amigdas.com

Cornish Rex: Descrierea rasei, costul și îngrijirea

Cornish Rex PhotoO pisică din Cornish rex poate fi atribuită unei clase de înaltă calitate, aceste pisici care iau împreună cu ele diverse activități aristocratice. Pisica are un aspect destul de rafinat, calm calm și inteligență ridicată, motiv pentru care poate fi atribuită unei clase de înaltă clasă. Are și bucle, motiv pentru care poartă prefixul "rex".

Cornish rex: descrierea rasei

Cat Cornish RexOricât de ciudat ar putea fi, pisicile rex sunt o rasă foarte rară în Rusia, puțini au o astfel de pisică. Puteți face mai multe ipoteze, dar puteți afirma numai că această pisică nu este plantată din cauza dificultăților cu retragerea ei, deoarece are următoarele caracteristici:

  1. Un mare plus de rase Cornish rex este asta niciodată nu se topeau, datorită acestei îngrijiri a apartamentului devine mult mai ușoară. Dacă vă aspirați un apartament în care o astfel de pisică a trăit timp de o lună, atunci veți găsi foarte puține păruri de pisică, aproape la fel de mult ca părul uman.
  2. Pisoiul nu este predispus la alergii, are întotdeauna o stare excelentă și aproape că nu se îmbolnăvește niciodată, nu infectează oamenii.
  3. Multe pisoi au un fel de independență a pisicilor. Adică, dacă îi luați în brațe, vor începe imediat să se rupă, spunând că preferă un mod independent de viață. Pisicile Cornish Rex sunt lipsite de această independență, astfel încât ei se vor bucura cu bucurie în brațe și se vor bucura de fiecare sosire.
  4. Aproape toate pisicile urasc inotul in apa, facand rutina de apa cat mai complexa posibil. Kitten Cornish Rex pot fi în siguranță în apă si niciodata nu intra in panica ca si alte pisici. Este demn de remarcat, la începutul pisicilor se tem de apa este aproape la fel ca toți ceilalți, dar apoi pisicile Cornish Rex sunt treptat obisnuirea cu apă și dau seama că această apă nu este pentru ei este absolut nici un pericol.

Despre o alergie. Poate fi complet diferit atât pentru lână, cât și pentru salivă, astfel încât să nu puteți fi 100% siguri că pisoiul nu are în prezent vreo alergie.

Cornish Rex PisiciApropo, prin virtutea intelectului său, o pisica poate fi invatata cu usurinta sa te inteleaga, poate chiar sa aduca o minge sau sa se plimbe pe o lesa fara obstacole. Sunt foarte receptivi la antrenament și nu risipește nervii stăpânului lor. Este demn de remarcat faptul că ea nu face acțiunile obișnuite pentru pisici, care este, ea va merge întotdeauna la toaleta este într-un loc care este proiectat pentru ea, nu se va freca și să strice lucrurile și să fure mâncare de la masă. Aceste pisici au un comportament foarte nobil și inteligență înaltă, după cum ați putea înțelege deja, motiv pentru care încearcă să nu se amestece cu stăpânul lor și să nu-l facă rău.

Caracteristicile rasei

Care sunt caracteristicile remarcabile ale pisicilor din rasa Cornish Rex?

  • Parul scurt și moale, caracteristici subtile.
  • Culoare. Poate fi absolut orice, alb, negru sau roșu, deci este greu de înțeles dacă este o rasă adevărată în fața ta.
  • Dimensiuni medii de până la 4 kg

Caracterul pisicilor Cornish RexȘi, de asemenea, este demn de remarcat faptul că, în ciuda tuturor caracteristicilor sale, aceste pisici sunt foarte energice și active toată viața lor, încep să-și piardă activitatea numai la bătrânețe. Ea poate veni cu o fugă pentru ei înșiși cu obstacole, în care calitatea obiectelor apartamentului va fi. Dar, din nou, nu le va afecta sau nu le va sparge. Dacă luați pisica în brațe, va deveni calmă și pur și simplu va minți, dar după ce și-ar pierde interesul, va începe din nou o mulțime de activități.

