amigdas.com

Pe scurt despre ratonul intern: habitatul, câte animale trăiesc

RaccoonUnul dintre animalele neobișnuite care au fost transformate recent ca animal de companie este ratonul. Acest animal este foarte popular cu copiii și adulții, deoarece aspectul său seamănă cu un pui de urs impresionant. Dar, de fapt, acest animal amuzant, la prima vedere, are propriile sale trăsături de caracter, ceea ce poate aduce o mulțime de probleme proprietarilor săi. Prin urmare, înainte de a începe un raton în apartamentul unui oraș, trebuie să-l cunoașteți mai bine.

Descrierea unui raton de raton

Acest animal predator este de dimensiuni mici, are picioare scurte si o coada lunga pufoasa. Lungimea corpului la vârsta adultă poate ajunge la maximum 60 de centimetri, iar greutatea unui adult este de aproximativ 6-9 kilograme. Având picioare scurte, ratonul este controlat foarte abil prin deplasarea degetelor, iar numele animalului este de asemenea de acolo. La urma urmei, el este capabil să ia obiecte mici și chiar să spele cu ușurință fructele smulse din copac în apă. Griul cenușiu gri protejează animalul în climă rece. El este foarte atent la aspectul său și, prin urmare, el se ocupă de haina de blană pentru o lungă perioadă de timp. De asemenea, ratonul se comportă acasă:

  • ia obiecte mici cu labele din față;
  • se mișcă mult în spațiu, urcând în cele mai îndepărtate colțuri;
  • grija cu grija pentru blana lui.

În locurile de habitat natural, animalul se comportă foarte mobil, tot timpul studiind terenul și urcând în crăpături sau burrows. În mod similar, el este interesat de toate colțurile apartamentului din casă. El încearcă să se stabilească într-un spațiu necunoscut pentru el, apoi alege locul cel mai plăcut și aproape că niciodată nu îl schimbă, dând tuturor să înțeleagă că acum el este "maestrul" în acest loc.

În ciuda labei tenace, ghearele ascuțite și mobilitatea ridicată, animalul are o natură pașnică. El este receptiv, afectiv și apreciază atitudinea atentă față de el. Dacă îi dați animalului suficient timp, el devine rapid atașat stăpânilor săi și devine un prieten adevărat, nu inferior în loialitatea față de câini.

Raccoon poluskun la domiciliu: subtilități de conținut

Dulciuri amuzanteRatonul este un animal predator și, ca orice animal sălbatic, are dinți, gheare și gheare ascuțite, cu care se ajută să se miște în cele mai diverse locuri exotice. Situat într-un apartament în oraș, animalul încearcă să se comporte în același fel ca și pe voință - ratonul urcă în dulapuri, mese și mobilier tapitat, dăunând-o substanțial. Prin urmare, după ce ați luat decizia de a avea o ratonă a casei, este necesar să calculați corect toate nuanțele locuinței sale într-o casă de țară sau într-un apartament cu un oraș.

În primul rând, trebuie amintit că ratonul are un caracter ciudat, care diferă semnificativ de moartea altor animale domestice - câini și pisici. Dar dacă cumpărați un raton, atunci este posibil să crești un animal blând și tămăduitor cu timpul. La un animal de companie, care din punct de vedere al naturii este un animal sălbatic, a fost confortabil să trăiești acasă, trebuie să organizezi în mod corespunzător spațiul pentru conținutul său. Sunt necesare următoarele atribute:

  • casă specială;
  • toaletă de toaletă;
  • boluri pentru mâncare;
  • o ceașcă de apă.

Din moment ce ratonii sunt animale mobile, se deplasează în spațiul apropiat la domiciliu, se pot răni singuri. Prin urmare, este necesar să asigurați în siguranță dulapurile și alte bucăți de mobilier, ceea ce poate răni animalul. Curiozitatea lui nu cunoaște limite, iar poloskunul înlătură în mod constant din ce în ce mai multe colțuri ale camerei în care încearcă să se așeze. Pentru ca el să se simtă confortabil, este necesar să-și aducă locul de detenție în apartament la condițiile de ședere a animalului în natură cât mai aproape posibil. Un bun ajutor pentru dezvoltarea sa este instalarea într-o cameră a unui copac mic, pe care se poate urca ușor.

În arsenalul proprietarilor de îngrijire există întotdeauna jucării care vor distra animalele de companie. La urma urmei, ratonii, precum și pisicile și câinii, preferă să se joace cu niște obiecte moi. Pentru a evita rănirea animalului, este mai bine să cumpere o jucărie moale pentru el, ceea ce îi va oferi plăcere. Bilele fuzzy și bilele ușoare sunt bune pentru astfel de scopuri. Aveți grijă de tot ce aveți nevoie pentru animalul de companie, nu vă puteți îngrijora de conținutul ratonului acasă - se va simți confortabil și distractiv.

