amigdas.com

Pungi de dinți Elmex (elmex): soiuri și beneficii

pastele de dințiOrice persoană visează la un zâmbet frumos și strălucitor de zăpadă. La urma urmei, crește stima de sine, încrederea în sine și, bineînțeles, starea de spirit. Dar frumusețea estetică nu este un succes de 100%. Și dinții ar trebui să fie sănătoși, în caz contrar, această albăstrui de zăpadă va fi pur și simplu de nici un folos. Pentru a ajuta în această problemă, vine Elvex Elvex pastă de dinți, care este un produs dovedit și de încredere orală de îngrijire.

Brand Elmex si-a inceput existenta in distanta din 1962 si a castigat popularitate rapida nu numai printre cumparatorii obisnuiti, ci si printre stomatologii care au inceput activ sa recomande pasta de dinti Elmex pacientilor lor.

Acest brand aparține companiei elvețiene GABA. Produsele acestei companii sunt dezvoltate în colaborare cu dentiștii. Pe ambalajele oricărei paste există o siglă aparținând Colgate Palmolive, în timp ce grupul GABA din 2004 a avut loc pentru a se alătura mărcii Colgate.

În sortimentul mărcii "Elmex" se află: pastele, gura de apă. Ca parte a acestor fonduri există componente originale active. Orice mijloc are ca scop rezolvarea unei sarcini specifice de igienă. Și într-o aplicație complexă se completează reciproc și asigură îngrijirea maximă a calității.

Elmex - calitate sub control

Rezultatul pozitiv pe termen lung al GABA și al mărcilor sale, în special Elmex, se explică prin dezvoltarea continuă a științei. Toate fondurile sunt supuse unui control riguros al calității, certificării, studiilor clinice regulate, cu evaluarea experților. GABA atrage în mod constant angajații din profesii și consultanți specializați, cu scopul de a forma cele mai bune produse care se ocupă de cavitatea orală. Compania are o dezvoltare constantă activă, deoarece se creează noi fonduri, iar cele vechi se îmbunătățesc. Toate acestea oferă o oportunitate de a fi o competiție demnă de alte firme și mărci.

Cum arata pasta?

pastă de dințiAmbalajul este un tub mic, având o masă de 75 ml. Designul este simplu, nu are inscripții și poze luminoase, care ne atrag atenția. În schema de culori, culoarea predominantă este albă. De asemenea, există inscripții de roșu și inscripții de culori albastru-roșu. Există o imagine a dintelui din exteriorul pachetului. Pastele sunt învelite într-un pachet de carton. Protecția împotriva deschiderii este o unealtă din material plastic, care protejează eficient împotriva infiltrării aerului. Pentru brandurile rusesti, folia obisnuita este protectia.

Soiuri de paste de dinti marca Elmex

Fiecare dintre aceste paste are proprietăți diferite pentru rezolvarea unei probleme dentare particulare.

  • "anti-carii" - previne dezvoltarea cariilor.

Acest instrument are abilitatea nu numai de a preveni procesul de patologie și de a proteja emailul, dar poate, de asemenea, vindeca bolile dentare. "Anti-cariile" curăță perfect smalțul, mineralizează țesuturile, previne cariile și dezvoltarea lor. Și aceasta înseamnă că medicul dentist va trebui să viziteze mult mai rar. Acțiunea pastelurilor Elmex Anti-Caries este reprezentată de două funcții principale: consolidarea organelor de mestecat datorate calciului și fluorului, precum și protejarea dinților de factori externi care au un impact negativ asupra lor. Gustul este lăudat, plăcut și nu arde.

  • „Sensibile“ - cu o sensibilitate pronunțată a smalțului.

Mulți oameni nu știu prin auzul lor ce este hipersensibilitatea și cât de neplăcută și uneori foarte dureroasă. Această problemă provoacă un disconfort suficient. Ajutați-l pe Elmex Sensitive, acoperind dinții cu un film de protecție. La aplicarea acestui instrument, reacția durerii este redusă / eliminată, gâtul dinților este protejat, dinții sunt curățați de pete cu efect mare. Are gust neutru de mentă.

