amigdas.com

Lista de vitamine utile pentru câini de diferite rase

Îngrijirea corectă a cățeiConținutul catelului este un proces consumator de timp și responsabil, care necesită mult efort și timp. Numai un proprietar responsabil poate să crească un companion sănătos și energic, care va avea performanțe excelente, aspect frumos și caracter bun. Este important să înțelegem că puii nou-născuți și animalele tinere sub vârsta de un an, ca și copiii mici. Ei au nevoie de îngrijire atentă, nutriție adecvată și activitate fizică.

Lista de vitamine utile pentru pui

Pentru a proteja un mic animal de companie de numeroase boli și a le oferi toate condițiile pentru o dezvoltare normală, trebuie să se aibă grijă pentru o nutriție adecvată. obligatoriu component trebuie să existe suplimente minerale care să saturează organismul cu cantitatea necesară de minerale și elemente utile. Ele promovează creșterea activă a animalelor de companie, întăresc scheletul și îmbunătățesc starea exterioară a lânii, făcându-l neted și matasos.

Furajerea catelus-vitamineDacă dieta câinelui nu are cantitatea potrivită de elemente utile, se va manifesta în comportamentul său ciudat. Catelul poate incepe sa gemeneasca ipsos, pietre sau spuma. Astfel de acțiuni indică o lipsă de minerale. Pentru a evita consecințele negative, gândiți-vă la achiziționarea unui complex de vitamine pentru catelus. Apropo, dacă catelul este hrănit cu amestecuri uscate achiziționate, atunci nu vor exista probleme cu lipsa de vitamine. Și toate deoarece există destule elemente utile în compoziția acestor produse. la hrănire sunt necesare suplimente alimentare vitale și minerale naturale.

Dacă cumpărați un cățel într-o grădiniță, crescătorii vor face în mod necesar o listă de aditivi care trebuie adăugați la alimente pentru creșterea și dezvoltarea activă a unui animal de companie. Cele mai multe dintre ele pot fi cumpărate în farmacii specializate pentru animale de companie. Din fericire, în timpul nostru nu există probleme cu cumpărarea unor astfel de aditivi. Acestea sunt reprezentate într-o mare varietate de medicamente care vizează rasele specifice și categoriile de vârstă.

Soiuri de nutrienți pentru pui

După cum am menționat deja, mineralele și vitaminele pentru pui au un efect pozitiv asupra creșterii unui animal mic. Dacă le adăugați zilnic la alimente uscate sau naturale, puteți observa o îmbunătățire semnificativă a stării câinelui. Printre vitaminele cele mai necesare pentru câini este important distinge:

 • Vitamina A - stabilizează activitatea rinichilor și a glandelor salivare. De asemenea, îmbunătățește starea pielii și a aparatului vizual. Pentru animalele tinere, această vitamină este de neînlocuit;
 • Vitamina B - afectează pozitiv sistemul digestiv. Intareste musculatura si protejeaza catelul de beriberi;
 • Vitamina C (sau așa cum am folosit pentru a-l numim „acid ascorbic“ - principalele și cele mai importante vitamine, precum si pentru catei mici, precum și pentru reprezentanții rasele de talie mare De când catelusul intarcati de la laptele matern și transferat la produsele alimentare de casă, utilizarea ascorbic. . acidul ar trebui să fie regulată Atunci când o cantitate suficientă de aceasta vitamina in organism, animalul de companie va fi protejat în condiții de siguranță împotriva numeroase infecții, răceli, și reacții alergice;
 • Vitamina D joacă un rol-cheie în formarea unui sistem musculoscheletal sănătos, articulații și oase;
 • Grupul E este responsabil pentru îmbunătățirea stării sistemului reproducător;

Alegerea vitaminelor pentru câini de diferite rase

Excel pentru câiniPentru a evita neplăcut consecințele, alegerea aditivilor folositori ar trebui luată cu responsabilitate specială. Cantitatea și tipul de suplimente cu vitamine și minerale este determinată de rasa, dimensiunea animalului de companie, tipul de hrană și starea de lână. Dacă cresteți o rasă mare, cantitatea de astfel de substanțe ar trebui să fie suficientă.

În cele mai multe cazuri, vitaminele pentru pui sunt vândute în complexe gata preparate. Cel mai des întâlnit este "Excel" 8 în 1. Aditivii minerali din acest grup cauzează întărirea imunității, îmbunătățirea stării lâna și combaterea bolilor infecțioase. Adăugați complexul la alimente poate fi de la cea mai veche copilărie. Aditivul este considerat universal și potrivit pentru toate rasele de câini și în special pentru rasele mari.

Adăugări ale grupului "bioritm"Sunt oferite sub formă de comprimat obișnuit, care este oferit animalelor de companie în mâncărurile de dimineață și de seară. Dimineața, câinele este saturat cu o cantitate bogată de oligoelemente, iar seara primește cantitatea potrivită de oxigen pentru sânge, ceea ce contribuie la digestia normală a alimentelor.

Un foarte popular complex vitamino-mineral "Kanina"Care afectează excelent sănătatea dinților și a oaselor. Medicamentul intareste sistemul musculo-scheletic si formeaza articulatii flexibile. Principalul constituent al complexului este calciul și fosforul. De asemenea, în "Canina" sunt extracte de plante valoroase, alge marine, fructe de mare și uleiuri vegetale sănătoase.

