amigdas.com

Cat food orijen: cea mai buna mancare pentru animale de companie

Orijon - hrana pentru pisici de calitate superioaraDupă cum știți, toate animalele de companie au nevoie de o dietă echilibrată. Astăzi, din ce în ce mai mulți veterinari sunt sfătuiți să cumpere pentru pisici și pisici interne o hrană ca Jrijen, cunoscută pentru calitatea sa de aproape toată lumea. Ce este el? Care este compoziția sa? Acest lucru va fi discutat în detaliu mai jos.

Orgyzhen pentru pisici: ce este furaj

Alimentele de origine animală Orijen (denumirea inițială Orijen) reprezintă o hrană echilibrată pentru pisicile domestice, care se referă la categoria "superpremium". Producătorul este compania Champion PetFoods, care se află în Canada, și este implicată în producția unei linii întregi de Orijen furajere pentru toate categoriile de animale. Peste 25 de ani, această companie a fost de fabricație de alimentare de înaltă calitate pentru animale de companie, care sunt recomandate ca medici veterinari și crescători, și iubitori simple de pisici.

Principalul avantaj al Orijen este că această hrană este aproape în compoziția sa la dieta naturală a pisicilor la maxim. Deoarece aceste animale domestice pufoase prin natura lor sunt prădători, atunci dieta lor ar trebui să conțină proteine ​​animale naturale. De asta Compania canadiană producerea unui regim alimentar echilibrat pentru pisici folosește numai carne și produse din carne naturale, adăugând pentru a le nutrientii necesari, astfel, complexul conține 80% din carne naturale (pește, pui, curcan, ouă), și 20% alocate pentru iarbă, legume și chiar fructe. În compoziție nu există aditivi nocivi, OMG-uri, arome. Orijen hrana nu include, de asemenea, produse din cereale.

Specialiștii fabricii canadiene monitorizează îndeaproape producția și controlul calității produselor. Pentru producția însăși, sunt selectate numai ingrediente naturale ale producției locale.

Orgen pentru pisici: o linie de hrană

Feed Orijen - va potrivi orice pisicaPrimul lucru pe care trebuie să-l observați despre acest produs este că acesta se va potrivi cu orice fel de pisică. în special este recomandat să cumpărați este pentru acele animale care au probleme cu digestia. Orice produs din linia Orijen este bine absorbit de orice rasă de pisici, pe lângă faptul că nu provoacă reacții alergice.

Există două variante de Orijen alimentar pentru pisici - un produs din carne și un produs care conține pește. Iar hrana pentru carne se face numai de la o pasăre. De asemenea, în linie include diferite bunuri din miel, din carne, din carne mistreț. Orice hrana din partea companiei Orien conține în sine componente suplimentare, care completează norma zilnică a vitaminelor și mineralelor. Legume în astfel de alimente includ tomate, morcovi, dovlecei și cartofi dulci, și fructe - un măr. Nu există conservanți și amelioratori de aromă.

Originea pisicilor poate fi achiziționată în diferite variante de greutate, de exemplu, pentru a începe, puteți să luați un pachet de 340 de grame și să vedeți cum îl va mânca animalul, fie că va trebui să aleagă opțiunea aleasă. În general, se recomandă să cumpărați pachete medii Orijen pentru 2,7 kg în mod regulat. A pentru pepiniere compania produce furaje în pachete mari de 6,8 kg. O cantitate atât de mare de hrană își păstrează calitatea pentru o perioadă lungă de timp, deoarece ambalajul original poate menține nivelul optim de umiditate, gust și miros.

Orizhen pentru pisici se referă la produse de înaltă clasă și calitate, iar prețul său corespunde pe deplin statutului său. Produsul nu este ieftin, Dar achiziționarea în volume mari va contribui la economisirea banilor. Cea mai bună opțiune pentru achiziționarea produsului Orijen este un magazin online al acestui producător și mari magazine online care vând produse pentru animale de companie.

