amigdas.com

"Odedectin": instrucțiuni de utilizare pentru pisici și câini

Descrierea preparatuluiMulți proprietari de animale de companie mai devreme sau mai târziu se confruntă cu paraziți care lovesc animalele de companie. Experții recomandă folosirea de dextrin ca agent antiparazitar.

"Ode-actina" este considerată a fi un medicament cu spectru larg. Este un medicament complex conceput pentru a elimina paraziți din organism.

descriere

Are numele neprotejat "Ivermectin", care este considerat o substanță activă. Acționează asupra larvelor și a parazitilor maturi sexuali capabili să plaseze ouă. "Otedectin" ajută la scăderea:

 • păduchi;
 • purici;
 • căpușă;
 • rotunde viermi.

Specialiștii recomandă prescrierea medicamentului pentru detectarea unor astfel de boli:

 • notoedroz;
 • otodektoz;
 • afecțiune sarcoptică;
 • demodecie;
 • rapăn comun.

Acest medicament este considerat un risc scăzut pentru animalele cu sânge cald. "Odedectin" este un lichid transparent incolor, cel mai adesea ambalat în capsule sau fiole de sticlă. Capsule cu un volum de 1, 2, 5, 10, 20 ml, cu același volum de fiole de 1,2,5 ml. Ampulele se vând în ambalaje din carton sau blistere din plastic, 10 bucăți într-un singur ambalaj.

Soluția "ode-actină" este complet sterilă. Este prescris pentru suspiciune de nematodoză și arachno-entomoză.

Indicație pentru utilizare

Indicații pentru utilizare"Odedectin" este utilizat în tratamentul bolilor cum ar fi nematodoză și arachno-entomoză, puteți trata un animal de orice rasă și aproape de la naștere. Componenta activă, care este un extract din ciuperca solului, este capabilă să scape animalul de paraziți (larve și adulți).

Medicamentul se administrează subcutanat, din cauza căruia medicamentul intră repede în sânge și se extinde pe tot corpul. Datorită reducerii impulsurilor nervoase la paraziți, atacuri de paralizie, mor și părăsesc corpul. Medicamentele excesive părăsesc complet corpul după două zile.

Medicamentul "ode-actin" este considerat a fi periculos. Nu are un efect dăunător asupra tractului gastro-intestinal și a ficatului animalului.

Contraindicații pentru utilizare

În ciuda faptului că drogul este considerat inofensiv, "Odedectin" are contraindicații. Nu funcționează:

 • animalele slăbite și epuizate;
 • pui mici (până la 2 luni);
 • animale după operație;
 • în timpul sarcinii și alăptării.

Categoric, nu se recomandă prescrierea medicamentului la un animal cu insuficiență renală sau hepatică. Unele rase sunt extrem de sensibile la componentele conținute în preparare, în special la rasele de câini de hamei și collie. Luați medicamente sub supravegherea medicului veterinar.

Este posibil ca atunci când un medicament cu otodectin este înjunghiat la un animal, reacție alergică individuală. Primul simptom este compactarea în locul punctiform al pielii. Se disipează după un timp. Este important să se respecte doza, altfel animalul va fi chinuit de grețuri și vărsături.

"Otodectin" pentru câini

Cum să aplicați medicamentul"Odenectin" pentru câini: instrucțiuni. Medicamentul este injectat subcutanat în zona antebrațului sau articulației umărului la o doză de 2000 μg pe kilogram de greutate în viu a câinelui. Experții recomandă alegerea unei seringi de injectare cu un ac scurt. Dacă câinele a identificat helminții, o injecție suficientă. Când se detectează ectoparaziții, se administrează două injecții la fiecare 10 zile. Dacă animalul de companie are purici, atunci soluția este tratată cu pat, așternut.

Contraindicațiile pot fi intoleranța individuală a componentelor medicamentului, slăbirea sănătății și vârsta necorespunzătoare.

"Odenectin" pentru pisici: instruire

Acest medicament este utilizat pe scară largă de către medicii veterinari și proprietarii de pisici pentru tratamentul animalelor de companie de la paraziți. Dificultatea identificării paraziților este că deseori boala este asimptomatică. Prin urmare, este necesară o diagnosticare corectă și în timp util.

"Ode-actina" nu este folosit ca agent preventiv. Acest medicament este prescris numai dacă sunt detectați paraziți.

