amigdas.com

Vitamine pentru pisici pentru păr pentru viziune

Vitamine pentru pisiciAproape fiecare persoană din vremea noastră are un animal de companie, animalul său de companie. După cum se spune, nu există nici o dispută în ceea ce privește gusturile, deci în cazul nostru preferința pentru alegerea unui animal de companie este diferită pentru toți oamenii. Cineva îi place pisicile afectuoase și jucăușă, cineva preferă câinii credincioși, cineva îi place pește, păsări, șoareci și așa mai departe. Plante animale de companie în mai multe cazuri, pentru protecție, pentru a scăpa de rozătoare, doar pentru a vă place, care ar plăcea sufletul. Dar oricine esti, fiecare are nevoie de dreptul îngrijire

.

Astăzi vom vorbi despre pisici. Aceste animale nu pot, nu te rog cu aspectul lor. Ochii mari afectuosi, blana moale si pufoasa, devotamentul nu lasa nici indiferenta nici pe cele mai vechi snobi. pisici locuiesc în case particulare și apartamente, se pot adapta cu ușurință la orice loc de reședință. Fiecare proprietar viseaza ca animalul sau arata bine, avea un aspect sanatos. Astfel ei încearcă să-și răsfețe preferințele cu delicatese delicioase, jucării, accesorii. Dar animalul a avut frumos o strălucire în ochi, și pur și simplu bună dispoziție este necesar să se asigure un organism cu vitamine că a existat o dezvoltare de înaltă calitate.

Suplimente de vitamineÎn plus față de hrana și hrana pentru animale, care alimentează pisica, este necesar să se administreze periodic vitamine speciale care conțin minerale, macro și microelemente necesare pentru o bună stare de sănătate. Este necesar să abordăm cu toată responsabilitatea alegerea vitaminelor, alegerea este foarte mare și de aceea ar trebui să începem caracteristicile pisică.

Selectarea vitaminei pentru pisici

Fiecare pisica are nevoie de un altul complex de vitamine. Unul are nevoie de vitamine pentru a crește imunitatea, al doilea are nevoie de un complex pentru piele și lână. Este recomandabil să cumpărați vitamine pentru pisici în farmacii veterinare sau magazine de animale de companie și de preferință în pachete separate cu instrucțiuni, și nu pe greutate. În magazinele mici de animale de companie sau pe piață este puțin probabil să cumpere bun. Atunci când alegeți, este necesar să se ia în considerare mai mulți factori:

 • Alergia la medicament
 • Probleme metabolice
 • Boli ale tractului digestiv
 • Boli ale ficatului și rinichilor

Medicul veterinar va face întotdeauna alegerea potrivită. Mai ales dacă pisica are problemele de sănătate enumerate mai sus. Procesul de recuperare a pisicii va fi foarte accelerat dacă selectați vitaminele potrivite.

Cele mai importante componente sunt enumerate în corpul pisicilor:

necesar vitamine pentru pisici:

 • Sănătatea pisicilor A - intareste sistemul imunitar al animalului, imbunatateste starea pielii, lana si viziunea.
 • In - afectează întărirea sistemului nervos, GIT, este implicat în formarea de țesut muscular. Stabilizează creșterea pisicii, îmbunătățește vederea.
 • C - intareste inima si normalizeaza sistemul nervos.
 • D - întărește oasele, accelerează creșterea lânii și țesuturi noi. Necesar de pisoi.
 • E - joacă un rol în sistemul reproductiv. Întărește imunitatea.

Elemente chimice utile, necesare pisici:

 • potasiu
 • zinc
 • magneziu
 • fier
 • iod
 • proteină

Vitamina A pentru pisiciEste necesar să se înțeleagă că vitaminele individuale sunt neajutorate și nu sunt capabile să afecteze beneficiile corpului pisicii. numai în complex cu aminoacizi și minerale, vitaminele pot avea efect asupra unui animal de companie. În pachetele standard, ele se află deja în compoziție cu minerale și aminoacizi.

Nu toți aminoacizii sunt potriviți pentru pisici. Unele dintre ele chiar pot dăuna sănătății animalelor de companie. Compoziția vitaminelor pentru pisici este după cum urmează aminoacizi:

 • izoleucina
 • taurină
 • leucină
 • triptofan
 • valină
 • fenilalanină

Bazându-ne pe dieta pisicilor, putem presupune cât de multe substanțe utile vor fi necesare. Dacă alimentele sunt monotone și necomplicate, atunci complex de vitamine este necesar să petreceți o dată în 1-2 luni. De asemenea, este imposibil de a trata vitamina C exagerare, aceasta poate duce la faptul că pisica poate începe alergie sau hipervitaminoza, care nu este de dorit pentru un animal de companie.

În farmacii sau magazine de animale de companie puteți să le întâlniți în mai multe moduri:

 • Doctor ZOO pentru pisicitablete
 • picături
 • pulberi
 • capsule
 • pastă

Plecând de la faptul că aceste creaturi drăguțe sunt destul de capricioase, proprietarilor li se oferă o varietate de metode de vindecare a pisicilor.

Indiferent ce pisică ar putea folosi tablete sau pulberi, acestea sunt adesea eliberate cu un miros plăcut, pentru animale. Această metodă ușor în aplicare și are o popularitate în rândul consumatorilor. Nici nu mai puțin popular sunt picăturile de vitamine. Aditivii utili în capsule sunt, de obicei, foarte scumpi și eficienți. Ajută la tratamentul bolilor grave feline.