Un alt complex excelent de vitamine pentru câini este un tratament "omega"Cu un conținut bogat de proteine, vitamine și minerale benefice. Acest aditiv este caracterizat prin multe avantaje, inclusiv:

 1. un impact pozitiv asupra dezvoltării stării mentale a animalului de companie;
 2. saturația corpului cu toate vitaminele și elementele minerale valoroase;
 3. îmbunătățirea stării pielii și a stratului de acoperire;

Medicul Omega DogCel mai adesea, proprietarii câinilor folosesc "Omega" pentru a încuraja puii să execute cu succes comenzile.

Dacă vorbim de educația unor rase mici de câini, atunci putem gestiona hrana pentru animale pregătite, care este disponibilă în număr mare în magazinele de animale de companie și farmaciile pentru pui. De asemenea, ele pot fi găsite în multe supermarkete sau pe piață. În cazul în care câinele este hrănit cu alimente domestice, inclusiv diverse cereale, utilizarea complexelor de vitamine este o condiție indispensabilă pentru dezvoltarea normală a animalelor tinere. Vitaminele sunt aici de neînlocuit.

Atunci când alegeți un complex de vitamine, este important să luați în considerare faptul că unele rase mici sunt predispuse la obezitate. În acest caz, este mai bine să excludeți din dieta ulei de pește, înlocuind-o cu calciu.

Câinii de dimensiuni medii trebuie să primească o cantitate suficientă de vitamine A, B, D și E, precum și preparate cu omega-acizi și calciu în compoziție. Vitaminele din grupa B au un mare beneficiu pentru dezvoltarea sistemului nervos.

Dacă este vorba de rase mari de câini, aditivii minerali din furaje gata nu vor fi suficienți. Pui de rase mari sunt importante pentru a da vitamine speciale pentru consolidarea îmbinări, care este necesar pentru a rezista încărcăturii în greutate. În dieta trebuie să fie prezente preparate cu calciu și vitamine B.

Pentru a face alegerea corectă a vitaminelor pentru un catelus, asigurați-vă că luați în considerare dimensiunea și tipul alimentului principal la care se hrănește. Dacă câinele va primi mai multe vitamine decât este necesar, acesta poate fi însoțit de reacții alergice și alte tulburări.

Sfaturi pentru selectarea cu succes a vitaminelor pentru câini

Cinologii experimentați și medicii veterinari recomandă să ia în considerare o serie de caracteristici atunci când aleg un complex vitamino-mineral pentru un cățeluș:

-Asigurați-vă că studiați compoziția medicamentului. Dacă vitaminele conțin o cantitate suficientă de substanțe utile, atunci este logic să le cumpărați, indiferent de cost. Un complex costisitor poate da un efect mai vizibil decât zecile de cele ieftine. Deci, prețul nu va fi factorul determinant atunci când cumpărăm vitamine pentru casa ta favorit;

 • Preparare CaninaCumpărați produse de la mărci renumite și bine-cunoscute din întreaga lume. Veterinarii sfătuiesc să acorde prioritate producătorilor străini de vitamine, inclusiv mărcile comerciale: Canina, Canvit, Hokamix;
 • Alegeți preparate originale din materii prime tehnologice;
 • Amintiți-vă că factorul "preț determină calitatea" își îndeplinește rolul. Vitaminele scumpe vor fi eficiente fără îndoială;
 • Suplimentele minerale bugetare sunt potrivite pentru nutriția zilnică și pentru susținerea echilibrului normal al vitaminei;
 • Cumparati complexe vitamin-minerale mai bine in magazinele online, tk. acolo prețurile sunt mai mici, iar sortimentul este mai extins;

constatări

Confruntat cu întrebarea: "ce vitamine pentru a alege" întotdeauna ia în considerare toate caracteristicile de achiziție viitoare. Este important să se înțeleagă că astfel de suplimente nu sunt un mijloc de combatere a bolilor, ci o componentă obligatorie a unei normale, echilibrat hrănind catelul. Desigur, atunci când sunt utilizate în mod corespunzător împreună cu medicamentele, complexele de vitamine pot da un rezultat bun în tratamentul unor boli. Adesea, medicii veterinari le adaugă la cursul de tratament, observând eficacitatea deosebită.

Pentru o alegere reușită, puteți consulta cu profesioniștii.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să determinați în mod corect vârsta unui cățeluș sau a unui câine adultCum să determinați în mod corect vârsta unui cățeluș sau a unui câine adult
Câți ani poate trăi un terrier Yorkshire: sfaturi de îngrijireCâți ani poate trăi un terrier Yorkshire: sfaturi de îngrijire
Liceul ruso-european: o descriere a raseiLiceul ruso-european: o descriere a rasei
Terrier Toy Terrier: descriere și îngrijire a raseiTerrier Toy Terrier: descriere și îngrijire a rasei
Fericit câine sau câine alimentare `câine fericit`: descriereFericit câine sau câine alimentare `câine fericit`: descriere
Canalul canal pentru câini: compoziție, conducători, recenziiCanalul canal pentru câini: compoziție, conducători, recenzii
Vitamine pentru pisici pentru păr pentru viziuneVitamine pentru pisici pentru păr pentru viziune
Coline de furaj pentru câini de toate vârsteleColine de furaj pentru câini de toate vârstele
Produse alimentare Proina purina ® pentru câini și puiProduse alimentare Proina purina ® pentru câini și pui
Câine pentru câini: compoziție, avantaje și dezavantajeCâine pentru câini: compoziție, avantaje și dezavantaje
» » Lista de vitamine utile pentru câini de diferite rase
© 2021 amigdas.com