amigdas.com

De ce bananele visează o carte de vis?

Interpretarea somnului despre bananeDe ce banane? Interpretarea visurilor de banane este interpretată în moduri diferite, în funcție de situația unui vis. Poate că ați mâncat-o, atunci trebuie să vă amintiți ce gust și miros a fost. Aceste fructe, dacă sunt frumoase și gustoase, personifică pentru o femeie iubirea adevărată și călătoriile romantice.

Visuri cu banane

Pentru o interpretare corectă a somnului cu aceste fructe, ce anume au fost bananele și unde le-ați văzut.

 1. Ce înseamnă bananele într-un vis?De ce bananele stau pe masă? Acest vis înseamnă că aveți o relație trecătoare. Nu faceți planuri cu această persoană, veți fi destinat să vă despărțiți.
 2. Pentru a vedea o banană într-un frigider într-un vis, înseamnă într-o carte de vis că veți amâna toate planurile și faptele pentru o perioadă nedeterminată. Acesta este un avertisment vis, rezolvarea problemelor și a cazurilor, așa cum vin.
 3. O banană tăiată în ciocolată va însemna o carte de vis, că în curând vei fi prezentat unei persoane frumoase și amabile. Astfel de relații vor aduce multe emoții pozitive.
 4. Visează un fruct fără piele. Un astfel de vis înseamnă că în curând veți avea îmbunătățiri financiare. Îmbunătățirea situației financiare se va datora creșterii salariilor obținute sau a primei.
 5. Visele tăiate fructe în două părți înseamnă că merită să mulțumim persoanei care v-a ajutat cu sfaturi și bani și ar trebui să-i prezinte un cadou. Pentru asistență suplimentară, ar trebui să-l motiveze cu mici cadouri, iar apoi relația ta va fi productivă.
 6. Conform cărții de vizită, banana aflată pe magazinul din magazin înseamnă că toate problemele care au apărut vor trebui rezolvate de unul singur, ajutorul nimănui nu te va ajuta. Pentru a rezolva problemele, nu trebuie să te întorci la prieteni și cunoștințe, o poți face singur, deși la început va fi dificil să o faci.
 7. Pete maronii pe coaja fructe într-o carte de vis, înseamnă că mai târziu poți să te lupți cu iubitul tău. Visul avertizează că merită să țineți cont de cuvintele și acțiunile dvs., pentru a nu vă răni pe cei dragi.
 8. Coaja fructului este maro, iar fructul în sine este bun. Un admirator secret care nu manifestă nici o simpatie, deși o simte. Și în curând va spune sau vă va sugera despre sentimentele sale.
 9. Bananele sunt de dimensiuni mici atunci când nu aveți atenția de sex opus. Este necesar să modificați aspectul și să îmbunătățiți aspectul interior, astfel încât imaginea să corespundă cu starea interioară a sufletului. Ați fost atât frumoase în exterior, cât și interesante pe plan intern.
 10. Bananele sunt de dimensiuni mari. Aveți suficienți fani și vă faceți o baie în atenția lor. Merită să te uiți la fani, poate că unul dintre ei va fi partenerul tău de viață.
 11. Strângeți fructele în vis în junglă. Veți fi lider și generator de idei, atât acasă, cât și la locul de muncă. În general, veți găsi succes și respect pentru societate.
 12. Visezi ca tu colecta fructe în zona suburbană, înseamnă că, în rezolvarea unei probleme sau a unei sarcini, aveți nevoie de ajutorul prietenilor și rudelor. Merită să cereți ajutor, nu vă îngropați în probleme.
 13. Visul despre fructele crescute ale casei, înseamnă, în curând va fi îmbunătățită situația financiară. Poate veți ridica taxa câștigată, veți scrie un bonus sau veți ridica scara de carieră.
 14. Vedeți într-un frumos palmier de vis, care fascinează vederea. Un semn minunat pentru femei înseamnă că ați cunoscut sau ați întâlnit dragostea din viața cu care veți avea o relație lungă și fericită. Frumos palmieri personifica, viitorul vostru companie, el va fi generos, frumos și onest, pentru tine.
 15. A te pierde în pomii de banane este un semn prost. Deci, aveți probleme în viață și nu puteți găsi o cale de a le rezolva. Merită reconsiderată opiniile lor despre viață.

Starea fructelor

Starea de fructe într-un vis este foarte important pentru o interpretare corectă a visului.

 1. Când bananele au visatPentru a vedea o femeie într-un vis sunt bananele care sunt frumoase, coapte. Va fi pentru ea, ceea ce înseamnă că arată foarte bine și este complet sănătoasă. Are o mulțime de admiratori și atenție.
 2. Fructe putrezite. Este un vis, înseamnă că sunteți angajat într-o afacere care nu va aduce rezultate. Este necesară schimbarea tipului de activitate.
 3. Visul cu fructe nefertilizate. Deci, nu trebuie să așteptați sprijin, și morală și fizică în rezolvarea problemelor. Pentru femei, un astfel de vis, poate, prin urmare, nu este necesar să existe o relație intimă cu un nou partener. Și merită să așteptați un pic mai mult și să verificați relația.
 4. Pentru a vedea fructele uriașe ale grupurilor de banane, un semn rău. Pentru femeile aflate într-o relație, va însemna pierderea unei persoane iubite, trădare. Sau o ceară mare, poate un decalaj.
 5. Bananele de interpretare a visului sunt verzi. Puteți rezolva singuri problemele, fără ajutorul și sprijinul nimănui.