Vitamine pentru pisici gravide.

Este necesar să se abordeze serios alegerea unei vitamine pentru femeile însărcinate și pisici sterilizate. Este necesar să alegem vitaminele cu cel mai mare conținut de acid folic și vitamina E. Aceste componente, ca nimeni altcineva, nu sunt responsabile pentru sistemul genital la pisici.

pentru sterilizat pisicile necesită un complex special de vitamine. Astfel de animale au întotdeauna probleme de urinare, ceea ce poate duce la urolitiază. Prin urmare, complexul de vitamine trebuie să conțină substanțe care să vizeze combaterea acestei probleme. În această situație, vitamina B poate ajuta.

Fitominy

Phytomine pentru pisiciRecent, aditivii produși din componente naturale câștigă rapid popularitate și reprezintă fitominy. Ele conțin nu numai vitamine, minerale, ci și substanțe de plante utile care au un efect benefic asupra sănătății animalului.

Phytomine au următoarele soiuri:

 • antialergic;
 • Pentru pisoi;
 • Curățarea;
 • urologie;
 • Pentru sterilizat;

Este bine să includeți în dieta suplimentelor de pisici adulte cu vitamina D. Acest lucru ajută la întărirea oaselor, articulațiilor, mușchilor. KAlzen are un efect benefic asupra corpului în creștere de pisoi.

Dozarea vitaminei la pisică

O lingură de vitaminePentru a evita supradozele, este necesar, înainte de a da vitaminele animalelor, citiți cu atenție instrucțiunile și consulta cu un medic veterinar. Cu o abordare neatentă a recuperării, animalul poate obține hipervitaminoză. Cel mai bine este să adere la cursul de tratament al animalului cu utilizarea adecvată a complexului de vitamine.

Tabletele trebuie ținute într-un loc închis de la animal, deoarece, datorită gustului său delicios, animalul nu poate rezista și poate mânca totul imediat și apoi are consecințe negative. Picturile sunt o abordare mai rațională, deoarece beți ceva delicios, proprietarul va fi sigur că animalul a primit o doză de vitamine.

Lipsa de vitamine în corpul animalului.

Când pisicile au nevoie de vitaminePentru a salva animalul beriberi se recomandă administrarea unui complex de vitamine de 2-3 ori pe an. Prin semnele externe este posibil să înțelegeți exact ce lipsește animalului. Pisica poate incepe sa se topeasca, parul se estompeaza, aspectul inexact, somnolenta, scaderea apetitului, scaderea apetitului, reactia intarziata.

Dacă este dificil de înțeles ce lipsește, puteți contacta medicul veterinar și, cu ajutorul analizelor, puteți face o imagine a substanțelor care lipsesc în corpul animalului.

Există mai mulți factori care influențează introducerea aditivilor în dietă. Pe stat deficit vitaminele din organism sunt afectate de mai mulți factori:

 • sarcină
 • nervozitate
 • Schimbarea dinților
 • Creșterea unui organism tânăr
 • Schimbarea rației animalului
 • Maturarea sexuală la pisici

Cartea de vizită a pisicilor este lână. Fiecare proprietar se mândrește întotdeauna cu animalul său de companie și depune mult efort pentru a face să arate mai bine decât altele. Prin urmare, sunt necesare vitamine, care restabilește echilibrul pielii grase. După aplicarea complexului de vitamine, stratul va fi neted și va avea șic straluceasca.

Clasificarea vitaminelor

Kategoryaiya

nume

evaluare

Preț aproximativ

Efectele vitaminelor contribuie la creșterea blănii pisicilorBrewers9,8 / 10250-300rub
Vitamine eficiente pentru articulațiePolidex Gelabon9,5 / 10350-450rub
Un complex de vitamine complexe pentru toate tipurile de pisiciBeafar Top9,3 / 10500 ruble
Cele mai bune vitamine pentru întărirea imunitățiiAnivital Felimmun9,2 / 10900-1200r
Complex de vitamine pentru dinți și oaseBifar Irish Kol8,9 / 10400-500rub
Complex de vitamine pentru pisici în vârstăDrojdie și lecitină Sanal Seigneur8,5 / 10700-900 freca
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Poreclele de companie: cum se numește o pisicăPoreclele de companie: cum se numește o pisică
Cum să recunoască și să identifice o rasă de pisici acasăCum să recunoască și să identifice o rasă de pisici acasă
Cum să numiți o pisică neagră o pisică în familieCum să numiți o pisică neagră o pisică în familie
Cum să determinăm corect vârsta unei pisici sau a unei pisiciCum să determinăm corect vârsta unei pisici sau a unei pisici
De ce pisicile iubesc valerienii și cum funcționează pisicile?De ce pisicile iubesc valerienii și cum funcționează pisicile?
Câte ore pe zi pisicile dorm?Câte ore pe zi pisicile dorm?
Nume de animale: ce ar trebui să fie numele unui prieten cu patru picioareNume de animale: ce ar trebui să fie numele unui prieten cu patru picioare
Cele mai mari pisici din lume și istoria lorCele mai mari pisici din lume și istoria lor
Îmbrăcăminte pentru pisici: materiale și stiluri pentru a-și face propriile mâiniÎmbrăcăminte pentru pisici: materiale și stiluri pentru a-și face propriile mâini
Afla care pisica este cea mai scumpa din lume?Afla care pisica este cea mai scumpa din lume?
» » Vitamine pentru pisici pentru păr pentru viziune
© 2021 amigdas.com