  • Remediu pentru copii pentru curățarea dinților este reprezentat de două tipuri de paste Elmex: pentru copii sub 6 ani, care pot fi utilizați de la primul dinte, iar pentru copiii mai mari (între 6 și 12 ani).

Aceste 2 produse au o diferență semnificativă în conținutul de fluor. În primul caz, cantitatea sa este de 500 ppm din amina fluorură activă. În al doilea caz, doza este mult mai mare și egală cu 1400 ppm. Înghițirea unei paste fluorurate a copilului este imposibilă în orice caz. Deoarece fluorul contribuie la acumularea de aluminiu, care, la rândul său, are un impact negativ asupra sistemului nervos al copilului. În copilărie, scheletul este format, astfel încât acumularea de fluor în corpul copilului lor este deosebit de periculoasă.

Dacă utilizați instrumentele Elmex în mod corect, Puteți întări dinții copilului dumneavoastră și pentru o lungă perioadă de timp pentru a proteja de carii.

Contraindicații de utilizare

Faceți dinti Elmex contraindicații practic nu sunt disponibile. În ce stare sunt dinții, nu contează. Cu toate acestea, există cazuri, deși rareori, că utilizarea pastei cauzează sângerări și inflamații. În acest caz, trebuie să căutați alternative la alte mărci.

Avantajele semnificative ale brandului "Elmex"

Printre avantaje ar trebui să fie remarcat:

  • protecția smalțului dinților;
  • curățarea minunată a dinților de pe placă;
  • prospețime pe termen lung a respirației;
  • aromă plăcută de menta și aromă;
  • efectul recuperării;
  • economie de utilizare.

În cazul în care să cumpere și prețul

Cumpărați produse de acest brand poate fi într-o farmacie, o farmacie online sau prin comanda pe Internet prin magazinul site-ului oficial. Produse originale din Europa la un preț mult mai mare. În același timp, asigură îngrijirea eficientă, are o diferență de gust și consistență și, de asemenea, nu duce la sângerare.

Dacă vorbim despre costuri, tubul de pastă de dinți "Элмекс" variază în limitele a 200-900 rbl., Gelul costă aproximativ 1000 rbl. Prețul rinichilor este de 350-500 de ruble, ațe dentare - aproximativ 400 de ruble. Este mult mai profitabil să cumpărați trusele Elmex. Compoziția poate include: perie, pastă pentru adulți, copii sau clătire.

Ce puteți vedea despre Elmex?

Practic toate recenziile sunt pozitive. Mulți dintre cei care au încercat pastele, să zicem gust efect bun, calitativ în eliminarea problemelor lor dentare, economie, ca atunci când se utilizează nevoie doar de un bob de mazăre, și o mulțime de momente pozitive.

Îngrijirea dinților produse originale Elmex. Apoi veți obține cele mai multe beneficii, efectul și pot evita multe probleme cu dinții.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
De ce sistemul de albire a dintilor la nivel global este eficient si sigurDe ce sistemul de albire a dintilor la nivel global este eficient si sigur
Pasta de dinti lakalut: preturi, comentariiPasta de dinti lakalut: preturi, comentarii
Pasta de dinți `colgate`. Componența remedierii și a variantelor salePasta de dinți `colgate`. Componența remedierii și a variantelor sale
Remineralizarea dinților la domiciliu: indicațiiRemineralizarea dinților la domiciliu: indicații
Îngrijirea orală: Reguli de bază și recomandăriÎngrijirea orală: Reguli de bază și recomandări
Pasta de dinți pentru copii: tipuri și descrierePasta de dinți pentru copii: tipuri și descriere
Clapete de sistem Damon (daemon) qClapete de sistem Damon (daemon) q
Ce ingrediente ar trebui să facă parte din cea mai bună pastă de dințiCe ingrediente ar trebui să facă parte din cea mai bună pastă de dinți
Manualul utilizatorului Glister Amway - pastă de dinți amwayManualul utilizatorului Glister Amway - pastă de dinți amway
Cum să utilizați în mod adecvat pulberea dinților. Rău și beneficiiCum să utilizați în mod adecvat pulberea dinților. Rău și beneficii
» » Pungi de dinți Elmex (elmex): soiuri și beneficii
© 2021 amigdas.com