Oamenii care decid să facă un poloskun, trebuie să știți că acest animal mic poate face mult zgomot, mai ales noaptea. În sălbăticie, animalul merge la vânătoare noaptea, atât de instinctiv în acest moment al zilei, un animal de companie poate rătăci în jurul apartamentului, transformând totul în calea lui. Pentru proprietari nu a trebuit să sufere de lipsa de somn, ar trebui să fie de la o vârstă mică raton obișnuit cu regimul de somn și de veghe.

Mâncarea ratonului în casă

Mâncare de ratonEste cunoscut faptul că ratonii mănâncă o varietate de alimente. Ei sunt numiți pe bună dreptate omnivori. Mâncarea lor este considerată sezonieră, deoarece animalele de primăvară și de vară preferă hrana animalelor sub formă de insecte, mici rozătoare, reptile, pești și ouă de pasăre. Dar, la sfârșitul verii și toamnei, trec la alimentele vegetale, inclusiv nuci, ghinde, ciuperci, fructe de padure și fructe.

Bazat pe produse care absoarbe animalul într-un mediu natural și își alcătuiesc dieta la domiciliu. îngrijirea proprietarii pot alege din două moduri de a hrăni animalul:

  1. Alimentați ratonului cu alimente destinate câinilor și pisicilor.
  2. Utilizați în dietă acele produse pe care ratonul le consumă în mediul natural.

În ciuda faptului că hrana pentru animale specializată este considerată echilibrată și conține o cantitate suficientă de vitamine și minerale, este preferabil să se alimenteze ratonul într-un al doilea fel, și anume fructele, legumele și ouăle. În plus, foarte mult ca poloskun diferite vkusnyashki sub formă de biscuiți uscat.

Câți ratonii trăiesc

Ratonul clătește labeleRatonurile diferă în stare bună de sănătate, sunt practic imune la multe infecții și, prin urmare, rareori se îmbolnăvesc. Dar speranța de viață a animalelor sălbatice și a celor conținute la domiciliu este semnificativ diferită. Astfel, un raton sălbatic poate fi considerat o persoană cu durată lungă de viață, care a trăit până la 4 ani. Dar racoanele domestice, cu grija potrivita pentru ei, sunt capabili sa traiasca mai mult de 20 de ani. Cât timp animalul trăiește acasă, depinde în principal de condițiile de întreținere.

Pentru a asigura longevitatea animalului, este important să observăm mai mulți factori: o nutriție adecvată, o activitate motorie și o vaccinare în timp util. Potrivit experților, privind starea de sănătate a animalelor este un efect pozitiv al masajului. În mod regulat, în conformitate cu recomandările medicului veterinar, ar trebui efectuată cu ajutorul antihistaminice. Odată cu punerea în aplicare a măsurilor preventive și de îngrijire adecvată, animalul de companie va fi capabil să rămână sănătos pentru o lungă perioadă de timp și va mulțumi proprietarilor cu spontaneitatea și farmecul lor.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să sunați la un iepure: alegeți un nume pentru animalul de companieCum să sunați la un iepure: alegeți un nume pentru animalul de companie
Ceea ce ratonii mănâncă sălbatic și îmblânzi și ce să hrănească puiiCeea ce ratonii mănâncă sălbatic și îmblânzi și ce să hrănească puii
Cum arata un koala si ce culoare au blana?Cum arata un koala si ce culoare au blana?
Unde trăiește skunk: unde trăiește skunk-ul dungat?Unde trăiește skunk: unde trăiește skunk-ul dungat?
Cum să determinați în mod corect vârsta unui cățeluș sau a unui câine adultCum să determinați în mod corect vârsta unui cățeluș sau a unui câine adult
Nume de animale: ce ar trebui să fie numele unui prieten cu patru picioareNume de animale: ce ar trebui să fie numele unui prieten cu patru picioare
Cele mai mari pisici din lume și istoria lorCele mai mari pisici din lume și istoria lor
Cea mai rară rasă de pisici cu fotografiiCea mai rară rasă de pisici cu fotografii
Raccoon-poloskun: tipuri, caracteristici, descriereRaccoon-poloskun: tipuri, caracteristici, descriere
Cat Pixibob: descrierea rasei, caracteristici ale îngrijiriiCat Pixibob: descrierea rasei, caracteristici ale îngrijirii
» » Pe scurt despre ratonul intern: habitatul, câte animale trăiesc
© 2021 amigdas.com