Pentru pisici, acest preparat se administrează subcutanat în doze care nu depășesc 0,2 ml la 1 kg greutate în viu (cu helminți). O injecție va fi suficientă.

Cu ectoparaziți Injecțiile vor necesita două doze de 0,2 ml pe kg de greutate în viu, cu un interval de 10 zile.

Pentru ca pisica să se redreseze cât mai curând posibil, este necesar să se folosească medicamente imunodefinante și medicamente antibacteriene împreună cu medicamentul "Odelectin".

Tratarea externă a patului, așternutul este obligatorie. Acest lucru vă va ajuta să scăpați de paraziți cutanați.

Există contraindicații. Nu puteți injecta medicamentul la animale:

 • Caracteristicile medicamentuluislăbit și epuizat:
 • femeile însărcinate și care alăptează;
 • după operație;
 • pisoi mici.

Pot exista efecte secundare după utilizarea medicamentului:

 1. urinare frecventă;
 2. creșterea secreției de salivă;
 3. contracția involuntară a membrelor și a întregului corp;
 4. ataxie.

Pro și contra medicamentelor

Ca și în cazul oricărui medicament, medicamentul "Odelectin" are avantaje și dezavantaje.

Pro:

 • o gamă largă de activități;
 • preț rezonabil;
 • acționează repede;
 • dacă este folosit corect, nu există efecte secundare.

contra:

 • consecințe grave la supradozaj;
 • Incapacitatea de a trata pisicile și puii mici.

Ar trebui amintit faptul că auto-medicația poate duce la consecințe neplăcute. Tratamentul trebuie efectuat sub supravegherea obligatorie a unui specialist dintr-o clinică veterinară.

Recenzii despre medicamentul "Odedectin"

Opinii de la proprietarii de pisici:

Cu drogul "Otidectin", fără greutate vindecat Murka lui. Toate au făcut conform instrucțiunilor, nu s-au observat efecte secundare.

Îi sfătuiesc pe toți cei familiarizați cu "Ode decton". Un medicament minunat.

Foarte mulțumit de drog. Fără dificultate, ei au salvat pisicile de la helminți.

Recenzii de la proprietarii de caini:

Câinele nostru a dezvăluit paraziți intestinali. Au fost retrase cu ajutorul medicamentului "Odectin", fără complicații după ce cererea nu a apărut.

Remediul este frumos. Câinele este sănătos, a durat 5 luni, paraziții nu mai apar.

Pentru prima dată, se confruntă cu un astfel de fenomen neplăcut ca paraziți intestinali. Datorită veteranului nostru în timp a dezvăluit boala. Ei au tratat câinele cu "Odelectin". Foarte mulțumit, câinele a fost vindecat cât mai curând posibil. Mulțumită creatorilor de droguri!

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Pratel pentru câini: manual de instrucțiuniPratel pentru câini: manual de instrucțiuni
Enroxil în medicina veterinară: manual de instrucțiuni pentru câini și pisiciEnroxil în medicina veterinară: manual de instrucțiuni pentru câini și pisici
Asinox Plus pentru câini: instrucțiuni de utilizareAsinox Plus pentru câini: instrucțiuni de utilizare
Maxidin pentru pisici manual de utilizareMaxidin pentru pisici manual de utilizare
Milbemax pentru pisici și câini de la viermi. Instrucțiuni de utilizareMilbemax pentru pisici și câini de la viermi. Instrucțiuni de utilizare
Emicidin pentru câini: instrucțiuni de utilizareEmicidin pentru câini: instrucțiuni de utilizare
Utilizarea unguentului aversectin pentru tratamentul pisicilor și pisicilorUtilizarea unguentului aversectin pentru tratamentul pisicilor și pisicilor
Selectarea comprimatelor de la viermi pentru câini și o listă de medicamente populareSelectarea comprimatelor de la viermi pentru câini și o listă de medicamente populare
Enroxil: instrucțiuni pentru utilizare în medicina veterinarăEnroxil: instrucțiuni pentru utilizare în medicina veterinară
Prasicid plus suspensie: instrucțiuni de utilizarePrasicid plus suspensie: instrucțiuni de utilizare
» » "Odedectin": instrucțiuni de utilizare pentru pisici și câini
© 2021 amigdas.com