Acțiuni care apar cu bananele într-un vis

Este important să vă amintiți ce fructe acțiune ați petrecut într-un vis să învățați sensul mai precis al unui vis.

 1. Vă bucurați de aroma de fructe într-un vis. În curând, prietenii și prietenii dvs. vor avea nevoie de ajutorul și sprijinul dvs. Și veți lua parte la viața lor.
 2. Cumpărarea de fructe în magazin, conform cărții de vis, înseamnă că, în cazul tău, vei avea prieteni care te vor ajuta și vei lua parte activ în rezolvarea problemelor.
 3. Vise despre cum să cumpărați fructe pe piață, un semn rău, simbolizând că veți avea probleme financiare, dacă vă decideți să cumpărați ceva mare, merită să anulați acordul.
 4. Lasati bananele in pachet, cartea de vis va spune ca exista inamici in jurul vostru si nu trebuie sa va spuneti planurile si actiunile voastre.
 5. Luați fructul în mâinile voastre. Deci, în curând veți coopera cu o persoană neplăcută pentru dvs., dar această cooperare va fi importantă pentru rezolvarea problemelor.
 6. Coaceți fructele într-un vis. Un interpret de vis avertizează că acest vis, vă avertizează, aveți detractori la locul de muncă care vindeau intrigi împotriva voastră.
 7. Se prăjește într-un fruct de fructe într-o tigaie. Aceasta este într-o carte de vis, acesta este un semn bun, spunând că toate problemele vor dispărea și veți putea face față singuri.
 8. Răspândirea fructelor vecinilor înseamnă că în curând vă veți întâlni cu oameni buni, de la care veți primi sprijin și atenție.
 9. Vindem fructe într-un vis. Înseamnă dragoste, care devine, este respinsă sau relația merge prost, și sunteți dezamăgit. În același loc de muncă, vi se va oferi o muncă care nu vă convine deloc.

Există banane într-un vis

Interpretarea unui vis este posibilă, dacă vă amintiți ce fructe ați mâncat și ce emoțiile experimentate.

 1. A visat să mănânce bananeO banană delicioasă într-un vis este - înseamnă că vei reuși în afacerea care a început. Sunteți pe calea cea bună, continuați să vă dezvoltați în această direcție.
 2. Există fructe coapte. Un semn negativ care spune că, în acest sens, nu vă duceți la afaceri, fără planuri și idei clare sau veți eșua.
 3. Într-un vis, mâncați un fruct copt, un astfel de vis, înseamnă că sunteți înșelați de o persoană în care aveți încredere și că el este în cercul cel mai apropiat pentru voi.
 4. Există o banană în cercuri subțiri, într-o carte de vis, astfel încât veți găsi un iubit, și veți avea o aventură romantică sau de călătorie. Poate că o astfel de relație va deveni o căsnicie puternică.
 5. Ți-ai dat un tratament într-un vis. Un semn minunat într-un vis, adică, în curând veți fi prezentat cu un cadou, sau la muncă va primi un bonus neplanificat.
 6. Există banane într-un vis pe stradă. Acest vis înseamnă că ești o persoană puternică, sigură. Și atingeți cu ușurință obiectivele stabilite.
 7. Hrănirea unui copil cu fructe înseamnă că veți avea plăcere de la locul de muncă, o afacere preferată și veți obține succes.
 8. Mănânci o mulțime de fructe într-un vis peste o carte de vis. Înseamnă că problemele și faptele tale se adună, dar nu le scrii. Acesta este un avertisment vis, merită rezolvarea problemelor pe măsură ce vin.
 9. Tăiați bananele împreună cu pielea. Acest vis înseamnă că vă grăbiți să luați o decizie. Merită să examinați în detaliu problema sau problema, pornind de la cunoștințe și abilități, să rezolvați problemele și problemele.
 10. Mănâncă fructe, dar nu gustați. Aceasta înseamnă că nu participați la viața și experiențele celor dragi. Merită să-ți tratezi oamenii cu multă frică.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Beneficii și rău de a consuma banane verzi, contraindicațiiBeneficii și rău de a consuma banane verzi, contraindicații
Cum și unde să crească bananele, beneficiile lor și domeniul de aplicare al planteiCum și unde să crească bananele, beneficiile lor și domeniul de aplicare al plantei
Bird Turako: descriere și tipuri de bananeideBird Turako: descriere și tipuri de bananeide
De ce visezi să ai o fată într-un visDe ce visezi să ai o fată într-un vis
Răspunsul la întrebare, ce visezi despre un pepene verde, este într-o carte de visRăspunsul la întrebare, ce visezi despre un pepene verde, este într-o carte de vis
Ce vis de morcov viseaza?Ce vis de morcov viseaza?
Bărbați familiari care ne vizitează visurile, despre ce visămBărbați familiari care ne vizitează visurile, despre ce visăm
Ce inseamna inelul de nunta de pe deget? Interpretări ale diferitelor cărți de visCe inseamna inelul de nunta de pe deget? Interpretări ale diferitelor cărți de vis
Interpretarea visului: ceea ce visa visul despre faptul că femeia și-a pus rochia roșieInterpretarea visului: ceea ce visa visul despre faptul că femeia și-a pus rochia roșie
De ce visă ciocolata? Ceea ce avertizează și interpretează în cartea de visDe ce visă ciocolata? Ceea ce avertizează și interpretează în cartea de vis
» » De ce bananele visează o carte de vis?
© 2021 amigdas.com