amigdas.com

Descrierea și caracteristicile colțurilor magnetice pentru sudare

Unghiuri de sudarePână în prezent, există destul de puține tipuri de echipamente de sudare

. Adesea, toate tipurile de suporturi și elemente de prindere sunt utilizate pentru a fixa produsele prelucrate. Prezența unor astfel de dispozitive suplimentare este deosebit de importantă atunci când este necesară fixarea a două părți la unghiuri diferite.

Adaptări de bază

De ce avem nevoie de magneți pentru sudare? Legarea pieselor de prelucrat prin sudare poate cere executantului, de exemplu, să poziționeze elementele prelucrate la un anumit unghi pe aceeași suprafață. Magneții sunt foarte utili în prelucrarea țevilor profilate. Creșteți calitatea și confortul operațiilor de sudură utilizând diferite suporturi și colțuri.

Adesea maeștrii folosesc următoarele dispozitive:

  1. Unghiuri magnetice pentru sudare (detașabile sau permanente);
  2. Elemente de fixare (pentru fixarea poziției piesei);
  3. Clame (utilizate pentru presarea anumitor părți);
  4. Dispozitive de distanțare (concepute pentru goluri).

Funcții și avantaje

Mijloacele acestor dispozitive pot fi atribuite faptului că, cu ajutorul lor, puteți economisi timp pentru pregătirea produselor pentru sudare. Astfel de detalii permit:

  1. Avantajele colțurilorReduce complexitatea lucrării. Piesa este fixată foarte simplu.
  2. Abilitatea de a ține piesa în orice poziție.
  3. Dimensiunile mici ale dispozitivului simplifică foarte mult lucrarea.
  4. Automatizați sudarea. Magneții fac posibilă desprinderea sau conectarea rapidă a elementului de fixare.

Cele mai simple produse au cusături de sudură simple, dar de multe ori au cusături complexe și configurație. Precizia trebuie să rămână la un nivel ridicat.

Astfel de magneți de sudură se caracterizează printr-un design foarte simplu. O pereche de plăci metalice cu un magnet între ele. Cea mai comună formă a fost o casă cu acoperiș și un patrat tăiat. Există și alte opțiuni mai complexe pentru prelucrarea produselor în toate cele trei domenii.

Tipuri de deținători

Suporturile magnetice pot fi deconectate și permanente. Aceste adaptări fac posibilă fixarea elementelor prin includerea simplă.

Ele sunt bune prin faptul că fixarea poate fi oprită prin simpla rotire a comutatorului corespunzător. Acest lucru facilitează, de asemenea, curățarea suprafeței magnetizate din bucăți mici de fier și așchii.

De asemenea, unghiurile magnetului sunt universale și standard.

Cleme magnetice

Aceste modele vă permit să strângeți elementele împreună, fixându-le temporar. Forma cea mai comună este sub forma unui simbol "P" așezat pe partea sa. Una dintre laturi îndeplinește funcțiile unui dispozitiv de fixare permanentă, iar cealaltă este echipată cu o clemă cu șurub. Dimensiunile pieselor care sunt fixate de cleme sunt limitate doar de caracteristicile lor. Este foarte simplu de utilizat - elementele sunt amplasate în interiorul structurii, apoi se strâng cu un șurub filetat.

Distanțieri din țevi

Dacă trebuie să faceți mici decalaje între suprafețele care urmează să fie prelucrate, puteți face cea mai simplă versiune a distanțierului de la piesa de armare sau țeavă. Cu toate acestea, pentru a economisi timp în această procedură, puteți cumpăra un produs din fabrică.

Esența acestui dispozitiv se bazează, de asemenea, pe șurub. Aceasta este doar de lucru acest design pentru extindere, și nu pentru compresie.

Fabricarea unui magnet deconectabil

Videoclipuri și fotografiiCostul dispozitivelor magnetice variază de la douăzeci de dolari pentru cele mai simple dispozitive. Modele de tip universal, desigur, vor costa ceva mai mult. Cele mai scumpe dispozitive sunt magneți deconectați, dar pot fi făcuți cu mâinile lor.

Deci, pentru aceasta trebuie să faceți următoarele:

  1. De pe o foaie de oțel, tăiați plăcile, de exemplu, sub forma unui triunghi. Unghiurile trebuie marcate și măsurate clar. Părțile finale trebuie curățate cu un fișier.
  2. Un magnet poate fi obținut din orice acustică inutilă (din coloane).

Adică plăcile metalice trebuie tăiate în funcție de dimensiunile magnetului. Apoi, are loc asamblarea structurii. Magnetul este plasat între plăcile metalice, în care sunt făcute gropi în avans pentru a poziționa șuruburile de prindere.

Pentru a vă asigura că magnetul plasat în interiorul dispozitivului nu este contaminat cu resturi de metal și trompete, este posibil să faceți prize. Formularul titularului poate oferi oricare, cel mai important - să reziste în mod clar fiecărui colț.

Magneții concepuți pentru activitățile de sudare vor fi utili pentru orice sudor. Chiar dacă vrăjitorul are un asistent care acceptă piesele prelucrate, nu puteți obține parametrii cei mai exacți și ținând colțurile.

Titlurile bazate pe magneți vor susține ferm elementele, iar instalarea și dezmembrarea lor sunt foarte simple și nu necesită mult timp artistului.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum se prepară oțel inoxidabil cu argon: tehnologie de sudareCum se prepară oțel inoxidabil cu argon: tehnologie de sudare
Cum sa alegi un generator de sudareCum sa alegi un generator de sudare
Cum sa alegi o masina de sudura pentru o resedinta de vara si acasaCum sa alegi o masina de sudura pentru o resedinta de vara si acasa
Sudarea prin arc cu arc prin electrozi non-consumabileSudarea prin arc cu arc prin electrozi non-consumabile
MACHINI DE SUDARE: descriere, caracteristici și prezentare generalăMACHINI DE SUDARE: descriere, caracteristici și prezentare generală
Electrozii Uoni 13/55: caracteristici tehnice și decodificareElectrozii Uoni 13/55: caracteristici tehnice și decodificare
Tipurile și caracteristicile dispozitivelor pentru sudarea prin contactTipurile și caracteristicile dispozitivelor pentru sudarea prin contact
Electrozi pentru sudare de contactElectrozi pentru sudare de contact
Caracteristici ale sudării cu electrod non-consumabil în mediul gazului de protecțieCaracteristici ale sudării cu electrod non-consumabil în mediul gazului de protecție
Strung pentru strung: structura și utilizareaStrung pentru strung: structura și utilizarea
» » Descrierea și caracteristicile colțurilor magnetice pentru sudare
© 2021 amigdas.com