amigdas.com

Caracteristici și indicații pentru purtarea de bretele invizibile

Tipuri de bretelePentru mulți, cuvântul "bracket" înseamnă ceva teribil și fără precedent. În plus, un număr destul de mare de oameni sunt convinși că armele trebuie purtate în copilărie, dar acest lucru nu este în întregime adevărat. Într-adevăr, potrivit experților, bretelele sunt mai eficiente pentru o vârstă fragedă, dar dacă trebuie să fie purtate într-o perioadă mai matură, ele au un efect miraculos asupra zâmbetului unei persoane.

Paranteze de tip lingual cu alte cuvinte, invizibile, au fost dezvoltate acum câțiva ani și deja în timpul nostru au reușit să câștige încrederea și atenția multor oameni. Acest lucru se datorează, în primul rând, faptului că acestea nu sunt deloc vizibile pentru oamenii din jur, deoarece sunt instalați în interior, cu alte cuvinte, pe partea linguală, în timp ce ei dau un rezultat uimitor într-un timp scurt.

Care sunt avantajele și dezavantajele armăturilor invizibile?

Fără îndoială, principalul avantaj este că, că sunt invizibile pe dinți, aceasta este ceea ce vă permite să scăpați de sentimentul de disconfort în fața altora, care apare la mai mulți oameni. Pe lângă aceste avantaje, sistemele imperceptibile au și alte avantaje:

 1. Caracteristici de bretele invizibileDatorită faptului că atașarea se face pe dinții de pe interior, iar clientul Specialistul angajat pe instalarea și întreținerea viitoare, considerabil mai convenabil mișcarea pentru controlul proceselor al dinților și pentru a evalua vizual Locul de amplasare corectă lor în raport cu țesuturile gurii și feței.
 2. În totalitate nu există probleme de natură estetică, deci este exclusă probabilitatea apariției unei situații în care clientul poate solicita încetarea imediată a unui astfel de tratament.
 3. Deoarece sistemele sunt invizibile, ele sunt fabricate ținând cont de toți parametrii individuali ai unei persoane, aceasta permite specialistului să planifice inițial mișcarea pas cu pas a dinților, ceea ce permite obținerea rezultatelor maxime în timpul tratamentului.
 4. În plus față de avantajele de mai sus, un loc important, de asemenea, ia confort în purtarea de sisteme invizibile. Cu astfel de sisteme, procesele inflamatorii și gingivita apar mult mai rar decât, de exemplu, cu cele obișnuite.

În plus față de multe avantaje, acest tip are de asemenea anumite dezavantaje relative, care includ:

 1. Unii experți spun că acoladele pot afecta negativ dicționarul omului, totuși acest lucru nu se aplică tuturor dispozitivelor.
 2. Ei au un cost destul de mare, cu toate acestea, cu selecția corectă, la sfârșitul tratamentului prețul va fi pe deplin justificat.
 3. Deoarece brațele de tip invizibil ocupă o mulțime de spațiu în cavitatea orală, timpul necesar pentru a se obișnui cu acestea crește.
 4. O anumită specificitate în îngrijire, sistemele sunt situate în așa fel încât necesită îngrijire atentă și calitativă.

Cine poate instala bretele invizibile?

Cum să purtați brațePotrivit experților, pentru a instala astfel de sisteme poate apărea atunci când apar încălcări, asociate cu ocluziile sau dispunerea anormală a dinților. Uneori, sistemele invizibile au beneficii mult mai mari decât arcușurile vestibulare. În procesul de instalare, complicațiile pot apărea numai la acei pacienți care au anomalii dentoalveolare asociate cu procesele patologice. Pentru astfel de pacienți, este necesar să se trateze cu atenție alegerea unui specialist, deoarece doar bretelele instalate corespunzător vor putea da rezultatul dorit.

Înainte de a instala paranteze de tip lingual merită să fim instruiți, care constă din următoarele elemente:

 1. Efectuarea activităților care sunt asociate cu salubrizarea completă a cavității orale - la activitățile unui astfel de plan include eliminarea cariilor existente, precum și procesele de natură inflamatorie.
 2. Trecerea cursului privind igiena ocupațională a cavității bucale.
 3. Predarea dintilor de ingrijire si curatare, in timp ce purtati un sistem de suport.