În ciuda activității lor, pisicile nu-i plac companiile sau partidele zgomotoase, preferă să-și dea toată energia unui mic grup de oameni și vor fi foarte încuiate cu companii mari. Prin urmare, dacă aveți vreodată o companie mare la domiciliu, încercați să vă asigurați că pisica se află într-un loc îndepărtat, de exemplu, într-o cameră închisă.

Cum sa alegi si sa cumperi o pisica Cornish Rex

În prezent, se poate cumpăra pisica rex din Cornwall, precum și anunțul în ziar și pe Avito. Dar merită să fii atent, pentru că unii oameni nu vând adevărata rasă Cornish rex, ci doar pisoi care arată ca ei, având caracteristicile unui sfinx.

În tinerețe, este imposibil de spus dacă această rasă este reală sau nu, pentru că principala cale de a distinge este buclele pe lână, dar în tinerețe ei nu cresc în această rasă. Ce să facem în această situație? Dacă doriți să cumpărați o adevărată rasă Cornish Rex, atunci trebuie să contactați crescătorii sau pepinierele care pot oferi o garanție că aceasta este o rasă reală de pisici Rex. Pe foarte multe site-uri încercați să vindeți pentru prețul ridicat al pisicilor obișnuite, oferindu-le pentru Cornish Rex real.

Pisici din rasa Cornish RexPrin urmare, atunci când cumpărați o pisică, încheiați un contract de vânzare cu toate documentele necesare pentru a evita eventualele probleme. Trebuie să înțelegeți că oamenii nu pot da o garanție de 100% în cuvinte, deci va trebui să faceți acest acord. Dacă o persoană care vinde o astfel de rasă refuză să încheie un contract de vânzare, atunci, cel mai probabil, încerca doar să te înșele.

Prețul acestor pisici variază destul de puternic, de la 15 mii de ruble la 40.000, toate acestea depind de pedigree de pisici și de clasa lor. De fapt, nu este o mare diferență. Când cumpărați, asigurați-vă că vă inspectați pisica și asigurați-vă că este în stare bună, fără tuse sau alte semne neplăcute, cum ar fi murdăria în urechi sau ochi. Nu uitați că aceste pisici nu se tem de oameni și niciodată nu vor fi bătuți într-un colț fără motive semnificative, prin urmare, fiți atenți dacă pisica ciocnește într-un colț.

Nu uitați că este mai bine să învățați de la vânzător despre descendenții pisicilor, deoarece multe dintre semnele lor au fost transmise acestei pisici. Aflați despre dieta sa pentru a evita indigestia pisicii atunci când treceți la o nouă dietă. Pisica va trebui să se obișnuiască cu noua dietă, de obicei, durează aproximativ o săptămână, așa că mai întâi încercați să hrăniți pisica cu ceea ce a fost hrănit înainte de a veni la dumneavoastră.

Îngrijirea și

Pisicile nu au condiții speciale de detenție. Singurul lucru pe care îl rețineți este că acestea sunt cu greu luate în singurătate, astfel încât să acorde o atenție pentru ei, încercați să nu le lăsați pentru o lungă perioadă de timp acasă singur, și nu fi surprins dacă vii acasă, iar pisica nu va rămâne în urmă un minut și va merge lângă tine în restul zilei.

Imunitatea la pisici este foarte mare, astfel încât aproape niciodată nu tolerează nici o boală, Singurul lucru este teama lor de pescari. Încercați să vă asigurați că nu există o mulțime de ferestre deschise în cameră cu pisica, deoarece aceasta poate afecta negativ pisica. În ciuda imunității ridicate, nu sunt fier, deci ai grija ca pisica să se simtă bine.

Îngrijirea corectă a pisicii Cornish RexPisica trebuie spalata in fiecare saptamana datorita faptului ca parul are nevoie de ingrijire, iar atunci cand se spala, este necesar sa se spala cu un sampon special pentru pisicile chely. Este necesar să eliminați părul mort, să tăiați ghearele cu pensete și să le monitorizați aspectul, să le curățați urechile, să le ștergeți ochii. Ei au nevoie de îngrijire și îngrijire constantă.

