amigdas.com

Creează leopard pentru pisici: descriere și instrucțiuni de utilizare

Cade din baruri de purici de la compania AgrovetzashchitaCade din puricii Leopard

sunt fabricate de compania Agrovetzashchita, care are un istoric foarte lung de producție și dezvoltare a diferitelor produse veterinare. Sunt făcute sub formă de pipete speciale 3-4 bucăți fiecare într-un pachet de carton cu instrucțiunile de folosire în kit. Perioada de valabilitate a acestui medicament - 2 ani.

Creează bare sunt eficiente nu numai de purici, ci și împotriva căpușelor și greutății. De droguri de purice Leopard este făcut atât pentru adulți și puii nou-născuți. Medicamentul este clasat ca a treia clasă de pericol conform GOST 12.1.007.76.

Indicații pentru utilizare

Cade din puricii LeopardAcest medicament este conceput special pentru a lupta doar cu insecte de sânge, așa că vă faceți griji că acest instrument va fi dăunător direct animalului sau proprietarilor de care nu au nevoie.

Când se arată prin picături? Căpușe și purici reproduce repede, prin urmare, în timpul oricăror semne de prezență a adulților sau a larvelor acestor paraziți, este necesar să se utilizeze picături de insecticaricidă pentru pisici. A cunoaște prezența puricilor este destul de simplă:

 • când mângâieți o pisică împotriva unui strat, puteți observa unul sau mai mulți purici adulți de culoare neagră sau maro închis;
 • În substratul unui animal, este posibil să se identifice excrementele negre de purici;
 • Pisica este de multe ori lins sau mâncărime, mușcă pielea și acoperă puțin, scuturând din cap.

Cicatricele sunt mai greu de identificat imediat, dar după o anumită perioadă de timp pe corpul animalului se pot determina produsele lor de viață albe, pe care pisica le provoacă nervozitate și mâncărime.

Este de dorit să tratăm imediat animalul, deoarece acești paraziți nu dau doar disconfort, ci dau și boli grave. Dermatita, helmintioza, anemia, nevrozele, paralizia sunt toate meritele lor. Deoarece picăturile sunt folosite pentru a preveni, în cazul unui atac ectoparaziților și în timpul tratamentului bolilor parazitare (notoedroz, râia sarcoptică, otodektoz și altele), care este cauzată de artropode.

Principalul ingredient activ

Componenta activă a barelor scadePrincipala componentă activă a Barelor scade este fipronil, care aparține grupului fenilpirazol. Este un insecticid puternic care distruge paraziții cutanate asupra animalelor de companie. În plus față de sfera veterinară, fondurile bazate pe fipronil sunt folosite pentru a controla insectele în viața cotidiană, medicină și agricultură.

Fipronil este caracterizat printr-un efect rezidual prelungit și un grad sporit de stabilitate. Această substanță este rezistentă la spălarea repetată, nu se descompune sub lumina soarelui. În acest caz, chiar și produsele de degradare a fipronilului au proprietăți insecticide.

Mecanismul de operare a picăturilor de la puricele Leopard la pisici

Mecanismul de acțiune al picăturilor de la puricele Leopard la pisiciFipronil este un insecticid intestinale, de contact și de tip sistemic de expunere, care în conținutul său Bare picături de purici. Instrucțiunile de utilizare indică faptul că produsul poate afecta atât adulții cât și stadiile lor larvare. Medicament eficient contra puricilor, căpușelor, păduchilor, greabănilor. În timpul aplicării medicamentului, acesta nu intră în fluxul sanguin, ci se acumulează în epidermă, în bulbii de păr și în glandele sebacee.

Fipronil are un efect neuro-paralitic asupra dăunătorilor paraziți. Această componentă blochează transmiterea de impulsuri la celulele nervoase, ceea ce provoacă paralizia și moartea insectelor.

În timpul aplicării picăturilor de bară în dozele recomandate, produsul nu creează un efect iritant asupra pielii. Picturile sunt perfect tolerate de pisici.

Atenție: Fipronilul poate rămâne în corpul unui animal de companie pentru o perioadă de timp. În acest caz, puricii simt insecticidul în corpul animalului și nu paraziți pe corpul animalului până când nu este îndepărtat complet de el. Prin urmare, nu este necesar să utilizați picăturile de barzi de la purici de mai multe ori. Instrucțiunile de utilizare indică faptul că utilizarea excesivă a barelor împotriva puricilor poate duce la efecte secundare.

Instrucțiuni pentru utilizarea picăturilor Leopard de la purice pentru pisici

Instrucțiuni pentru utilizarea picăturilor Bare împotriva puricilorFolosirea barurilor de picături împotriva puricilor se poate face numai pe animale care au împlinit vârsta de 10 săptămâni. Există picături speciale pentru pisoi tineri, care pot fi utilizate pentru a scăpa deja parazitare pe animalele de companie de purici si alte insecte, precum și în scopul de a lupta preventive împotriva sânge supt.

