amigdas.com

Conținutul de porci Duroc rasa: argumente pro și contra

Duroc mistrețLa reproducerea animalelor domestice, se desfășoară constant activități de reproducere, al căror scop este îmbunătățirea calității raselor existente. Producătorii se străduiesc să crească productivitatea și astfel să obțină un profit maxim din partea animalelor.

În producția de porc, există multe grupe de rasă care sunt crescute special pentru carne. Un astfel de animal este porcul rasei Duroc.

Cum să reproducem

Excavarea rasei DurocAu înlăturat și au înregistrat rasa Duroc în 1983. Dar am avut acești porci de slănină numai acum două decenii. Rădăcinile lor provin din Africa. La un moment dat, americanii au adus rasa din coloniile africane guineean porci. Erau animale mari, cu pielea roșie și cu miriște scurtă. Mai târziu, guineenii au fost traversați cu porci britanici și piriniți.

Fiecare agricultor o făcea spontan, la discreția sa. Nu a fost efectuată o singură activitate de reproducere. În interiorul pietrelor s-au format două linii:

 • Purcei din rasa DurocPrima ramură a fost din New Jersey. Porcii din această stare aveau o structură puternică, urechi suspendate și o creastă slab marcată de-a lungul coloanei vertebrale. Particularitatea lor era destul de maturizată târziu.
 • Strămoșul celei de-a doua sucursale a fost statul New York. Erau porci mai miniaturi și mai fragile, care au început să se coacă și randamentul de carne a fost bun. A fost prima dată când au început să se numească Duroks.

Ulterior, trecând cele două linii, fermierii au reușit să obțină final variantă a rasei care a fost înregistrată. Primii porci Duroc au dat mai multă grăsime decât carnea. S-a efectuat o selecție suplimentară pentru a maximiza randamentul calităților carnii. Pe piața mondială a animalelor, porcii din rasa Duroc ocupă locul al doilea în numărul total de animale. Ei sunt crescuți în patria lor din state, în China, pe teritoriul țărilor europene.

Caracteristicile rasei

Dacă descriem rasa de porci Duroc, trăsătură caracteristicile externe vor fi după cum urmează:

 • Rasa de porci Durocdimensiuni impresionante de persoane (bărbați în lungime 180-185 cm, femele puțin mai puțin);
 • picioare scurte groase și șuncă;
 • rotunjit în spate, cu o ușoară deviere;
 • urechi mari, agățat înainte;
 • sunt permise culoarea pielii de la auriu la roșu-roșu, sunt permise marcările de culoare mai deschise, dar petele albe sunt considerate un defect.

Greutatea în viu a rasei Duroc de sex masculin poate depăși 3,5 cenți, greutatea oreionului atingând până la 3 cenți. Stratul de grăsime din regiunea spatelui este destul de subțire - 1,5-1,8 cm. La ieșire, roca produce 60-70% din carne în formă pură. Produsul este obținut foarte de înaltă calitate.

Condiții de detenție

purceiDacă ați reușit să cumpărați porci purpurii, sau intenționați să o faceți, trebuie să știți caracteristici conținutul acestor animale.

Apropo, este ieftin să costați astfel de porci: un adevărat porc de rasă pură va costa de câteva ori mai scump decât puii unui porc obișnuit și va fi neapărat documente tribale, confirmându-i starea deplină.

Mult mai des, sub masca Durokov vinde crossbreed, care are doar o culoare roșie similară cu ouăle reale de rasă pură. După cum înțelegeți, toate celelalte calități productive ale unei astfel de oreion nu vor fi la altitudine.

 • Cel mai necesar lucru necesar pentru păstrarea porcilor din rasa Duroc este un loc suficient pentru mersul pe jos. Imunitatea la animale este puternică, practic nu se îmbolnăvesc. Prin urmare, le puteți păstra în condiții de siguranță toată ziua în aer liber, de la dezghețul de martie până la îngheț. Mutarea modului de viață va afecta calitatea cărnii spre bine.
 • Conținutul de primăvară și de vară poate fi organizat într-un paddock, dar deasupra acestuia trebuie în mod obligatoriu să fie atașat un baldachin de ploaie și cel puțin un perete în spatele căruia animalele se pot adăposti de vânt. Pentru a sta sub adăpost, puteți schița paie sau fân. Fiind curat de natura porcului va fi ales pentru scaunul de toaletă în lateral.
 • Întreținerea de iarnă implică prezența unui hambar neîncălzit, de asemenea trebuie să se pună așternutul și să se izoleze pereții.

hrănire

Porc din DurocPentru a fi înalți productivitate și calitatea excelentă a cărnii, la dieta de porc Duroc ar trebui să fie abordate cu atenție.

Bacurile de porcine de bacon au nevoie de proteine ​​vegetale și animale în alimente.

lor fi sigur include în compoziția hranei:

 • cartofi fierți și sfecla;
 • leguminoase;
 • furaje, tort, siloz;
 • oase și făină de pește;
 • produse lactate fermentate.

Porc cu porciFăină de ovăz, orz și porumb contribuie excesiv formarea de grăsime, astfel încât acestea nu ar trebui să fie dat.

