amigdas.com

O varietate de compatibilitate sinodontis cu pește de somn pește

Imagini sinodontis de catfishSinodontisul catfish este unul dintre cele mai neobișnuite pești de acvariu. Aceste creaturi uimitoare predomină în mod predominant un stil de viață nocturn. Satul coexistă perfect cu restul locuitorilor acvariului, prădătorii nu le atinge din cauza dimensiunilor lor mari. Ei locuiesc pe fundul acvariului, au o natură pașnică.

Cu toate acestea, somnul poate ataca mici pești decorativi și le poate mânca. Mai ales că vânează, nu vor, dar vor mușca și chiar vor înghiți peștele care trece. Sinodontisul catfish provine din bazinul râului Congo, dar chiar și după ce sa stabilit în acvariile umane, nu și-a schimbat obiceiurile, continuând să colecteze alimente din partea de jos.

apariție

În primul rând, atunci când alegi peștii în acvariu, oamenii se uită la aspectul, frumusețea și caracterul lor. Dar numai ulterior apar întrebări despre capriciositatea și conținutul peștilor. Sinodontis catfish este o mare opțiune pentru începători. ea modest, dar oferă și o mulțime de plăcere estetică. Unele soms au capacitatea de a înota pe burta lor în sus, datorită acestor abilități pe care le numesc somn-Siftere.

Somnul are un fizic stâncos, puțin aplatizat pe lateral. Piele foarte durabilă care este acoperită cu mucus. Din cauza mucusului, prădătorii de acvariu nu consideră somnul ca și mâncare.

Pe plan extern, somnul poate fi descris de următorii parametri:

  • Spatele are o curbură tipică, care este mult mai adâncă decât pe burtă.
  • Capul este prevăzut cu trei perechi de mustăți. Are ochi mari și gură mare în formă triunghiulară.
  • Aripile caudale sunt împărțite în două părți. Se livrează cu o aripă mare de grăsime.
  • Culoarea variază în funcție de tipul de somn. Cel mai adesea acestea sunt gri sau bej cu pete închise sau albe.

Catfish sinodontis de sex masculin versus femeieDe obicei, în pești, abdomenul este mai ușor decât spatele, dar în somn, dimpotrivă. A distinge un bărbat de o femeie nu este atât de ușor, totuși, există diferențe. Femelele sunt de obicei mai mari decât bărbații, ajungând la o lungime de până la 10 centimetri, bărbații cresc puțin mai mult de 6 cm. Cu un conținut bun în captivitate, somnul poate trăi până la 10 ani. Există multe soiuri, fiecare dintre ele având aspectul său special.

Catfish Catfish

Un reprezentant interesant al speciei. Numele ei a fost primit nu pentru cânt, ci pentru specificitatea reproducerii. Faptul este că somnul este singurul pește de acest gen care folosește o imagine parazită a reproducerii. Nu le pasă de reproducerea puiilor lor, în schimb, somnul pune caviar în cuiburi și în recipientele altor oameni în detrimentul altor pești.

Obligațiile de rulment iau cichlidele de pește. În natură, aceștia trăiesc în aceleași zone ca somnul. Cichlidei i-au alunecat somnul în gură. Prin urmare, să crească un nou descendent de catfishes într-un acvariu, fără prezența acestor pești nu va funcționa.

Somnul din această specie este foarte elegant, are o culoare galben deschis, cu un număr mare de pete negre. În lungime, peștele poate ajunge la 15 centimetri. Corpul este dens și alungit, ușor aplatizat lateral. Are o grosime mare de grăsime și spate. Natura peștelui este foarte pașnică, se comportă bine în număr de cinci persoane. Este de dorit să aveți un acvariu pentru 80 de litri pentru a conține somnul din această specie. Ele sunt omnivore și sunt capabile să consume nu numai legume, ci și alimente pentru animale.

Schimbator de somn

Catodic Synodontis PivotantUna dintre cele mai populare specii de pești printre acariști. Un cambulă, un reprezentant destul de mare, se referă la somnul fimbral. Are un corp practic triunghiular cu o gură mare și spini puternici pe spate și aripioare pectorale. Are trei perechi de mustăți, la fel ca și alte tipuri de somn, totuși, două dintre ele au o formă cu bretele.

Acest pește liniștit, are o compatibilitate excelentă pentru a trăi împreună cu alți locuitori ai acvariului. El nu vânează, dar poate mânca pești mici care înoată aproape de gură.

Modificarea feedurilor pe insectele căzute. Gura este în partea de jos, așa că trebuie să se întoarcă pe spate în sus de abdomen pentru a colecta alimente. Schimbator de somn predispus la obezitate, astfel încât trebuie să rămână fără hrană cel puțin o dată pe săptămână.