Perioada de tratament

Perioada în care poate fi necesară instalarea de bretele invizibile depinde direct de gradul de dezvoltare a patologiei ocluziunii. Dacă este prezentă o mușcătura moderată, purtarea unui sistem inconsecvent poate dura până la 20 de luni. În comparație cu tratamentul sistemelor convenționale de consolă, atunci nu există nicio diferență între invizibil și convențional. Uneori, atunci când există anumite caracteristici ale patologiilor pe care un doctor le poate identifica corect, tratamentul cu bretele invizibile poate fi semnificativ mai scurt decât cu ajutorul unor bretele de tip vestibular.

Care este esența instalării unui tip lingual?

Instalarea și selectarea sistemului necesar este o măsură pur individuală, care depinde direct de caracteristicile cursului bolii și de caracteristicile fiziologice ale pacientului. În general, instalarea are loc în mai multe etape, strâns legate unele de altele:

 1. Paranteze invizibileÎn prima etapă are loc o examinare primară a cavității orale, precum și salubrizarea sa completă, urmată de o curățare profesională sub ecografie. După curățare, luați un instantaneu și o amprentă exactă a maxilarului pentru a monta suplimentar tijele sistemului. Următorul pas este să compilați un plan de tratament detaliat și să calculați costul total. În plus, expertul trimite toate datele la laborator, unde are loc crearea de paranteze invizibile.
 2. Următorii pași importanți sunt livrarea directă la clinica ortodontică a proiectului în sine, precum și modelul maxilarului corectat în formă de gips.
 3. Mai mult, urmată de pregătire pentru sistemul de suport de instalare alcătuit din mai multe puncte: fixarea în interiorul cavității orale de tampoane speciale și poduri de legătură de tip ea au urmat sistemul de instalare suport invizibil sunt interconectate prin intermediul dug- speciale, atunci, conduce specialist de corecție și, dacă este necesar, înlocuirea arcurilor slăbite periodic pe parcursul perioadei de tratament.

După instalarea unui astfel de sistem la început poate fi o voce în voce, care prin citirea oricărui material cu voce tare trece peste câteva zile. În plus, pentru a reduce trauma membranei mucoase care poate apărea, folosiți mai întâi o ceară de protecție specială și după 3-4 săptămâni limba este complet utilizată pentru noul sistem și practic nu suferă de ea. După instalare, un loc important este, de asemenea, corectitudinea îngrijirii pentru bretele discrete.

Pentru a obține un beneficiu maxim din acest sistem este suficient pentru a efectua curățarea zilnică a dinților și acolade folosind monopuchkogo de tip perie, precum și utilizarea de Yorshik speciale care permit să curețe spațiile dintre dinți. Pentru a evita aparitia cariilor dentare, expertii recomanda ratele de eliminare a placii de pe dinti cel puțin o dată la două luni, pe toată perioada de a purta aparat dentar invizibil sistem.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a alege bretele de ligatură?Cum de a alege bretele de ligatură?
Ce sunt bretele metalice și cum este instalat?Ce sunt bretele metalice și cum este instalat?
Cum de a crește încrederea în sine și încrederea în sineCum de a crește încrederea în sine și încrederea în sine
Ridicarea endoscopică a feței: indicații și contraindicațiiRidicarea endoscopică a feței: indicații și contraindicații
Câte brațe ar trebui purtate pentru alinierea dințilorCâte brațe ar trebui purtate pentru alinierea dinților
Avantajele instalării armăturilor ceramiceAvantajele instalării armăturilor ceramice
Clapete de sistem Damon (daemon) qClapete de sistem Damon (daemon) q
Eleneers pentru alinierea dinților: tipuri și descriereEleneers pentru alinierea dinților: tipuri și descriere
Sistemul de suport lingual: instalarea de paranteze lingualeSistemul de suport lingual: instalarea de paranteze linguale
Non-ligand braces - o descoperire sau o mișcare de marketing?Non-ligand braces - o descoperire sau o mișcare de marketing?
» » Caracteristici și indicații pentru purtarea de bretele invizibile
© 2021 amigdas.com