Pisoiul se descurcă foarte bine cu toate celelalte animale și nu intră niciodată în luptă în primul rând, chiar se întâlnește cu câinii mici și mijlocii. Pentru copii, o astfel de pisică va fi un dar excelent, deoarece copiii nu sunt mai puțin energici decât ea. Pisica va fi fericita doar daca copiii se vor juca in mod constant cu ea si o vor stoarce, pentru ca iubeste cel mai mult cand este aproape de oameni. Dar nu uita că, în ciuda întregii sale activități, uneori vrea să fie singură, deci nu trebuie să o pese de ea dacă pisica vrea să fie singură.

Se recomandă să-i cumperi o casă de pisică specială, astfel încât pisica să simtă că are un loc unde poate să se ascundă și să se odihnească. Încercați să nu o deranjați în această casă, să simțiți că este un loc sigur pentru ea, în care nimeni nu o va atinge. Pisica este foarte energică, dar, ca și noi toți, are nevoie de odihnă.

Dacă doriți să dea această pisica pentru altcineva și nu pentru tine, cel mai bine este să se uite după alte rase de pisici, pentru că nimeni nu știe dacă acest om acordă o atenție suficientă pentru pisica, care este foarte necesară. Aceasta este una dintre cele mai active rase, această rasă are nevoie de o mare atenție, nu uitați de ea.

Dieta de pisici din rasa Cornish Rex

Cum să hrăniți o pisică Cornish RexDupă cum știm deja, pisicile au activitate foarte mare, motiv pentru care apetitul lor este întotdeauna anulat. Ei mănâncă foarte mult și vor fi abordați de cea mai comună hrană pentru pisici, care conține pește, carne și legume, iar alimentele pre-preparate sunt, de asemenea, potrivite pentru ele. În ciuda faptului că pisicile sunt foarte îndrăgite de mâncare, ele rămân întotdeauna în formă bună datorită energiei lor. Principalul lucru este să nu închideți ușa în apartament, astfel încât pisica să-și poată arunca energia și să-l curgă.

Dacă nu doriți să cumpărați alimente și veți face o dietă din propriile produse, atunci asigurați-vă că ați inclus în acest regim alimentar:

  1. Carne de vită, pui sau carne de vită.
  2. Pește.
  3. Legume.

Nu uita adăugați pisici complexelor de vitamine, în care există taurină, acesta este un aminoacid foarte important pentru ei. De obicei, pisicile din această rasă nu cresc stufoase, dar, dacă se întâmplă acest lucru, puteți să le transferați alimentelor dietetice.

Hrăniți pisica de două ori pe zi și în același timp, ca să se obișnuiască cu ea. Desigur, puteți hrăni de trei ori pe zi, dar acest lucru nu este necesar. Asigurați-vă că pisicile au întotdeauna apă pentru a bea și elimina imediat resturile, deoarece pisica poate mânca accidental un produs acid.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să numiți o pisică neagră o pisică în familieCum să numiți o pisică neagră o pisică în familie
Rame hipoalergenice (antialergice) de pisiciRame hipoalergenice (antialergice) de pisici
Cea mai veche pisica din lume - titularii de inregistrari ale cartii GuinnessCea mai veche pisica din lume - titularii de inregistrari ale cartii Guinness
Care este unicitatea pisicii și pisicilor cu trei culori. Semne despre eiCare este unicitatea pisicii și pisicilor cu trei culori. Semne despre ei
Cele mai mari pisici din lume și istoria lorCele mai mari pisici din lume și istoria lor
Îmbrăcăminte pentru pisici: materiale și stiluri pentru a-și face propriile mâiniÎmbrăcăminte pentru pisici: materiale și stiluri pentru a-și face propriile mâini
Caracteristicile raselor de pisici albe cu ochi albaștriCaracteristicile raselor de pisici albe cu ochi albaștri
Pisica leoparda din Asia, asemanatoare cu cea a leopardului: continutPisica leoparda din Asia, asemanatoare cu cea a leopardului: continut
Cea mai mare rasa de pisici: maine coon sau asher?Cea mai mare rasa de pisici: maine coon sau asher?
Zece rase inteligente de pisiciZece rase inteligente de pisici
» » Cornish Rex: Descrierea rasei, costul și îngrijirea
© 2021 amigdas.com