acestui tip de tăietor este nevoia de a lucra pe un anumit șablon, fără de care este aproape imposibil să se obțină forma corectă a canelurii.

Edge cutters

Tipul de margine al tăietorului este destinat prelucrării și decorării marginilor semifabricatelor din lemn. Alocați soiurile în funcție de forma lamei:

 1. Cum funcționează frezaProfile, conceput pentru a crea profile curure pentru a îmbunătăți estetica marginii.
 2. MOULDERS. Acesta oferă o margine rotunjită pentru a forma un sfert de cerc.
 3. Cone. Cutterul mută muchia la un unghi de 45 de grade.
 4. Disc, care face o canelură orizontală în funcție de dimensiunile alese.
 5. Fillet. Acesta asigură crearea unui filet pe suprafața muchiei.
 6. Seam. Produsul este necesar pentru frezare, procedura poate fi orice.

combinate

Acestea sunt produse universale care au un domeniu imens de aplicare. Cutterele sunt o combinație de elemente de tăiere cu spike și groove. Sunt folosite pentru raliu și îmbinarea semifabricatelor din lemn - îmbinându-le de-a lungul muchiei (pentru îmbinări la colț) sau partea finală (pentru a obține o placă largă de mai multe mici).

Mașinile de tăiat combinate combină găurile și vârfurile și sunt proiectate să creeze ambele elemente într-o singură trecere. Utilizarea măcinării în acest scop crește suprafața lipită a plăcilor și mășcă suprafețele pentru un contact maxim între ele.

Recomandări utile

Cum sa alegi un frezatEste important să înțelegeți că tăietorii sunt consumabile. Acestea, de regulă, cusatura în cel mai important moment. De aceea, experții experți recomandă să le cumpărați cu o marjă. Drept rezultat, incisivii vor fi suficienți pentru implementarea domeniului de lucru planificat.

Din când în când, se recomandă lubrifierea rulmentului de susținere. Aceasta va crește perioada de funcționare. Mulți schimbă tăietorul dacă este zdrobit în timpul procesului de lucru.

Nu te grăbi cu asta. Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să întoarceți lama spre cealaltă parte. Astfel de modele au ascuțire față-verso, astfel încât puteți finaliza cu siguranță operațiunea.

Cumpărarea unei mașini adecvate de mână nu este întreaga procedură. Este necesar să se abordeze selecția incisivilor într-o mare varietate. Acest lucru va permite realizarea lucrărilor planificate calitativ și rapid. În acest caz, trebuie să activați atenția și exactitatea.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Borcan de frezat: soiuri și scopul principalBorcan de frezat: soiuri și scopul principal
Tipuri de tăietoare de carbură pentru prelucrarea metalelorTipuri de tăietoare de carbură pentru prelucrarea metalelor
Burghie pentru lemn: tipuri și sfaturi de alegereBurghie pentru lemn: tipuri și sfaturi de alegere
Masina de frezat macara rt0700cx2Masina de frezat macara rt0700cx2
Cum să faci o masă de frezat și o mașină cu mâinile taleCum să faci o masă de frezat și o mașină cu mâinile tale
Efectuați o mașină de frezat pe un copac cu propriile mâiniEfectuați o mașină de frezat pe un copac cu propriile mâini
Cum se face un tăietor pentru prelucrarea lemnului cu mâinile taleCum se face un tăietor pentru prelucrarea lemnului cu mâinile tale
Crearea unei mașini din lemn pentru un atelier de lucru la domiciliuCrearea unei mașini din lemn pentru un atelier de lucru la domiciliu
Crearea unei mașini de prelucrare a lemnului cu mâinile taleCrearea unei mașini de prelucrare a lemnului cu mâinile tale
Făcând o mașină de frezat cu mâinile taleFăcând o mașină de frezat cu mâinile tale
» » Freze pentru freze de frezat manual
© 2021 amigdas.com