amigdas.com

Presă hidraulică manuală pentru service auto

30 de tone de presă hidraulicăDacă intenționați să vă deschideți propriul magazin de reparații sau de multe ori să reparați mașinile acasă, atunci trebuie să acordați o atenție deosebită problemelor cum ar fi alegerea presei hidraulice. Un astfel de instrument oferă o demontare operativă și calitativă a diferitelor părți ale mașinii, permițându-vă să fabricați sau să corectați forma piesei de prelucrat corespunzătoare. Să analizăm principalele caracteristici ale unei astfel de adaptări și să vorbim despre sferele de funcționare în detaliu.

Descrierea dispozitivului

Apăsați, forțați 10 tonePresa hidraulică manuală este o instalație specială, utilizată la prelucrarea diferitelor materiale și semifabricate. Foarte des este folosit în îndoire sau materiale de compresie, demontarea și montarea lagărelor, precum și pentru reparația capitală a centralei electrice a vehiculului, de transmisie, suspensie, precum și alte sarcini.

Sub influența presiunii înalte a fluidului, configurația piesei selectate este schimbată cu precizie, ceea ce permite reconstituirea celor mai complexe produse.

Dispozitivul este alcătuit din două cilindri hidraulici, care diferă unul de celălalt în diametru. Ambii cilindri sunt interconectați și conțin un ulei special în interior, care nu afectează materialul din care sunt fabricați.

Dintre avantaje importante de design sunt următoarele:

 • capacitatea de a efectua cele mai complexe operațiuni cu precizie și viteză de execuție ridicată;
 • siguranța maximă și durata de funcționare;
 • cost relativ scăzut, care se plătește în totalitate;
 • capacitatea de a lucra într-o varietate de condiții;
 • lipsa dificultăților de auto-utilizare;

Presă hidraulicăÎn prezent, un astfel de echipament este considerat o parte indispensabilă a fiecărei stații de service, a unei fabrici de producție sau a unui atelier de mașini.

Acestea se caracterizează prin ușurința utilizării, precum și prin lipsa de complexitate în întreținerea ulterioară.

Este posibil să instalați unitatea practic în orice condiții și, pentru aceasta, nu va fi necesară ridicarea unei fundații grele.

Dacă sunteți în căutarea unui model adecvat de presare hidraulică manuală pentru o perioadă lungă de timp, studiați cu atenție opțiunile existente, consultați cu specialiștii și efectuați analize de piață.

numire

Prețul NORDBERG N3620FLDupă cum sa menționat deja mai sus, prese hidraulice sunt dispozitiv foarte eficient, permițând schimbarea, comprimarea, tăierea și prelucrarea tuturor tipurilor de semifabricate, precum și desfășurarea de diverse operații în care cel mai important factor este prezența unor eforturi mari.

În prezent, aceste dispozitive sunt indispensabile în magazinele SRT și auto. Apropo, istoria instalării a început cu aplicarea sa pentru balotarea fânului și a uleiului și a sucului de stoarcere.

Apoi noua invenție a fost utilizată în industria prelucrării metalelor pentru brichetarea deșeurilor și compactarea metalelor pulverulente.

Modelele moderne sunt caracterizate prin cele mai extinse funcționalități, astfel încât domeniul de aplicare al acestora este în continuă creștere. În prezent, acestea se regăsesc în industria construcțiilor de mașini, producția de produse din cauciuc și plastic, prelucrarea placajului și chiar a diamantelor.

Autorul acestei idei a fost cunoscutul inventator Joseph Bram, care și-a brevetat designul în 1795. Principiul principal al muncii este transferul forței prin fluidul de lucru, care este conținut într-un cilindru de lucru cu un diametru mic, la un cilindru cu un diametru mare. În acest caz, forța aplicată este mărită de mai multe ori.

Diferențele presei hidraulice manuale de la automate

Apăsați hidraulicNu există practic nicio diferență între presa obișnuită și cea specializată pentru magazinele de reparații auto. Principiul de funcționare este similar, principala diferență fiind numai în sistemul de control și setul funcțional.

În prezent, astfel de dispozitive sunt capabile să efectueze o serie de acțiuni diferite. Dacă vorbim despre prelucrarea pieselor metalice mici, atunci este logic să acordăm preferință modelelor desktop compacte. Dacă este necesar să se manipuleze stive mari, utilizați eșantioane de pardoseală cu o presiune mai puternică.