Analiza detaliată a compoziției

Ca exemplu pentru analiza compoziției se va lua opțiunea "Cat Kitten ", destinat hrănirii pisicilor și pisoilor. Acestea includ astfel de ingrediente:

 • sursă naturală de proteine ​​(aproximativ 15 produse);
 • pui și carne de curcan;
 • ficat;
 • pește;
 • ouă;
 • grăsime de pui;
 • linte verde și roșu;
 • Food Orijen - caracteristici și compozițiemazăre verde;
 • cartofi dulci;
 • diverse plante medicinale;
 • fructe;
 • legume.

În plus, produsul include vitamina E - un antioxidant natural, util și necesar pentru toate organismele vii.

Pro și contra produsului Orijen

În primul rând despre profesioniști. Trebuie spus că atât medicii veterinari, cât și crescătorii au identificat o serie de beneficii cu adevărat semnificative în nutriția produselor Orijen:

 • o dieta complet echilibrata bazata pe proteine ​​animale;
 • fără coloranți, conservanți și OMG-uri;
 • pisicile se bucură într-adevăr de gustul lui Orijen;
 • alimentele au un miros foarte plăcut;
 • efect extrem de pozitiv asupra sănătății și aspectului animalului de companie;
 • digestia bine stabilită a animalului, fără probleme cu stomacul;
 • fără alergii.

Pluses foarte mult, dar un astfel de produs are contra? Așa cum sa dovedit, dezavantajele compoziției și efecte asupra corpului pisica nu era acolo. Tot ceea ce remarcă crescătorii ruși este un preț destul de ridicat și unele întreruperi în livrarea produselor.

Cum să faci o dietă

Pentru a alege porțiunile optime ale furajului Orijen este necesar pe baza greutății și vârstei animalului de companie pufos. Deci, 1 kg de greutate a animalelor este de aproximativ 25-35 grame de hrană. Bebelușii au nevoie exact de jumătate din normă, iar această jumătate ar trebui împărțită în două sau trei doze.

Hrană pentru pisicile Orijen - argumente pro și contraDacă animalul are un apetit bun și este obișnuit să mănânce bine, atunci rata specificată poate fi mărită cu 10%. Cu toate acestea, dacă pisica cere totuși și încă nu pot mânca nimic, aceasta este o scuză pentru ao arăta unui veterinar: este posibil ca animalul să aibă paraziți intestinali.

Ca supliment la mâncarea principală, puteți să eliminați deliciile sublimate Orijen, preparate din vânat, miel, mistreț. Puteți să-i dați animalului de companie în fiecare zi, dar numai ca supliment alimentar, nu îl puteți alimenta exclusiv cu delicatețe.

Și câteva sfaturi generale. Pisica trebuie să aibă apă proaspătă, trebuie schimbată zilnic. În plus, în cazul în care animalul a început să mănânce o dieta echilibrata, este necesar să se oprească pentru a hrăni mâncarea cu „uman“ din tabel, în caz contrar, animalul poate shlopotat probleme de stomac.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Totul despre furaje pentru pisici clasa holisticaTotul despre furaje pentru pisici clasa holistica
Prima alegere pentru pisici: compoziția festivalului choyus și specie, recenziiPrima alegere pentru pisici: compoziția festivalului choyus și specie, recenzii
Supa de primăvară super premium și premiumSupa de primăvară super premium și premium
Cea mai veche pisica din lume - titularii de inregistrari ale cartii GuinnessCea mai veche pisica din lume - titularii de inregistrari ale cartii Guinness
Canalul canal pentru câini: compoziție, conducători, recenziiCanalul canal pentru câini: compoziție, conducători, recenzii
Perfect fit: compoziția și avantajele potrivirii perfectePerfect fit: compoziția și avantajele potrivirii perfecte
Pronatyur holistic pentru pisici: calitate excelentă a hranei pentru animale din CanadaPronatyur holistic pentru pisici: calitate excelentă a hranei pentru animale din Canada
Proplan: compoziția și sortarea hranei pentru pisici din purinăProplan: compoziția și sortarea hranei pentru pisici din purină
Câte pisici trăiesc în medie?Câte pisici trăiesc în medie?
Soothing și hipnotice pentru pisici și pisici pe drumSoothing și hipnotice pentru pisici și pisici pe drum
» » Cat food orijen: cea mai buna mancare pentru animale de companie
© 2021 amigdas.com