amigdas.com

Electrozii de tungsten ai brandului wc 20

Marcarea electrozilorElectrozii de tungsten wc 20 sunt utilizați pentru sudarea diferitelor modele și compuși din metale și aliajele lor de toate tipurile. Acestea au multe avantaje față de produsele standard. Scopul lor principal este sudarea pe toate tipurile de curent și într-o gamă largă de condiții. Să luăm în considerare produsele de tungsten mai detaliate ale mărcii specificate.

Avantajele electrozilor

Selecția electrodelorAstfel de produse sunt considerate universale, sunt concepute pentru sudarea cu curent alternativ și curent direct. Se folosește în sudarea diferitelor aliaje și oțeluri, precum și a materialelor structurale. Există, de asemenea, o variație a electrozilor tungsten legați de cele de ceriu. Acestea din urmă au o stabilitate ridicată a arcului la valori relativ scăzute ale curentului. În plus, au o gamă largă de diametre - oferind o gamă largă de opțiuni pentru selectarea produselor și luarea în considerare a proprietăților acestora.

Acestea sunt principalele beneficii ale utilizării produsele tungsten ale acestui brand. După cum puteți vedea, ele sunt destul de diverse și întotdeauna disponibile. În continuare, vom analiza câteva caracteristici ale acestui produs și caracteristicile achiziționării de produse în diferite puncte.

Caracteristicile produsului

Electrozii de tungsten wc 20 au câteva caracteristici importante. Să luăm în considerare unele dintre ele:

 1. Diametrele acestui electrod sunt de la 1 la 4,8 milimetri;
 2. Lungimea unui produs este de 17 și jumătate centimetri;
 3. Livrat într-un pachet care este un creion din plastic;
 4. Dacă diametrul electrodului este de până la 4 milimetri, atunci în pachetul de 10 bucăți sunt plasate mai mult de 4 milimetri - 5 electrozi;
 5. Produsele sunt certificate în conformitate cu standardele GOST și internaționale, precum și cu condițiile tehnice ale producătorului.

Trebuie notat faptul că, la sfârșitul lucrului, capătul plăcii de sudură trebuie să fie curat, altfel fiabilitatea și calitatea sudurii vor fi mult mai mici, ceea ce va reduce automat rezistența conexiunii rezultate, și, de asemenea, scăderea în general a proprietăților de bază tungsten pentru caracteristicile calitative și cantitative.

Locurile de cumpărare

Puteți achiziționa aceste produse pe piețe sau magazine specializate. Cea de-a doua opțiune este preferabilă, deoarece astfel de magazine au propriul site oficial, iar vânzările prin Internet sunt disponibile.

Domeniul de aplicare al electrozilorAchiziționarea de bunuri în magazin este posibilă în două moduri. În primul caz, este suficient să ajungeți la locul potrivit, să selectați electrozi de tungsten, să plătiți pentru comandă. A doua opțiune implică achiziționarea de produse prin Internet. Secvența acțiunilor în acest caz este următoarea:

 1. Vizitați site-ul web al unui magazin online care vinde produse similare;
 2. Alegeți tipul de produs de care veți avea nevoie pentru a continua munca;
 3. Adăugați bunurile necesare în coș;
 4. Mergeți la procesul de comandare;
 5. Alegeți modalitatea de livrare a bunurilor și modul în care veți plăti - cu ajutorul unui card sau în numerar;
 6. Pe site puteți urmări livrarea bunurilor necesare și ora sosirii.

De obicei, bunurile sunt plătite la fața locului. Se recomandă verificarea bunurilor pentru integritate, absența defectelor, timpul de livrare. În toate magazinele, plata este disponibilă cu ajutorul cardurilor bancare și direct cu numerar. Comanda este obținută de la companii care au autoritate înaltă și care furnizează produse de înaltă calitate pentru o perioadă lungă de timp.

Dacă decideți să cumpărați produse second-hand, atunci trebuie să inspectați capătul electrodului pentru absența contaminanților, fisurilor, jgheaburilor și mult mai mult. Este necesar să se solicite de la vânzător un certificat care să confirme conformitatea mărfurilor cu toate standardele de stat și internaționale. Aceasta va fi dovada că vânzătorul operează în conformitate cu toate standardele și veți fi sigur de produsul achiziționat.

Politica prețurilor

Marcarea electrozilor de sudurăPrețul produselor tungsten depinde de diametrul necesar pentru muncă. Cel mai mic (diametru de 1 milimetru) va costa 45 de ruble pe bucată. Și cei mai mari electrozi (4,8 și 6,4 milimetri în diametru) ar trebui emise în prealabil, deoarece prețul poate varia în funcție de comandă. De obicei, este vorba de peste 400 de ruble, dar trebuie verificat de producător. În unele magazine nu există electrozi de peste 4,8 milimetri, pe care este necesar să se facă ordinea preliminară și cu specificarea tuturor condițiilor necesare.

Am examinat principalele puncte și nuanțe asociate produselor acestui brand. Are avantaje semnificative, în special în versiunea cu ceriu. O gamă largă de diametre vă permite să alegeți opțiunea cea mai optimă în ceea ce privește lucrul la diferite conexiuni. Revedeți cu atenție alegerea electrozilor, deoarece acest lucru afectează stabilitatea și calitatea lucrărilor dvs. pe diverse modele. Selectarea cu succes a electrozilor din tungsten!

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Tig welding - ce este și pentru ce este?Tig welding - ce este și pentru ce este?
Cum se aleg electrozii pentru sudareCum se aleg electrozii pentru sudare
Caracteristicile metodei de sudare cu argon, argumentele pro și contra saleCaracteristicile metodei de sudare cu argon, argumentele pro și contra sale
Sudarea prin arc cu arc prin electrozi non-consumabileSudarea prin arc cu arc prin electrozi non-consumabile
Electrozi refractari: scop, tipuri și aplicațiiElectrozi refractari: scop, tipuri și aplicații
Tungsten electrod sudare și clasificarea materialelorTungsten electrod sudare și clasificarea materialelor
Electrozi pentru sudare de contactElectrozi pentru sudare de contact
Caracteristici ale sudării cu electrod non-consumabil în mediul gazului de protecțieCaracteristici ale sudării cu electrod non-consumabil în mediul gazului de protecție
Caracteristicile tehnice ale electrozilor ok-46Caracteristicile tehnice ale electrozilor ok-46
Tungsten: producție și aplicareTungsten: producție și aplicare
» » Electrozii de tungsten ai brandului wc 20
© 2021 amigdas.com