Dintre domeniile cele mai comune de funcționare a acestor echipamente, este important să se facă distincția între acestea:

 • Lucrări de instalare și dezmembrare cu șaibe de diferite tipuri și scopuri. Acțiuni similare se efectuează pentru tufele și lagărele care sunt instalate în cuiburile de aterizare;
 • masuratori si masuratori de calibrare;
 • schimbarea configurației pieselor metalice, îndreptarea și îndoirea;

Presă hidraulică de mână 12T TY12001Nu este un secret că, în magazinele de reparații mici, problema lipsei de spațiu liber este deosebit de pronunțată. Din acest motiv, există o restricție privind dimensiunile structurilor care sunt procesate. Prin urmare, atunci când alegeți soluția potrivită, este mai bine să luați mici dispozitive care să optimizeze spațiul de lucru și să reducă complexitatea serviciului.

Specialitatea strictă, care indică faptul că modelul poate fi utilizat numai în contextul SRT, este absent. Un astfel de echipament este de natură universală, astfel încât să-și poată îndeplini funcțiile în orice atelier sau magazin de reparații.

Clasificarea preselor

Presă hidraulicăÎn ceea ce privește caracteristicile de proiectare ale presei hidraulice, acestea se aseamănă cu aspectul unei cricuri convenționale. Procesul de injectare a fluidului de lucru este cauzat de un rezervor special, iar siguranța funcționării este asigurată de o supapă de descărcare și o supapă de blocare.

Cu ajutorul unei pârghii speciale, lichidul de lucru este injectat în cilindrul hidraulic, ceea ce duce la deplasarea pistoanelor.

Printre diferențele cheie ale acestor dispozitive ar trebui să fie schemă. Presa hidraulică manuală pompează lichidul de lucru prin utilizarea unei pârghii. În acest caz, service-ul trebuie să fixeze o poziție adecvată a pistonului față de piesa de prelucrat. Designul este potrivit pentru implementarea diferitelor sarcini în locurile greu accesibile ale vehiculului.

Modelele staționare pot fi echipate cu unitate automată și manuală. În primul caz, se utilizează un compresor, iar în al doilea caz,. Astfel de dispozitive se caracterizează printr-o valoare ridicată a presiunii obținute și a aplicării universale. Pentru a procesa piesa de prelucrat, aceasta este plasată într-o nișă specială - muncitorul a devenit, care constă din două canale, distanțate unele de altele pentru o anumită distanță. Tijă de presă trece între ele. În ceea ce privește elementul suplimentar, apoi în calitatea sa aplicați placa de sprijin, situată pe grinzi.

specie

În prezent, piața oferă o mare varietate de prese pentru service auto. Ele pot fi împărțite în grupuri separate, luând în considerare un număr proprietăți constructive, inclusiv următoarele:

 • direcția tijei de lucru (este superioară sau inferioară). Multe modele propuse au o direcție descendentă;
 • caracteristicile creării presiunii de lucru. După cum sa menționat deja mai sus, există dispozitive automate echipate cu un compresor, iar acestea sunt manuale. Prima opțiune oferă o productivitate mai mare;
 • prezența posibilității de a folosi atașamente suplimentare pe tija de lucru. Acest avantaj mărește numărul de operații care se efectuează utilizând o apăsare manuală a desktopului;

Printre alți factori importanți care influențează alegerea achiziției viitoare este necesară alocarea de dimensiuni. Este important ca instalarea să fie compactă și autonomă. Datorită acestei caracteristici, mulți producători le echipează cu roți speciale de transport. Ca rezultat, această soluție vă permite să reparați acele elemente ale mașinii aflate pe stand.

Pentru a regla tamponul, în interiorul dispozitivului se fac mai multe găuri. Cu ajutorul lor, desktopul este instalat la o anumită distanță de bara de presiune hidraulică.

Specificații tehnice

Apăsați NORDBERG N3620LDupă stabilirea caracteristicilor de proiectare ale unui anumit model, ar trebui să o luați în considerare în detaliu specificații tehnice și proprietățile. Printre parametrii determinanți pentru selecția reușită se numără condițiile de lucru reale din atelier.

În primul rând, trebuie să înțelegeți care modele de hidropress sunt potrivite pentru mediul dvs. Este necesar să se decidă între modele desktop și podea. În unele cazuri, mai multe tipuri de echipamente similare pot fi folosite pentru echiparea atelierelor mari. Acest lucru va îmbunătăți performanța.