Picături Leopardul de purici trebuie aplicat pe pielea intactă și uscată a animalului de companie în dozele descrise în instrucțiuni. Aplicați picura de droguri în două metacaze ale pielii - între scapule și aproape de baza craniului, împingând blând stratul. Numărul de picături utilizate va depinde de greutatea animalului.

Animalul de companie este tratat o singură dată. Acest lucru înseamnă continuarea 1-1,5 luni. Procesarea ulterioară nu trebuie efectuată mai mult de o dată pe lună. Când este necesar, medicamentul poate fi aplicat la așternutul unde animalul doarme în mod normal. Când mai multe pisici locuiesc în casă în același timp, trebuie să fie procesate împreună pentru a împiedica reîncărcarea. Trebuie să se asigure că animalul nu linge acest remediu.

Drops Baruri pentru lupta împotriva acarienilor ar trebui să fie aplicate exact la o insectă, care trebuie să dispară într-o jumătate de oră. Dacă nu se întâmplă acest lucru, bifa trebuie să fie îndepărtată singură cu pensete.

Atunci când picăturile de bară sunt folosite pentru a trata otodectoza (scabie ureche), care este cauzată de mici acarieni care se târăsc în urechile animalelor, atunci:

 • Canalele de urechi trebuie mai întâi să fie curățate de scame și de murdărie;
 • apoi aruncați picăturile cu grijă în urechi pentru 5-6 bucăți și distribuiți uniform pe toată auricul, masându-l. Resturile de droguri trebuie aplicate pe piele între lamele umărului. Trebuie să injectați produsul în ambele urechi, chiar dacă numai unul este afectat. Nu utilizați picături în nici un fel în timpul perforației timpanului pisicilor.

Atenție: In timpul primelor simptome de intoxicare pentru animale de companie (iritarea pielii, lăcrimare, diaree, vărsături, tremor muscular), trebuie să fie spălate bine în apă cu săpun și consultați un medic veterinar.

Măsuri de siguranță în timp ce lucrați cu Barele

Măsuri de siguranță în timpul aplicării picăturilor de bareCând procesați un animal de companie cu o picătură de bile de purici, trebuie să efectuați măsuri de siguranță personale de bază:

 • amintiți-vă igiena personală, spălați-vă bine mâinile după utilizarea picăturilor;
 • La manipulare, este interzis să fumați, să beți sau să mâncați;
 • când produsul devine pe piele - clătiți cu multă apă curentă;
 • Nu permiteți pisicii să intre în contact cu copiii în primele două zile după tratament;
 • conform instrucțiunilor de utilizare, eliminați pipetele folosite;
 • Nu înghiți drogul și când se întâmplă acest lucru, consultați un medic imediat.

Măsuri de siguranță necesare pentru animale

Măsuri de siguranță în timpul aplicării picăturilor de bareCând folosiți picături pentru pisici, cum ar fi măsuri preventive:

 • în timpul apariției unei reacții de hipersensibilitate la substanța preparatului, trebuie să fie spălată cu săpun și apă și să se întoarcă la veterinar. De regulă, medicul prescrie antihistaminice;
 • Nu utilizați pentru pisoii mai mici de 10 luni;
 • Picăturile de bară nu sunt folosite pentru animalele bolnave cu boli infecțioase și pentru convalescenții inclusiv;
 • Este interzisă utilizarea barurilor pentru pisici care alăptează și care urmează să fie păsări;
 • Nu combinați barele împotriva puricilor cu alte mijloace pentru a preveni supradozele cu insecticide.

Alte remedii Bare: Spray și gulere

Spray, picături și gulere BaruriRemediile restante împotriva paraziților din seria Baruri - spray, gulere și șampoane - sunt de asemenea frumoase sunt eficiente împotriva puricilor.

Guler împotriva puricilor Bars convenabil, deoarece tot timpul el este pe animal și ajută la eliminarea deja în câine sau pisică de insecte si previne reinfectare.

Aceste gulere pentru purici sunt bine utilizate pentru a fixa rezultatul după ce a dezinfectat animalul cu picături sau spray de purici.

Ingredientul activ activ în guler (fipronil) intră în final în pielea animalului, expunând insectele la o acțiune insecticidă prelungită. Gulerul poate, de asemenea, proteja împotriva insectelor de alte specii: acarieni, păduchi, viermi de păr, pot fi utilizați în timpul heyletiozelor.

Înainte de a aplica orice medicament de la purice de la linia Baruri sau de a pune guler pe un animal, este necesar să citiți cu atenție contraindicații și instrucțiuni.

Adesea, pentru a scăpa de purici, în afară de guler și picături, utilizați și alte mijloace - un spray contra barbilor purici. Feedback-ul de la proprietari confirmă efectul pozitiv al utilizării sale. Spray poate ajuta, de asemenea, în timpul luptei împotriva acarienilor, în timp ce este de dorit să-l utilizați în aer liber.