Vara, animalele sunt hrănite dimineața și seara, iarna - de 3 ori pe zi. Întotdeauna ar trebui să fie apă proaspătă pentru băut. Iarna, furaje mixte este mai bine cu apă fiartă, astfel încât porcii să poată mânca alimente calde o dată pe zi. Purceii sunt transferați la rația adultă la 2 luni.

Rezistența la boli

Porc de rasă Duroc pe pășuneÎn general, porcii din rasa Duroc au bună sănătate și imunitate bună. Dar există unele boli la care nu au o rezistență puternică. Boala principală la care sunt predispuse aceste animale este rinita atrofică, ducând la timp la deformări ale oaselor craniului și alte consecințe neplăcute.

Boala este cauzată de microorganisme patogene, pe care porcii le transmit cu ușurință unul altuia. Acest lucru este facilitat de condițiile inadecvate de detenție, de condiții neegionare și de aglomerare. În mod special sensibile la infecție sunt porcii mici din rasa Duroc.

Dacă nu observați în timp util simptomele bolii, poate fi afectată până la jumătate din efectiv. Bolnav individual este necesar la primele semne de izolare a rinitei de la restul animalelor și începe tratamentul. Ca principalul medicament prescris antibiotic.

Perspective de reproducere

Porcine în timpul ierniiÎncepeți o rasă de porci Duroc în scopul creșterii genealogie Animalele nu au prea mult sens. În ceea ce privește oferirea de descendenți, scroafele sunt mult mai puțin productive decât omologii lor din alte rase.

În medie, se poate aștepta 15-17 purcei pe an de la porcul Duroc, uneori puțin mai mult, în timp ce o scroafă poate oferi până la 30 de cap de animal pe an.

Vânătoarea în femelă poate fi văzută prin creșterea activității și roșeață a organelor genitale. Această perioadă durează 48 de ore, în acest interval de timp este necesară o pereche. Pentru descendenți, împerecherea se efectuează de două ori, la intervale de 12 ore.

Porci crescuți din rasa DurocAr trebui să fie o dietă a unui oreion gravid complet și variat, suficient în număr. Purceii Duroc se nasc destul de mari, dar acest lucru nu împiedică rata lor de supraviețuire ridicată. Doar 6-7% din purceii nou-născuți mor.

Mamele de la cobai sunt bune, dar laptele nu este suficient pentru creșterea și dezvoltarea rapidă a puilor, purceii cresc destul de încet. Cererea de reproducere a tinerilor modest din cauza prețului ridicat. Cu Durokov, alte rase concurează cu productivitate ridicată și prețuri mai mici.

Pro și contra rasei

Agricultorii apreciază porcii Duroc pentru următoarele calitate:

 • Greutatea comercială a tinerilor crește mai repede decât alte rase, iar deja jumătate de an este pregătită pentru sacrificare. Aceasta se întâmplă cu 1-2 luni mai devreme decât în ​​cazul altor porci.
 • Datorită mersului activ, carnea are caracteristici de calitate și gust mai bune.
 • Structura cărnii este astfel încât fibrele musculare sunt amestecate cu straturi subțiri de grăsime, ceea ce face ca produsul să devină mai delicat și mai moale.
 • În conținut, acești indivizi nu sunt pretențioși și au un caracter calm, ceea ce face ca conținutul lor să fie mai puțin problematic.

Deveniți cea mai comună rasă de porci din lume Durocam preveni unii deficiențe:

 • Fertilitatea insuficientă. Gunoiul este în număr de 8 purcei: aceasta este mult mai mică decât la alte cobai.
 • Această rasă nu este potrivită pentru cultivarea într-o zonă climatică foarte rece. Înghețurile slăbesc animalele, adesea contribuie la incidența rinitei atrofice.
 • Cerințe înalte pentru furaj, pentru a obține carnea de o calitate dorită.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Conținutul pielii cheii goieneConținutul pielii cheii goiene
Mini Pigi - descrierea și caracteristicile crabilor decorativiMini Pigi - descrierea și caracteristicile crabilor decorativi
Porcine: descriere și fotografiiPorcine: descriere și fotografii
Creșterea porcului, producția de porc la domiciliuCreșterea porcului, producția de porc la domiciliu
Carne de porcine de carne: descriere și rasă de porciCarne de porcine de carne: descriere și rasă de porci
Rasă de porci mangalitsa maghiară: întreținere și îngrijireRasă de porci mangalitsa maghiară: întreținere și îngrijire
Porci vietnamezi: îngrijirea și reproducerea porcilor vislobryuhPorci vietnamezi: îngrijirea și reproducerea porcilor vislobryuh
Creșterea porcului este simplă și profitabilă: rasele de porc cresc buzunareleCreșterea porcului este simplă și profitabilă: rasele de porc cresc buzunarele
Care sunt avantajele și dezavantajele rasei de vaci Schwick: o caracteristicăCare sunt avantajele și dezavantajele rasei de vaci Schwick: o caracteristică
Mini-porci: porci pitici domesticiMini-porci: porci pitici domestici
» » Conținutul de porci Duroc rasa: argumente pro și contra
© 2021 amigdas.com