În ceea ce privește caracteristicile tehnice, ele sunt împărțite în două tipuri convenționale - caracteristicile presei de mână și caracteristicile de proiectare pe care este fixată. Prima parte a produsului poate avea un număr de parametri:

 • indicatori de efort maxim. În cele mai multe cazuri, acestea sunt oferite într-o gamă de 5-20 tone;
 • accident vascular cerebral;
 • metoda de pompare a fluidului de lucru;

Când căutați o soluție potrivită pentru afacerea dvs., luați în considerare câteva caracteristici importante:

 • dimensiunile și greutatea instalației;
 • caracteristicile platformei de lucru. Aici ar trebui să evidențiem o serie de parametri, cum ar fi dimensiunile, prezența găurilor pentru montarea altor părți, precum și posibilitatea deplasării de-a lungul cadrului în raport cu tija;
 • Prezența sistemelor de amortizare pentru corpul navei. Acestea ar trebui să fie pe fiecare structură a presei hidraulice, deoarece în executarea lucrărilor complexe riscul de suprapresiune nu este exclus;

După luarea în considerare a unor astfel de proprietăți constructive, este posibilă continuarea căutării modelului optim pentru un ansamblu de atelier sau atelier.

Luați în considerare, de asemenea, un astfel de parametru, ca material din care este fabricat dispozitivul și, de asemenea, grosimea plăcii de bază unde detaliile vor fi stabilite. Este important să reziste în mod liber sarcini maxime, păstrând geometria preliminară.

Sfaturi utile pentru o funcționare corectă

Apăsați Aist 67902210Dacă ați ales soluția potrivită pentru dvs. și acum începeți să studiați principalele caracteristici funcționarea presei, să fie extrem de atent.

Pentru început, trebuie să studiați cu atenție instrucțiunile atașate și apoi să începeți instalarea echipamentului ținând cont de cerințele de aspect și instalare indicate de producător.

Primul lucru pe care lucrătorul îl face este să asambleze structura, verificând corectitudinea conexiunilor indicate în diagramă. Apoi rămâne să se evalueze starea dispozitivului și să înceapă efectuarea de sarcini. Cu toate acestea, pentru a prelungi termenele operaționale, ar trebui remarcate câteva recomandări valoroase. Dacă urmați sugestiile de mai jos, presa va putea funcționa fără rupere pentru o perioadă lungă de timp.

Deci, nuanțele pe care trebuie să le acordați atenție:

 • evaluarea volumului fluidului de lucru. Dacă nu este suficient de mare, nu puteți aștepta presiunea maximă în cilindru;
 • întreținerea periodică a pieselor și a mecanismelor de mișcare prin lubrifiere periodică. În acest caz, este necesar să se utilizeze fluide speciale care sunt oferite de producător;
 • evaluarea stării etanșărilor și a pistoanelor. Nu este un secret că, pe măsură ce sunt folosiți, își pierd elasticitatea, ceea ce, la rândul său, duce la o deteriorare a proprietăților ermetice ale tuturor sistemelor;
 • Înainte de a începe presa, trebuie să vă asigurați că piesa este fixată în siguranță la locul de muncă. Este important să se asigure o distribuție uniformă a presiunii fără a depăși valorile admise. Nu interfera cu utilizarea atașamentelor pentru a crește funcționalitatea. În acest caz, dispozitivul trebuie să facă față sarcinilor sale de bază;

Red Line Premium RHP50A - apăsațiDacă intenționați să mutați proiectul într-o altă locație sau dacă această acțiune va avea loc în mod regulat, observați nivelul desktop-ului. Fiabilitatea fixării este verificată de fiecare dată după implementarea cu succes a sarcinii.

Atunci când căutați un fluid de lucru, preferați soluțiile recomandate de producător. Înlocuirea și adăugarea unei astfel de substanțe pot fi efectuate cu ajutorul unei supape speciale. Dacă nu sunteți pregătit să cumpărați un model de presă hidraulică din fabrică, puteți încerca să creați o astfel de instalare. Pentru aceasta există instrucțiuni și îndrumări speciale.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să faceți un profil personal?Cum să faceți un profil personal?
Presă hidraulică realizată cu mâinile propriiPresă hidraulică realizată cu mâinile proprii
Mașina pentru îndoirea mâinilor din tablăMașina pentru îndoirea mâinilor din tablă
Tipuri de formare a metalelorTipuri de formare a metalelor
Principiul de funcționare al unei mașini de formare manuală a rolelorPrincipiul de funcționare al unei mașini de formare manuală a rolelor
Presă manuală: dispozitiv, principiu de funcționare, domeniu de aplicarePresă manuală: dispozitiv, principiu de funcționare, domeniu de aplicare
Oțelindrovochny mașină pentru busteniOțelindrovochny mașină pentru busteni
Caracteristici ale profilului manual realizat manualCaracteristici ale profilului manual realizat manual
Mașină de tăiat benzi pentru metalMașină de tăiat benzi pentru metal
Instrument pentru îndreptarea roților turnate: scop, utilizareInstrument pentru îndreptarea roților turnate: scop, utilizare
» » Presă hidraulică manuală pentru service auto
© 2021 amigdas.com