Spray împotriva barierelor de purici

Utilizarea medicamentului sub forma unui spray, este necesar să se botul câinelui, pentru a preveni droguri slizyvanie. Când pulverizare balonul pentru a menține în mod clar pe verticală la o distanță de aproximativ 35 cm de blana pentru animale de companie, iar medicamentul este aplicat uniform pe piele si blana animalului (în timpul aplicării lână trebuie gesturing).

Când procesați un animal de companie, trebuie să vă închideți urechile și ochii, pentru a preveni căderea acestora în aerosoli.

Ar trebui să fie supuse unor paturi suplimentare de tratament și lenjerie de pat, care se sprijină de obicei pentru animale de companie (există foarte des larvele de paraziți sunt în curs de dezvoltare), atunci ele trebuie să fie sigur să se spele bine cu agenți de curățare.

Având în vedere instrucțiunile, după dezintoxicare nu este necesar să firați animalul timp de două zile și aproape de copii.

Există mai multe soiuri de spray de purici care sunt potrivite pentru pisici și câini de diferite vârste, prin urmare, este absolut necesar ca în magazin să se specifice pentru ce vârstă de animale se folosește acest remediu.

Atenție: La fel ca în compoziția sprayului Leopardul de purici sunt insecticide, atunci ar trebui să fie depozitate în ambalajul industrial departe de alimente și copii.

Contraindicații pentru utilizare

Nu utilizați acest produs pentru persoanele care au încă vârsta de 1,5 luni. Pentru pisoii foarte mici, farmacistul a creat un bar de animale cu o cantitate mai puțin concentrată de fipronil.

Picaturi Baruri pentru pisici nu recomanda astfel de animale de companie:

 • La animalele cu boli infecțioase și imunitate slăbită;
 • femeile care alăptează și femeile însărcinate;
 • pisoii și adulții cu reacții alergice la substanțe de bază și substanțe suplimentare.

Când, după tratament, un animal de companie pufos are lacrimare, vărsături, tremor muscular, febră sau alte semne, atunci animalul trebuie să fie spălat cu șampon. În cazul unei reacții alergice este necesară contactarea medicului veterinar pentru instrucțiuni suplimentare privind îndepărtarea insectelor parazitare.

Nu uitați că nu este necesar să tratați ușor paraziții care suferă de sânge, deoarece acestea pot dăuna atât animalului dvs. cât și altor membri ai gospodăriei. Tratează animalul de companie numai autorizat și testat pentru utilizare, altfel nu poți agrava situația și provoca daune ireparabile sănătății animalelor de companie.

Costul picăturilor Leopard de purici

Până în prezent, picăturile de la costurile barelor de purici sunt relativ mici și sunt accesibile pentru orice proprietar al animalului: acest produs poate fi achiziționat pentru 50-70 de ruble pe pipetă.

Nu este nevoie să comandați simultan un număr mare de pipete pentru reciclarea animalului de companie. Probabil că picăturile nu se potrivesc cu animalul și nu poate fi re-tratat. Trebuie doar să cumpărați câteva pipete atunci când medicamentul a fost deja testat și sunteți sigur că trebuie să îl utilizați în mod repetat.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Picături de la viermi și purici la greabăn pentru pisiciPicături de la viermi și purici la greabăn pentru pisici
Remediu pentru pisici împotriva puricilor și căpușelorRemediu pentru pisici împotriva puricilor și căpușelor
Advantix pentru câini Instrucțiuni de utilizare: picăturiAdvantix pentru câini Instrucțiuni de utilizare: picături
Picturi pentru pisici din purici: principalele tipuri și descrieriPicturi pentru pisici din purici: principalele tipuri și descrieri
Cele mai bune picături și spray-uri pentru căpușe pentru câiniCele mai bune picături și spray-uri pentru căpușe pentru câini
Instrucțiuni de utilizare a medicamentului fistprist la fața locului pentru câini și pisiciInstrucțiuni de utilizare a medicamentului fistprist la fața locului pentru câini și pisici
Instrucțiuni pentru utilizarea picăturilor de acarieni `Practic` pentru câiniInstrucțiuni pentru utilizarea picăturilor de acarieni `Practic` pentru câini
Creează un avocat pentru câini: instrucțiuni de utilizareCreează un avocat pentru câini: instrucțiuni de utilizare
Picturi pentru pisici împotriva puricilor și căpușelorPicturi pentru pisici împotriva puricilor și căpușelor
Indicații pentru utilizarea picăturilor de leopard pentru câiniIndicații pentru utilizarea picăturilor de leopard pentru câini
» » Creează leopard pentru pisici: descriere și instrucțiuni de utilizare
© 2021 amigdas.com