Sinodontis Dalmatian

Un specimen luminos de acest gen. Într-un acvariu spațios, Dalmațianul catfish poate crește până la 20 de centimetri în lungime. Acesta este un pește foarte elegant, partea din spate a acestuia este alb sau albastru, coada are o fringing. Pentru a păstra somnul Dalmat, trebuie să aveți un acvariu mare de cel puțin 100 de litri de volum. Temperatura apei ar trebui să fie între 28-29 grade, acest lucru creaturi tropicale. Pentru o viață normală, ei trebuie să asigure o bună filtrare și aerare, precum și să efectueze schimbări regulate de apă.

Peștii din această specie nu au probleme cu hrănirea, somnul cu plăcere utilizează orice mâncare oferită lui. Cel mai adesea își petrec timpul pe fund, preferând să ducă o viață nocturnă.

Sursă de alimentare

În mâncarea nemaipomenită, mănâncă totul la rând, pe care îl găsește în partea de jos. Cu toate acestea, compoziția optimă a dietei va fi de 70% din produsele alimentare vii și 30% din restul.

Sângele sinodontic de somonDieta de sinodontis catfish include:

  • Motyl.
  • Tubifex.
  • Koretra.
  • Cod fileuri.
  • Creveți.
  • Bucăți mici de carne.

Ca o hrană vegetală consumă frunze de salată și păpădie, precum și fulgi de ovăz și friptură de pâine.

În natură, somnul este folosit pentru a mânca insecte, melci și creveți. De asemenea, merită acordată atenție prezenței peștilor mici în acvariu. Somnul nu-i va vâna, dar dacă înoată suficient de aproape, poate să ia și să mănânce un pește. Este recomandabil să nu păstrați prăjiți într-un acvariu cu somn.

reproducere

În sinodontisul acvariului de somn este aproape imposibil să se reproducă. Dar dacă se divorțează, o fac datorită injecțiilor hormonale. Pentru reproducere, se utilizează o instalație de reproducere de 70 litri. Înainte de reproducere, bărbații și femeile ar trebui plasate în diferite vase. În partea de jos a stabilit o plasă specială. Pentru reproducere, temperatura este de 2-3 grade mai mare decât temperatura la care sunt ținute somnul.

Creșterea sinodonților de peșteReproducerea începe în ziua 2-3 după reuniunea de perechi. Ea curge diferit, unele somn se înmulțesc de-a lungul curentului apei și, după ce a pus vițelul, îndepărtează curentul, în timp ce alții aranjează o zidărie între pietre. Ouăle au o culoare roșie maronie, ușor alungită. O femeie este capabilă să transporte mai mult de 500 de ouă. Masa principală de ouă este situată acolo unde curentul de apă este practic absent.

După 6-12 ore, ouăle nu fertilizate au culoare albă. Acestea trebuie să fie îndepărtate rapid de la masa generală, deoarece acestea Ouăle sunt predispuse la infecții. Un caviar sănătos fertilizat la o temperatură de 26 grade se dezvoltă aproximativ 40 de ore.

Deja în a patra zi în larve, care se formează din ouă, sacul de gălbenuș se dizolvă, iar puiul începe să înoate și să se hrănească pe cont propriu.

Ca feed-uri inițiale, puteți utiliza "praf viu". Pe măsură ce cresc copiii, puteți trece la feeduri mai mari.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
De ce apa din acvariu este verde: motiveleDe ce apa din acvariu este verde: motivele
Pește-cuțit cum să îngrijească în mod corespunzător pentru peștii de acvariuPește-cuțit cum să îngrijească în mod corespunzător pentru peștii de acvariu
Specii de somn: îngrijire, întreținere și reproducereSpecii de somn: îngrijire, întreținere și reproducere
Acvariu rechin catfang pangasiusAcvariu rechin catfang pangasius
Creșterea delfinilor peștilor din acvariuCreșterea delfinilor peștilor din acvariu
Sticla de somn. Caracteristici de întreținere și îngrijireSticla de somn. Caracteristici de întreținere și îngrijire
Pesti de acvariu din spini. Întreținere și îngrijirePesti de acvariu din spini. Întreținere și îngrijire
Particularitățile conținutului de somn pterygochleum de somnParticularitățile conținutului de somn pterygochleum de somn
Locuitorul acvariului de apă dulce - pești miciLocuitorul acvariului de apă dulce - pești mici
Un somn albastru, foarte util pentru oameni, este un somn!Un somn albastru, foarte util pentru oameni, este un somn!
» » O varietate de compatibilitate sinodontis cu pește de somn pește
© 2021 amigdas.com